![]() |
Re: My KYS !!
tot acolo ii este locul danutze :) mai sus..glumisem cu noul loc de parcare :) Lumea era atenta la mecanismul de deschidere a portbagajului !
|
frumos frumos
ai uitat sa zici de suportii de numar |
Nu suntem pe siteul alalaltul... :) Daca pun aici mi-e ca se basica lumea :)
|
Quote:
:yikes: |
Quote:
|
Smecherie cu buton!Ai dat cam multi bani sa-ti faca acest lucru dar se merita :)) .
O dacie unicat! |
Nu-mi zice ca te-ai dus la cineva sa ti-o faca!? cat te-a costat?
|
Mi-a facut-o un coleg :) A fost o plata simbolica ! :)
|
saptamana trecuta am facut acelasi lucru ca si tine,deschidere din buton la portbagaj:)felicitari;)
|
6 Attachment(s)
ti-am ascultat parerea dog si mi-am pus azi folie si pe luneta ! Nu a iesit extraordinar de bine (caci a fost munca mea) insa cu proxima ocazie cand voi avea ceva cash imi voi pune toata masina folie omologata ! Las pozele sa "vorbeste" :)
|
omologata si pe fatza ?;)) frumoasa masina cosmine
|
Omologare pe fata nu iti da nimeni." Toata "...m-am referit doar la luneta si geamurile spate laterale :P
Ms Radule !! |
:lol::lol::lol:iar am facut acelasi lucru ca si tine azi.mi-am pus si io folie pe toata masina inclusiv parbriz;)
ce binei sta kisului cu folie;) bafta |
era frumos si pe fata si parca prea incarca mult eleronu si pragurile etc
|
O sa pun si pe fata..cand macar voi avea o hartie macar ptr cele din spate:) asa..mai evit si eu "saltarea" talonului.
Dog..se pare ca lucram prin telepatie :)) Sapt viitoare ce facem la masini ? :) |
Quote:
bafta |
A iesit bine ,dar daca te prind talbagii ca nu-s omologate o incurci. ;)
|
Eu zic ca ar fii dat si mai bine daca ai fii pus folie pe toata luneta,si in dreptul stopului de frana suplimentar,oricum arata bine si asa.Bafta in continuare...
|
pentru asta trebuie sa dai luneta jos..altfel nu ai cum sa scoti bulele de aer ! Ma repet..daca voi ace rost de cash aia de la Llumar am impresia ca dau luneta jos..si imi pun pe toata !
|
Ca sa pui folie in dreptu stopului nu tre data luneta jos,ci stopu trebuie dat jos.nimeni nu da luneta jos ca sa puna folie,dar cei la ionizat.
P.S Frumoasa masina. |
2 Attachment(s)
Ti-am facut ce ti-am promis, imi cer scuze de intarziere, dar am ramas fara net acasa. Sper sa-ti placa. :)
- Spoiler fata in culoarea masinii - Prelungire capota badboy look - Suspensie sport - Jante - Numar de inmatriculare cu distanta intre litere - shaved doors |
tocmai am vazut masina, arata bine felicitari
|
Daca o faci cum e in acel vt e criminala.Cred ca ar fi cel mai tare Logan din tara,cel putin asta e parerea mea.
|
Mersi TAF-ule . Si eu ti-am admirat galagioasa :)
Raras..tot respectul !Ai facut o super treaba !!! In pricipiu..jantele raman aceleasi, suspensie sport am..de restul trebuie sa ma ocup :D Numai bine , |
parerea mea ar fi sa scoti prelungirea spate si pragurile :) si sa vopsesti bandourile si barile in culoarea masini
|
bandourile sunt vopsite deja iar barile o sa le fac :) sa speram ca va fi timp ptr toate !!! Ms ptr sfaturi..critici si aprecieri !!
|
de praguri, si eu am aceeasi parere cu quick_silver, arata cam nasol, zici ca sunt din plastic :) daca te tine buzunaru, sa pui niste praguri mai serioase. (mai serioase in sensu ca nu aripi de avion, ceva finut, de genu
|
Ai mai multe vizualizari ca Dsing.HA!
|
Quote:
e forumist aici langa noi. |
Quote:
|
@ CTE - nu suntem la concurenta :)
@alex - din targ vitan - 40 ron setul ! |
Quote:
mda ar fi ceva sa iasa asa kisul.bafta |
20 Attachment(s)
azi i-am facut baita...si POZEEE :)
|
frum masina :>
|
1 Attachment(s)
Nu-ti pui niste distantiere pe spate? sa-ti vina roata la nivel cu caroseria :)
Incerc sa-ti fac un vt, sa-mi zici ce parere ai. LE: ceva de genu ;) |
Superba masina nu ai cuvinete si in legatura cu tuningul tine-o tot asa.
|
sunt in plan distantierele dar numai dupa ce imi pun si amortizoare sport. Astfel..risc la gropi sa-mi sara roata fix in aripa . Multumesc f mult ptr VT :) si multumesc ptr aprecieri !
|
un Logan cochet..imi place atentia ta pentru detalii. Felicitari.
|
Mersi Andi. Imi pare rau ca n-am fost atent la detalii de cand era masina noua. Acum arata muuuult mai bine !
|
pe plafon ai folie ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning