![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
ne vrea doar binele...
oricum...multumim de sfat DOLB...in curand o sa facem site`u nsl severin si o sa vorbim acolo...si fara logare nu o sa poata nimeni vedea forumu ... gata..numai vorbim despre curse... |
gangstah.. mi-am luat mana dupa nsl tgv dar NSL-ul .. baza/ mama intotdeauna imi va fi la inima si niciodata nu voi disparea :)
|
salut...am revenit...ce mai fac baieti...imi pare foarte rau ca nu am mai fost pe aci de vro 2 zile...mai stateam de o frajea...ceva... da acum am revenit...:P cu forte noi... va pup...si abia astept sa ne vedem la urmatoarea intalnire...:D
|
imi place de electron ca intodeauna va pupa :)) chiar va iubeste:D
|
ce bulan esti...faci misto de mine...daca va pup de fiecare data sa stii ca o fac din respect...sau na...asta e vb mea...nu inseamna ca is bulan...voarba aia am si eu o nevasta o familie...>:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce fac baietii ? cum a fost la cr dodo ?
|
frumos danny ...
MULTUMESC ca ne-ai ajutat sa ajungem la locu` de desfasurare ... pacat ca nu au fost mai multi ... dar ... ei au ratat !!! a fost destul de bine .. mi`a placut enorm Subaru STI - SKL ... a fost demential ... au venit si baietii de la Bucurestri .. Turcu si cu CTL`u .... pot spune ca m`am indragostit de pisicutza CTL :oops::oops::oops::oops::oops: |
3 Attachment(s)
cateva poze cu CTL`u ...
nu sunt poze facute la Craiova ... dar sunt pozele unei masini care merita toata admiratia noastra !! si o si are !! I LOVE THIS CAR !! :oops::oops::oops::oops::oops: |
nu fac misto mai , nu-s genu , si asa mai departe , doar ca imi place cum zici ;)) nu multi vb asa :))
|
Quote:
|
bai baietzi...nu stitzi..cat de mult poate sa imi placa nsl..si implicit voi... nu stiu cum sa va zic...dar de fiecare data cand vin aks...abia astept sa intru pe forum...sa vad ce ati mai zis...care mai e treaba...si in fiecare zi ma gandesc...la urmatoarea intalnire... scz daca par nebun...dar asta simt in sufletu' meu...:P:D...
|
6 Attachment(s)
cateva poze cu c3`u si nu in ultimul rand cateva poze cu campionul Mh-89-RAV ...si melodia clubului NSL
|
dodo...baga man si tu poze cu "regina" nsl-ului... adica MRK...:P:P:D sa moara dusmani de ciuda...:P:D
|
4 Attachment(s)
ok El3ctr0n .. am vrut sa astept sa pun odata cu pozele de la mica sedinta foto ... la care din pacate nu ai putut sa vii .. dar lasa ca vii vineri ...
:arrow::arrow::arrow::arrow: poze cu cel mai nou membru :arrow::arrow::arrow::arrow: |
las ca vin vineri...
poate pana vineri ...vine si urmatoarea modificare:P farurile... |
ce vrei sa faci la faruri?...angel eyes?
|
Quote:
raspund eu in locul lui : Da ! 8) |
ce facetzi fratzilor? nu mai zicetzi si voi nimic... gangstah..dami si mie nr tau de tel sa vb de angel dami pm cu nr te rog:P bai eu va pup...si astept cat mai multa vorbareala pe thread
|
pai ce sa vorbim ....
vezi si tu ce vreme urata este ... sper ca maine sau poimaine sa fie frumos sa facem o intalnire reusita 8) ... apropo ... ce se aude de angel`urile tale? |
Astept sa ma suni Electron...sa ai dam si lui Dodo raspunsul;););)
|
Gangstah ... vezi sa le montezi asa cum se cuvine .. ca`i de`al nostru :D
|
ma baieti..cand vreti sa mai va montati/cumparati inele angeleyes sau xenon, vorbiti ma cu mine :D
|
dolb ...
pana vii tu de la Targoviste .. il avem acilea pe Gangstah .... lucreaza la o firma care se ocupa cu d`astea de tuning .. nu o sa`i faca reclama ... ca trebuie sa dau site-u .. si nush daca am voie ... dar e baiat bun .. acu sa vedem ce o sa faca la bmw`u lu` El3ctr0n ... |
sunt sh eu curios ce o sa i faca, (as putea sa vad sh eu? )
|
in cazul in care vreti sa cumparati.. .m-am referit....
am preturi bune ! just ask |
Quote:
o sa`i monteze angel`eyes ! ... o sa vezi ... o sa pun poze aici :D apropo .. dolb .. ce preturi ? :-) un pm ... sau un offline pe mess ... :-P |
Quote:
Dar am vb cu marian aseara si i-am explicat k am faruri cu totul de 5-ar si pret bunicel(sunt cu fundal negru si angel eyes....bine sunt faine..etc) Cu xenoanele nu am in stoc la magazin,dar mai sunt in Sev baieti kre vand....Dolb dak ai xenoane mai jos de 250 Ron stam de vb ;););)...si da-mi si un pret la angel plz |
depinde de masina dodo.. ! sapt viitoare primesc marfa si iti fac o oferta frumoasa :)
|
Dolb pe mine nu m-ai vazut k te-am intrebat ceva???:oops::oops::?::?:
|
gangstah.. depinde de masina!
spre exemplu daca iti dau 4 inele + drossere , jucaria duce la 250 ron .. dar e zertifikat si kalitat ;) daca vrei xenoane h7 .. jucareala te duce la vreo 350-400 ron, dar la fel .. firma serioasa! nu chinezarisme :) |
garantie de un an la toate...
|
Dolb...
ia spune-mi ... un pret.. 4 inele angel`eyes ( dar de alea calitatea 1 ) ... albastre !!! + tot ce trebuie la el + curier cat ma ajunge ? hai baga si o reducere ca e pentru omologu` tau de la Severin :lol::lol::lol::lol: |
dodo... eu nu pun nici un ban la ele ! eu sunt intermediarul! iti dau numarul de contact de la omul care vinde asa ceva!
1 pachet inele angel eyes ccfl 6500k , calitatea intai .. dar nu sunt albastre.. ci ALBE .. un ALB PUR.. ceva de genu, cu tot ce trebuie la el, adica drossere..etc , te duce la 250 ron , fara curier! insa recomand sa ti le trimit prin posta! pt ca nu se sparg prin posta si in plus e mai ieftin! daca te intereseaza imi zici.. si iti dau nr de telefon! PS: daca vrei din alea cu striatii.. adica mai smechere.. am la 300 ron:) |
nuu ...
albastre :cry::cry::cry: mersi oricum :D |
Quote:
la mine 4 inele sunt 2 mil nu cont de masina man si calitate nu mai e de cand s-a gasit mana de lucru ieftina in zimbabwe si xenoane dai la pret de reprezentanta sau la pret de om modest??? |
Dak vrei man am si preturi de vb singur pe strada dar sunt convins k nu vrei sa le auzi...
|
p.s
Dak vrea cineva piese tuning si........chiar piese auto(ma refer pe zona severin) poate sa imi dea un pm si vb ...garantez preturi bune chiar foarte bune de la 2 produse in sus(nu 2 faruri ci 2 perechi de faruri)....transport oriunde in tara 20 ron si la fel k Dolb...garantie 1 an si chiar 2 depinde de produse....cine vrea site-ul de unde sa cumpere pm... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning