![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
Eu votez pt. cea neagra cu scris rosu. Iar sigla mica din spate sa fie ala galben:D
|
eu votex pt cele ovale....mai mult pt una din cele rosii de pe pagina anterioara....
|
Parerea mea e ca trebuie sa fie dreptunghiulare, deoarece:
- sa mearga puse la parasolar; - sa poata fi trecuta in antet; Stickerele trebuie sa contina imaginea din sigla si prescurtarea din 3 litere a numelui. La acestea forma conteaza mai putin, dar trebuie sa fie unitara odata ce e decisa. Va invit sa intrati in sectiunea "cluburi" a forumului, sa vedeti ce sigle au celelalte cluburi, poate va vine inspiratia in legatura cu sigla pentru clubul nostru. In cateva zile o sa vina raspunsul de la Ministerul de Justitie (speram poztiv) si o sa trebuiasca sa demaram procedurile legale de infiintare. Ar fi bine sa avem si sigla stabilita pana atunci! Deci pana la sfarsitul saptamanii viitoare mai asteptam propuneri de sigla, macar descrieri cum ar trebui sa arate, pe care apoi cei 2 artisti ai nostri sa le realizeze. |
Iar saptamana viitoare, SAMBATA, LA ORA 12 (ZIUA), LA ELICE PE FALEZA, INTALNIRE PENTRU STABILIREA SIGLEI SI A ALTOR EVENTUALE DETALII!!!
|
salutare...pana la urma tot nu am reusit sa gasesc adresa unde sa ma inscriu...sunt de acord cu toate taxele lunare si chestii de genu asta....dar din pacate pt mn ink nu am permis dar la capitolul masini nu ma plang :D am de unde alege in caz ca pleaca ai mei din oras...asa ca vas fi recunoscator dak miati lasa adresa unde sa intru sa ma inscriu...pace
|
Quote:
|
Azerty ce se intampla ?:D Ai primit confirmarea pt nume ? Ne tii in suspans ...:lol:
|
maine sun...
trebuia sa fi ajuns pana acum raspunsul... birocratia in Romania... |
e imposibil sa nu fie disponibil....:)
|
multumesc pentru adresa...puteti sa mai comandati ink un tricou si pt mine:D...si cum ramane cu taxa lunara???....pace
|
Quote:
|
It`s official!!!
Am primit raspunsul de la Ministerul de Justitie. Numele este oficial liber. Putem in sfarsit sa avansam la urmatorul pas! |
este!!!!acu imi mai trebuie doar.... o masina:sad: (mie personal)
|
"mi-am depus actele" acum astept sa primesc si aprobarea din partea voastra....va multumesc pt intelegerea acordata....si mult succes si rabdare in infiintarea clubului...pace
|
Yepa !!! It's free ...:D:D
|
Quote:
|
:help: :nospam:apropo...... am o rugaminte.... cine imi stie masina si o vede pe strada ca merge la un mod mai putin civilizat, va rog sa-mi spuneti. Ca ma duc la sofer si :censored:vb. cu el :boxing:
:!: Multumesc anticipat:-) |
Quote:
later edit: ce turnator sunt:lol::lol::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
MauS cumva Loganul tau e Smatax 78 ?
Daca este ala ... Dai o lectie cum se parcheaza in locuri inguste :D |
Quote:
|
poti folosi ADOBE PHOTOSHOP CS2 ;)..
|
Treaba sta in felul urmator ... NU exista nici un program specializat in Virtual Tuning ...
Pentru a face Virtual Tuning poti folosi orice program de editat poze.... Scuze pentru Offtopic:D |
Quote:
|
cum sa nu vreau club cred ca e cazut sa intram si noi in legalitate
pty |
pai atunci esti binevenit in comunitatea noastra.....oare cati mai suntem ca nu mam mai uitat de mult pe situ clubului....macar e bine ca ne mai marim "batalionul"......in ce stadiu mai suntem cu actele clubului???....pace
|
dupa sarbatori vom face statutul si actul constitutiv.
pana prin martie e rezervat numele, asa ca pana atunci sper sa terminam cu toate actele :) |
:twisted: maus vezi frate ca :twisted: omu tau azi era pe stradutele alea de langa parcul rizer...si pe acolo frate sunt numa hartoape si sa tot plimbat vreo juma de ora....eu eram prin parc si lam urmarit olek asa ca vezi ce faci cu el....pace:twisted:
|
fratzilor cat timp iese ceva frumos si ne intalnim mai multzi cu aceasi pasiune e the best .....sper sa iasa treaba asta
|
arunca o privire aici shi uitate la progres sa vezi ce o sa iasa ;) www.clubauto.modic.ro
|
stiu am vorbit :) cu gedoc
|
Perikolos, vre-o veste frate?
|
da omu`...
scuze.... da am avut putzina treaba shi eu............ cu scoala..... luni sau martzi ashtept raspuns de la avocat.... daca sunt ok actele alea.... dupa care ne gasim le citim shi noi.... le completam shi gata!!!!! te sun cand is gata!!! |
Baieti de ceva timp nimeni nu a mai zis nimic.. Ce s-a intamplat?
|
Vrem noutati ...
Ce se mai aude de club ??? :D |
Tot ce am intzeles este ca din cauza unui homosexual nu se poate face nimic, nu dau nume... Daca toti boschetarii au un jegos de club de dacii legate cu sarma si noi nu suntem in stare e clar... Poate se simte acel homosesxual sa ne zica si noua ce are cu noi si de ce vorbeste aiurea... M'au apucat crizele de nervi nu alta...
|
Deci nu ma mai bombardatzi cu buzzuri pe mess.. Am zis ca nu dau nume si POATE se simte acel popo si ne spune si noua ce are cu noi... PEACE
|
dap....
treaba e in felul urmator.... actele is gata... trebe semnate shi alese functiile adika cine e cum.... shi dupaia om videa ce mai trebe facut.... apropo cine e acel de care zici da-mi pe prv.... ca is curios... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning