![]() |
double marfa :shock:
|
dap... si de la mine plusat.. triple
10x :wink: |
frumoaso :lol: dar aici este topicul cainii nostri, nu cred ca ti-ai pus pozele unde trebuia :lol:
|
mai greseste si omu' bre :D
|
ce aveti ma cu fata ? a fost \"provocata\" sa puna pozele ..
lasati fata in pace .. |
OFF topic:aveti idee cam cat ar costa un bishon?vine ziua verisoarei mele si m-ar bata gandul sa ii cumpar.
|
scuze da am fost provocata si pe langa asta nu imi place sa imi pun pozele la gramada ... multumesc de complimente :oops:
|
daca o \"provoc\" si la altceva. se accepta provocarea ?
|
:lol: FBS mic si nebunatic ce esti ...
:lol: babygirl .. cred ca ar fi cazul sa .. nu mai facem offtopic aici .. |
1 Attachment(s)
uff
|
1 Attachment(s)
una din putorile mele..
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
no shit.... :roll: :lol: :lol:
greu cu adevarul..... |
Re:
Quote:
as fi vrut sa vad si eu... cu \"stapana\" si \"animalu`\" :P :D |
nu mai pupati .... a fost la super oferta ;)
|
5 Attachment(s)
Pisu & Obi.
Babygirl tu cine esti? Cunosc pe cineva care are un catel ca al tau si tot asa il cheama. |
DOAMNE CAT de scump poate sa fie catelushul ala ... sa-ti traiasca !! e superb !
|
mai scumpa e pisica! :P oricum,amandoi sunt superbi!sa-ti traiasca! :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
se mai intampla :oops: |
bai, voi ori faceti mijto, ori sunteti prea tari pt secolul asta :lol: :lol: :peace:
|
Re:
Quote:
|
aveti grija cat mai multa de catelusii vostrii cat sunt in viata..atat va zic..eu regret tot ce iam zis urat poate cand aveam nervi,acum,ca a murit..e prea tarziu.. :tears: :cry2: :tears: :cry: :cry: :cry: :tears:
|
catelul meu face 10 ani... si-i cam simte... nu vreau sa ma gandesc mai departe, dar t intz...
|
1 Attachment(s)
:(
Mai pun si eu o poza cu al meu .... sa vezi si tu aleks la cine se referea vali .... spune tu daca asta pare caine rau :) |
pia spunea ca e un monstru agresiv, nu un catel asa alintat :lol: :lol:
cojocul lui stie mai bine decat noi cum sta treaba defapt :lol: :lol: |
vezi, ti-am zis eu ca e o scumpete de catel, :)
l-a confundat cu altcineva ... dar vali nu vrea sa inteleaga :) |
1 Attachment(s)
Fresh (facuta cu webcamu' :wink:)!
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sau poate doar multumit ca stapanul lui l-a bagat in seama :lol:
asa sunt cateii, spre deosebire de oameni.... stii cum e, cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele... :wink: |
2 Attachment(s)
My New Cat ( are 3 nume : Peter,Mishu,Boris)
|
Re:
Quote:
aleks: i-am facut poza prea devreme. Imediat dupa ce-am facut-o, a ridicat capu' mai sus, pentru ca-l scarpinam pe gat (ceea ce cainii adora). |
cunoastem cunoastem....
al meu e innebunit si dupa scarpinatul dupa urechi... si pe spate... si pe piept... :lol: :lol: :lol: |
am avut o iguana...da' a cam dat ortu' popii...tocmai cand aflasem ce sex avea :cry: :cry: :cry:
|
:lol:
Daca stau sa ma gandesc, am mai avut 1 caine (femela de dobermann, care mi-a murit la 6 luni), papagali si canari, hamsteri (o gramada), pesti de acvariu (printre care si piranha), etc. Iar faza cu iguana... e prea tare! :D |
pai da...dupa 8 luni...(ma rog...la ea) se afla sexul...sunt unele care se dezvolta pe la ...3-6 luni asa....
era fata ... si ii pusesem numele missy... oricum...nu asculta de nume :P |
eu am mai avut un iepure da a murit :( ,broscute testoase si 2 puisori pe care i-am dat. :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning