![]() |
7 Attachment(s)
:peace:
|
prea tare masina pacat ca nu e cu PH
|
E masina lu Ionut stancu de la Rapid :roll:
|
5 Attachment(s)
cel mai tare chayenne pe care l-am vazut....
pacat ca nu e din ploiesti :cry: |
5 Attachment(s)
O tura la Predeal cu motoru dezmembrat :lol:
|
care motor ma ca nu apare nici unul in poze? :wink: :lol: :lol:
|
cobra...asha frumos e la azuga??....yupiii....abia ashtept!!
PS: nice pics!!;) |
1 Attachment(s)
un filmulezt[cu tel asa ca scuze]de aseara in drum spre bucuresti....
protagonisti:cele doua ''bestii'',adevarata bestie a lui costas,solentza lui pitu,inca un matiz si nu in ultimul rand cobra cu motorul pe care nu am reusit sa-l prind prin cadru :wink: se misca prea repede :wink: |
2 Attachment(s)
doua poaze.....apropo bestia rosie m-a umplut de draci aseara....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma pun cu bata pe ea :lol:
|
ce a fost ieri ? :roll:
|
sedintza foto nsl la bucuresti...
|
multumim pt prezenta
data viitoare... sper sa fie ceva mai frumos mai organizat si mai multa lume :D |
Re:
Quote:
PS: stateam in picioare LOOOL nu imi vine sa cred cat de naspa a iesit :lol: :lol: |
special am facut-o cand am vazut ca ai o pozitzie ciudata :lol: :wink:
|
1 Attachment(s)
Sa pun si eu cateva poze pe care le-am facut acolo
|
1 Attachment(s)
alta
|
2 Attachment(s)
Cine a zis ca nu poti face cerculete cu motoru? 8)
|
2 Attachment(s)
urs si calibra
|
2 Attachment(s)
marfa rau Pontiacul
|
Trebuia sa stergi si tu numerele :wink:
|
a fost foarte frumos ,ne pare rau pentru micile incidente . Filmul facut il gasiti la nospeedlimit ,intalnire nsl pt poze ,pagina a 2 a.
VIZIONARE PLACUTA ! |
am facut rost de filmu da la intalnirea precedenta (cand am fost la careffour) needitat :wink: se aude cum se certau taz cu momo , bestia urla ca dracu si mai sunt faze de genu asta :mrgreen:
|
pai ce mai astepti? pune l
|
pai ma ia draqu pana il pun cu 20 kb ai mei :cry: o sa vil dau cand ne-om mai intalnii :wink:
|
Intalnire........
Ce ai cu bestia rosie ? a mers super , confort , linia audio super,
Respect ReDBeast! Asta i se putea intampla si unui Mercedes, sau ce vrei U! Apropo a`ti vazut ce misto facea ala pe mijlocu strazii? cu Fiatu ala , parca? :twisted: PS: Sa nu te pui cu bata pe ea... |
shantzule,adu`l shi u diseara pe vreo 2-3 cd`uri ...pls....dak e sa ne int!!! ..., dak potzi shi vrei ....logic!!
|
dupa ce ati reusit sa plecati voi, a fost un show adevarat acolo in mijlocul strazii!!!! :wink: avem filmulet, o sa fac rost de el si il aduc in ploiesti, dar dupa sesiune :!: adevarat balet pe piatra cubica umeda
|
fata ei au fost acolo vineri ,tu ai facut ,ce ai facut sambata :wink:
|
hmmm :twisted: stiu eu despre ce vorbesc :!:
PS: il cunosteati pe cel cu pontiacul care a venit langa voi sau a fost dragut si s-a oferit sa va ajute :?: |
da ,a fost de treaba tipul , defapt multa lume de la intalnire a vrut sa ne ajute .
Atunci cand se intampla ce se intampla pe piatra cubica eram acolo ,la vreo 100 m ,schimbam bateriile,am vazut aproape tot ce s a intamplat ,a fost super misto .Ne pare foarte rau pentru taz ,care saracul s a invartit si el putin si a fost singurul care si a luat amenda . In rest a fost foarte frumos ...Oricum intalnirea de vineri va fi reprogramata si anuntata mai din timp . |
am vazut ca erati acolo, am si venit la voi :wink: la catva timp dupa aceea, noua ne-a intrerupt \"activitatea\" un jandarm!!! oricum unii au patit-o rau in noaptea aceea la pescarus :cry:
|
eu am ramas fara permis si talon.....talonul pana viberi il scot dar permisul tre sa astept 15 zile.....la draq ptr juma de cerculetz....
|
de nu iti vine sa-ti bagi ceva in ei d gabori jegosi... :evil: cat d mult pot suferii astia...
|
heeeeeoooo
asta e topic de poze si filme... :evil: |
Da ma are dreptate! IA barfiti voi in alta parte :lol: :twisted:
|
1 Attachment(s)
HAI CU MEGANUUUUUU :lol:
Cam astea sunt pozele din seara asta ... PS : shantzule, se pronunta \"dişoc-evo\" :D |
Asa bai omule :2gun: :chainsaw: :workout: :peace: :rockon: :tenisclap
|
nice pics!!:)) acuma era mai mishto sa ninga nu?? :lol:
|
dishivcvco cum dreaqu se zice :mrgreen: multumim pt poze :wink:
sunt f frumoase :wink: pozele bha :mrgreen: |
Shantzu-le ...dak imi mai pocesti nick-u o data , TE DAU IN JUDECATA ...si te duk cu meganuuuu la tribunal !!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning