![]() |
:peace:
era o gluma :)) |
ce facetzi mey duminica?un gretarel ceva?daca va hortaratzi datzi de stire...muzica si dansul le asigur eu :lol: chiar ar fi un bun prilej sa cunosc si eu gasca...
|
ar fii mai bine daca ar fii ''gratarelu' sambata!!ca duminica e cam nashpa ,a doua zii scoala,servicii,etc :wink:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
relativ nu e mica dar de nebuni e plina sigur!!! :lol: deci ne intalnim sambata??
|
:censored: :censored: :evil: :evil:
ce am zis ca facem sambata ??? S I A B |
mda.. vad ca nu prea e actiune paciulea..
|
pai hotaratziva fratzilor.....siab sa fie atunci...si facem gretarul alta data...nu vreau sa va incurc planurile....spunetzi voi ce si cum
|
pt mine unu sambata e zi de SIAB
gratar sau ce vreti voi putem face si alta data :wink: |
Re:
Quote:
am crezut ca mergem la stii tu cine... |
Re:
Quote:
la cine zici sa mergem ? (PM sau pe mess) |
miroase a party.. si tngu cu momo askund locatzia :x
|
Re:
Quote:
|
si noi am vrea sa ajungem sambata .dar eu nu pot lua masina pana n 2.30 . si daca mergem vreau sa ma duc devreme .
|
in 2 ore n-ai ce face la siab. hai sa zic max. 3 ore daca te chinui.
|
are dreptate....eu cam in 3 ore am vazut tot si am facut si poze.....
|
Mah da ce mai e paciulea da cand n-am mai intrat ??! :D Mdea referitor la sambata io unu merg sigur TNG-ule daca nu mai mere nimeni io merg si cu microbuzu asta e :cry: :wink: Ramane sa mai discutam ca vad ca lumea paciulea nu e hotarata deloc :evil:
|
Referitor la film pe camera se vede super bine insa cum am mai spus Rusu nu are un cablu nush cum pola mea ii zice si el le scoate prin usb si prin usb se pierde mult din calitate !! Cablul de care zic ca iar trebui costa vreo 4 milioane :cry: asa ca deaia am zis ca poate cunoasteti pe cineva sa posede ceva de genu s-au macar o firma unde se poate face acest lucru ca doar no costa milioane sa-i scoata o caseta PE cd :wink:
|
Cine isi anunta participarea la indemanarea de la Plopeni ?? :D In sfarsit ceva pe aproape de casa daca la noi nu se poate :wink:
|
eu merg sigur la siab!! nu conteaza cu ce mergem doar sa vad siab-ul anul asta!!!
ma bagam eu la indemanare daca nu aveam 17 ani :( |
momo tu inveti in chimie?
|
Re:
Quote:
v-am mai zis o data da n-ati citit: cadrele sunt necomprimate si nu face fata calculatoru la fluxu de date. skma trage-l pe cd asa cum e si da-mi-l mie sa-l fac divx si-l si editez un pic. |
Cd-ul l-am dat asa cum a iesit !!!, cred :oops: RUsu mi l-a adus si am fost si i l-am dus lui twwety insa tin sa precizez ca eu nu am vazut cum se vede io l-am vazut decat pe camera 8) .De abia astept sa-l prelucrezi :wink: :D
|
:2gun: :chainsaw: :censored: :pistoles: :boxing: cam asha sper sa il prelucreze :evil:
asteptam rezultatul :wink: |
Re:
Quote:
|
io invat in chimie si e unu care seamana cu tine!!!era pe aici o poza cu tine!!!pai la bucati poti sa vii ca nu esti departe :wink:
|
Re:
Quote:
|
am sters topicul Intalnire pt ca la acea ora majoritatea suntem la Siab
am vb cu momo si a zis ca ramane sa vorbeasca cu Taz |
TRE ai reusit ceva cu cd-ul ?? :D
|
Quote:
|
vorbea un pusti cu un coupe parca ca face ceva la un film!?!?!? dar nu mai stiu sigur cine era :( :(
ca daca stiam aoleu...... :evil: |
La ce te referi shantzule?? :?
|
Bine ai venit dshockevo !! :wink:
|
bine ne-ai gasit dshockevo :)
|
bateam si eu un apropo!!!!stiti voi
|
m-am intors si eu dupa ani lumina am auzit ca aveti un membru nou asa ca ii zic si eu BINE TE-AM GASIT :lol: :lol: :lol:
|
VladSacal da si mie un msg ceva ca ai promis ca ma iei cu tine :) ! Ca sa stiu si io la cat vin la tine sa plecam !!!!!!!!!
|
Taz azi cand era sa dai peste mine la Lamaita nu ti-ai dat seama cine sunt nu ?? :lol: Te-am salutat da am vazut ca erai adormit :wink:
|
nu am zis nimeni nimic de film. :cry: :cry: :cry:
|
Taz vezi ca o sa vb si cu tng-ul si poate o rezolvam cu un sticker Godzilla ptr. tine :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning