![]() |
Re: E46 - black
Si ce mah, daca iti iei navi aftermarket nu exista o solutie sa pui cumva un screen saver sau ceva cu logo de la BMW? :D
PS. Maine apar noutati la masina lui Caius :P |
seba.. mersi, mo sunat astazi dar nam cum sa ajung in posesia lor...
legat de navi.. nu vreau aftermarket.. vreau oem si gata :) |
Pacat ca o vinzi !! Ce masina vrei sa iti iei ?
|
Ce vinzi ma??
|
Quote:
|
ori si-a dat seama ca diessel = big no no, pentru e46, ori isi cumpara m3 e46 :P...
Bafta la vanzare, insa pacat ca ai facut-o prea frumoasa, ca sa o dai.... |
Quote:
|
Quote:
|
top gear sezonul 10 episodul 9, e46 la le mans :D
|
ai facut dintr-o masina urata,o frumusete,si acum o dai ,e pacat, macar spune-ne pentru ce o dai .. sa stim daca sa te uram sau nu .. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
mam cam sucit in privinta vanzarii...
initial am vrut un 525d black .. probabil o sa ajunga si el dar mai incolo.. am revenit in forta.. trebuie sa intru in posesia semnalelor smoked.. si dupaia vine bara de m-pachet II pe fata 8) back in business |
bun asa...asteptam poze :)
|
bv..sa nu dai masina ca e bengoasa..:D ...Sa-mi zici pe mess daca poti sa ma rezolvi pls :P sal ;)
|
Bah Caius eu is satul de cate ori m-am uitat la ele si le-am tot scos din cutie =))
|
Quote:
|
unde vad si eu episodu ala?
pe youtube era cam 2min.. un facelift negru... |
Quote:
|
Quote:
|
|
mersi razvane.. :)
am mai vazut un 320d "tiganit" pe ceva site.. nu mai tin minte.. si ala mergea tare |
Quote:
|
chiar cautam acu ceva vreme un 330d... 184cp stock .. suna bine..
asta seara ajung semnalele smoked... multumita lui Sebastian C . :) dupa concediu vine si bara de m-pachet sau poate tot pachetu .. |
Quote:
|
Nu va mai uitati la pozele cu masina ca e naspa tare in poze... Live e :o :o :o.. am vazt-o in seara asta 2 minute. No comment!
|
minte... nu va luati dupa el ... :)
alta masina cu semnalele alea... mersi |
pai hai ma caius baga poze :P ca de nu le bag eu pe ale mele inaintea ta :D
|
@ mixed...Si asa el le-a comandat cu 3 saptamani inaintea ta si tot tu le-ai primit primul =))
|
si deja montate ;))
|
deci clar am fost sabotat... le-am comandat cu 3 sapt. inainte si le-am primit dupa el...
semnalele sunt de ieri dimineata montate pe masina.. am gasit un loc fain pentru poze... revin maine cu niste |
Deci daca eu ar fi sa comand semanle smoked, mai bine ma las pagubas, ca imbatranesc pana vin :P
|
poti sa comanzi.. dar sa ai altceva de facut intre timp ca sa nu simti cum trece timpu :)
glumesc, adevaru e ca de 3 saptamanii mi le-a adus dar nam avut eu timp sa le iau.. si acuma noroc cu el ca a venit personal ca altfel iar ... :) vb. cu Sebastian C. pt. semnale... |
poze cu noile semnale :D ?
|
da da da :-) pozi pozi pozi :D
|
nu prea am timp..
sper sa apuc sa fac niste poze azi... |
azi am apucat sa pozez putin masina... cu semnalele..
maine trimit stopuriile la constanta si imi iau pe led/smoked.. si eleronu' mic de m pe portbagaj.. dupaia vine bara de m-pachet pe fata.. si incet incet tot pachetu :D |
Asteptam pozele:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
in graba....
8) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning