![]() |
Re: CE DAMBLALE AVETI LA FETE SI FETELE CE DAMBLALE LA BAETI?
Bah trebe' sa te dai tu repede in petec ...
Las-o cum cazuse ... Ma dai tu repede de gol :lol: Nerusinatule !!! :lol::lol::lol::lol: |
creierash...am trecut noi d faza aia cind imi batea apropouri!!!
mi-a zis si p fata..dar nah...nu iese treaba...:D :D :D |
Ala ma da de gol ...
Tu ma faci de ras ... tzaaaaa :cry: |
hai acuma..stii bine k intre chiajna si bucuresti e super naspa drumul...si luung d tot...:???:
eu tot te iubesc...numai relatiile astea d distanta...:rolleyes2 |
Quote:
las ca iti spun eu ca tin.. cat de cat.. ;) cel putin.. asa am sesizat eu.. implici sentimente...in general de ambele parti.. si e frumos cat e. cat nu e.. /////e dureros. tot de ambele parti.. sau nu :rolleyes2 cat relatia este una distantiala.. unul dintre cei 2 parteneri cauta un artificiu.. sa se rezolve.. ;) |
I-auzi iubita mea Bea. :lol: :))
|
eu ma uit prima oara la degete/unghii, spune foarte mult despre caracterul persoanei
|
daca tot ai arunct momeala..detaliaza te rog...
adik c si cum? |
adica daca are unghii scurte e o pers car nu se prea ocupa de imaginea ei, daca are unghii false lungi de nush cati cm e clar bagaboanta....sau ceva de genul cred
|
vali..fa te rog lumina in capul nostru!:-)
|
Quote:
|
:) nu am vorbit serios...am dat doar un exemplu despre cum ar putea sa gandeasca el.....si femeia perfecta dupa parerea mea ar trebui sa aibe unghii normale, adica sa fie lungi dar sa nu fie false....nush mie nu-mi plac unghiile false si nici alea scurte....oricum nu cred ca poti sa cataloghezi o persoana doar dupa unghii, sincer mie lucrul asta nu-mi ofera prea multe informatii despre o femeie...dar poate pt valib lucrul asta e destul de important
|
mai cunosc si eu care au boala asta cu unghiile
io-s total impotriva =)) pt ca imi rod unghiile asa ca nu ridic pretentii...stiti voi,ciocu mic si joc de glezne =)) |
Quote:
|
Quote:
|
eu ma uit la unghii, sa fie curata.. bleahh.. mai sunt unele imbracate cat de cat si aranjate, si unghiile neingrijite.. credeti-ma ca sunt patit... in al doilea rand ma uit la cum e imbracata... si daca se poate la ce masina are.. :P glumeam..
|
Quote:
daca nu ar fi existat ar fi trebuit inventat :lol::lol: asa e el, nu are nimic cu tine, te asigur ;) |
Sa aibe masca, airbaguri frontale si eleron mare pe spate. Mai rar la ale noastre, des intalnite la mulatre.
|
Topic adresat baietilor/fetelor ce dambalale au la fete respectiv la baieti, nu sa auzim de spoilare, eleroane airbaguri, masca..., dar si fara limbaj..colorat.. in limite..:???:
|
eu ma uit la sani si buze.daca are cu ce e ok
|
Buze, nas si maini. :roll: ...nu stiu de ce...un fix poate :rolleyes2
|
Quote:
@Eagle:In ordinea asta te uiti?:lol: :peace: |
1 Attachment(s)
@~Ada~: Exact :lol:..mai ales la buzehttp://forum.crystalxp.net/style_emo...ult/loveit.gif. Oricum, pentru mine o fata trebuie sa aiba ceva particular (in sensul bun :lol:), poate sa aiba ea sani megagalctici si cel mai tare c... pardon, fund:D , daca e prea comuna forma :headache: . Ca sa intru in particulare, imi place foarte mult sa aiba dantura alba si sanatoasa, un zambet discret. Am gusturi particulare, in fine.... uite in poza atasata la ce am dambla eu :D
|
Quote:
|
Mie imi plac fetele , fara fite, cu o cultura generala acceptabila, sa poti sa stai de vorba cu ele, sa nu fie timide... la fizic: sa fie curate in sensul ca, ex: sa nu miroasa a transpiratie k le si bat :D .. .. par lung, un fund mijto si picioare lungi (nu le suport pe cele cu picioarele scurte) , si sa fie fata in sine destul de inalta....cam atat, nu sunt mort dupa sanii cat dat airbagurile la volan de ex :-)
|
ce precis esti in cerinte:)
|
nush dar daca direct la una vad PAR pe maini si nu ma refer la ce mic unele n-au de la mama lor ..dar unele pfff PADURe..si unghii naspa e clara TREABA :D poate sa fie cu super sani,chip,picioare ce mai vrea ea ! concluzie : nu MODEL doar draguta si ingrjijita :)
|
Mie-mi plac fetele care stiu sa deschida o usa la o masina fara sa loveasca masina de langa ;)
|
si tu acuma cu asa pretentii...:rolleyes2
imediat te apuci sa visezi la femei care se asigura inainte sa deschida usa larg catre drum!incredibil...:-) |
Quote:
Revenid la subiect si vorbind strict ; sa aiba par lung brunet chiar , ochi mari frumosi caprui inchis,..spre negru in care sa te pierzi definitiv .., |
vai viata!problema asta cu clantele.....grav de tot :lol:
iar eu vreau sa fie nebun ca mine...ca e perfect asa :) |
sa fie aranjata si ingrijita, sa nu fie obeza, si... un minim de inteligenta...
apropo... si eu am o problema cu unghiile.... |
eu am o maaare problema cu mirosul ei, si nu vorbesc de transpiratie, aia se exclude de la distaaantaaa cat mai mare, vorbesc de mirosul pielii ei, daca nu e pe lungimea mea de unda, nu-i ok, dar daca simt ca miroase cum imi place.... jaaale, nu pot explica (aici) :)
|
la mine una din damblale este sa nu aibe blana pe maini...sau ma rog..era...ca acu sunt insurat...
|
Aleks, ăsta deja e fetish ! :lol:
|
da da da!!!:lol:
siii...unde ai putea explica? |
Tzushti si eu aici cu o dambla:D buna all, damblaua mea ar fi o bruneta gen Nicole Schwarzeneger ( cum zic astia la kiss efem) care sa conduca cam ca mine sau daca se poate si mai bine si mai rapid, dar in acelasi timp sa aiba grija si de masina (si de jante) asigurandu`i schimbul de ulei la 10.000 nu la 15.000 km cum fac eu... cam atat ar fi... restul vine de la sine... vorba vine :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mie imi place genul de fata mai linistita...mai cuminte...sa aiba niste ochi in care daca te uiti sa nu mai stii ce-i cu tine...:lol: la care sa te uiti fara sa vrei...sa aiba unghiile ceva mai lungi(nu exagerat..am si io boala asta :))si ingrijite...par lung...corp frumos... :D nu cer prea multe nu?->something like this :rolleyes2:twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning