Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

mertan 01-02-06 10:19

pe bune? zi mersi ca nu o vazut vali postul tau. sau milica.

SFW 01-02-06 10:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
pe bune? zi mersi ca nu o vazut vali postul tau. sau milica.

da, pai ei eu si-au pus. mi-am pus si o perna electrica pe spatar ca nu am incalzire in scaune si imi ingheta spatele iarna.
si mi-am pus si o aeroterma in portbagaj.

da sa vezi vara cand umblu cu un ventilator aerul conditionat din ala de casa in masina ... naspa ca nu prea mai incape lumea in soate ... devine coupe masina :shock: :shock: :lol:

mertan 01-02-06 10:42

aha. e bun atunci.

cristi_407 01-02-06 11:31

1 Attachment(s)
Nu e din Bacau dar am zis ca merita pusa.. :shock: :shock: :shock:

Sfantul-Neo 01-02-06 13:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Originally Posted by \"83RAI\"
:suspiciou Daca asta e tuning inseamna ca nu-mi plac deloc masinile

da, e tuning. stiam eu ca urasti masinile,stiam! tu esti cu bicicletele ... nu? :?

:poke: Ha ha ce tare ..... cu tricicleta

aleks 01-02-06 17:37

penal penal eleronul de aluminiu pe 407...
o maisna cu niste forme asa de senzuale stricate de schelaria aia de constructii... :evil:

SFW 01-02-06 18:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
penal penal eleronul de aluminiu pe 407...
o maisna cu niste forme asa de senzuale stricate de schelaria aia de constructii... :evil:

vezi cristi, ti-am zis si eu. doar el a pus poza ca vroia si parerea celorlalti. ca nu stia sigur daca sa comande si el asa un eleron sau nu. sper ca acum te-ai convins.

oricum pe a4 merge ... eu nu renunt la comanda, maine dupa examen ma duc sa dau avansul :lol:

cristi_407 01-02-06 20:08

:o :?

marius_lox 02-02-06 17:33

pacat de 407 ala!! a stricat toata masina!!1 :( :(

mertan 02-02-06 17:48

este unu in bacau negru. super aranjat. are un eleron frumos si elegant pe spate.

cristi_407 02-02-06 20:39

O sa fie in vara unul visiniu..Si nu e chiar super aranjat ala..Are eleronul ala care e de la accesori si grila ca a mea..Cam atat..

aleks 03-02-06 10:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
oricum pe a4 merge ... eu nu renunt la comanda, maine dupa examen ma duc sa dau avansul :lol:

poate totusi nu va fi mai sus de jumatatea lunetei, k nu va arata bine, si e pacat...

SFW 03-02-06 10:49

nu, nu va fi pana la jumatatea lunetei ... va fi putin mai inalt ... mai aerodinamic.
:lol: :lol:

cristi ... da anunti chestii de astea pe sectiunea asta ? de ce ? prevezi un esec :lol:

cristi_407 03-02-06 10:56

Daca o sa ma ajuti tu, sigur va fi un esec.. :lol:

aleks 03-02-06 23:10

nu cred sa ajunga vreodata masinile vreunuia din noi aici...
sper k sunt suficiente exemple care sa ne convinga ca e mai bine sa ne gandim de 2 ori inainte sa ne accesorizam/modificam masina...
plus ca unii din membrii din bacau au un bun simt innascut la capitolul asta, am stat de vorba si e vizibil...
altii ... vor mai invata, dar tind sa cred k nu vom vedea masini ale membrilor cu accente de kitch, k va promit ca voi fi primul care voi urca pozele lor aici :lol:

Razvan_MDK 05-02-06 19:38

pozele cu olcitul ala alb care le-am facut la stadion de ce nu au aparut?la cine sunt?

Zerofast 05-02-06 20:37

la mine sunt si nu vreau sa le pun

sincer nu am vrut sa le pun dar dac a vrut MDK neaparat sa le pun le-an pus eu nu vreau jignesc pe nimeni.Pentru un olcit masina chiar arata bine mai trebuie retusata oleaca si o sa arate bine :wink:

bc_04_aju 06-02-06 10:44

o adevarata opera de arta meseriasa masina
sper ca si tabla va tine cat fibra de pe masina :lol: :lol:
tre sa recunoastem chiar e de *** :lol: :lol:

Andr3i 06-02-06 10:50

-Delete-

Laurentiu 07-02-06 21:21

Re:

Razvan_MDK:
Quote:

pozele cu olcitul ala alb care le-am facut la stadion de ce nu au aparut?
N-avura loc de junghiul tau de dRacie :D .

Zerofast:
Quote:

nu vreau sa le pun
Lasa c-or sa ti-o puna bine oltcitistii :D

bc_04_aju:
Quote:

sper ca si tabla va tine
Fii sigur ca va tine mai mult decit cea de pe ruginitura ta :P .

Andr3i:
Quote:

il vedeam prin ura si ma *** pe mine de ras
*********Daca nu, foloseste BALSAMUL de linga farmacie. Si daca nu stii care farmacie, vezi-ti semnatura (Str. 9 Mai Nr. 31 - Farmacia Balsam). De nu gasesti BALSAM, iti sugerez niste alifie de soldat batran cu care sa-ti badijonezi muzicutza.

Mai, **** mai sinteti. Se vede de la o posta ca va mindriti cu banii si realizarile parintilor (cine stie daca si aia au fost munciti!!!???). Ati fost in stare, macar un leu USHOR, sa-l cistigati cinstit :?:
==============
atentie la limbaj-aleks

cristi_407 07-02-06 21:51

Ce suparat esti..Sa inteleg ca esti propietarul..Vezi mai usor cu jignirile..

Acc3l3ratoR 07-02-06 22:15

:arrow: Eu sunt adevaratul posesor al olcitului alb.
8)
Eu nu ma oftic ....
Mai ales pe aia care nici macar nu stiu ce inseamna cu adevarat tuningul!!!

Pun pariu ca ... nici 90% din cei care au postat pe acest topic habar nu au ce inseamna 'Kitch'.

:idea: Uitati-va mai bine in DEX si multi dintre voi veti afal ce inseamna cu adevarat 'kitch'!!!

Pt Andr3i:
Sa sti ca daca tu pui si lipesti pe Peugot-ul tau (sa presupunem ca e al tau...)un Vinyl ... sa nu crezi ca asta inseamna tuning!!! :wink:
Eu zic sa mai citesti si sa mai studiezi... si sa te *** de ras ... si in cazul masinii .... tale ... poate .

Pt. toti ceilalti... pot doar sa va spun ca masina nu e finalizata , Oricum mai am de treaba in privinta lookului ei, pana cand vine caldura mai vedem.

Pentru cei care stiu masina ... acestia stiu ce poate cu adevarat.

Apropos .... NE VEDEM LA CURSE DACA CHIAR VREI SA VEZI CE POATE MASINA(BENZINA PT DEMONSTRATIE ESTI INVITAT SA O PLATESTI TU :twisted: ) :!:

Cu stima ,Posesorul lui 'Gigel' ,Adrian

DASCALUGABRIEL 07-02-06 22:18

RE

eu unu ma mindresc ca de la stagiul masina lu mama si lu tata am trecut de vreo 3 ani la MASINA MEA!iar fondurile necesare pt imbunatatiri provin strict din autofinantzare.
morala :mai ushor cu vorbele astea grele ca nu asa dai dovada de maturitate!
============
nu mari inutil conflictul pls-aleks

cristi_407 07-02-06 22:20

Ne cerem scuze..Adik in numele lor, cer eu...Eu iti admir, pasiunea si astept sa vedem ce o sa faci la curse..Nu te supatra, si nu o lua ca pe un atac personal..

Laurentiu 07-02-06 22:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Ce suparat esti..Sa inteleg ca esti propietarul..Vezi mai usor cu jignirile..

1. Tu n-ai fi daca ti-ai vedea masina pe un topic *****
2. Intelegi gresit. Ar fi cazul sa intrebi in primul rind si apoi sa vezi daca intelegi sau nu raspunsul.

3. Nu am facut decit sa RASPUND la jignirile aduse unui confrate. Ai ceva impotriva :?:
=============
iti respect punctul de vedere, dar nu fa afirmatii gratuite-aleks

cristi_407 07-02-06 22:31

Poate ca da, poate ca nu..Si daca as avea ceva impotriva?Eu am vb civilizat si nu am adus nici o critica..Sincer eu am vazut masini si mai vechi facu-te frumos..Chiar in Iasi este o dacie 1100 facuta frumos..La Olticit mai tre sa lucrezi la imbinari si la vopsea..si poate niste jante..Daca vrei sa asculti un sfat..

Laurentiu 07-02-06 22:34

Re: RE

==================
provoci conflicte inutil, te rog abtine-te-aleks

Laurentiu 07-02-06 22:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
1. Si daca as avea ceva impotriva?
2. Eu am vb civilizat ...

Daca te referi la persoana mea:
1. Daca ai ceva impotriva la cele spuse de mine in dialogul cu tine, ai tot dreptul s-o spui. Doar libertatea cuvintului s-a cistigat la Revolutie.

2. La fel si eu. Nu cred ca te-am jignit cu ceva.

P.S. DASCALUGABRIEL Stai linistit in bancutza ta si nu te mai baga ca musca in ........... lapte (asta ca sa ma port civilizat).

P.P.S. ****************
Sint masini straine \"tunate\" cu un CD in parbriz, pernutze si maimutzoi pe luneta, folie pe geamuri laterale lipite airea si scorojite, pline de rugina pe dedesubt si tabla cazind de pe ele. Pe alea sa le postati aici nu o masina la care s-a muncit.
=======================
nu fa afirmatii gratuite-aleks

cristi_407 07-02-06 22:52

Oricum ai intrat aici cu chef de scandal, si nu cred ca ar mai trebui continuata discutia, se consuma paginile cu cuvinte aruncate fara rost..Eu zic sa incheiem aici..

Acc3l3ratoR 07-02-06 23:00

:arrow: Gata cu cearta!!!

A fi sau a nu fi 'Kitch'.....
Aceasta e intrebarea???

DASCALUGABRIEL 07-02-06 23:02

de acord cu tine,dar nu innainte de a raspunde la una din intrebarile lui laurentiu:da masina e cumparata din banii personali!(munciti de mine)
si de bagat ma bag cind se vb la modul general!daca ai un os de impartit cu cineva vezi ca exista loc special pe forum pt cei care au ceva de impartit(conflicte),meri aclo si ia-l de jugulara pe ala de te-a deranjat intr-un cadru organizat .
iar referitor la amenintzari- eu nu consider ca am amenintzat in nici un fel.daca asta ai simtit tu asta e alta poveste.
asta e tot si tot odata si ultimul reply dedicat acestei discutii .

SFW 07-02-06 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Acc3l3ratoR\"
Pt Andr3i:
Sa sti ca daca tu pui si lipesti pe Peugot-ul tau (sa presupunem ca e al tau...)un Vinyl ... sa nu crezi ca asta inseamna tuning!!! :wink:
Eu zic sa mai citesti si sa mai studiezi... si sa te caci de ras ... si in cazul masinii .... tale ... poate .
Pt. toti ceilalti... pot doar sa va spun ca masina nu e finalizata

Nici masina lui nu e finalizata ... si nici nu mai are vinyl-ul acum pt ca va fi finalizata in scurt timp. Vinylul a fost ceva provizoriu.

Nu zic ca masina ta e kitch sau nu. da nu ma atrage cu nimic, e chiar urata din pct meu de vedere si nu pt ca e olcit pt ca sunt cateva olcituri frumoase in Romania, dar probabil ca le stii deja, de vreme ce esti pasionat, ci pt ca:
Daca zici ca tu stii ce e tuningul, de ce nu ai inceput cu altceva, cu alte jante, cu alte suspensii, sa fie si ea mai lasata, calitatea vopselii nu pot sa o vad din cauza ca era murdara si avea si putina zapada pe ea, dar oricum albul ala nu atrage cu nimic, si ai fi putut si tu sa ii dai o vopsea mai frumoasa.
In cazul in care o sa spui ca tuningul e la motor (si asa si este, tuning e la motor si styling-ul la caroserie; dar termenul de tuning este folosit uzual pt ambele lucruri), si ca sub capota e surpriza la masina ta, te felicit, dar daca te bazezi pe motor, masina ar trebui mai degraba sa fie un sleeper, nu sa aiba spoilerul ala prea agresiv.
Asa ca nu ai cum sa afirmi ca tu stii ce-i ala tuning cand si tu faci greseli mari .... ori e sleeper si se bazeaza pe motor si atunci nu are ce cauta kitul ala exterior .... ori te bazezi pe exterior, si erau alte prioritati in acest caz, pana a se ajunge la spoilere. (suspensii, jante, vopsea)

Iti inteleg totusi supararea ca a aparut masina ta aici, si eu nu am intervenit cu privire la calitatea de kitch sau nu a masinii, ci doar sa te intreb daca inainte de a zice ca altii nu stiu ce-i ala tuning, tu te consideri acoperit, si poti sa afirma ca sigur nu faci parte din aceasta categorie.

Si in ceea ce-l priveste pe dascalugabriel ... ce a facut el la masina lui, si ce urmeaza sa faca ..... ALA e tuning ... asa ca, sa-l asteptati pe el la curse la vara ... desi nu cred ca o sa cadeti in aceeasi categorie :) ... dar sper sa-i admirati masina si efortul depus pt a o TUNA :D

Si spor la munca la olcit si daca faci cele trei chestii pe care le-am spus eu, eu o sa fiu primul care o sa iti faca poze si o sa puna masina ta la Masinile din Bacau si nu la topicul asta.

SFW 07-02-06 23:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Laurentiu\"
Mai, *****mai sinteti. Se vede de la o posta ca va mindriti cu banii si realizarile parintilor (cine stie daca si aia au fost munciti!!!???). Ati fost in stare, macar un leu USHOR, sa-l cistigati cinstit :?:

Unii dintre noi sunt studenti, altii mai mici, altii muncesc ... asta este ...
Oricum nu ne impresionezi ca tu iti faci singur banii, pt ca la 49 de ani era culmea sa nu faci asta.
Majoritatea de aici ar putea sa-ti spuna tata ... desi cred ca ar prefera sa nu o faca ... asa ca .... lasa-ne si pe noi sa inaintam in varsta si o sa avem ocazia sa castigam si noi bani, ca doar nu o sa stam sa murim de foame :)

Daca prin comportamentul lor unii de aici ti-au jignit prietenul ... trebuie sa tii cont ca tu (ar trebui sa-ti spun dumneavoastra dar pe net nu prea obisnuiesc sa folosesc, asa ca, nu o lua ca lipsa de respect) ai 49 de ani si majoritatea are in jur de 20 de ani

SFW 07-02-06 23:57

Exemple de olcituri frumoase:

https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=10673&start=0

https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=10432&start=0

https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...r=asc&start=30

https://forum.4tuning.ro//upload/100_0425_141.jpg

aleks 08-02-06 00:25

apreciez modul in care ai aplanat conflictul
10x mishu...

SFW 08-02-06 00:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
apreciez modul in care ai aplanat conflictul
10x mishu...

pai eu am scris dupa ce conflictul a fost aplanat ... presupun ca lumea doarme ... :lol:
oricum, cu placere .... I've got ure back :D

Acc3l3ratoR 08-02-06 00:57

1 Attachment(s)
Chestia e ca eu nu am incercat sa jignesc pe nimeni.....

Da, eu m-am simtit jignit doar de faptul ca masina mea a ajuns la 'Kitch' ....
Si culmea culmelor unii chiar m-au jignit....(Stiti voi chestia cu ... l-am vazut prin ura si ...)

Ok ... masina drept sa va spun a fost a lu taicamiu ....(sincer)(a stat cam un an si jumate pe margine pt ca avea motoru varza si era ruginita cam peste tot, si taicamiu si-a luat o dacie), dar acum e a mea , pt ca eu am inceput sa o restaorez si sa ii schimb 'putin' lookul.(nici nu va vine sa credeti cum arata inainte ... ce mai inharb in toata regula cuvantului)
Acum toti ma felicita de prin fata blocului , 'ca de uite ce a iesit din un amarat de oltcit'

Sper ca pana in vara sa adun fonduri sa apuc sa o termin(schimbat culoare (negru-albastrui cu perla albastra :wink: ),sa mia finisez putin bricolajele alea de la Faberplast (fata, spate si pragurile) si de ce nu un spoiler (eleron) ceva mai tipator prins de hayon (proiectat de mine - da am experienta in design(si proiectare) si da ma si laud doar n-am diploma de geaba))

Eu nu vreau sa ma aseman cu doar4u17 (stiti voi ala cu oltcitu tunat care pana la urma il vinde pe bucati)

Tot ce pot sa va mai spun acu e ca motorul e 'doar putin comprimat' ...

A da si era sa uit: DA SUNT UN MARE FAN AL SERIEI NFS(mai ales underground si most wanted)
Cat despre curse eu nu prea sunt adeptul lor(poate alea legale)

Eu imi fac masina cum imi place mie , ca sa ma simt eu bine.(Multi au incercat si inca mai incerca sa ma induplece sa mai 'bag banii in masina'(pana si parintii mei au zis ca sunt nebun :roll: )

Asta a fost baiul meu , eu nu prea pun la inima ...

Dar cand stiu ca am muncit la masina ... chiar ma doare inima !
Si unii isi bat joc de munca mea (exemplu: Pe partea stanga a masinii inca se mai vad urmele unei zgarieturi foarte adanci facuta cu un cui sau o cheie de catre unul care 'i-a cam placut masina'
Voi nu v-ati supara ??

ps: INTREBAREA DE BARAJ ESTE : Cine mi-a cerut mie acordul ca pozele cu masina mea sa apara pe acest forum???

Eu atatam avut zis ... si consider subiectul despre masina kitch sau ne-kitch inchis.

Andr3i 08-02-06 01:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Acc3l3ratoR\"
:Pt Andr3i:
Eu zic sa mai citesti si sa mai studiezi... si sa te *** de ras ... si in cazul masinii .... tale ... poate .

1. Te invit sa facem o comparatie intre masini in 1-2 luni sa vedem atunci care si cum sta treaba cu tuningul.
2. Te invit si la o discutie despre tuning ;) sa vedem si aici care sta mai bine in domeniu ;)
3. Nu veni cu certuri de astea pe aici, ca nimeni nu cauta asta. Daca mie masina ta imi starneste rasul e problema mea si zic asta oricand. Daca si tie iti starneste rasul masina mea pune-o aici la kitch :lol: :lol: :lol:

Bafta!

SFW 08-02-06 01:13

Ai dreptate, si iti inteleg supararea.
Cum ti-am zis eu am raspuns doar la postul cu privire la tuning, nu la kitch. Daca as fi vrut sa cataloghez masin ta drept kitch puteam f bine sa o fac inainte de a vedea tu pozele.
Ca chestie, ce nu imi mai place la masina ... aripile alea false ... ori incearca sa la umfli ori le lasi asa pt ca da destul de bine pe olcit cu ele drepte (parerea mea).

Cat despre exterior .... eu ti-as sugera un aspect mai cuminte ... nu sunt adeptul spoilerelor agresive (cum e cel de pe fata) pe masini mai vechi. pe cele vechi dau bine formele clasice.

Bafta cu masina si astept vopseaua, si paote cei care acum ti-au criticat masina o sa ajunga sa ti-o laude. depinde doar de tine.

Andr3i 08-02-06 01:28

1 Attachment(s)
Ma intorc cu poza care trebuie sa o analizezi sa vezi doar cateva din chestiile foarte gresite, repet, doar cateva...

Te superi si te superi degeaba. Gandeshte-te ca nu comentez despre asta ca m-am trezit eu mare smecher. Comentez ca sunt niste greseli care poate ai sa le repari.

Inca ceva. Tot scandalu asta de aici ar trebui sa te faca sa te gandesti de doua ori cand pui ceva pe masina.

Si pentru omu cu banii lu' mama si lu tata, am 19 ani si am masina luata a mea, din banii mei si daca tot e vb de jicniri de astea gandeste-te ca poate chiar am mai multi bani ca tine pe spatele meu (zic poate, ca nu te cunosc).

Ok, mai jos poza...

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning