Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/65268-e39-mr-proiect-evolutie.html)

CED 24-01-08 20:14

Re: planuri de viitor pentru mr. CAT - bmw e39

Quote:

Originally Posted by vlad calugaroiu (Post 1312179)
naspa culoare frate ,incearca cv mai spre verde sa veyi c misto arata

esti simpatic - dar am trecut de etapa tuning virtual - ''frate'':D:D:D

bodyspeed 24-01-08 20:43

Quote:

Originally Posted by vlad calugaroiu (Post 1312179)
naspa culoare frate ,incearca cv mai spre verde sa veyi c misto arata

daca citeai si vedeai cat de mult s-a muncit la aceasta masina.. iti inghiteai cuvintele, am lecturat cele 19 pag in mare , dar am trecut in revista tot ce s-a facut la acest bimmer si interventile lui "toma necredinciosul" [Ciupanezu_1987]:D
Tin sa te felicit.. a iesit super bine.., exact cum ti-ai dorit si asta e cel mai important ,
bafta pe mai departe cu el si fara incidente

MC Mate 24-01-08 21:04

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1312382)
nu am nici o pb cu jantele cromate pe bmw sau orice alta masina dar ziceam ca la MR CAT nu i-ar sta bine

mai e mult de lucru la masina dar nu o sa ma grabesc - vreau sa ma bucur de fiecare etapa

ms de urari - btw e foarte frumoasa masina ta

nu ziceam de tine k ai zis de crom, era altcineva pe aici, ms mult pentru aprecieri si la a mea munca pot spune k abia a inceput sper pana in aprilie sa vin cu multe noutati si dak ai nu iti gasesti roti cum vrei sa-mi zici k am o baze de date de roti considerenta, si pe a mea o pasc niste 19'' dar nu acum mai la vara, spor in continuare cu masina

Skido 24-01-08 21:52

tocmai am citit toate cele 19 pagini si sunt speachless o.O felicitari pentru munca , pasiune si banii investiti ... sper sa-ti iasa si interiorul exact asa cum vrei tu ! keep up the good work :peace::peace::peace::peace:

CED 25-01-08 20:35

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1312492)
nu ziceam de tine k ai zis de crom, era altcineva pe aici, ms mult pentru aprecieri si la a mea munca pot spune k abia a inceput sper pana in aprilie sa vin cu multe noutati si dak ai nu iti gasesti roti cum vrei sa-mi zici k am o baze de date de roti considerenta, si pe a mea o pasc niste 19'' dar nu acum mai la vara, spor in continuare cu masina

da-mi niste linkuri cu jante interesante ca imi e tare greu sa ma hotarasc ce sa aleg

Maroo 25-01-08 21:10

ma nene unde a fost topicu asta ascuns pana acum ??? felicitari pt ce ai reusit acum am dat si eu de topicul tau si sincer cand am vazut la inceput acel "tuning" virtual ma asteptam sa fie vre-o petarda la sfarsit dar m-am inselat 100% BRAVO !!! inca odata felicitari si ai grija de ea ca este superba daca ii mai pui si roti s-a terminat ;)

Ciupanezu_1987 26-01-08 13:23

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1312449)
daca citeai si vedeai cat de mult s-a muncit la aceasta masina.. iti inghiteai cuvintele, am lecturat cele 19 pag in mare , dar am trecut in revista tot ce s-a facut la acest bimmer si interventile lui "toma necredinciosul" [Ciupanezu_1987]:D

Exista gusturi si gusturi, pentru mine E39 arata cel mai bine cu pachet M, faruri Hella clare, stopuri hella pe led, etc..

Maroo 26-01-08 17:25

Quote:

Originally Posted by Ciupanezu_1987 (Post 1315669)
Exista gusturi si gusturi, pentru mine E39 arata cel mai bine cu pachet M, faruri Hella clare, stopuri hella pe led, etc..

pt tine si multi altii exista m-paket fabrica dar nu prea merge sa-i spui tuning ;)

Ciupanezu_1987 26-01-08 21:42

In general tuning-ul nu inseamna sa pui cele mai umflate bari, neoane sub masina si folie, pe langa traditionalele chip, toba si filtru sport care-ti vor da normal peste 80 de cai :lol:

E39 arata foarte bine cu pachet M. :)
https://img137.imageshack.us/img137/7...m7f3639uv5.jpg

Insa trebuie sa recunosc ca masina lui CAT este foarte reusita.

@Cat: Modelul de jante din poza arata foarte bine pe E39, este un model introdus prima data pe M5 E34 facelift, si figureaza ca optiune si pt M5 E39.
Sunt singurele jante forjate de BMW si costa noi peste 3000 euro setul insa poti sa-ti iei un set de replici la 800 euro.

yulasinio 26-01-08 21:51

Quote:

Originally Posted by Ciupanezu_1987 (Post 1316505)
In general tuning-ul nu inseamna sa pui cele mai umflate bari, neoane sub masina si folie, pe langa traditionalele chip, toba si filtru sport care-ti vor da normal peste 80 de cai :lol:

In sfarsit ai grait ceva intelept :D

Ciupanezu_1987 26-01-08 22:20

Inca o poza cu acele jante, mi se par prea tari...

https://img168.imageshack.us/img168/7...849ayj2.th.jpg

CED 28-01-08 10:40

Quote:

Originally Posted by Ciupanezu_1987 (Post 1316569)
Inca o poza cu acele jante, mi se par prea tari...

https://img168.imageshack.us/img168/7...849ayj2.th.jpg

sint frumoase

CED 28-01-08 10:52

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 1314651)
ma nene unde a fost topicu asta ascuns pana acum ??? felicitari pt ce ai reusit acum am dat si eu de topicul tau si sincer cand am vazut la inceput acel "tuning" virtual ma asteptam sa fie vre-o petarda la sfarsit dar m-am inselat 100% BRAVO !!! inca odata felicitari si ai grija de ea ca este superba daca ii mai pui si roti s-a terminat ;)

nu am avut intentia sa fie tuning virtual - am vrut doar sa vad cum arata cu diverse kituri exterioare si sa fiu sigura ca piesele care le aleg se armonizeaza - de aceea nu m-am straduit sa finisez foarte bine simularile si unele poate ca par nefiresti

dar sa sti ca m-a ajutat foarte mult sa aleg ce imi place

am lucrat citeva luni la proiect pina m-am decis, incit nimeni nu mai credea ca vb serios si ca o sa trec la actiune

mai rau e ca in alegerea pieselor o componenta de care trebuie sa ti cont este bugetul si e o adevarata aventura sa iasa cum iti place, sa iti ajunga si banii si sa poti umple si rezervorul pe urma

o sa pun in continuare poze cu masina in primele zile, cu proiectul si cum a iesit ca sa poti sa le compari direct

CED 28-01-08 11:02

6 Attachment(s)
primele poze

CED 28-01-08 11:07

6 Attachment(s)
proiectul ......

CED 28-01-08 11:11

6 Attachment(s)
si poze de acum

CED 28-01-08 11:19

Quote:

Originally Posted by Ciupanezu_1987 (Post 1315669)

e foarte bine ca ai o idee asa de clara cum o sa iasa masina ta cind e gata

dupa parerea mea stylingul inseamna personalizarea masinii si tocmai de aceea e normal sa reflecte personalitatea proprietarului

eu nu am vrut sa am o masina tunata - am vrut sa fac o masina dupa ideile mele - bune sau rele

crezi ca nu imi era mai usor sa duc masina la un atelier de tuning in bucuresti sau in orice alt oras mare si sa zic - uite masina - uite banii - vreau tuning - si sa nu imi pese ce iese?
dar am preferat sa ma chinui cu fiecare element aici in Alba Iulia - unde prea putina lume considera ceva firesc sa ti la o masina asa de mult

Skillzu 28-01-08 18:01

6 Attachment(s)
din pacate pentu partea asta a europei,viziunile mele aspura tuningului la bmw sunt limitate...(gen europrojektz...OEM sau cat mai aproape de stilul oem)
deci masina nu e pe gustul meu.
ce vreau sa spun e ca nu este urata! si faptul ca acest proiect merita mult respect! o persoana care a facut exact ceea ce a zis.

MARI_NSL 28-01-08 18:07

-eleronul . jantele si dungile alea negre dp latereal ..sunt naspa rau :-?

CED 28-01-08 22:27

jantele le aveam si doar le-am vopsit pentru ca nu am putut lua altele odata cu restul modificarilor

urmeaza sa aleg ceva spectaculos si sper sa ma hotarasc cit mai repede - de un lucru sint sigura - nu am cum sa aleg ceva pe placul tuturor :D

CED 29-01-08 09:09

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1319877)
-eleronul . jantele si dungile alea negre dp latereal ..sunt naspa rau :-?

e ceva firesc sa fie pareri si gusturi diverse - ii apreciez pe cei ce le exprima direct si sincer

RaZvY_ 29-01-08 14:54

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1320609)
e ceva firesc sa fie pareri si gusturi diverse - ii apreciez pe cei ce le exprima direct si sincer

Frumos proiect. Fain ca nu optezi pt jantele cromate :)
A iesit frumos masina, bafta in continuare

CED 29-01-08 19:26

Quote:

Originally Posted by RaZvY_ (Post 1321141)
Frumos proiect. Fain ca nu optezi pt jantele cromate :)
A iesit frumos masina, bafta in continuare

e cel mai frumos compliment - mai ales ca vine din partea ta

EvLSant0S 30-01-08 00:00

Felicitari pentru munca depusa ..
inafara de eleron si jante , masina arata bine

CED 30-01-08 08:53

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1322366)
Felicitari pentru munca depusa ..
inafara de eleron si jante , masina arata bine

jantele sint clar urmatorul pas - dar nu iau pina cind nu gasesc ceva super super si sa vad ce fac si cu suspensiile

eleronul nu ma incinta in mod deosebit dar am considerat ca e cea mai potrivita alegere tinind cont ca pentru e 39 nu sint foarte multe modele disponibile si nu am vrut sa mai amin lucrarea pina reuseam sa fac unu custom.

mitza_27tyc 31-01-08 14:55

fumos bmw....ma bucur foarte mult ca ai reusit sa iti pui in practica visele....uite ca se poate...cu ceva sacrificii visele pot devenii realitate....deci chiar ma bucur nespus de mult cand vad ca pui suflet la masina aia....fi sigura ca Mr. CAT ii multumeste lui Dumnezeu ca tu esti proprietara lui. FELICITARILE MELE!!! RESPECT!

peter 31-01-08 14:57

frumoasa masina...

daca vin si jantele o sa fie super :)

Sper sa o vad la 4tuning day ;)

CED 31-01-08 18:35

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1325543)
fumos bmw....ma bucur foarte mult ca ai reusit sa iti pui in practica visele....uite ca se poate...cu ceva sacrificii visele pot devenii realitate....deci chiar ma bucur nespus de mult cand vad ca pui suflet la masina aia....fi sigura ca Mr. CAT ii multumeste lui Dumnezeu ca tu esti proprietara lui. FELICITARILE MELE!!! RESPECT!

eu si Mr. CAT avem grija unul de altul :D:D:D

CED 31-01-08 18:43

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1325544)
frumoasa masina...

daca vin si jantele o sa fie super :)

Sper sa o vad la 4tuning day ;)

nu e masina facuta special pt showuri - e masina cu care umblu in fiecare zi dar imi doresc tare mult sa vin la 4tuning day (am emotii deja :D )

piratu_volvo 31-01-08 20:03

Trebuie sa repet si eu ce au mai spus cativa pe aici:unde a fost topicul asta pana acum ca intru in fiecare zi si nu l-am vazut si poate nu il vedeam nici acum daca nu ai fi postat pe al meu.Ai facut o masina exact cum ti-ai visat-o,felicitari,si de asemenea felicitari pentru modul direct in care te-ai implicat in realizarea acestui lucru:peace:

MON-u 31-01-08 21:04

.........frumos,frumos,frumos,frumos,frumos! multa bafta in continuare la tot ce tiai mai propus..

CED 31-01-08 21:18

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1326330)
.........frumos,frumos,frumos,frumos,frumos! multa bafta in continuare la tot ce tiai mai propus..

ms .....:D:D:D.....

adrian gavrila 13-02-08 13:55

Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1327297)
de ce nu faci un topic cu masina ta si poate zici si despre calibra din poza cite ceva ?

Nu vreau sa pun poze cu bmw-ul ca e o masina cu care merg zi de zi ,asa ca ...
Cu calibra nu mai pun poze ca vreau sa se vada cind e gata. Mai e putin si o scoatem la invioreala...hahaha
Mi-ar place sa vin in romania odata cu calibra si sa merg la un eveniment tuning,si bineiteles ma inscru cu numele de la clubul vostru,ca doar de aia sunt din alba...nu? Daca ma acceptati ,sigur...

salutari la toti si respect.

adrian gavrila 13-02-08 13:59

E cineva din sebes-alba???

bogdan100 13-02-08 14:16

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 1354319)
Cu calibra nu mai pun poze ca vreau sa se vada cind e gata. Mai e putin si o scoatem la invioreala...hahaha
Mi-ar place sa vin in romania odata cu calibra si sa merg la un eveniment tuning,si bineiteles ma inscru cu numele de la clubul vostru,ca doar de aia sunt din alba...nu? Daca ma acceptati ,sigur...

clar ca te acceptam.ai fi membru VIP

CED 14-02-08 09:58

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 1354319)

ne-am bucura sa vi in alba si mai ales in club - sa ne ma povestesti de masinile modificate de tine si de planurile pe care le ai pentru calibra si pt bmw

si mr cat e masina cu care circul zi de zi ( de care ma bucur zi de zi :D) chiar daca sint anumite compromisuri care trebuie sa le fac ca sa supravietuiesc pe sosele de aici

Capone_street 02-04-08 18:54

foarte tare omule , mijto Seria 5 ..... unik si frumos .... l-am tot vazut prin ALba

CED 02-04-08 19:04

Quote:

Originally Posted by Capone_street (Post 1461613)
foarte tare omule , mijto Seria 5 ..... unik si frumos .... l-am tot vazut prin ALba

ms - :D:D:D

CED 02-04-08 19:08

1 Attachment(s)
atasez si aici poza cu peisajul atomic in care locuieste MR CAT - sper sa se termine cit mai repede santierul si sa fie gata parcarea pentru cerculete

CED 02-04-08 19:12

Quote:

Originally Posted by Capone_street (Post 1461613)

inca ma distrez de faza cu ''omule'' - f tare - te-ai uitat prea mult la masina sau era parcata de cite ori ai vazut-o ?

All times are GMT +2. The time now is 00:34.

- Copyright 2026 4Tuning