![]() |
Re: Machete in lucru - blue_macca
Super !!! Da unde le tot gasesti bre ?! :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mane vreau sa iasa ceva frumos8) Am asteptari de la tine;)
|
Quote:
prima intrebare: daca piesele celelate le poti lua de la alte machete...ce o sa faci in legatura cu farul si stopul lipsa? a doua intrebare: cam cum ai vrea sa-l faci? multa bafta! |
Quote:
|
9 Attachment(s)
timitza09 - ebay
marioxxx - merci neamtu07 - ms' DanyFCS - ms' chosty - farurile deja le.am refacut (+inele de aluminiu, un detaliu de finete); stopurile nu sunt deloc greu de facut, am material si tot ce.mi trebuie, ideea e sa imi fac timp pentru ele. stai pe aproape si o sa mai pun poze cand mai am ce arata; ms' mini cooper - ramane de vazut :arrow: din cadrul noutati ar fi mici modificari pe la cateva machete... Nissan 350Z -roti noi, capete evacuare metalice, eleron discret (pentru a acoperi gaurile masive de la fostul eleron, modelul fiind street tuners), grila (plasa metalica), manere metalice, interior mochetat, centuri din material textil McLaren F1 -roti noi (cauciucuri late cu balonaj mare pe spate, si normale cu balonaj mic pe fata), grila (plasa metalica) |
9 Attachment(s)
gata seria 8
-ext. - evazari aripi, roti noi (adaptat sistem nou), oglinzi noi, prize de aer sub pragul fata, carlige de tractare, stergator central, stopuri noi, stickere ... -int. - scaune si volan sport, pedale, centuri, cagebar... -motor - v8 'imprumutat' de pe un ferrari |
tare "japoneza", ai de gand sa ii pui unul din eleroanele alea? pune-l pe cel de porshe,parerea mea ca e cel mai potrivit din toate !!! arata bine per ansamblu,un pic se vede aiurea la evazari lipitura,mai ales la cea din spate.
|
15 Attachment(s)
da, asa este, se vad aiurea lipiturile pentru ca nu a fost revopsita, si nu a fost buget de materiale 'profi'... sa zic asa.
continuam, cu o tentativa de tutorial :D sper sa va placa / ajute... |
Si pana la urma...ce faci ? Le folosesti pe astea ?
Arata bine...:D |
27 Attachment(s)
pentru ce vorbisem, nu le voi folosi pe astea.
totusi, ca 'joaca', mi.a placut ce.a iesit din ele. parca le scoate mai bine in valoare. un kit care asteapta de prea mult timp... am nevoie de 'stimulatii' sa.l termin. E30 |
Quote:
|
Jantele-s criminale de-a dreptu'.Care-i povestea lor ?
|
Multa munca si la asta...spor!
|
Nebunie curata ! Bravo!
Nu ii faci tu ceva si la la suspensia spate ? |
Quote:
Blue a obtinut jantele in urma unui schimb cu niste piese pentru un Nissan Skyline 1/24 prin intermediul meu.Mai departe nu mai stiu ce a facut Blue cu ele. |
9 Attachment(s)
merge greu, dar inainte
:arrow: |
Da da....usor, usor incepe sa capete forma si aspect. Sper sa nu iti vina vreo idee sa abandonezi acest proiect. As vrea sa-l vad finalizat...indiferent cum o sa iasa. Pana in acest moment arata foarte bine.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
news... si probe
|
Nu e rau...
Ce sistem de prindere au?? |
Mai Andrei...dar nu e rau deloc ! Poate ne dai mai multe detalii...
Vad ca ai decupat interiorul la jantele vechi si ai pus cel nou bricolat de tine.L-ai lipit sau cum l-ai pus acolo inauntru ? Si ce prindere au jantele ? |
Alo domnu', am zis ca eu pun jante din astea pe un E36 :-P
|
pai eu doar ti.am aratat cum vin pe pisca, mai radule...
oricum nu prea stiu pe ce sa le pun, pe urs si pisica imi plac mai mult bbs.urile (ceva sugestii?) sistemul de prindere, inca nu este... 'spitele' borbet sunt puse in interiorul jantei vechi de z3, peste spitele originale. |
5 Attachment(s)
inapoi la urs...
gata cu 'door-legs' :peace: nu ii precizie nemteasca, dar isi fac treaba :lol: |
Imi place cum lucrezi.Daca nu sunt indiscret ai putea sa imi dai si mie un PM cu adresa de unde ai cumparat kit-ul si la ce pret?
|
Misto ca totul e functional!
|
Nu e dog-legs? Sau imi scapa ceva?:-P
Eu cred ca as fi mers pe alta varianta...daca te gandesti vreodata sa schimbi balamalele dai un buzz ca am ceva material la arhiva. |
12 Attachment(s)
ba daaaa :lol: ma gandeam eu ca nu suna bine, merci radu de corectari !
merci de asemeni si de propuneri :D nexte... racing e21 ... sa.l modernizam, sa nu.l modernizam....? *rotile sunt puse pentru proportii, nu ca model. |
daaa modernizeaza-l,sa iasa ceva in genul masinilor de hillclimb.piesele alea sunt dupa un dtm,maisto c-classe? de asemenea si rotile dupa ce macheta sunt?ca sunt geniale
|
frumos rau ursu...spor la lucru in continuare si sa vedem produsul finit :D
|
9 Attachment(s)
*macheta nu imi apartine
Supra modificata... vopsea, culori, garda la sol, rearanjare portbagaj, grila si aerisiri... |
frumoasa, dar parca merita un alt set de jante.
|
9 Attachment(s)
asta asa este, data viitoare.
Apropo, stie careva vreun sediu de printare unde sa aiba autocolant (nu de tip hartie, ci plastic) pe care sa.l pot mula pe caroseria la M1 ? |
Uite eu am gasit un autocolant destul de bunicel la LIDL 6 lei o rola de vreo 2m/0.5m dar este negru, si mi aveau si unul pe alb! Acum nu stiu ce vrei tu ..daca vrei autocolantul sa fie printabil nu stiu ce sa zic .
|
Cat ma costa sa imi faci niste Borbeturi pentru Subi+ cauciucuri?
|
Salut blue , am vazut ca aveai un Nissan Skyline R34 albastru ce modificari iai facut ? Adica daca ai reconditionat-o/tunat-o ca celelalte ? :-)
|
18 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Facem o pauza de la auto .... Tamiya - 1/12 - Ducati 916 * partea mea a fost de asamblare a catorva elemente desprinse, mici reparatii si detalieri. |
Foarte tare motorul asta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning