![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
Salut Claudiu. Te rog sa imi recomanzi si mie un subwoofer(doar difuzorul) la un pret de 2-2.5 mil. Am amplificator magnat edition two limited cu 220 rms in punte. Intentionez sa il pun intr-un logan in portbagaj. Tu ai experienta si ai ascultat multe tipuri si de aceea am apelat la tine. Eu m-am orientat spre urmatoarele:
http://www.sigmanet.ro/Pioneer-TS-W3...d21556#detalii http://www.vuum.ro/produse/difuzor-s...r-ts-w257d2/42 http://www.***********/produse/Subwo...o/JBL/GT_5-12/ http://www.**************/subwoofere-auto/jbl/gt4-10.html Daca ai putea sa imi spui si ce tip de incinta e buna pentru difuzorul respectiv mi-ai fi de mare ajutor. Multumesc! |
Claudiu sa ma scuzi ca m-am repetat la pm. Is si eu incepator :-)
|
10 Attachment(s)
atasez foto cu un bass reflex dublu cu port comun pentru 2 mnc The Rock . proiect mai vechi .
si ceva mai recent 2 incinte bass reflex pt un coleg forumist , difuzoare sony model vechi facute cu simt de raspundere. anunt valabil pt intrebari astept pm sau 0766816812. up. |
2 Attachment(s)
bass reflex pt un xtr . anunt valabil.
contact pm sau 0766816812. |
anunt valabil , up.
|
Salut
Imi poti spune te rog de unde pot cumpara dust cap-uri ???Nu gasesc pe nicaieri.
Sau daca ai tu de vanzare ... |
anunt valabil , up.
|
sarbatori fericite tuturor. up.
|
1 Attachment(s)
salut.pentru asta ai putea sa faci o incinta avand in vedere ca nu stiu parametri,ca in tub imi pare ca nu se aude bine.multumesc
bm 1206 2x40hmi400w 12inch |
Up de la mine. Bafta la realizari
|
ce parere ai despre helix p12 ? intr-un mercedes w202 s-ar auzi ? am un alpine mrp 500...
|
Cat m-ar costa subwoofer jlb,un model nu foarte pternic cu incinta si amplif ?
|
anunt valabil.
|
Claudiu imi raspunzi si mie te rog ?
|
salut , eu nu mai am produse de vanzare , doar fac incinte auto pt clienti care isi achizitioneaza singuri difuzoarele , asa isi pot alege iei ce vor . sanatate.
|
Ok multumesc.
|
Cat este o incinta pentru type-R 1242d ?
un pm |
1 Attachment(s)
Salut, ti-am mai dat un PM zilele trecute cu o incinta pentru peugeot 206 si vroiam o incinta intr-un colt, mi-ai recomandat una de fibra. Am mai cautat modele de incinte pentru 206 pe net si am gasit ceva ce mi-a facut cu ochiul. Vroiam sa te intreb daca imi poti face din mdf cu mocheta gri-negru ceva in genul pozei atasate mai jos, nu vreau sa fie ca cea din poza cu plexi doar forma si pozitionarea pe spatele banchetei. Daca se poate face in forma aia iar adancimea sa fie mica ca difuzor as alege Helix Esprit E300 sau modelul nou Helix Esprit E12W, din specificatii de pe net am vazut ca are nevoie de o incinta undeva la 48 litri. Astept un raspuns. Multumesc
|
1 Attachment(s)
Cat m-ar costa o incinta pentru un jbl ca cel din imagine cu plexi si neon rosu ? Bass reflex.
|
un pret pentru o incinta Pioneer TS-W308D2
|
aveti pm .
|
anunt valabil , cand voi avea timp voi posta o arhiva cu subwoofer , incinte lac+furnir , standuri boxe si alte nebuni ...momentan timpul e limitat.
|
salut ai vr-un condesator.. de vanzare
|
Azi luat de la Claudiu una bucata incinta BR pentru Pioneer W-TS309D4.
Mai mult decat multumit de lucrare si de pret, Claudiu un baiat de nota 1000. Recomand !!!!! Claudiu, poate urci si pozele cu incinta mea :D |
7 Attachment(s)
anunt valabil , incinta pt pioneer ts - w 309 d4 .si un bass reflex pentru 2 blaupunkt Velocity. contact 0766816812 sau pm.
|
Salut Claudiu vreau si eu un pret incinta BR pentru Pioneer W-TS309D4 si cat dureaza sa o faci .Ms!
|
salut , pai un bass reflex 50 - 70 litri cu port fanta , din mdf , antifonata , conectori metalici , cablu 2ori 2,5 mm , mocheta profi , muchi pe rotund cam 190 - 210 ron . dar problema e cu timpul , ieu bobinez si difuzoare si acum am cv difuzoare mari 1000 - 5000w la rebobinat + de reconditionat 2 perechi de boxe foarte vechi . deci daca nu te grabesti peste un 7-8 zile te ajut cu cea mai mare placere . sanatate.
|
Ok ms frumos o sa te anunt la telefon
|
1 Attachment(s)
Salut, cat costa sa mochetez 2 incinte?
|
Quote:
Ma intereseaza si pe mine o incinta pt un spxl, ce latime are incinta din postul asta? Eu as avea nevoie de una cu 99 cm latime ca punct de start. Un pret se poate? In cati Hz ai acordat incinta de mai sus? Multumesc! |
9 Attachment(s)
anunt valabil atasez foto cu o incinta bass reflex pt 2 dls ur 12 , difuzoare masive dar greoaie insa de calitate. incinta va fi trasa in fibra si finisata cu piele intre difuzoare va sta un lcd . anunt valabil , contact pm sau 0766816812.
|
Ms Claudiu se aude bine incinta :D RECOMAND ! :D
|
Salut dl. Claudiu.
Nu aveti(sau faceti...) 2 incinte pentru niste difuzore auto ovale?:???: Am nevoie de 2 incinte pentru niste difuzoare Blaupunkt GTx 693 HP de 55W RMS, asta e modelul, si am nevoie de 2 incinte modeste... deci foarte mici si la un pret OK... Multumesc anticipat! Stima! |
2 Attachment(s)
a 2 oara cand ii fur incinta :)) inainte sa faca poze :)) nu pot decat sa ti multumesc chiar si la 37Hz senzatia nu se poate spune daca stau 10 min cu ea la jumate incep sa strang suruburi ms mult inca odata
|
10 Attachment(s)
marius ma bucur ca iti place si iti dau si acum toate detaliile legate de incinta ca re sunt asa:
incinta bass reflex , mdf 18mm, port flared , dimensiuni exterioare lungime 800 mm , inaltime 390 mm , adancime 350 mm sus , 400 mm jos , are spatele inclinat , litraj total intern 91,64 litri litraj dislocat de port care este flared exterior si la cot ( din pacate interior nu nea permis datorita adancimi mici a incintei) 24.22 litri litraj dislocat de difuzor cu difuzorul "la fata" 4,35 litri litraj util 62,37 litri litraj dislocat de cele 2 ramforsari de la port 0,7 litri suprafat port 354 mm ori 65mm adancime port 790 mm fb = 37hz si cv poze de la mine. cand "urc" prima oara in vale ne vedem si o sa imi bucur si eu urechile . |
Felicitari pentru realizarile tale, esti un artist. Regret ca inca nu am reusit sa colaborez si eu cu tine.
|
8 Attachment(s)
anunt valabil , mai atasez si eu foto cu un cosciug de 200 de litri cu fata , spate dublat , ramforsari ..., o incinta uriasa pt un spl 460 d2 .
si inca o incinta cu port flared(evazat) pt un GZNW 12 . pt info pm sau 0766816812. |
9 Attachment(s)
si inca o incinta cu port flared(evazat) pt un GZNW 12 .
pt info pm sau 0766816812. |
Mersi pentru incinta domnule :) ne mai auzim in curand.
|
salut cam ce bani ma costa o incinta pt 2 dif de 30 cm ,sau 2 incinte in forma de triunghi,ceva facut pe laterale cu dif inclinate unul spre celalalt iar in mijloc statia si condensatorul ..aproximativ,..dif sunt pioneer de 400 rms fiecare,si masina e ford mondeo mk2 berlina ,nu cu haion.merci.
Ps: aici poti vedea difuzorul cu detaliile http://www.pioneer.eu/uk/products/25...9S4/index.html |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning