Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

KAmikazee2005 12-06-06 21:08

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

=))
auzi la el... c jmecher ejti tu nitro..... da apropo... nu vi se pare ca sunteti cam OFF TOPIC??

On-topic.... intre 15-18 sunt la bucuresti... dak cei din bucuresti vor sa ne int.. sa vb de una de alta.. sa le dau un dvd cu poze si tot c inseamna cd.... idu meu de mess e Kamikazee2005..

Nitr0 12-06-06 21:25

nu ti se pare k esti cam prea on-topic acuma? :))

Alex23GAM 13-06-06 20:52

frumos tricou!

Slim29 14-06-06 23:38

da mha pe 18 IUNIE ce ziceti merita o intalnire???????? Crazy Driver Club bucuresti

Slim29 14-06-06 23:39

sau pe 17 ar fi mai bine si sa merem toti la avanpremiera Tokyo Driftului???eu am deja loc rezervat.. cat mai repede ...

aDytZa_1989 17-06-06 14:06

Mic poate ca ar fii timpul sa ne organizam si noi aici in buc baietii din tzara asteapta de mult sa vada si aici activitate .. eu numai am scoala u numai ai examene hai sa facem o intalnire cu toti membrii sa facem pozele sa platim cotizatiile si sa punem la cale planul de bataie ptr anul 2006 (ce a mai ramas din el) ce zici .. astept raspuns de la tine ... re 4 alll :D

Slim29 17-06-06 23:22

cati bani trb sa dam la cotizatii???

Slim29 17-06-06 23:23

Mic mai are pana la sf luni iunie examene

aDytZa_1989 18-06-06 09:16

slim cotizatia lunara este de 10 RON sau 100 mii de lei

aDytZa_1989 18-06-06 10:01

gata baieti am aflat unde este "reprezentanta" 4 tuning in bucuresti sper ca saptamana asta sa ajung sa iau alea... multa bafta all ;)

aDytZa_1989 19-06-06 09:03

Baieti este timpul sa ne organizam si noi aici in capitala.. daca pana acum nu am facut-o este timpul sa o facem acum. este momentul ca si Crazy Drivers sa fie la fel de cunoscul ca alte cluburi din capitala. Am cateva planuri de bataie ptr a incepe munca si aici in capitala.

-cred ca cel mai bine ar fii sa facem o intalnire (sa alegem o zi din saptamana si o ora si un loc ptr a ne intani mereu) (imdediat ce MIc termina cu examenele) deoarece trebui sa punem la cale multe si sa strangem banii pentru cotizatie...10 Ron asa ca este timpul sa puneti cv bani deoparte ptr a achita cotizatia lunara (si asa Filiala BUc nu a platit niciodata pana acum)
-fie ca esti membru cu drepturi depline sau membru simpatizant trebui sa achiti cotizatia care este in valuare de 10 RON.
-trebui sa aduceti poze tip buletin ptr a facesi aici legitimatii
-cine doreste Tricou Crazy Drivers trebui sa achite suma de 25 ROn + masura tricoului (ex. M, S, XL) (tricoul este pe culoarea alba)

P.S.: mail unde sa trimiteti pozele digitale ptr legitimatii:
[email protected]
[email protected]

Slim29 19-06-06 13:53

k sa facem asta !!! tricou imi fak eu ca-s gras si nu imi place alb .. vreu pe negru sorry si cotizatia no problem

Slim29 19-06-06 13:55

si si membri din buc care suntem?? eu , adytza si mic??? atat?

Nitr0 19-06-06 18:51

Quote:

Originally Posted by slim4r5
k sa facem asta !!! tricou imi fak eu ca-s gras si nu imi place alb .. vreu pe negru sorry si cotizatia no problem

TOATE tricourile CD vor fi albe asa va fi si sigla si stikerele si tot pe fond alb. Vrei sa fii tu oaia neagrea din club? :>

Slim29 19-06-06 19:49

da ... se vede najpa rau alb pe mine stiu ft bine

Nitr0 19-06-06 19:59

tricoul asta nu va fi de fuduluie sa te dai mare k ai tricou :) va fi purtat la curse mai mult ca sa fii recunoscut mai usor.

Slim29 19-06-06 20:07

bine mha na ca imi iau alb!! eshti fericit??? si la cate curse CD buc sunt o sa fie mancat de molii!! glumeam

aDytZa_1989 19-06-06 20:13

baieti nu va mai certati ....slim fara suparare insa Nitr0 are dreptate trebui sa fim toti la fel (este ca un ecgipament de fotbal) trebui sa ne recunoastem mai usor la unele evenimente :D dc pana acum nu ao fost sper ca de acum in colo sa reusim si aici in buc sa organizam curse si evenimente organizate 100% de Crazy Drivers (iar tricoul tau nu va fii mancat de moli :)) :D) deci incearca sa te obisnuiesti cu , culoarea "alb" si cu timpul o sa iti placa vei vedea ;)
respect tuturor nebunilor ;) :)

Slim29 19-06-06 20:18

doaamne akum am vazut la tv! Praslea cel voinic cu perele de aur!! ce copii prosti astia de au dat examenu azi!

Slim29 19-06-06 20:18

da tot imi fak unu negru chiar dak imi iau unu alb!! :)))

Vladutzzz_sv 19-06-06 22:23

Of Mihai se pare ca ai cedat oleak da tot pe a ta o tii :)
Referitor la evenimente Crazy Drivers organizate in Bucuresti, speram sa se intample cat de curand

Nitr0 19-06-06 22:29

e criminal baiatu asta :)) fa-ti ma si negru si rosu cum vrei tu off...

aDytZa_1989 20-06-06 11:11

Lista cu membrii Crazy Drivers Bucuresti:

MicDaRau :-21 ani -Renault 19,Oltcit -presedinte Crazy Drivers Buc
aDytZå :-17 ani -Renalult Clio Symbol
bLaCkPoWeR :-19 ani -
Trickz :-16 ani -Renault Clio Symblol
dvi_bob :-16 ani -Passat -Junior Member
slim4r5 :-15 ani -curand Oltcit -Junior Member
Ace Axel :-18 ani (incativ pe forum) -Dacie 1310
costel_michelin :-18 ani (inactiv pe forum) -

Daca am omis pe cineva imi cer scuza insa eu stiu ca decat ei sunt: In caz ca mai esti cineva si nu e pe lista sa ma anuntze ;).
Multumesc

Slim29 20-06-06 20:08

:)) nitro tu eshti mai criminal ca mine!!! :)) hai k plek pe afara bye !!

aleks 21-06-06 12:00

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989
Lista cu membrii Crazy Drivers Bucuresti:

MicDaRau :-21 ani -Renault 19,Oltcit -presedinte Crazy Drivers Buc
aDytZå :-17 ani -Renalult Clio Symbol
bLaCkPoWeR :-19 ani -
Trickz :-16 ani -Renault Clio Symblol
dvi_bob :-16 ani -Passat -Junior Member
slim4r5 :-15 ani -curand Oltcit -Junior Member
Ace Axel :-18 ani (incativ pe forum) -Dacie 1310
costel_michelin :-18 ani (inactiv pe forum) -

Daca am omis pe cineva imi cer scuza insa eu stiu ca decat ei sunt: In caz ca mai esti cineva si nu e pe lista sa ma anuntze ;).
Multumesc

multumim de centralizare aditza ;)

aDytZa_1989 21-06-06 12:43

nai pentru ce aleks imi fac datoria pacat ca nu prea am avut ce sa scriu :( :( iar dintre cei prezentzi in buc care vor trebui sa puna Junior Member

aleks 21-06-06 14:43

cu exceptia ta, care esti membru plin pt k ai fost d la inceput, restul....
nu cred k e greu pt ei sa se conformeze...

aDytZa_1989 21-06-06 20:54

Baieti am vorbit cu Vladutzz i-am dat datele acum astept pozele voastre pe mail ptr a face legitimatii. Acum cum vreti voi ori imi dati mie pozele si i le dau eu pe toate ori le trimiteti voi lui. Dar pana pe 15 iulie vreau sa avem banii de cotizatie + bani de legitimatii. V-am anuntzat din timp asa ca pe 13 iulie ne intalnim sa dati banii ( toti fie ca sunteti membrii sau junior member) si sa nu va aud ca nu aveti bani sa nu va prezentati ca daca se intampla asa vedeti voi :bat::punch::boxing:

Slim29 22-06-06 02:02

o sa vin cat bani pt legitimatii???

aDytZa_1989 24-06-06 07:13

nu stiu inca cat vor costa legitimatiile insa pana sa te gandesti cati bani vei da gandestete ca trebui sa dai poza si asta cat mai repede. Pe langa banii de legitimatii sa aveti la voi si cei 10 RON ptr cotizatie. Multumesc

Slim29 24-06-06 08:34

nu era buna poza aia de ti-am dat-o ??? :))D

aDytZa_1989 24-06-06 09:03

pai te-am rugat sa faci alta ptr ca in spate trebui sa fie alb ( nu poza in autobuz cum mi-ai dat tu :lol: ) faci alta dc nu incerc sa o modific paia.

Slim29 24-06-06 12:18

o sa incerc sa fak alta dar nu am camera.. akum plm ma duk la sala de net si imi fack la muian poza dar nu o sa fie alb modifici tu akolo

8852 24-06-06 16:55

Quote:

imi fack la muian poza

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slim29 24-06-06 22:43

8852 de ce razi mha?? :D))

aDytZa_1989 25-06-06 10:41

ATENTIE !!!
Sambata 1 iulie ore 17:00 Parcarea de la pod I.O.R langa Biserica Titan. intalnire generala Crazy Drivers Buc. Prezentza obligatorie. Este timpul sa ne cunostem si noi si sa votam planul de bataie pentru anul 2006.

Slim29 25-06-06 10:43

BHAA sa vina toti k dak nu.... deleted

orlando 26-06-06 21:50

Quote:

BHAA sa vina toti k dak nu deleted

scuzati-ma ca ma bag aiurea peste sectiunea voastra...
Dar voi nici pana acum nu va cunoasteti????
Ar trebui(nu o spun cu rautate) sa puneti pe cineva de baza in bucuresti sa se ocupe calumea de intalniri de treburi de genu asta,si de ce nu de sortarea membrilor clubului daca pot spune asa...
Eu va admir si va stimez ca si club dar prin bucuresti nu prea v-am vazut...
Oare cei din bacau si zona aceea de ce sunt mult mai organizati ca voi?ar trebui sa va puneti si voi cateva intrebari de genu asta daca vreti sa deveniti prosperi si in bucuresti...
Cat despre tine Mihai NO COMMENT...la ce post ai pus tu aici...
Inca odata imi cer scuze daca v-a deranjat acest post dar este ce cred eu de cuviinta,nu il luati cu rautate pentru ca nu este cu rautate,este pur si simplu o critica...si clubul din care fac eu parte a luat aminte la anumite critici aduse ;)

Vladutzzz_sv 27-06-06 00:20

Nu e nici o problema, stim ca in Bucuresti nu este inca o organizare, dar abia in ultimul timp au inceput sa se inmulteasca cat de cat membrii. De acum vom vedea ce se poate face si in Bucuresti. In viitorul apropiat vei auzi si de existenta clubului nostru :)

aDytZa_1989 27-06-06 09:03

Quote:

BHAA sa vina toti k dak nu deleted

slim nu o lua in nume de rau insa postul tau nu isi avea rostu.. sa nu uitam ca fiecare membru are viata lui asa ca dc nu pot ajunge nu trebui sa le dam in cap insa trebui sa anuntze inainte ca nu pot veni la intalnire.
Daca nu puteti sa ajungeti Sambata anuntati-ma pe mine sau pe Mic
anuntati-ne aici ca in ziua respectiva aveti o problema si o sa vedem cum facem sa ne vedem toti ;)

id de mess: adytza_pytyc89
crazy_drivers_buc_adytzu
delu_85
crazy_drivers_buc_micdarau

Quote:

Originally Posted by orlando
scuzati-ma ca ma bag aiurea peste sectiunea voastra...
Dar voi nici pana acum nu va cunoasteti????
Ar trebui(nu o spun cu rautate) sa puneti pe cineva de baza in bucuresti sa se ocupe calumea de intalniri de treburi de genu asta,si de ce nu de sortarea membrilor clubului daca pot spune asa...
Eu va admir si va stimez ca si club dar prin bucuresti nu prea v-am vazut...
Oare cei din bacau si zona aceea de ce sunt mult mai organizati ca voi?ar trebui sa va puneti si voi cateva intrebari de genu asta daca vreti sa deveniti prosperi si in bucuresti...
Cat despre tine Mihai NO COMMENT...la ce post ai pus tu aici...
Inca odata imi cer scuze daca v-a deranjat acest post dar este ce cred eu de cuviinta,nu il luati cu rautate pentru ca nu este cu rautate,este pur si simplu o critica...si clubul din care fac eu parte a luat aminte la anumite critici aduse

Orlando nu e nimik o sa incercam sa fim si aici activi si sa auziti de noi insa pana acum in buc eram doar 2 - 3 membrii de acum incepem sa ne inmultim si vom aparea si noi in lume.

All times are GMT +2. The time now is 08:22.

- Copyright 2026 4Tuning