![]() |
Re: Masinile noastre, modificarii, poze, detalii
Ce rea e lumea mancatzash :lol:
|
Quote:
pune niste poze |
1 Attachment(s)
Salut.asta e masina mea
|
Ce motor are?
|
original......
|
alte poze ai ?
arunca un ochi si aici : https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2046-date-utilizatorii-brasov.html |
da nu vreau sa va cunosc....dece sa ma uit acolo?
|
Quote:
mama ce bine da jantele albe pe un golf alb.:D . golf 2 a fost masina mea preferata si niciodata nu am avut-o.pacat. ca dealtfel nokia 6110 care la fel nu l-am avut. succes cu masina si bafta de ea in continuare. |
ms piratu.....succes si tie si sa o stapanesti sanatos;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
noutati :lol:
|
Nebunie bah ... :D :lol:
|
tot respectu pentru blondu ca nu sa lasat pagubas cum au facut multi altii si continua sa-si implineasca visul...facand dintr-o "vechitura" o masina fff frumoasa si cum gust;)) respect blondule:)
o singura chestie...dai abltibildurile alea de pe aripi jos...ar da mult mai bine;)) |
ms mugur.....incet,incet o sa le fac pe toate.....capetele nu pot sa le dau jos pana nu imi schimb aripile si o vopsesc....si deocamdata mi-a spart partea bugetara :lol:
|
Blondule iar au spart astia banca unde tine-ai tu bani ?? Cred ca ii aveai in aceasi banca cu mine :))
|
da.....tot acolo ii tineam.......nu au lasat astia nimic :P
|
Si imediat imi vine AMG-ul si sa vad cu ce draq il platesc ca astia au luat pana si fisele :))
|
mie imi zici? da eu ce fak cu Continental-u GT? :lol:
|
9 Attachment(s)
salutare tuturor
aceasta este masina mea.las pozele sa vorbeasca de la sine si astept pareri. date tehnice: anf 2001, asv 110 cp cip motor 140 cp 288 nm (masurati pe dyno) pilot automat, comp bord, geamuri fata spate electrice, oglinzi electrice si incalzite, cotiere fata spate, xenon folie llumar suport de pahare sistem audio: mp3 kenwood kdc psw 9521, boxe fata stock, boxe spate directed extreme, subwofer sony xsl 121p5 1200w condensator 1 farad exterior: extensii spoilere fata spate rieger, jante corse speedline 245/45/17 pleoape kamei praguri rieger eleron rieger masca.....(??????) toba finala borla stopuri cu led jom urmeaza sa ii mai pun faruri cu angel eyes si cred ca suspensii sport. |
Nu-mi place :lol: :lol: Glumeam .. bineinteles ... :D masina e excelenta :D ... Stopurile ... farurile ... strobe-urile tot ... ce sa mai zic ... e BOBOC ;) Sa o ti sanatos si fara evenimente
|
Quote:
|
foarte bine arata masina.....sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea
|
ce norocos ma simt ca am vazut-o live la tg. secuiesc.mai alesa ca mai aveam putin si...imi luat bataie de la el pt ca nu poti compara un g4 cu logan
|
mai usor ca faci rana ;)
|
:lol::lol::lol::lol: bah...nu esti normal
|
multumesc tuturor ptr aprecieri.daca mai are nevoie de ceva(exceptand suspensia care cred ca va veni cat de curand) astept pareri si sfaturi.
|
Grila fatza fara semn ;)
|
Quote:
2. grilele din spoiler fatza inlocuite cu plasa neagra 3. faruri negre 4. daca vad eu bine ce ai in parbriz, da jos stikeru de la rompetrol :) 5. schimba antena de la radio, pune una mica si neagra 6. nu neaparat, doar daca vrei si ca tema sa te gandesti: pune-i un set de neoane la picioare in interior si undercar ALBE. sigur ar da efect |
7 Attachment(s)
Ceva mici schimbari - stopuri noi model 2005 si jante MAE Three Piece cu anvelope 255/40/20" fatza si 285/35/20" spate:D
|
""mici "" vecine ? :lol::lol:
|
super tari jantele de pe mercedes...pana si maicamea le-a remarcat care nu are nici o treaba cu masinile:lol::lol::lol::lol:
|
3 Attachment(s)
sa pun si eu cateva poze cu masina mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite jantele,inca nu sunt pe masina...:rolleyes2
|
bogmotorsport jantele care le-ai pus tu pe masina in photoshop nu sunt aceleasi cu ele care sunt separat fara anvelopa,Alea de pe masina sunt niste rialuri sau aez iar astea care le ai U sunt mak ;)
|
l ai deconspirat :lol:
|
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
seamana,ma scuzati...se accepta:oops:?oricum am pus poza cu ele ca sa vezi cum arata.....toata stima
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning