![]() |
Re: B 13 BHM
ii sta bine la taraba asa,imi place:)
bafta |
Multumesc frumos ! Arata rea rau cu badboy ul ala :D . Pe spate avem 2 bucati 205 60 13 !
Numai bine ! |
ii sta bine cu un numar pe usa:)...o face mai nervoasa mai rally...
|
Numarul pt usa il am de juma de an , dar nu o sa l pun pentru ca masina nu se vrea a fi spre rally etc ....
Numai bine ! |
arata misto buga mobilu , mai ales cu gumele alea pe spate;)
|
ce pasaje ti-ai tras..:D
|
da binie rau bugamobilu'
|
arata mult mai bine cu pasajele finalizate :D
|
Ms baieti !
|
servesti brasov capitane? sau nu e stilu' tau ?
"Bafta la modificat!" stiu ca n-ai nevoie dar sa nu-mi dispara postu' "din greseala". |
Quote:
Chiar nu stiu , nu cred ca vin ..... dar nu se stie ! Ms de urari :lol: |
Quote:
|
Quote:
Tulcea - legale Transfaga' - Raliul Argesului si din toatea astea , cred ca voi servi niste 'bucsi' la bascule ! :lol: |
Carb-u de la fauru la-i pus?
|
Quote:
|
Quote:
|
da ce s-a intamplat de vrei sa il stergi?:sad:ca incepusesi sa lucrezi mai mereu la ea....
|
ii este rusine ca are o dacie violata si nu una 1300 frantuza :lol::lol: si nu a fost acceptat la bv:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
ROG MAI MULT DECAT INSISTENT , SA SE STEARGA ACEST TOPIC ! CAT MAI REPEDE VA ROG ! |
ma rog,d aia nu e bine sa bagi cu alti,mai bine ti-o faci singur si ii lasi pe alti sa se uite dupa ea...cat despre expresia 1300 frantuzeasca nu am auzit.cea frantuzeasca poate sa se numeasca renault 12 da in nici un caz 1300 frantuzesc..
|
hai bro odata cu nebuia asta mica !!!!
hai sa faci furori pe (sau pe la) rond :lol::lol::lol::lol::lol::lol: bafta, Daffy |
@Buga: Suna frumos Dacia ta,vreau sa te intreb ceva:D
Am o toba stock..de conex,de 1310...daca o golesc de site se va auzi altfel? Fara sa umblu la detenta,doar la finala ma refer,pentru ca mi-am golit una de inox si nu suna tare,e prea silentioasa:sad: Bafta,arata beton masinuta.Low and Loud ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning