![]() |
Re: planuri de viitor pentru mr. CAT - bmw e39
Quote:
|
Quote:
Tin sa te felicit.. a iesit super bine.., exact cum ti-ai dorit si asta e cel mai important , bafta pe mai departe cu el si fara incidente |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
|
tocmai am citit toate cele 19 pagini si sunt speachless o.O felicitari pentru munca , pasiune si banii investiti ... sper sa-ti iasa si interiorul exact asa cum vrei tu ! keep up the good work :peace::peace::peace::peace:
|
Quote:
|
ma nene unde a fost topicu asta ascuns pana acum ??? felicitari pt ce ai reusit acum am dat si eu de topicul tau si sincer cand am vazut la inceput acel "tuning" virtual ma asteptam sa fie vre-o petarda la sfarsit dar m-am inselat 100% BRAVO !!! inca odata felicitari si ai grija de ea ca este superba daca ii mai pui si roti s-a terminat ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
In general tuning-ul nu inseamna sa pui cele mai umflate bari, neoane sub masina si folie, pe langa traditionalele chip, toba si filtru sport care-ti vor da normal peste 80 de cai :lol:
E39 arata foarte bine cu pachet M. :) https://img137.imageshack.us/img137/7...m7f3639uv5.jpg Insa trebuie sa recunosc ca masina lui CAT este foarte reusita. @Cat: Modelul de jante din poza arata foarte bine pe E39, este un model introdus prima data pe M5 E34 facelift, si figureaza ca optiune si pt M5 E39. Sunt singurele jante forjate de BMW si costa noi peste 3000 euro setul insa poti sa-ti iei un set de replici la 800 euro. |
Quote:
|
Inca o poza cu acele jante, mi se par prea tari...
https://img168.imageshack.us/img168/7...849ayj2.th.jpg |
Quote:
|
Quote:
dar sa sti ca m-a ajutat foarte mult sa aleg ce imi place am lucrat citeva luni la proiect pina m-am decis, incit nimeni nu mai credea ca vb serios si ca o sa trec la actiune mai rau e ca in alegerea pieselor o componenta de care trebuie sa ti cont este bugetul si e o adevarata aventura sa iasa cum iti place, sa iti ajunga si banii si sa poti umple si rezervorul pe urma o sa pun in continuare poze cu masina in primele zile, cu proiectul si cum a iesit ca sa poti sa le compari direct |
6 Attachment(s)
primele poze
|
6 Attachment(s)
proiectul ......
|
6 Attachment(s)
si poze de acum
|
Quote:
dupa parerea mea stylingul inseamna personalizarea masinii si tocmai de aceea e normal sa reflecte personalitatea proprietarului eu nu am vrut sa am o masina tunata - am vrut sa fac o masina dupa ideile mele - bune sau rele crezi ca nu imi era mai usor sa duc masina la un atelier de tuning in bucuresti sau in orice alt oras mare si sa zic - uite masina - uite banii - vreau tuning - si sa nu imi pese ce iese? dar am preferat sa ma chinui cu fiecare element aici in Alba Iulia - unde prea putina lume considera ceva firesc sa ti la o masina asa de mult |
6 Attachment(s)
din pacate pentu partea asta a europei,viziunile mele aspura tuningului la bmw sunt limitate...(gen europrojektz...OEM sau cat mai aproape de stilul oem)
deci masina nu e pe gustul meu. ce vreau sa spun e ca nu este urata! si faptul ca acest proiect merita mult respect! o persoana care a facut exact ceea ce a zis. |
-eleronul . jantele si dungile alea negre dp latereal ..sunt naspa rau :-?
|
jantele le aveam si doar le-am vopsit pentru ca nu am putut lua altele odata cu restul modificarilor
urmeaza sa aleg ceva spectaculos si sper sa ma hotarasc cit mai repede - de un lucru sint sigura - nu am cum sa aleg ceva pe placul tuturor :D |
Quote:
|
Quote:
A iesit frumos masina, bafta in continuare |
Quote:
|
Felicitari pentru munca depusa ..
inafara de eleron si jante , masina arata bine |
Quote:
eleronul nu ma incinta in mod deosebit dar am considerat ca e cea mai potrivita alegere tinind cont ca pentru e 39 nu sint foarte multe modele disponibile si nu am vrut sa mai amin lucrarea pina reuseam sa fac unu custom. |
fumos bmw....ma bucur foarte mult ca ai reusit sa iti pui in practica visele....uite ca se poate...cu ceva sacrificii visele pot devenii realitate....deci chiar ma bucur nespus de mult cand vad ca pui suflet la masina aia....fi sigura ca Mr. CAT ii multumeste lui Dumnezeu ca tu esti proprietara lui. FELICITARILE MELE!!! RESPECT!
|
frumoasa masina...
daca vin si jantele o sa fie super :) Sper sa o vad la 4tuning day ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie sa repet si eu ce au mai spus cativa pe aici:unde a fost topicul asta pana acum ca intru in fiecare zi si nu l-am vazut si poate nu il vedeam nici acum daca nu ai fi postat pe al meu.Ai facut o masina exact cum ti-ai visat-o,felicitari,si de asemenea felicitari pentru modul direct in care te-ai implicat in realizarea acestui lucru:peace:
|
.........frumos,frumos,frumos,frumos,frumos! multa bafta in continuare la tot ce tiai mai propus..
|
Quote:
|
Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie
Quote:
Cu calibra nu mai pun poze ca vreau sa se vada cind e gata. Mai e putin si o scoatem la invioreala...hahaha Mi-ar place sa vin in romania odata cu calibra si sa merg la un eveniment tuning,si bineiteles ma inscru cu numele de la clubul vostru,ca doar de aia sunt din alba...nu? Daca ma acceptati ,sigur... salutari la toti si respect. |
E cineva din sebes-alba???
|
Quote:
clar ca te acceptam.ai fi membru VIP |
Quote:
si mr cat e masina cu care circul zi de zi ( de care ma bucur zi de zi :D) chiar daca sint anumite compromisuri care trebuie sa le fac ca sa supravietuiesc pe sosele de aici |
foarte tare omule , mijto Seria 5 ..... unik si frumos .... l-am tot vazut prin ALba
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
atasez si aici poza cu peisajul atomic in care locuieste MR CAT - sper sa se termine cit mai repede santierul si sa fie gata parcarea pentru cerculete
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning