![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
Quote:
|
bafta!
|
sunt complet dezamagit din ce am citit am inteles ca vrei sa o dai eu nu inteleg dece le mai fac uni :( daca nu le pastreaza si nu se bucura de ele iao tineo in garaj nu te mai atinge de ea gandestete ca ai vanduto si tot in colectia ta va ramane e munca ta vrei altceva o iei de la capat usor usor cu banu si iti spun eu ca vei reusi asa cum au facut si alti pacat mare pacat au fost N masini tunate grav si cand au fost vandute au ajuns vaide ele :(cel care o creste de mica nu e ca cel care o cumpara facuta deagata.....succes in continuare si multa bafta cu noul proiect
|
8 Attachment(s)
|
Mai Dane , dar dece esti cu buza umflata ? (poza 4)
|
Quote:
BAFTA . |
Quote:
VORBEAM SI EU:D;) |
poate nu am nimerit bine dar am cautat o pagina pe care se scrie in fiecare zi.
acuma intrebarea mea e urmatoarea : se poate instala o turbina pe un galant din 98 2.0 benzina 140 cp cutie automata? va multumesc anticipat |
Quote:
|
salut dane , ai uitat tati de mine. asta e....
|
ai vandut maisna sau o mai ai????mai pune poze cu ea ca e frumoasa
|
2 Attachment(s)
Quote:
ACUM ASTEPT HARTA MARE DIN AUSTRALIA DIRECT DE LA MICROTECH;) SA VEDEM CE O IESI:D. |
Dane, vad ca pe forum esti la zi....Dar te feresti sa imi mai raspunzi la telefoane, nu imi spune ca iar l-ai uitat la firma, oricum si aia era o vrajeala aiurea...
Mai sunt cateva zile si se face un an de cand ai datorie la mine, ce draq... Te lauzi pe aici ca faci , ca dregi, na , sa vada lumea cat esti tu de corect... A mai ramas un c***t de datorie, ziceai ca nu te ineci ca tiganul la mal... da de unde... Poate imi raspunzi acum la telefon. |
frumoasa rau masina
|
Intrebare....daca nu sunt prea indiscret....
Turbina cu ce ai imbracato........si mai ales de unde ai cumparat?? |
Quote:
|
pfoai :shock: deci de fiecare data cand ma uit laforumu tau e ca si cand as vedea o masina noua... bestiala si felicitari din nou :):rolleyes2
|
Decand am vazut prima data Mitsubishi-ul la VITANTIS am ramas uimit arata ca o masina din NFS superba masina
Sa o stapanesti sanatos ;) |
Am citit tot topicul "pe nerasuflate" si nu m-am putut abtine sa nu poztez si eu.E ceva impresionant ce ai facut cu aceasta masina ai demonstrat intr-adevar ca pasiunea nu are limite.FELICITARILE mele si RESPECT!!!! am vazut masina in aprilie live la Tuning Days si e superba
|
Quote:
|
masina ii ok....jantele nu se potrivesc deloc cu masina.....ar trebui ceva mai jdm...parerea mea......si in rest....relativ ok......mai multe autocolante:D
|
Quote:
Sant autocolantele de la piesele care sant pe masina prietene:lol:. Cred si eu ca sant multe:lol::lol:la cat am modificat masina,relativ,asa cum ai spus si tu;). Ia cauta tu la jante,iti spun si modelul,RUFF.Or fii si ele bune?;););) m-am saturat de jantele comune care sant pe toate masinile,am vrut ceva deosebit,si crede-ma ca sant :D:D:D. Bafta si daca iti modifici masina,spor la treaba,ca o sa fie cam multa:lol::lol: |
Jantele sunt superbe. Si stikerele care le are masina asta nu sunt egale cu ce cumperi din targ. Mult succes in continuare
|
Quote:
Sntem inca departe de ceva PROFI,dar sa il intelegem,nici noi nu ne-am nascut invatati,si el este inca tanar si asimileaza;) BAFTA SI TIE;) |
Feficitari pentru masina, pentru toata munca, efortul si investitia dusa acestei masini.
Bafta la cat mai mult! P.S. Am vazut ca ti-ai luat faruri clare cu lupa...mi-am luat si eu al 3-lea set si se topeste lupa in el, la tine au fost ok? Daca da, imi stiu si mie de unde le ai? |
Quote:
LE-AM ADUS DIN STATE NU MAI STIU EXACT FIRMA,DAR SANT FOARTE BUNE.PROBABIL LA TINE SANT DIN PLASTIC LUPELE,LA MINE SANT DIN STICLA PENTRU CA LE-AM VERIFICAT INAINTE DE AL EL MONTA.;) BAFTA SI NUMAI BINE.;)MS PENTRU APRECIERI;) |
Si eu tot din state le-am luat si la fel e lupa ca la tine din sticla, doar ca sunt imbinate cu silicon care nu rezista nici la xenox. Daca sti cumva sau afli de unde sunt, spune-mi si mie. Chiar m-ar ajuta.
Si nu-s MAN ca-s femeie :lol: |
Quote:
O SA INCERC ,LASA-MI UN ID PE PRIVAT SA VB MAI USOR :-) |
Quote:
|
Quote:
De ce te enervezi?chiar crezi ca m-a deranjat parerea ta?nici pe departe,stai linistit,si nici nu sant ca majoritatea,cum spui tu cu pupatul:???:mi-am pus proiectul pe forum si cine a vrut a intrat si si-a spus parerea asa cum ai intrat si tu.asta cu pupatul m-a deranjat pentru ca tu ai cautat nodul din papura,si modul cum te-ai exprimat BA FRATE. Sa stii ca asta cu PROFI nu ma consider,dar un lucru pot sa iti spun,am avut ambitia si pasiunea sa imi fac singur masina in curte ,si am reusit,am vrut ceva unik si un proiect greu de la o masina slaba ca si performante stok.adica am luat-o de la 0,chiar crezi ca ma intereseaza parerea ta?cand eu stiu ce masina mi-am facut?orice parere este normala de la oricine,fie buna fie rea numai sa fie constructiva,si chiar nu m-au deranjat observatiile tale,dovada ca nu am sters nimic;););). si daca la autocolante am inteles gresit,este greseala mea mi-o asum:-). Bafta:D P.S. ;)ORICAT AI INCERCA NU-I POTI IMPACA PE TOTI;) |
oke graseala mea..din spusele tale cam aia rezulta...in fine....orcum nu ma asteptam sa iti schimbi jantele ca io am zis ca nu imi plac cum arata pe masina ta :)) fiecare isi face masina pe gusturile lui....orcum pe partea tehnica e ceva....mai ales daca zici ca ai facuto singur... felicitari.....
ce electronica ai ? P.S nu trebe sa ii impaci pe toti, trebe sa te impaci pe tine... :P |
[QUOTE=Flo_lancer;2826418]oke graseala mea..din spusele tale cam aia rezulta...in fine....orcum nu ma asteptam sa iti schimbi jantele ca io am zis ca nu imi plac cum arata pe masina ta :)) fiecare isi face masina pe gusturile lui....orcum pe partea tehnica e ceva....mai ales daca zici ca ai facuto singur... felicitari.....
ce electronica ai ? Microtech lt10s FULL STANDALONE,CU HAND SET PENTRU SETARE IN TIMP REAL PE MASINA, FARA LAPTOP,SI TOTI PARAMETRII MOTORULUI MONITORIZATI PE ECRAN,;););)ASTA CHIAR CA ESTE PROFI:-). SE POTRIVESTE PERFECT CU MODIFICARILE MOTORULUI SI AJUSTARILE SE FAC FOARTE USOR. CU PARTEA TEHNICA,CE SA ZIC,INTERNELE MA TIN 600HP,ACUM, CU SETRILE PE CARE O SA LE FAC,CA AM TERMINAT RODAJUL,O SA FIE UNDEVA LA 400+{DEPINDE DE TURBINA CAT TINE}SA VAD,CA ESTE SINGURA PIESA CARE MA LIMITEAZA LA CONFIGURATIA MOTORULUI:D:D:D. BAFTA,SI CHIAR CA SANT MAI MULT DEACT IMPACAT CU CE MI-A IESIT DUPA 1 AN SI 5 LUNI DE MUNCA;);) |
hartile unde le faci ?
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=vokoB...eature=related :lol: cica ne apuca 7 seara:lol:
|
Quote:
SANT DATOR DE CINSTE.CHIAR ESTE O SURPRIZA PLACUTA:-) |
frumoasa masina. Chiar un tuning facut de la A la Z. Asteptam sa vedem cum merge cu noua harta :D
|
ai vandut masina?
daca nu...o mai vinzi? sunt interesat de ea....daca o vinzi astept un pm cu pretul tau |
Daneeeeee dormi??? Noutati ceva? :D
|
Quote:
NU VEZI CA NU MAI VINE CALDURA ODATA:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning