![]() |
Re: B 28 N U T
Filtrul cu supapa de intarziere este de fapt un filtru sport care are pe racordul lui o valva care atunci cand calci pedala , iar (admisia) injectia trage aer , supapa ramane inchisa , apoi cand debitul se micsoreaza , supapa se deschide si baga aer in admisie , e ca un fel de vid , este valabila doar pt motoarele modificate pt a crea un echilibru in vederea functionarii corecte si eficiente a motorului. Supapa de intarziere se regleaza in functie de motor si utilizator. Ca sa iti explic exact cum functioneaza trebuie sa iti explic fata in fata ca sa intelegi si mai bine
LE : se gaseste foarte greu asa ceva , si necesita modificari si la admisie , de obicei se gaseste la ford scorpio V6 . Ca sa iti dai seama despre ce este vorba este un fel de "debit metru " ca la bmw E30 2.0 12v , 2.0 24v , 2.5 12v , 2.5 24v sau ca la VR6. Aceste motoare merg si fara acest debit metru dar merg prost. |
merg foarte prosttttt !!!!
|
se ocupa cineva cu vopsea auto?
m-ar intresa rosu ferrari sa cumpar. |
am eu o cunostinta la Forza Rossa :) Spor in toate Dog !
|
pai si nu faci o intrebare cat mar costa 4 litri de vopsea?
|
13 Attachment(s)
am scos amanta la plimbare.
si am mai traso un pic in poze :D |
superba dog god nota 10 pt dacia ta
|
vrei s-o transformi umpic?:> si eu vreau sa o fac umpic dar deocamdata ii criza, la vara:D
|
usor usor le facem noi.
|
aseara am studiat si eu jantele indeaproape....sunt super jmechere si dau beton pe masina.
|
Quote:
|
ai cam multe stikare pe ea:cry:
p.s. cand am vazut geamul tau lateral mia trasarit inima :D cred ca te intrebi si de ce, pentru ca imaginea aia cu dacia seamana leit cu zambilica cand avea spoilare;):idea: |
intodeauna mi-au placut stikerele.stii cum este unu cu stikere unu clean clean unu rad rod etc
imi place si mie la nebunie emblema aia de dacie.oricum o sa dispara cateva stikere dupa ia,acum este in faza de teste si daia sufera cateva chestii. va salut |
salutare si mie imi plac sticarele atata timp cat sunt puse cu gust si nu se exagereaza mai ales ca masina ta aduce mai mult a masina de strada nu clasica :ciggy:
ft reusita masina felicitari si spor incontinuare |
6 Attachment(s)
ca tot vorbeam de stikere,azi la intalnirea clubului SOUTH'S RACERS a venit si sponsorul nostru care se ocupa cu uleiurii auto IGOL si ne-a trantit 2 stikere pe masina.:-) o seara placuta.
|
Salut de unde ti-ai luat stopurile acelea?ma refer la faptul ca au fundalu negru si nu cromat. ms
|
Quote:
|
tu ce faruri ai? xenoane cumva??
|
Quote:
|
se gaseste pachet.. becuri + releu ? vreau sa imi pun 2 becuri pe faza lunga:d si pe scurta sa las de 60 :D
later edit: pui o poza cu motorul ? |
nu am ce arata.
|
pacat... pe viitor sper sa ne areti si noua ceva;)
|
Quote:
|
Quote:
|
am de unde sa iau,dar de unde atatia banii:(asta e problema.trebuie sa intretin si familia si casa si masina.cam greu dar nu o sa renunt.usor usor asta e.
bafta tuturor |
frumoasa rau masinaa e facuta cu gust!!!
imi plac jantele mult!!! |
foarte frumoasa masina ta , o masina modificata cu gust , nu cu nike , bo$$ etc...
Felicitari si bafta cu proiectul :) |
rau ca nu ia pus un adidas sau nike pe luneta dadea misto adidas rosu sau nike negru sau macar sa pui esapamentul in lateral ca si asa nu se mai deschid usile ca la tir sa iasa fumul in sus si sa iti pui niste dungi pe capota dalea de multe culori cu jentili astea da exceptiaordinar si sa mergi in costum in masina iti las mustata si niste ghiuluri multe pe deste si BAFTA CU PROIECTUL AM ABERAT PREA MULT MISTO MASINA
|
@dog99 imi zici ce relu trebuie pentru becurile alea de 100w ?
|
Frumoasa masina.... Nu imi vinzi mie jantele?....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
rotile le dau la schimb pe altele pe 13 sau 14 de cel putin 7j. 4x100.dupa caz se da diferenta plus sau minus. ale mele au si 4x100 si 4x108. bafta tuturor. |
ce ai cu ele?nici astea nu iti plac?
|
Quote:
|
Quote:
|
cea mai mare prostie ar fii sa dai jantele astea jos. jantele fac toata masina.
|
oricum ai nimerit-o cu jantele mie imi place cum arata
cu stopurile nu ai nimerit si cu astupatul la grilele de pe spate de aerisire sa vezi cundensu dracu in masina si in portbagaj |
lasa jantele pe masina...frumoasa masinuta
|
noul meu cont! ai grija de tine si de nut ca atre frumoasa este
|
Primul lucru la care te uiti la masina asta sunt jantele care vin foarte frumos...iar al doilea lucru ca este o Dacie ( nu in sensul rau, in sensul ca si dintr-o Dacie poti face ceva).
|
Nu-ti doresc decat sa gasesti fonduri s-o faci dupa planurile pe care ti le-ai propus !!
Frumoasa tare masina !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning