![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
mersi...io nu am considerat comentariul tau rau...am inteles...vroiam sa zic ca e o idee...angel eye:)...e doar o idee:)
|
3 Attachment(s)
m-am jucat si eu putin cu un gti:)
|
2 Attachment(s)
:)....
|
1 Attachment(s)
parca ar fi mai jucausa asa:lol:
|
2 Attachment(s)
aronele....imi faci si mie un wallpaper?:>...dar fara semnatura aia ax....:D...
|
Mestere, se vede unde ai sters farurile, se vede unde ai adaugat chestiile alea in bara, se vede unde ai sters pe janta (ca sa nu mai vorbim ca nu au prezoane nimic). Totusi, felicitari, se vede ca vrei sa inveti.Eu recunosc ca sunt praf la treburile astea.
|
Laur te provoc la o intrecere si ceilalti de pe forum sa decida care resueste ceva frumos.....te las pe tine sa pui poza cu masina care urmeaza a fii "retusata"....ASTEPT!!!
|
poza cu masina aia rosie de mai sus http://www.tigraclub.co.uk/phpBB2/im...heerleader.gif
|
Laur sa pui poza cu masina pe care concuram.....LAUR SA PUNA!!!!!!
|
1 Attachment(s)
asta este....termen...o saptamana:)...eu o fac mai repede da mai bine asteptam pana terminam amandoi:)
|
ok man ....pana duminica, ora 20:00
|
lucrarea mea e aproape gata:D
|
1 Attachment(s)
gata! cateva ore:)
|
castigator FLO_GSU
|
:)).....poate sa fie si asa...:)) eu nu am avut rabdare la masina asta:))
|
2 Attachment(s)
cam asta am putut face:) astept pareri!!!
|
Quote:
....p.s. e prea mare pleoapa..eu ziceam de una mica..da tu din nou batman batman on topic: imi plac aman2 masinile:D |
Quote:
LAUR eu nu inteleg la ce va mai bagati la tuning virtual daca, ba nu aveti rabdare, ba faceti la misto.....nu are rost parerea mea.... mai bine o lasam moarta.... |
vot pt laur... a lui FLO-GSU... e frumoasa pana dai zoom ... amandoi aveti pixeli ampulea, blur pe unde nu trebuie... etc... dar per total a lui laur e mult mai profesional executata... aparent el s-a grabit si tot a lui FLO-GSU arata facuta in graba
|
Quote:
Herbas ia vezi nene sub capota cu zoomul ala se vede vreun pixel mort, facut harachirii???:))??? Intradevar o fii facuta in graba doar ca eu am incercat sa o fac cat mai tunata, cat mai misto, mai de show......daca voi considerati ca LAUR a tunat-o peaia sa va ajute DUMNEZEU!!!! E foarte simplu se ia PHOTOSHOP, se intra, se selecteaza masina , se tasteaza CTRL+U si se schimba culorile cum vreti voi....in fine...!!!! |
parerea mea e ca FLO_GSU a castigat detasat....de ce...pai ala e tuning....cealalta a lu Laur e un gri mai deschis cu 2 pleoape ....sa faci un tuning d`ala in realitate te costa 100 euro vb aia (stiu ca o sa argumentai ca vopsitu nu ar costa atat si ca ar fi mai mult dar am zis metaforic). II zice virtual tuning...parerea mea e ca daca s`o luam pe greseli la zoom si din 5 pixeli sunt doar 4 asta e aberatie....ambii au greseli minore care intr`adevar se vad la zoom dar parerea mea e ca FLO castiga detasat :)
|
Castigator Flo-GSU dupa parerea mea. Virtual Tuning inseamna TUNING in primu` rand. Deci nu vopsit masina si doua pleoape, ci jante, spoilere, eleroane, tribale sau desene de alea jmechere pe masina, geamuri fumurii , eventual niste lumini pe sub ea care sa simbolizeze niste neoane...asta consider eu.
Dupa parerea mea, Flo-GSU a castigat tura asta. |
1 Attachment(s)
vreti sa spuneti ca eu nu am pus jante.....nu am lasat masina....nu am modificat spoilerele si pragurile...ba da ...leam facut cat mai subtil...nu vroiam sa fie un tuning de mahala:)...flo ...alege tu alta masina:)....termen trei zile:)...ca acu m-am suparat...atunci trebuia sa plec.
a...si virtual tuning nu e numai tuningu ....sa faci dintr-o masina de serie o masina de curse....e sa o modifici...orice modificare e bine adusa:)virtual tuningul e si atunci cand schimb peisajul.....nu conteaza cate noutati ai adus la masina...conteaza sa fie lucrata cel mai bine...daca trecem cu masinile astea pe la comentarii lucrari pe forumu general....io zic ca toti vor aprecia masina mea pentru ca e lucrata finut si mai cu bun gust ...nu o masina pentru curse cu un tuning extrem:)....nu mai sunt la moda chestiile astea:)....uitativa si o sa vedeti....:D...astept masina:) |
Quote:
Ie ok, te sustin :-P |
Quote:
LAUR m-am lasat .... ce ziceti voi de tuning raman mut.....deasta in RAMNICU VALCEA predomina acelasi TREIAR acelasi CINCEAR.......nu mai poti vedea masini frumoase....XPI...mai e alta si nu o stiu eu? asa tunata ??? asa frumoasa??? asa senzatie???nu cred.... Ca sa termin parerea mea despre cei ai relizat tu acolo e praf pt ca ai pus pleoapele alea aiurea...se vad ca sunt puse cu "lopata"...ai scos semnalizarile....nush voi mergeti pe tuning simplu care in final nu prea mai e tuning.....repet PAREREA MEA |
:).....E UN VIRTUAL TUNING....si gata:)...eu continui cu vtul....asta nu e realitate e doar o idee...ar fi frumos...fiecare are o parere
pleoapele leam pus la plesneala pentru Emo kid....ca el zicea pune pleoape pune...dar uite ca leam dat jos:)in fine...zi daca vrei sa stam sa fac o lucrare calumea nui nicio problema...dar vreau sa inecepem cu o masina de jos...veche...urata...care sa o facem frumoasa...nu o masina frumoasa care sa o facem urata...ce zici?:>...te bagi?sau se baga careva:) |
Quote:
Nush posteaza o masina tu si sa incercam ceva pe ea.....fiecare cum vrea....si sa incerce TOATA LUMEA nu numai noi doi,,,,,si dam timp pana DUMINICA ora 20:00! Cea mai frumoasa masina sa aibe cele mai multe voturi....!!! |
Quote:
Frate acuma fara nici un misto.... virtual tuning inseamna TUNING....am vrut sa zic postu trecut da nu imi permit in domeniu asta sa dau indicatii....dar acuma o zic...uite`te in revista 4tuning...si vezi acolo la sectunea VT ....vezi tu vreo masina decat lasata, cu folii jante si pleoape? Nu...vezi tuning extrem...inteleg ideea ta ca tie iti place o masina cat mai finutza cat mai eleganta....da asta e doar parerea ta...nu generaliza ca daca tie nu`ti place tuningul mai extrem putin asta nu inseamna ca nu mai e la moda. E ca si cum unei femei nu ii place fusta cu talie joasa si zice ca nu e frumoasa ca nu mai e la moda. intelegi? Voi ati facut ce ati crezut mai bine si cum va place la fiecare....noi ne`am dat cu parerea....punct. hai...bagati urmatoarea poza |
ok...fie cum vreti fiecare are o parere...:)....vreau sa stiu si eu daca se baga careva si cati se baga la VT.....sa stiu ce masina sa pun:)
|
Quote:
Asteptam urmatoarea poza....sper sa se bage cat mai multi sa fie cat mai frumos..... Hai LAUR posteaza masina...... Termen 3 zile de azi sa nu fie nici mult dar nici putin....!!!! |
de data asta nu o mai postez eu....:) nu ma simt bine:)) te las pe tine:)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
uite pun eu !!! |
1 Attachment(s)
....................
|
ok...ramane audi:)
|
GOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Timp de lucru pana marti ora 20:00 Tema: TUNING EXTREM!!! |
....facem doar fata:)...ca sa avem timp sa lucram cat mai bine:)
|
3 Attachment(s)
foarte obositor:)....sper sa va placa:):shock:
|
e acu' mai vii de`acasa ... imi place ...sa vedem ce scoate FLO :)
|
oooo da asa mai merge.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning