![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
[QUOTE=club_opel_vectra;3304641]
Quote:
|
Quote:
Crys, am incercat la toate reprezentantele Ford de prin tara. Cel mai bun pret pt un ST (pentru ca ST vroiam sa iau initial) mi l-au dat la un Ford din Miercurea Ciuc. S-o iau din Iasi mi-ar fi fost cel mai comod, dar oamenii lucreaza aiurea rau la Tester acolo. Vine si masina, ajunge aici in jur de 2 mai :twisted: |
gresesti raduku aci :lol: alex chiar papa oameni:twisted: glumeam inafara de cei de la A.M.C care stau mai tot timpu in fundatie FRT la palat restul cluburilor le gasesti la stadion sau in capat la copou
www.dro-tuning.myforum.ro |
Repede repede iti faci tu reclama pirat aici pe forum .... deci ...in legatura cu membrii noi care acceseaza acest forum ...si fara sa fac "Off-topic" , dar nu cred ca e topicul potrivit sa se discute problemele reprezentantei Ford Iasi .....majoritatea ne cunoastem si ne intalnim destul de des . Da ...este o comunitate "4tuning " in iasi ....dar intalniri speciale 4tuning nu sunt ...sunt doar intalniri amicale zilnice intre userii care reusesc sa socializeze cu cineva ....
|
ce baiat rau esti raduku:sad: te zik lu"mama:D
|
Quote:
|
salut.....stie cineva unde pot sa imi fac un spoiler spate tuning sau sa imi comand de undeva?????ca am avut unul si mi-a zburat de pe masina in mers;))multumesc
|
pai vezi sectiunile special dedicate pentru asa ceva de pe acest forum :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Frumoasa masina,mai rara decat un Ferrari la noi in tara,sa o stapanesti sanatos :D ! |
am vazut-o si eu acum cateva zile prin tudor , faina masinutza
|
da...e in oancea acolo la "vilutza " aia:D felicitari proprietarului super masina..
|
felicitari pentru alegerea Focusului RS. foarte frumoasa si speciala masina. km fara incidente
|
Multumesc, sunt f multumit de ea
|
pune si tu niste poze cu ea s-o vedem :-P , ca esti scump la vedere .
|
Mi-au promis mai multe persoane ca ma ajuta cu niste poze, o sa deschid un thread imediat ce facem pozele
|
Quote:
|
razvan ti-a iesit ok masina?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte bine ma bucur ca iti place cum a iesit8)
|
Quote:
|
am vazut si eu duminica seara rs in capat eram bolidu pe acolo prea frumos sa o stapanesti cu placere domnu propietar:lol:
|
eu am vazut RS-u ieri , pe independentei :D , tare masinuta
|
Multumesc de aprecieri :) Poate apuc si eu sa va cunosc pe mai multi dintre voi ca pe unii v-am prins deja
|
Am vazut-o si eu de cateva ori prin oras, frumoasa n-am ce zice, sa ai grija de ea. :D
Apropo, am auzit ca ai ceva probleme cu ea :P |
daaa crek nui plac gropile din iasi asta ar fi problema ei :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
adik ce ai cu bolidu lui crys? ce iti este rusine sa recunosti ca te face sau?:lol:
|
Cand iei numere de romania la ford?
|
Quote:
|
pe ce tara e inmatriculata masina?:D.........oricum e super tare...s-o stapanesti sanatos si fara incidente
|
pe Belgia:shock:
|
|
sa ma prezint si eu :D
Victor , 25 ani, de origine Botosanean mai exact din cel mai N-ordic oras al tarii, Darabani. Momentan student prin Iasi si aici o sa stau o buna bucata de vreme. Masini , detin un trabant 601 S din '86 si ma folosesc de Dacia prietenei mele, 1310 din '87. |
Quote:
|
Quote:
|
O sa ma prezint si eu maine la era, pentru prima data la o intalnire cu baietii din iasi :d
Detin un e36 cabrio si sper sa va cunosc pe cat mai multi si sa ma integrez in grupul vostru |
Welcome :)
|
Am fost si eu ieri pentru prima data la o intalnire 4Tuning, a fost frumos, am venit cu un C Class argintiu (IS 05 UPM).
A fost o atmosfera intr-adevar super ok, si lumea la fel :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning