![]() |
Re: Masina mea
nu sunt eu in masura sa dau sfaturi dar imi place ca ai ambitie
dai bataie lumea vb si bune si rele asta e nu putem spera numai la laude si aprecieri :) toate au rostul lor |
vreau sa ma intelegi eu am vrut sa iti dau tie un sfat si am zis sa o faci stil WRC ca arata mai bine decat in stare care e acum ! daca tu nu intelegi fao cum iti vine tie in minte si o sa rada toata lumea de tine ;)
|
sfaturi inutile da toata lumea ;)
sa pui mana sa faci sa iti prinzi urechile de cateva ori sa vezi ca nu mai ti se pare asa simplu |
Quote:
uite ca pana acum nu a ras lumea dar se pare ca in viziunea ta toate daciile ar trebuii sa arata ca WRC...in fine fiecare are o parere..... Hot eu ii dau in continuare.... |
frumoasa masina sa ai grija de ea
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Un pic mai joasa...
|
la iarna o sa te angajeze astia sa dai zapada:)):lol: misto masina, laso si pe spate ca sa fie egala:D si o sa iasa la marea smecherie:D bafta in continuare
|
ma mai gandesc daca o sa o las si de spate...mie unu imi place sa fie mai picata in bot.....
|
cred ca e bine si asa. ai taiat din arcuri nu ? (cate spire :) ) si daca numai asta sau si telescoape intarite ?
|
am schimbat amortizoarele cu unele mult mai bune decat ce aveam eu(multumesc Sorin) plus taiat inca 1 spira......
inainte aveam taiat 2 spire si acum am 3 spire taiate... multumesc de aprecieri... |
eu zic ca ai taiat cam mult, o sa se mai comprime si ele de la viatza, si o sa fie foarte foarte lasata.... parerea mea
|
pai ieri si azi am tot mers cu ea si sa zic ca sa mai lasat maxim juma de centimetru....oricum sper catusi de curand sa imi iau 2 amortizoare noi si 2 arcuri de fata noi....
p.s. daca te uiti pe forum o sa vezi ca sa taiat si 3 spire juma si plus mai sunt care au taiat 3 spire si in plus eu unu sunt foarte multumit de cum sa lasat si cum sta pe curbe:evil: |
e bine atunci.... dar chesti asta apare in cateva zile spre saptamani, amea statea stramba dupa ce am pus puntea si dupa 2 saptamani sa indreptat cat de cat si sa si lasat
|
crede-ma ca apare si intr-o zi in Braila la cate gropi sunt si daca si in ziua aia ai umblat mult cu ea....
|
3 Attachment(s)
de plictiseala ce nu face omu.......
cu ocazia asta poate imi zice cineva din cei care stiu ce ulei ar cam trebuii sa bag in amortizoare sa le intaresc...... app si ajutorul meu(nu va speriati de fata lui):D:D |
Quote:
|
e prea vascos parerea mea....
daca nu o sa raspunda nimeni care se pricepe eu o sa fac experimente si tot trebuie sa ajung la un rezultat....oricum sper sa imi raspunda cineva,,,, |
baga hidraulic ma!
ba, da de ce dracu mai iei si arcuri noi ma? astea ce au? mai bine ia numa amortizoare noi, sau dute la angelin si cata unele f bune! |
pai amortizoare de ce sa mai iau daca le fac pe astea.....
ma gandeam daca le fac pe astea sa si imi iau si alte arcuri mai tari... tu ce ai mai rezolvat iulica cu intaritul amortizoarelor??? p.s.arcurile le-as si schimba deoarece sunt de cand masina adica din 82..... |
Ar merita sa schimbi arcurile fiindca a trecut si vremea lor.
Capota e super faina de nota 110. Spor la mesterit.Tineo tot asa! Respect pentru munca depusa Alex. |
Asa da . imi place . bv .parerea mea e s o lasi asa .... imi place , mult !
numai bine dragule |
Asa o sa o las buga numai sa reusesc sa intaresc amortizoarele in rest la fel de lasata o sa fie...
Multumesc Alex de cuvintele zise si pe viitor mai urmeaza una alta de facut la "batrana doamna" numai bani sa fie.... Numai bine tuturor si un PASTE FERICIT LA TOTI PASIONATII DE DACII SI NU NUMAI...... |
hai cu pozele cu janteleeeee
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
hai repede cu o sparcaiala de vopsea! :D:D:D
|
Quote:
incetisor asa ca nu ma grabeste nimeni |
acum arata si ea mai bine, 4 jante la fel:) e ceva:D bv vopsestele si e gata
|
nu e gata
mai trebuie vopsita masina,pus barele ei originale,fusta fata dinaia cum are sirius si apoi o sa fie gata...deja am pus ochii pe 2 bare intr-o stare foarte buna la dezmembrari si cum fac rost de bani ale mele sunt.... |
maine...operatiunea decocastarcirea daciilor din dezmembrari :)
tu bari,eu butoane...pana nu ajung la 100 nu ma las |
Quote:
deabia astept sa iau barele plus fusta fata ca a ta ...... |
si voi ma???????!!!!!!!!!
:)))) maine trebuie declarata ziua Rematului......=))))) |
cat costa o vopsire ? pe la voi prin bucuresti si alte zone ?
|
Cred ca ar trebuii decalarata.....
sa vezi ce "curat"o sa fiu maine de atata umblat printre fiare.... |
traiasca rematu:lol::lol: hale remat:lol::lol:
|
3 Attachment(s)
:)))))
ce ne-am fi facut noi fara remat..... nici nu vreau sa ma gandesc poze.......... am uitat ca sa mai luat la RFG 2 geamuri pentru stopurile spate,saboti pentru tamburi,pompa benzina,un carburator(normal,carfil),cablu frana de mana si nu mai stiu dar parca ar mai fi... maine ma duc sa iau si fusta aia din fata care se pune sub bara de metal....... a da si pivoti..... |
am eu daca vrei man doi saboti de fermit noi nouti;las ac maine poate imi faac timp si trec pe la tyne,sa-ti araat si amortizioarele sa vei dacas bune;bafta si tine-o asa in continuare cu modificarile
|
sunt invidios!:P glumesc .....felicitari pt bari!
|
Paul ne auzim maine.....
Multumesc Alex |
ce fusta? daia de sport? poza ceva? foarte interesat:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning