![]() |
Re: E30 - Sgm
5 Attachment(s)
Cam asa o sa arate cu intercooler :)
|
Nenea, pui fasaitoare? :D
Multa bafta! |
Corect e: nenea, ai pus fasaitoare ? :)
|
eu vad ca nu e montat inca... probabil fasaitoarea e pe drum ;)
|
Quote:
on topic : intrebarea e cat de mare e fasaietoarea ! |
Mai dureaza pana montez restul, ca inca nu am toate piesele. Am montat regulatorul reglabil de benzina. O sa revin cu poze.
|
Ce interne schimbi la motor ?
|
Cum faci racirea motorului?
Refaci conductele pentru o racire mai buna, la m20 este cam stupis partea la termostat. Noi am facut, alta viata, cu 5 grade mai rece. |
Ii pun cel mai mare radiator care incape, cel de Diesel, si un GMV pe termocontact, in caz ca e nevoie.
|
Quote:
Daca vrei poti sa relegi conductele de la pompa de apa pana la termostat, mai bine zis dezfiintezi una. Asta iti scade cu 5 C minim temperatura fiindca conceptia la BMW m20 la termostat este cam stupida, cand e deschis se invarta acolo apa, fara sa intre in chiulasa. Incearca ca n-ai nimic de pierdut. Cel mai mare ce incape e radiatorul 740i |
cum s-a terminat cursa cu celalat urs? SLU
|
Sincer, nu stiu. Am fost in fata 350 metrii, pe urma a venit din spate, dar nu stiu daca m-a ajuns pana la final, a fost strans. Are cineva filmul?
Pt un 12v in fata la 24v e bine :) |
lu slu nu ii merge masina deaia a fost asa strans....................
|
Daca masina nu ar fi mers, nu ar m-ai fi venit din spate. Ai permis, ai masina, sti foarte bine ce se intampla cand o duci la limitare. Pt cine nu stie, le spun ca se pierde timp pretios.
In situatia asta se incadreaza si amicul tau, care a dus masina in limitare de 2 ori, (respectiv la schimbarea din 1 in 2 si din 2 in 3) si a avut o plecare de pe loc mai slaba decat a mea. Un 12 valve in fata unui 24 condus corect, nu are nici o sansa. Ambele fiind la capacitate maxima. |
... si daca o masina nu merge cum trebuie nu te mai bagi la curse .
|
1 Attachment(s)
fuckereul de presiune, sau regulatorul :)
|
minti ala e cea de presiune in roti nu iti e rusine
|
este apometru!
|
Vezi cum faci cu apometrul ala sa nu-ti contorizeze prea mult ca te penalizeaza administratorul! :D
|
12 Attachment(s)
Niste poze cu ursul.
|
Quote:
|
Tare poza cu pisica.
Nu se leaga 'militienii' de tine cu intercooler-ul pe afara? Ai planuri sa-l integrezi oarecum in bumper? Poate un kit ceva pe fata? Poate gasesti o bara care sa arate 'stock' dar care sa cuprinda intercoolerul. Si nu numai de gabori dar sa nu dai de un dobitoc care sa vina cu fierastraul in parcare, sa-si ia ornament pt soba. :shock: In orice caz, bafta la tunat. Incepe distractia acum. |
clasica sarma nu lipseste niciodata :)
|
Bravo serifule interstatal ! Traiasca fratia dintre popoarele roman si bulgar si dintre turbine si motoarele clasice de urs !
|
Pisica statea de paza
|
sarma aia roz ii da power`u la masina asta, nu?
fara aia nu merge nimic. :) |
Nu avea rost sa sudez suportul pt debitmetrul de 2.5, pt ca oricum acela va dispare de acolo, fiind inlocuit de un map senzor. Sarma a fost o solutie temporara, drastica, extrema si eficienta!
|
medievala in acelasi timp :)
|
Primitiva, precum injectia mecanica la KR :)
|
Injectia mecanica de KR e cea mai idioata invetie facuta vreodata , orice cetatean din Neandertal ar fi putut inventa ceva cu mai mult sens . apropo SGM'ule cand ii tai arcurile ??????????????
|
Are arcuri sport, -40 si -60 .
|
sper ca le-ai sudat dupa taiere ?!
|
le-am legat cu sarma!
|
ti-am vazut ursuletzul la "curbulitele" de la pitesti,bafta la proiect ;)
|
robert acel ceas aer de pe stalp nu e de pe DACIA SGM?
|
nu, este unul identic.
|
10 Attachment(s)
Am montat shortshift. In pozele atasate se observa punctul mort, treapta 1 si treapta 2.
Poze cu restul de piese care le-am adunat. Majoritatea sunt cumparate de pe ebay, aduse de colegul de forum ELSPA. Recomand, omul e foarte serios. Daca mai vrea cineva sa cumpere vreo piese de pe ebay, va sta la dispozitie la 0722340642 |
uite melcul :)
|
4 Attachment(s)
poze de azi
|
5 Attachment(s)
set-ul 2 de poze...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |