Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68440-ford-focus-mk1-1-8-tddi-my-yellow-focus.html)

ascany 24-01-10 19:05

Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus

un focus cu adevart frumos sa ai grija de el ca e beton
bafta si succes in continuare la tunat daca ii mai poti pune ceva eu nu cred e destul asa
bafta

claudiu lucian 05-02-10 14:57

Quote:

Originally Posted by kta ford focus (Post 2969279)
nu mai ai pleoapele ce le aveai pe masina? ma refer inainte sa o modifici

nu le mai am

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 2990517)
Frate, pana in momentu de fata nu ai avut probleme cu acoperitul grilei?...

vara sunt ceva probleme...imi ia din putere, se simte! dar acum, la temp de afara nu am nici o problema, chiar emai bn:)

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3010648)
un focus cu adevart frumos sa ai grija de el ca e beton
bafta si succes in continuare la tunat daca ii mai poti pune ceva eu nu cred e destul asa
bafta

ms frumos, sunt multe de facut si mai ales ca Tuningul inseamna bani si cu cat modifici o masina mai mult cu atat trebuie sa bagi bani constant in ea!

haralex 12-03-10 13:51

frumos focusu ... sa ai noroc de el si bafta in continuare la modificari ... ca ma gandesc ca nu te opresti aici :P
am vazut masina si live la KOE la cj ... foarte tare ... poate reusesc sa-l fac si pe al meu asa frumos ... dar cu finantele e mai greu

Mishu-f 15-03-10 00:07

Imi place um a iesit, nu te-am mai vazut de mult, cred ca aveam bubu ( fiesta albastra) ti-am dat flash-uri acum cateva zile, era un pejo crem. Arata bine farurile, ledurile sa vad super tare, ce nu imi place mie in general la shaved, numarul ca nu mai ai unde sa il pui

morpheusmaster 15-03-10 00:28

E singura masina la care imi plac cum vin farurile cu dayline...singura (in afara de Audi, of course)...

Salutari multe man si nu inteleg dc nu am dat de tine pe acolo...

claudiu lucian 15-03-10 21:19

Quote:

Originally Posted by Mishu-f (Post 3183638)
Imi place um a iesit, nu te-am mai vazut de mult, cred ca aveam bubu ( fiesta albastra) ti-am dat flash-uri acum cateva zile, era un pejo crem. Arata bine farurile, ledurile sa vad super tare, ce nu imi place mie in general la shaved, numarul ca nu mai ai unde sa il pui

da mane, te-am vazut, alergi si u breakul tau...:p o sa ii fac un suport de nrin bara cat de curand, nici mie nu imi place cum sta acolo!

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3183686)
E singura masina la care imi plac cum vin farurile cu dayline...singura (in afara de Audi, of course)...

Salutari multe man si nu inteleg dc nu am dat de tine pe acolo...

man, am trecut sambata pe acolo, m-am invartit pe la plm prin stand 20 min si nu te-am vazut pe nikieri! si nu numai odata am trecut! imi place buburuza ta, dar mai ai de munca....oricum, inceputul e sooper! aa...tipa dupa ajnte mai mari:D.
si mie imi place cum ii sta daylineul...la audi imi plac cele originale k am mai vazut pe a6, a4 b7 si nu imi plac! poate la 206 vin ceva mai bn! sau nush, tre sa ai bad boy look!
Nu am bagato la 4t k nu am reusit sa ii fac ce i-am propus, iar dupa iarna asta...nu arata tocmai a masina de expo! oricum, cand o sa o bag va fi schimbata:) mult!

ovidiu89 16-03-10 19:14

se pare ca u ne-ai demonstrat ca si dintr-un break se poate scoate o masina superba. bafta cu masina ca tare bine arata

petryy 25-03-10 15:42

BELEA MASINA :x

viruszatu1 18-04-10 13:55

cel mai frumos focus, fara sa fiu modest ..

PinkProbeLady 23-04-10 10:12

Ce nervos este! (ma uitam pe pagina anterioara, la poza in zapada)
Foarte frumos ti-a iesit proiectul.
FELICITARI!

Sa ne vedem cu bine la urmatoarele expozitii!

claudiu lucian 23-04-10 23:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3303428)
Ce nervos este! (ma uitam pe pagina anterioara, la poza in zapada)
Foarte frumos ti-a iesit proiectul.
FELICITARI!

Sa ne vedem cu bine la urmatoarele expozitii!

ms frumos si eu sper sa ne vedem si sa pot sa aduc masina la nivelul masinii tale, din privinta modificarilor!

deocamdata fac si e ce pot.....:d

PinkProbeLady 23-04-10 23:55

Sincer, ai dus masina asta foarte sus! Si clean!
Probele este o masina mai usor de tunat, oarecum dar un combi ... damn, ai facut o minune din el! Asa cum spuneam! FELICITARI!
Keep it up! Apreciez foarte mult ce ai facut si cum este lucrat ... eu una nu am terminat probele si nu stiu daca il voi termina vreodata. Haha, eu mai am pana la partea clean, mult si bine.

Succesc in continuare. Sa ne vedem cu bine!

claudiu lucian 23-04-10 23:59

Frumos ce spui tu acolo, sunt constient ca am facut ceva din ea si imi intaresc convingerea de fiecare data cand este confundata cu alta masina:D dar totusi, masina ta este la alt nivel, eu nu am reusit sa trec de stadiu..."exterior", pe cant Probele...:P dar nu se stie niciodata...:P

P.S. bafta si tie cu masinutele tale...roz:P

Pastylat 24-04-10 05:04

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3305438)
ms frumos si eu sper sa ne vedem si sa pot sa aduc masina la nivelul masinii tale, din privinta modificarilor!

deocamdata fac si e ce pot.....:d

...imi place noul model de jante:D...unde iti sunt cele vechi???

claudiu lucian 24-04-10 08:49

eee.vrei sa stii prea multe, asa fara pic de efort:P nu mai sunt celel vechi, vin altele!

SV25MBN 24-04-10 13:04

Tare sunt curios pt ce model de jante te-ai hotarat, avand in vedere cat de bine ii statea cu cele vechi.

Pastylat 25-04-10 02:02

asteptam cu nerabdare noul model de jante...

claudiu lucian 29-04-10 18:19

Am fost azi in service sa o scot de la vopsit, bineinteles ca nu era gata, oamenii au bagat masina in cuptor, au vopsit ce aveau de vopsit si cand au scos-o....bang!!!! au spart pragurile....Dar tot raul spre bine pt ca nu imi placea ce a facut la bara pe spate, le-am zis sa o revopseasca...

In alta ordine de idei...au venit noile jante...sunt putin dezamagit, jantele arata foarte bine insa au un et-ul prea mic...15 fata de et 35 cat aveau cele allesio si ies mult in afara, cauciucurile sunt 215/45/17...si practic aripile stau pe gume!:rolleyes2 va trebui sa gasesc o rezolvare:(...poze maine, cand e gata!

NWZeu 30-04-10 09:33

Roluit sau taiat plus evazat, daca alea au fost jantele alese si doresti sa le pastrazi, acestea sunt solutiile.

morpheusmaster 01-05-10 00:07

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3320978)
Am fost azi in service sa o scot de la vopsit, bineinteles ca nu era gata, oamenii au bagat masina in cuptor, au vopsit ce aveau de vopsit si cand au scos-o....bang!!!! au spart pragurile....Dar tot raul spre bine pt ca nu imi placea ce a facut la bara pe spate, le-am zis sa o revopseasca...

In alta ordine de idei...au venit noile jante...sunt putin dezamagit, jantele arata foarte bine insa au un et-ul prea mic...15 fata de et 35 cat aveau cele allesio si ies mult in afara, cauciucurile sunt 215/45/17...si practic aripile stau pe gume!:rolleyes2 va trebui sa gasesc o rezolvare:(...poze maine, cand e gata!

MARFA!!! (stiu ca suna rau dar long termed e ceva bun pentru masina ta :) )...suspensie intarita+ aripi putin roluite si din nou efectul e bomba!!!

claudiu lucian 03-05-10 11:14

3 Attachment(s)
si maestria lui golfuletz, de 1mai la mamaia!

ovidiu89 03-05-10 11:34

ce frumos se vede din spate:evil::evil:

ObeLix 03-05-10 22:08

frumos a mai iesit bara fata ....

claudiu lucian 04-05-10 23:22

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3331006)
frumos a mai iesit bara fata ....

noroc cu vopsitoru
:D

ObeLix 05-05-10 23:00

adevarat mare om mare carcter :))) :* te pupa tata sa o plimbi cu placere .

claudiu lucian 05-05-10 23:06

Glumesc, am facut bara la Obelix si chiar au lucrat foarte bine baietii!

ando22 06-05-10 10:26

Dude te-am vazut in Mamaia duminica trecuta plecai catre casa :)) n-am apucat sa iti dau flash ca eram pe banda 1 pe contra sens:lol:

yamahaer1cip 07-05-10 01:01

si eu te am zarit pe la 22 cred ca era ceasu:P;))sare culoare in evidenta foarte tare

CT08GNT 08-05-10 10:34

intradevar foarte frumoasa ..... succes mai departe si sa ai grija de ea

claudiu lucian 08-05-10 19:07

Quote:

Originally Posted by ando22 (Post 3337844)
Dude te-am vazut in Mamaia duminica trecuta plecai catre casa :)) n-am apucat sa iti dau flash ca eram pe banda 1 pe contra sens:lol:

Quote:

Originally Posted by yamahaer1cip (Post 3340366)
si eu te am zarit pe la 22 cred ca era ceasu:P;))sare culoare in evidenta foarte tare

Da m-am plimbat foarte mult prin mamaia de 01Mai. am fost un fel de magherist:D bine, asta seara, pt ca ziua mi-a luat 3 ore si ceva sa o traversez, mai exact de la 17:30 la 20:00

Quote:

Originally Posted by CT08GNT (Post 3343248)
intradevar foarte frumoasa ..... succes mai departe si sa ai grija de ea

ms frumos, incerc sa am grija de ea cat pot... azi am mai lucrat putin la detalii, sper sa le pun la punct ca acum stau cam prost la capitolul asta:D

NightClubRacer 09-05-10 19:43

:D cum vine vara vin si modificarile, arata destul de bine bara fata. Hai baga mare cu detaliile! spor!

JunKer_hP 11-05-10 17:10

Printre cele mai frumoase focus-uri , etierele ar trebui revopsite:D

tracky 11-05-10 23:11

Te-am vazut in trafic pe la intersectia de la Alba-Iulia intr-o seara . Arata bine masina. Felicitari!

claudiu lucian 12-05-10 23:46

Quote:

Originally Posted by tracky (Post 3353030)
Te-am vazut in trafic pe la intersectia de la Alba-Iulia intr-o seara . Arata bine masina. Felicitari!

am vazut si eu un golf rosu intr-o seara pe acolo care mi-a atras atentia, inseamna ca u erai:P frumos golf, sa il stapanesti sanatos!

daffy duck™ 12-05-10 23:51

te-ai mutat din berceni???

masina am vazut-o intre obor si dimitrov o perioada destul de lunga.....

sal

PinkProbeLady 13-05-10 01:25

See you la KOE?

claudiu lucian 13-05-10 14:53

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3355847)
te-ai mutat din berceni???

masina am vazut-o intre obor si dimitrov o perioada destul de lunga.....

sal

in berceni stau de cand m-am nascut:P la obort a stat doar vreo 10 zile!:P

lady* nu stiu daca pot sa vin:( desi as vrea. poate o sa vin dar fara masina, sa vedem...

PinkProbeLady 13-05-10 17:52

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3357170)
in berceni stau de cand m-am nascut:P la obort a stat doar vreo 10 zile!:P

lady* nu stiu daca pot sa vin:( desi as vrea. poate o sa vin dar fara masina, sa vedem...

Pai? Nu e gata? Oricum, sper sa ne vedem acolo!

claudiu lucian 13-05-10 22:25

psi...e gata,daca pot sa zic asta... am fost cu ea la mare de 01 mai, dar am nishte probleme personale care nu imi permit deplasarea la o distanta asa de mare fata de casa! eu am venit odata la cluj, pe u nu te-am vazut la bucuresti niciodata cu masina la expo!:D

PinkProbeLady 13-05-10 22:45

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3358275)
psi...e gata,daca pot sa zic asta... am fost cu ea la mare de 01 mai, dar am nishte probleme personale care nu imi permit deplasarea la o distanta asa de mare fata de casa! eu am venit odata la cluj, pe u nu te-am vazut la bucuresti niciodata cu masina la expo!:D

Adevarat, nu am fost inca la Buc tot din cauza distantei si banii ... este o cheltuiala destul de mare :sad:

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning