![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
Quote:
|
Am sa fac totusi un efort pentru dragostea mea si sper Sambata sa montez un kit bi-xenon 6000K 35 W. o sa revin cu poze :!:
|
Succes. :D
O sa ne vedem in trafic daca e. :lol: |
3 Attachment(s)
Am gasit si eu niste poze de la "inceput" ca sa zic asa. ce vremuri... :D
|
Quote:
Si asa daca il tineai era mai mult decat suficient... bineinteles alegand sa il imbunatatesti i-ai dat unicitate;) |
Quote:
Oricum nu regret ceea ce am facut pentru ca am facut-o din pasiune :-) |
Stii prea bine ca odata ce te-ai apucat sa modifici la o masina, exceptand faptul ca o sa continui aproape la infinit... fiindca prinzi "mania", nu o sa-ti scoti banii niciodata. Asta e valabil la orice masina ai avea.
Spor la treaba in continuare :) |
Dar nu face nimeni tuning pentru bani...asta este un lucru cert si dovedit de atatea ori;)
si nu neaparat tuning...pur si simplu sa intretii o masina sau o mai aranjezi, nu neaparat sa ii faci tuning. Tuning - Black Hole :lol: - zic asta pentru ca intotdeauna vei gasi ceva sa ii mai faci...sau poate chiar sa modifici ceea ce ai facut inainte pe bani grei;) |
Quote:
|
S-a montat si xenon-ul 6000K 35W. Multumiri lui Serban_pc ! Super baiat recomand cu incredere. o sa revin mai pe seara cu poze :-)
|
3 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze cu xenon-ul... imi cer scuze pentru calitatea lor dar nu am avut aparatul la mine si le-am facut cu telefonul
|
Quote:
Te-ai aranjat bine...o sa iti umpli frigiderul acum :lol: P.S. stii de ce nu?! |
Quote:
Deci nu se mai umple frigideru` :lol: |
Arata bine, completeaza mult masina.....
care e faza cu frigiderul?.. scuze, astia mici se prind mai greu ;)) |
farurile de matiz oricum orbesc ca asa sunt ele da cel putin a mea cand e ud pe jos din interior zici ca este oarba daca ii pui si xenon...intelegi...umpu frigiderul cu carne...oricum da bine!
|
Quote:
|
Daca nu e cu suparare... cat te-a costat xenonul? :) si pt. sosea uda/zapada, ar fi fost mai bun un xenon 4300? Felicitari pt achizitie! :)
|
Quote:
|
Probabil tot cam atat sa ma ajunga si pe mine cu transport si mi-l montez singur. Nu stiu...sunt in dubii...4300 sau 5000/6000...uoof...decizii, decizii :) Mersi de raspuns :)
|
1 Attachment(s)
ar merge asa ceva pe masina la mine ? vreau doar sa aud parerea voastra
|
La scrisuri de referi nu? Nea...las-o asa ca e de 1000 de ori mai frumoasa cat mai simpla.
|
da la alea ma refeream si printre brand-uri sa fie cele care le am pe masina.
oricum nu am luat nici o decizie inca pentru ca nu as vrea nici sa para incarcata |
Nu e nici masina de prezentare, nici de raliu si nici nu te sponsorizeaza vreunul din ei deci nu cred ca are vreun rost. plus ca ar fi prea incarcata. in viziunea mea simplu=frumos. Daca al tau buburuz gri ar avea stopurile rosii total, folie pe fata si autocolant pe stalpi, cred ca ar fi matizul no. 2 pt mine. no. 1 va fi intotdeauna fostul matizake al meu :P
|
1 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place. autocolant pe stalpi are deja de ceva timp ; folie pe fatza am avut si ma ramas fara talon deci nu o sa se mai intample ca nu am chef sa stau sa ma cert cu gaborii care sunt oricum niste incompetenti si niste incapabili d.p.d.v logic si profesional.
|
Da...asa e cu autocolantul...ma uitam la pozele de la semnatura si am uitat ca am vazut cu 2 pag in urma :) Si cu folia, pe fata nu merge deaia mai deschisa(tot cu autorizatie), chiar daca se vede diferenta destul de urat, parca tot nu e chiar asa ca fara?...
|
nu iti da nimeni autorizatie pe fatza ca mi-as fi pus chiar si cea mai deschisa ca si mie imi place cu folie si am si avut si stiu cum era
|
Quote:
exista folie autorizata RAR si pentru geamurile fata ... are transparenta de 70% sau 75% ... e o mare diferenta fata de cea de pe spate , dar macar nu mai stai ca in acvariu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
apropo , vii pe 9-10 la Tuning SHow in Pitesti ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
vreau sa aud niste pareri care va place cel mai mult ?
|
a 2-a
|
Poza 2 sau 3 :)
Si primul ar fi ok, dar doar daca ai si alte elemente la interior facute cu rosu. |
Quote:
|
3-ul , ca cele in genul celei din poza a 2-a gasesti si in targ ;)
|
a 3-a .... PS : la ce pret sunt ?
|
Quote:
|
Vrei sa fie de firma' sau vrei sa fie modelul respectiv, intreb asta pentru ca vazusem undeva nuca nr 3 la 87 de lei, daca vrei iti dau pm cu siteul respectiv.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning