![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
Salut ,
Pentru produsele Ferodo sa imi spui daca ai jantele pe 13 sau pe 14 In rest am asa: Discuri Brembo Max sport Ventilate si striate - 187 ron / bucata - 236x20 Discuri Brembo normale ventilate - 99 ron / bucata - 236x20 Placute: Bosch - 130 ron / set Textar - 155 ron / set QH - 80 ron / set Sa imi spui te rog si dimensiunile discului de frana , vezi ca eu am scris 236x20 dar la motorul asta mai este si 256x24.... |
jantele originale ale masinii erau pe 13, si discurile cred ca sunt 236x20, dar o sa verific in weekend. placute brembo nu sunt?
as prefera si discuri si placute de la acelasi producator, deci ferodo sau brembo. merci |
2 Attachment(s)
Placute Brembo nu sunt iar discurile pe Ferodo le da numai la 256x24.
Am pus 2 poze la placutele Ferodo sa imi spui care sunt (forma) cand te uiti la discuri. Se impca discurile cu placutele nu-i problema. |
Set discuri Ferodo Racing ventilate semiperforate si striate - 820 ron(ambele discuri) - pentru opel astra H si GTC dimensiuni 280x25 pentru jante pe 5 prezoane.
Set discuri Ferodo Racing ..... - 709 ron(ambele discuri) - pentru opel tigra din 1994 - 2000 - dimensiuni 256x20 Set discuri fata Golf 3..... - 700 ron - dimensiuni 256x20(motor1.9 TDI) Set discuri spate Golf 3 nu sunt ventilate dar sunt semiperforate si straite Ferodo Racing - 690 ron - dimensiuni 226x10(motor 1.9 tdi) Set discuri Ferodo Racing.......Ford Focus 1.6 16v - 831 ron - dimensiuni 258x22 Set discuri Ferodo Racing.....A6,A6 avant si S6(motor 4.2 1999-2004) - 1060 ron dimensiuni - 312x25 Lista continua......... |
Pentru Lancia Thema, discuri si placute de frana. Daca ai zi-mi te rog un pret.
|
Salut ,
Da am dar trebuie sa imi spui capacitatea motorului anul de fabricatie... |
An fabricatie: 1985
Motor: 2.5 TD |
Salut ,
placute fata Ferodo - 160 ron Discuri fata Ferodo Racing - 790 ron / set(ambele discuri) Discuri fata normale Textar - 420 ron / set Discuri fata normale QH - 350 ron / set Placute spate Ferodo - 135 ron Discuri spate Ferodo Racing - 680 ron / set Discuri spate normale - 305 ron / set |
up...
|
up...
|
up...
|
FDS 1617 pt suzuki swift>2005 numai pt fata, ce pret?
|
Salut ,
462 ron |
pt o honda civic crx din 1993 ,1600 16v m-ar interesa discurile fata...simple...setul....si placutele de frana.mersi
|
Salut ,
Discuri 262x21(dimensiuni) - 262 ron / set(ambele discuri) Placute fara fata - 180 ron / set Ambele produse sunt marca Ferodo. |
o sa te contactez in jurul datei de 15...le ai pe stoc...sau dureaza?
|
salut ,
de pe o zi pe alta |
Golf 2, motor 1600TD, cod motor SB, fab 1991.
Discuri BremboMax fata de 239, discuri pline Brembo spate. Placute sugerate pt fata ar fi DS2500 de la Ferodo. Asa ca da un pret pe placute fata (daca nu DS 2500, ceva similar, recomandat de tine) si pret pe placutre spate (ceva mai sport....imi recomanzi tu ce, functie de duritatea discului). MS. |
Salut ,
Disc fata Brembo MAX - 110 ron / bucata Disc frana spate Brembo - 154 ron / bucata Discurile , nu sunt ventilate nici unul dintre ele. Placute sport nu sunt de la Ferodo dar iti recomand tot Ferodo FDB - 90 ron / set Eu am discuri perforate si striate pe masina si placute FDB si sunt ok. Pentru spate - nu ai saboti? |
Nu ma fost clar, scuze.
Eu ma deja discuri Brembo Max pe fata (striate si ventilate) si Brembo pline pt spate (nu sunt montate, astept niste etrieri si placute). Nu poti aduce tu DS 2500 sau nu se potrivesc cu ce am eu? |
Aha am inteles dar din pacate nu imi arata placute frana ds performance pentru masina ta.
|
incearca sa cauti pt variatna de GTi .... pe discuri fata diametru 239mm, si discuri spate tto de GTi (toate discurile de GTi spate au acelasi diametru).
Deci, daca vei cauta pt GTI (discuri de 239 si nu de 256) cred ca se paote gasi. MS. |
Imi da alte coduri si si la poza se vede ca difera...
|
salut discuri ventilate si perforate pentru hyundai accent 1,5 crdi an 2007, imi trebuie un upgrade la cele stock
|
Salut ,
Din pacate nu am pentru hyundai accent :( |
salut,
pentru peugeot 207 1.4HDi 2006 |
Salut ,
Placute Mintex - 110 ron / set Disc Brembo - 20 ron / bucata Disc Textar - 196 ron / bucata Disc QH - 110 ron / bucata |
Ferodo nu ai deloc ? ce parere ai despre mintex ? in cat timp poti sa livrezi ?
|
Ferodo nu am pentru 207 sorry.
Mintex sunt bune sincer , sunt pe stoc. |
up...
|
Placute fata Ferodo DS/Premier pt Laguna 2 1.9 dci 79kw an 2001 ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut ,
Pentru laguna raspund maine. Pentru Bogyciu : Toate sunt la fel inafara de discuri care din pacate s-au scumpit acum sunt 369 ron La placute ai poza.Nu cred ca sunt cu senzor...dar la ce trebuie senzor ca dacia nu are... |
Salut ,
Laguna - fds nu sunt(ds) FDB Premier sunt 2 modele jante pe 15 - 256 ron jante 16-17 - 256 ron difera dimensiunle |
Pt discu de 300 mm adica janta de 17. Merci, da premieru am inteles ca scartaie si tocmai d`asta vreau sa le schimb pe cele actuale.
|
Quote:
|
Salut ,
spuernova - astept raspuns Pt laguna pai ai acum premier sau nu...si oricum mai sunt FQT Ferodo Termo Quiet daca vrei... - 256 ron |
up...
|
up...
|
Salut.Ptr. un Cielo din'97 , motor 1.5 cu jante pe 13" ,discurile si placutele fata la ce pret ar fi?Mersi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning