![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Ce motor ai pe masina si cati cai?
|
130 cp....
|
turbo , aspirat, greutate?
|
da sincer acum...esti interesat?vrei sa ne alergam?
|
Daca ar avea rost, in viitorul apropiat da. Asa ca raspunde la intrebare.
|
Ti-am dat add pe mess....vb acolo!
|
Si gata hai sa'l lasam pe KID-U sa-si faca treaba ca e topicul lui...eu unu ma opresc aici de la orice comentariu in topicul lui.
|
Am ajuns si yo akasica in sfarsit:???:..bai,cu nissanul,imi cer scuze am pus un cal putere in plus:oops:,benzina 95 daia folosesc si eu ca nu prea cred ca in basme ca 98 sau 99 sau care dreaq mai sunt au vreun folos inafara de a baga mai putin si a cheltui mai mult:lol:.io am 1200kg cu tot cu mine in masina sa stii:shock:
Si victoria am trecut`o la palmares pentru ca ai masina mai noua,3-4cai peste mine si poate un motor mai maricel,si plus de asta asa imi place sa trec la palmares..nu inteleg de ce moare lumea in halu asta ,jur ca nu inteleg:sad: Mai bine va pastrati pentru voi comentariile astea si lasati lumea sa umple paginile de palmares si victorii si gata;) UXD,sa mor daca nu te-am sunat vineri seara de am dat in boala copiiilor si tu canci,dormeai pe tine..te-ai trezit dimineata sa-mi dai msg "cne esti":lol: Am mai zis si e ultima oara cand repet,nu ma mai dau curand!Deja am "implinit" 10.000km cu buburuza mea,tre sa`i mai fac si ei un schimb de ulei,niste amortizoare,niste placute originale,filtre,alea alea...restu tinem secret:suspiciou Hai v-am pupat si nu mai fiti asa rai ca ori faceti riduri prea devreme ori va pune D-zeu vreo piedica:drunk: Bafta la linii vitejii mei:pistoles: |
Motorul mai mare ca al tau nu e :), cutia...o termini abia la timisoara, nu asta conteaza. Masinile noastre nu sunt din aceeasi clasa. M-am dat de fun, ma asteptam la un asemenea rezultat, te-am felicitat si ti-am spus sincer ca nu e nimic de lauda...daca vrei vreodata sa facem schimb de masini sa vezi in ce hal trage, o sa te convingi de ce zic ca nu e nimic de lauda. In rest, bafta cu masinuta si la cat mai multe succese.
|
eu nu va inteleg. KIDU tine aici palmares cu toate victorii... isi ridica masina de 105 cp in slavi si o face ferrari. Asta e.. e a lui,atat timp cat nu incalca vreo regula(cum fac eu prin off-topicul asta) nu vad care e prb. Dar voi la ce va dati cu el? Va tot agitati aici precum sticlele de cola. Tipu cu peugeot-ul, ti-a dat-o din motivele insirate, fa-ti masina si provoaca-l iar, nu face atat tam-tam ca ai avut prb. Cu totii avem. Nu zice nimeni ca viata e corecta. Daca esti mai bun, arat-o pe strada nu pe forum. Fa-ti masina, da-i-o. Alexey,daca stiai ca ti-o da, si totusi te-ai dat cu el, ce rost are sa te agiti pe forum. Ti-a dat-o , se lauda. Fiecare cu ce poate. Cat depsre logane,pana acum nu i-a dat-o niciunu deci nu isi au rostul calculele raport cp/kg sau tot asa.. Sa vina un logan la start sa i-o dea si apoi puteti zice ca i-o da.
P.S. Nu il cunosc pe Kidu personal,doar ce am mai vb pe net. Nu sunt aplaudici si nici fan toyota dar prea va agitati.. |
Nu ma agit prietene. Eu tastez, TU te agiti.
|
Quote:
|
:)) Hai totusi sa lasam offtopicul, ar cam fi cazul :) Eu mi-am expus punctul de vedere, tu la fel, fiecare are dreptatea lui.
|
kidule bafta la ce tiai propus cu japoneza:) restu ....penibili
|
Multam fain,Phlow gracias pentru sustinere,sper ca acum au inteles toti:???:
:bat:Peace:bunch: |
Quote:
|
tu scoti suta in 10 secunde spui.
masina mea in 9.3 cand era noua. acu are vreo 9 ani. esti tentat ? |
Quote:
Doi la mana vad decat scris VW si nick-ul tau "phaeton",o fi intradevar phaeton,o-i avea alta masina...tu stii,ca sa-ti explic,de obicei cand faci o provocare,spui si cu ce vii..eu asa stiam...in fine,nu te mai obosi sa dai reply ca oricum nu iti onorez provocarea indiferent ce masina ai...S-o stapanesti sanatos oricum:rolleyes2 Si apropo,vad ca esti la mama dreaq departare de mine...ori ti-o fi venit chefu de plimbare si veneai pana aici sa te dai cu mine:???: In fine..mai vbm,ciao |
stai linistit ca veneam eu la tine. am niste treaba prin bucuresti in perioada urmatoare.
e un passat din 99. 1.8 t |
Quote:
|
are 40 de cai si cel putin 300 de kg in plus.
|
Quote:
Am incercat cand n-am avut ce face cu un Audi A4 tot 1.8T de 150cp si m-a facut,cred ca nu ii tragea ca lumea ca nu ma facut cu mult:???:si un 320i din 2005 tot 150cp care logic ca ma facut!Nu inteleg de ce nu cauti tot in Buc o masina cu caii tai sau peste tine sa vezi:),nu-ti e logic rezultatul dintre noi??? |
Mdea,n-am putut sa ma astampar nici azi....:sad:
Celica 105Cp VS Golf V 110cp Celica wins:oops: Celica 105cp VS Mondeo 120cp Celica wins,desi nu cred ca mai trebuie trecut ca soferul era "incepator":rolleyes2 Celica 105cp VS Golf III GTI 135cp Golf wins...desi nu avea rost:rolleyes2 Gata pun in cui masina o vreme:!::!::!: |
Am urmarit topicul tau . De cand zici ca o pui in cui :))) nu te poti abtine .. Succes cu modificarile . Numai bine
|
Quote:
Multam...de data asta chiar o "pun in cui",o las sa se odihneasca!Finish:!: |
Felicitari pt victoriile obtinute, inseamna k stii sa pui in valoare toti cp ai masinii.. O singura nelamurire am, Golf V nu exista cu 110 cp decat 105 in cazul in care era TDI si Golf 3 GTI de 135 cp nu prea am vz :)
|
Quote:
|
Plm...
Celica 105cp VS Vectra 115cp Me :twisted: Celica 105cp VS Leon 105cp Again Me:twisted: :yikes: |
ba...da te repede te lauzi :))....
|
Vezi ca scoate MMA-u masina in maxim 1 sapt....105 cai!
Sa te vad atunci:))))))) |
in maxim o saptamana nu o sa mai aiba nici dovada asa ca sa se grabeasca :)
|
ba kidu asta le are bine de tot, da bine la pedale.....bv omule
|
@UXD frate, nu ziceai ca vinzi Alfa? N-ai mai dat-o?
|
Quote:
|
Quote:
Kenzo,cu MMA`u nu are rost sa ma mai dau in plm,am si vb cu el,o sa ma dau cu el cand o sa-i fac un upgrade la "oachesa" mea:lol: Oricum,putini cei care au reusit sa ma faca...IO LAUDAROSU DE MINE:lol::lol::lol: UXD,Gracias:oops:,vbm la tel pe seara;) |
Pai vezi ca o scoate acum dupa 4 sapt de lucru la ea....si nu vad prea multi sa-i dea de cap:D
|
Celica VS 318 118cp
Io:shock: Celica 105cp VS Audi A4 163cp El:???:,m-am tinut bine asta e ideea:lol: Cam atat momentan:???: |
Ai pierdut cu Audi? :( Sincer imi pare rau.
|
Quote:
|
tu vs opel vectra A SFI.... Vectra...asta ai uitat sa zici :D :lol: (acum o sapt. ) :P :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning