Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

HaRdHouse 07-05-08 12:16

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Si cand o sa o vedem pe strazi ? Ca una este in poze si alta in realitate ..

sKyNeT 07-05-08 12:59

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

prin iunie parca...:???:

HaRdHouse 07-05-08 13:06

Si o sa inceapa sezonul de kitsch tuning , odata cu aparitia acesteia pe strazi ;)

78KLM 07-05-08 13:10

o lista de preturi are cineva??

HaRdHouse 07-05-08 13:12

Quote:

Originally Posted by 78KLM (Post 1519838)
o lista de preturi are cineva??

Consulta siteul Dacia sau incearca cu un telefon la reprezentanta . Ar trebui sa stie ei ceva..

apache 09-05-08 01:58

stie cineva mai oficial sau mai ne-oficial cam cand o sa o vedem ? Ca dupa siteu dacia.....nu rezolvi nimic

SirNenea 09-05-08 18:00

in iunie sau iulie ceva de genu

yany 09-05-08 23:18

se putea si mai bine oricum este un plus pentru o masina romaneasca :twisted::2gun::drunk:

Blondy26 11-05-08 12:03

mashina e simpatica. imi place. rotzile sunt janghina. fundul arata ciudatzel. acum, sunt curioasa ce optiuni are si ce motorizari. in rest, e frumoasa;)

trackopen 11-05-08 15:15

Nu arata rau masina ... au evoluat destul de bine ... parca vad peste cativa ani DACIA GTI ;))

Danutz Bratosin 11-05-08 21:52

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1527106)
mashina e simpatica. imi place. rotzile sunt janghina. fundul arata ciudatzel. acum, sunt curioasa ce optiuni are si ce motorizari. in rest, e frumoasa;)

din cate stiu eu sunt aceleasi motorizari k la logan....1.4-1.5 si 1.6

_anaconda_ 11-05-08 21:57

are toate motorizarile cu exceptia 1.6 16v...care este un motor foarte reusit ;) oricum e ok sandero

Blondy26 12-05-08 14:29

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1528148)
are toate motorizarile cu exceptia 1.6 16v...care este un motor foarte reusit ;) oricum e ok sandero

cu alte cuvinte, fix al' mai bun nu-l are?:shock:

only_4dan 14-05-08 15:51

sigur il va avea si pe ala (motorul de 1.6 16v), dar mai incolo:lol:

Neon Biker 14-05-08 16:05

Iote ca a inceput campania de marketing pentru Sandel: www.dacia-sandero.com

boy_wonder 15-05-08 15:13

1 Attachment(s)
brosura sandero !

scorpio GL 15-05-08 19:43

ce boi, masine e hatchback si ei ii zic berlina...

topser 15-05-08 21:16

nu`s boi , exista si hatcback sedan , probabil nu s-au documentat :)))

22VIN 16-05-08 14:12

eu am vazut-o de vreo 2 ori pe strada si pot sa spun ca arata mai bine in poze:))

topser 16-05-08 15:55

reclama , sufletu comertzului :))

normal ca arata bine in poze ...

22VIN 17-05-08 10:47

unele masini arata mult mai bine pe strada decat in poze...

raman 30-03-09 02:08

1) În primul rând, despre Sandero. Este o maşină acceptabilă, decentă, şi îmi place destul de mult ca să o cumpăr, dacă îmi va plăcea vizibilitatea pe care o oferă. De exemplu mie îmi place că nu se declanşează şi ştergătoarele când acţionezi stropitul, îmi place şi ambreiajul cu cablu ca senzaţie, plus că tot ce e mai nou şi mai complex, e şi mai scump şi are şanse mai mari de defecţiune (valabil în special la turbine!), dar e valabil şi pt ambreiaj hidraulic. Îmi place şi că e reglat mai sus. Îmi place că nu are consolă centrală care să curgă spre spate şi să-mi ţină fix piciorul în volan, sau bordul înalt, factori fff importanţi pt mine. Îmi place că poziţia e înaltă, că garda e înaltă, că e o maşină (la fel ca Solenza sau Logan) cu cel puţin 100 de kg mai uşoară decât cele străine asemănătoare, fapt care se simte la condus, şi la gropi(am prieten cu audi a6 cu care am mers destul de mult, şi pot spune că nu mi-aş lua în veci o asemenea maşină grea şi lungă), nu am nevoie de cauciuri mai late, care sunt mai scumpe, nu am nevoie de xenon, nu am nevoie de spălătoare de faruri, nu am nevoie de jante mari, nu am nevoie de bmw seria 3 care e f mic la interior, la care o plăcuţă de frână 4 milioane (am un prieten care s-a săturat să muncească numai pt 320-ul său, singurul lucru care îmi place la el e direcţia şi amortizarea denivelărilor), în concluzie e o maşină foarte bună pentru mine, dar cu motorul de 1,6 16v. Deci iată că mai au cei de la Dacia clienţi, că tot le are grija băiatul din SUA. Mai este până să producă indienii sau chinezii ceva de nivelul ăsta (calitate-dotări/preţ). Am mers cu 320 D (spaţiu mic), A3 şi vechi şi nou(în primul rând spaţiu mic), A6 (lung, greu, greu pe viraje, prea jos, plus că mai bine încap 3 oameni în spate la Logan decât în el), Passat (prea lung pt gustul meu, gardă prea joasă, greu-nevoie de motor mare, greoi pe viraje, vizibilitate în faţă nesatisfăcătoare pt mine), golf 3(vechi, motoare vechi), golf 4(nu-mi place), am stat în golf 5(vizibilitate şi bord hidos), Jetta veche şi nouă, A4, deci la toate probleme de gardă, masă care necesită motoare mai mari de 1,6 ca să atingă suta în 10 secunde (diesel nu-mi trebuie, nici nu-mi place), vizibilitate, ca să nu mai vorbim de preţul pieselor şi de problemele care apar la maşinile străine complexe, şi eventual second. Iar cu sufletul nu mi-a plăcut nici una de mai sus, să simt că pur şi simplu îmi place. Personal nu ştiu să fie altă maşină cu motor de 1,6 aspirat care să atingă suta în 10 secunde, nouă, cu spaţiul ăsta, la banii ăştia.
Şi Solenza, de care am în prezent, şi Loganul sunt fiabile, şi ştiu ce vorbesc (exceptând motoarele dci, despre care nu prea sunt interesant, dar probabil că sunt şi ele în regulă, doar că fiind turbo au şanse din start să aibă probleme undeva, în timp), iar preţul pieselor mic, ceea ce e decisiv.

2) Pentru cei care sunt inculţi şi acuză tot ce e românesc, sau chiar ţara : nu sunteţi demni nici de atât ! E greu să citeşti, să vezi un pic istoria adevărată, să vezi cine ne conduce din umbră, normal, mai bine pierzi vremea aiurea, neavând habar ce e pe lumea asta, şi care e motivul pentru care lucrurile stau prost. De asemenea e greu să petreci câteva ore ca să afli câţi medaliaţi olimpici români sunt în matematică, informatică, fizică, câţi inventatori şi câte invenţii : stiloul, penicilina, descoperirea insulinii, racheta în trepte din 1500, Coandă-efectul Coandă care stă la baza motoarelor cu reacţie şi a portanţei discurilor volante cu elice, calculele orbitelor necesare misiunilor Apollo, obţinerea aliajelor f termorezistente pt realizarea camerelor de ardere la rachetele Saturn, pila Karpen care de aproape 100 de ani dă acelaşi voltaj deşi nu produce energie decât din căldura mediului, şi multe altele, sau că românii sunt pe locul 2 ca număr de angajaţi la Microsoft, sunt foarte mulţi şi la NASA, şi cine mai ştie în ce baze ale armatei SUA. Aici ar fi multe de spus, dar deviem poate prea mult...

3) Asta am aşteptat cel mai mult, de fapt mi-am făcut cont în primul rând pentru a-i spune câteva lucruri lui AlliedComposites care a exasperat pe mulţi, inclusiv pe mine, şi mai puţin pentru a arăta că mai sunt şi oameni pentru care Dacia se potriveşte de minune, şi care au văzut cum se comportă şi maşinile străine, deoarece ..., cine ştie, ştie, iar cei de la Dacia ştiu şi ei foarte bine, şi vânzările vorbesc cel mai bine, inclusiv cele din Germania.
Deci dragă AlliedComposites, mă bucur că trăieşti fericit şi din plin visul american, văd că prinde bine doctrina de acolo la tine. Eşti un exemplu bun de masă de manevră, de om semi-doct, "educat" doar în spiritul capitalismului. Ceea ce probabil, de fapt evident, cunoşti tu mai puţin sunt metodele prin care se întreţin SUA, şi acele costuri de producţie scăzute, (că eşti setat pe treaba asta), cum poate un producător american să facă ceva mult mai bun de 10 mii de euro. Prin mituirea politicienilor ţărilor străine, dacă nu asasinarea, sau dacă nici asta nu reuşeşte, cum a fost cazul în Irak, prin război, prin luarea resurselor de la alte state la preţuri de nimic, distrugerea industriei acelor state şi impunerea pe piaţă a propriilor produse(cine e interesat să citească cartea Confesiunile unui asasin economic de John Perkins), prin tipărirea de dolari fără acoperire în aur, prin faptul că unul e preţul pe care un producător în SUA îl plăteşte pentru gaze, pentru curent electric, petrol, oţel, fier, orice, şi altul e în Europa. De aia îşi permit să ofere produse, inclusiv maşini la preţuri de nimic de 16 februarie - president day, numai ca să se bucure prostimea de acolo că a venit la putere Obama, şi de a nu sesiza ce li se pregăşte în materie de libertăţi personale în primul rând. De aia eşti tu spălat pe creier, cel puţin deocamdată, că poate te trezeşti, şi trăieşti într-o lume artificială, rupt de realitate. Aruncă un ochi aici să vezi cât e preţul la benzină deşi barilul a scăzut sub 40 dolari, şi deşi pe OMV care exploatează petrolul românesc îl costă 18 dolari, ni-l vindeau nouă cu cotaţia internaţională de 150 când era scump, şi oamenii tac şi nu ies în stradă, sau cum ne îngenunchează austriecii plus ruşii prin OMV, Erste Bank care a cumpărat BCR, EON gaz, companii austriece cu capital rusesc. Pentru băncile austriece, chipurile să evite falimentul, ia România acum 20 miliarde euro împrumut, că acolo merg banii, iar oamenii nu vor beneficia de nimic, şi îşi vor duce banii în Austria. Poate şi de asta e bine să ne ferim, câţi putem, de mărfuri germane, că ei ne-au făcut cel mai mult rău în istorie după ruşi. Deci aruncă un ochi în lumea reală, care e un pic junglă. Să ne ferească Dumnezeu cu criza asta, (mai ales că se preconizează că aşa cum Letonia, Ungaria deşi au injectat nişte miliarde bune, au declarat faliment, aşa şi în Ucraina au injectat 15 miliarde şi au furat tot, şi dacă intră în colaps e nasol, că sunt lângă noi, şi ruşii vor Crimeea) că manualele de politici învaţă că marile crize se termină cu război. Şi vei vedea dacă vei rămâne acolo ce se va întâmpla în SUA, cu noua administraţie...
Şi ai mai spus că în SUA oamenii mai conduc de plăcere... Cu asta eşti idiot!!! Mare! şi amărâtul cu o Dacie 1310 veche tot se bucură de condus când are timp/dispoziţie, că tot e mai bine decât deloc... Vezi să nu uiţi să fii om de atâta civilizaţie. Şi în primul rând ce înţelegi tu prin plăcere de a conduce? Eu înţeleg combinaţia de senzaţii şi trăiri. Dacă mergi într-o maşină bună, în accepţiunea ta, că te lăudai că mergi cu a patra până la 200 km/h, dar nu simţi nimic, care e plăcerea, că eşti ca în fotoliu în sufragerie? E bună de drum lung, să nu oboseşti, dar în rest? Că vezi acele pe bord că indică valori mari? Doar să simţi cum te împinge în scaun? Eu în Solenza mea simt condusul şi la viteze mici, că simt drumul, motorul, vântul, etc. Deci depinde ce fel de senzaţii doreşti. De ex., cele mai mari senzaţii cred că le ai într-un cart, când mergi lipit de asfalt cu 130 km/h, pe un şasiu mic capabil de a lua viraje f strânse, sau dpdv al adrenalinei, la un rally, să goneşti cu 160 printre copaci pe un drum neasfaltat, etc.
Scuze moderatorilor pentru mesajul lung, dar e important, şi nu cred că e deplasat, că toţi trăim pe această lume, şi dacă mai suntem români !

Tzepozzz 30-03-09 08:35

1) mai bine nu scriai nimic aici ca te faci singur de ras
2) te-ai inspirat din filmuletul ala de pe youtube?

PS: nu s-a mai scris nimic pe topicul asta de aproape 1 an

Evil Yuri 30-03-09 17:09

Nu stiu daca e corect chiar 100% ce a scris omul ala mai sus, insa tind sa ii dau dreptate la unele lucruri. De facut de ras...asta nu mai stiu. Cel putin a postat la subiect, comparativ cu altii de pe aici.

De fapt stai, e forum, poti sa iti spui parerea, chiar daca e "Dacia e tot Dacie, e lighean, dric, iar BMW e BMW !". Trist :(

Tzepozzz 31-03-09 09:05

mi-a explicat pe privat ce a vrut sa zica

raman 31-03-09 12:32

Mulţumesc pentru corectitudine. Pe scurt spun şi aici pentru ceilalţi: eu sunt mai mare şi nu încap bine în multe maşini străine mai accesibile ca preţ, în mare din cauza consolei centrale care îmi ţine piciorul fix în volan, şi multe, cele noi, oferă o vizibilitate mai proastă decât modelele precedente. Şi când dispui de puţini bani nu mai contează fineţurile, deşi ştiu să le observ şi să le apreciez. Apreciez direcţia superbă a unui seria 3, sau amortizarea denivelărilor care mi se pare superioară unui A6, deşi apreciez şi la acesta calitatea suspensiei, sau stabilitatea în general a celor străine, puterea, calitatea de construcţie, materiale, siguranţa, dotările, se simt mai solide, rezistente, etc. Dar nu înseamnă că am nevoie de toate acele dotări, sau că merită sacrificiul financiar.

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning