![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
crezi ca eu vb de fake aici? sper doar sa iasa pasentza celui care a plecat sa il aduca. si sa speram ca il tine mai mult, nu il vinde si nici nu il buseste :)
|
ok!
cand pui poze sa pui si una cu motorul daca se poate! thanks! :-) |
nu o sa pun poze. nu sunt adeptul fotografierii masinilor din trafic pt a fi puse pe net. fiecare face ce vrea. daca o sa fie adus, o sa il vedeti prin oras cu siguranta. si probabil nici prop nu e prea incantat sa ii apara masina pe net. sicner, nici mie nu mi-ar conveni.
no offence, dar nu mai am o anumita varsta. |
azi la ora 12.00 am trecut pe langa BIG si era un CL600,argintiu,interior bej cu jante O.Z. ......criminal absolut si cu nr de Prahova,BZC mi se pare k avea la nr...
|
@ platon cl-u ala e cam...rupt...are cam multi km la bord...il stiu de f mult timp...stiu istoria masinii...
anyway nice car...ce tare era dak avea alta culoare la interior :rolleyes2 @ bogdan nici "uncle"-ului nu prea ii place ca i-am pus pozele p forum...ca i-am zis de forum...dar acu ce sa mai fac... TNG...poate ma ajuti si tu sa scot cateva poze...ok? vb pe privat. |
Quote:
|
din cate imi aduc aminte...170 d mii acu ceva vreme.
rupt in ghilimele :D ...ce naiba... |
2 Attachment(s)
ceva nice in fatza blocului...
|
asta se alerga cu un passat azi prin orash ;)
|
daca il tine :)
|
L-am vazut si eu ieri.
Am impresia ca e 318 Ci (parca asa scria...) Oricum e superb. |
2 Attachment(s)
SFI , LET si o vectra care poate multe .....:rolleyes2
|
3 Attachment(s)
..........
|
asta e de la REBU? cu curatenia pe sosele? sau de la AND cu dezapezirea drumurilor?
|
Mie mi se pare interesant body-kitul dupa ea..., era sa nu-mi dau seama ca e Espero...
Pe bune..., e dragutza... |
o strika culoarea.. in rest e OK1
|
hmm...mie nu prea imi place :sad:
|
cred ca nu e gata inca,dar oricum e interesanta
vad ca e la moda filmul taxi,toti taximetristii isi modifica ceva la masina |
io cred ca acolo a fost lovita , refacuta si acum asteapta sa fie vopsita ;)
o fii la moda dar cand vezi loganurile alea cu prelungiri din targ..... |
sincer masina e frumoasa....si mie imi plac OZN-urile astea....da' capota e prea simpla...ii trebuia ceva adancituri,model,ceva imitatie fibra de carbon...;-)
|
si decal-uri cu GTI Sport Tuning.....Kenvelo...Nike... ;)
|
aici mai putine vorbe si mai multe poze !;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu zic de ragalia aia alba.. care de fapt , e un gri.. metalizat.. sau cel putzin.. zic.. de una din vectrele alea vishinii... PH-20-WAY.. aia de 150 de cai... hai ma ca tre` s`o shtitzi... spunetzi` mai multe lucruri despre ea.......... daca shtie cineva istoria mashinii.. :P
|
Quote:
Quote:
no offence...ce istorie poate sa aiba....a fost la cutarescu`...dupa aia la cutarescu`...si akuma la cutarescu in plopeni !!anything else? |
intre ce ani a domnit, kravene?
|
Sa pastram topicul asta ptr poze va rog frumos . in schimb aveti topicul "discutii despre masini"
|
1 Attachment(s)
Inca o super masina de pe la noi.Sper ca nu a mai fost postata.
|
o masina intradevar SUPERBAAA.....de fiecare data cand o vad....imi raman ochii la ea....pana si cameleonul care l-a avut era o bijuterie....da asta este....:X:X:X
|
cameleonul era tt`u vechi...si a fost pleznit de kteva ori si am inteles k a ajuns prin bucuresti mashina...
|
Am vazut ieri un Passat verde cu nr de PH, balena din aia din 2000-2001, cu stopuri clare si pe spate scria VR5 Sincro.
Avea cauciucuri nu foarte late si n-am vazut nici vreo evacuare sport. N-am auzit sa fi urlat motorul..., bine, omul oricum mergea usurel. Sa fi fost pus la misto VR5-ul pe spate si sub capota sa fie vreun dieselake? |
vr5 nu exista. ori vr6 ori v5. si pt scurta durata. pe Golf e cel mai inatlnit, are 2.3 si 150 sau 170 de cai. :D
http://www.doppel-wobber.de/ |
Mie asa mi se paruse ca scria... VR5. Se poate sa ai dreptate. De VR6 Sincro stiam si eu, cel cu motor de 2.9, Pe asta scria din cate am vazut eu VR5 si sub asta era subliniat cu niste linii verzi si rosii parca...
|
atunci poate era ceva pus aftermarket.
vr6 syncro ala e f. tare. 190 de cai. mereu am visat la Golf III VR6 syncro. in 2 usi, movuliu asa.....off... stii de unde vine VR? v de la cilindrii ca sunt in V si R -reihe=linie in germana- ca unghiul format intre ei este f. mic si sunt apropiati de cei in linie. eu asa stiam. |
adica e undeva intre V6 si inline 6
|
2 Attachment(s)
sincer mie 1 si nu numai mi se pare o masina super...
|
hai k nu e urata masina.....mai pune poze dak ai....
|
Topicul asta il lasam curat numa` ptr Poze
Pe titlu scrie "masini tari" ... adica ceva mai deosebit, ceva ce merita vazut si de altii, nu prostii ... masini w.i.p .. sau alte alea Va rog, |
1 Attachment(s)
am gasit BMW asta prin klc crek de prin 9 mai:???:
care il stie??!?! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning