Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/5994-discutii-membrii-crazy-drivers-iasi.html)

mihay 27-01-08 12:55

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1317275)
stai ma linistit ca nu e nici un membru....

eu satu flexat si linistit :twisted: vedem

Acum cu facem diseara pe la ce ora ne vedem si une eu ies de la serv la 22 impreuna cu marius cam pe unde ne vedem? raz?

bakal 27-01-08 13:49

pai nush, da creca o sa trrec eu inainte pe la tine....

mihay 27-01-08 15:31

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1317383)
pai nush, da creca o sa trrec eu inainte pe la tine....

te astept my frend ;)

Mantus_a 27-01-08 21:18

nimik???
nu da nimeni nici o calibra????

CRyS` 28-01-08 08:53

Daca Axel a primit accept in grup pe forum....atunci e si membru :)...acum depinde daca Presedintele si VicePresedintele de pe Iasi, il accepta! :)

bakal 28-01-08 10:20

ce membru ma ? ca nul-am vazut la fata de nush cand si cand venea odata, mai multe prostii facea.... ma rog... eu nu stiu ca el sa fie membru....

mihay 31-01-08 09:43

mane seara la ora 9 in fata la Palat ne vedem majoritatea deci ne vedem acolo :twisted: :peace:

bakal 31-01-08 11:28

poate vine si luci cu ascona lui....ca tare e placuta la ochiu lu mine :P

mihay 31-01-08 11:32

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1325143)
poate vine si luci cu ascona lui....ca tare e placuta la ochiu lu mine :P

da da sa vedem poate reuseste sa faca si el itp-ul si sa ii dea macar autorizatie de circulatie

Low_Ridah 04-02-08 22:58

Ehee ..sper sa imi pun si eu NIET akasa sa mai reinvii oleak forumu asta ..:)..:D acusi cu cavalerie Noua si Buna aici in IS ...

PS ...Stefaneeeeeeeeeeee da accept lui Razvan si Cristi la Usergrouuuup cineva ;....PLZZ

mihay 05-02-08 09:19

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 1335703)
Ehee ..sper sa imi pun si eu NIET akasa sa mai reinvii oleak forumu asta ..:)..:D acusi cu cavalerie Noua si Buna aici in IS ...

PS ...Stefaneeeeeeeeeeee da accept lui Razvan si Cristi la Usergrouuuup cineva ;....PLZZ

oooo da cum de domnu low a intrat pe forum dupa o lunga lipsa :d sper sa fie obisnuinta deacuma :D a si ca sa stie Stefan cristi sun eu mihay :D :peace:

Mantus_a 05-02-08 15:30

bravo LX mai dai si tu pe net...

mihay 06-02-08 15:40

Quote:

Originally Posted by Mantus_a (Post 1337016)
bravo LX mai dai si tu pe net...

cred ca o fost o greseala :lol: ca o aparut pe net sper sa fac mai des aceeasi greseala :peace:

mihay 07-02-08 21:30

dupa cum am observat gratian face lista de evidenta a cluburilor care isi fac aparitia la 4T days noi cei din CD ce facem ca eu unu nu am vazut sa aparem sau sa se zica ceva de noi pe acolo nu ne ducem sau ce facem? ar fi pacat sa nu aparem si noi pe acolo nu!? Haideti sa ne mobilizam si noi oleaca sa vb si sa vedem cine merge si cum merge care poate si care nu.
Sa ne auzim sanatosi :peace:

CRyS` 08-02-08 09:45

Eu apar pe lista ... !

KAmikazee2005 08-02-08 09:58

unde se gaseste lista aia?? pt ca eu am citit undeva si au aparut doar cluburile mari iar apoi a scris ca cei din crazy, fanatik bla bla bla vor aparea in ep 2 ;)) poate dati un link :)

Low_Ridah 09-02-08 09:59

Sincer ...de la IS speram sa plecam cu 2 -3 sau poate chiar 4 masini :D ..sau poate chiar mai multe dak da Domnu' si le terminam ...:)

Netu vine de la Zapp de la o Donsoara tare simpatik ..:P ....sper sa fi facut treaba buna donsoara ....sa va tin moralu sus ...

Madaline ..te rog intereseazata care e treaba cu rezervarile pt 4tuning days :)

bakal 09-02-08 11:28

ce masini, ale gemenilor...? daca da, sunt meserie....

KAmikazee2005 09-02-08 11:47

mai sincer... am vb cu stefan.. si s-ar putea adik nu s-ar putea... sigur nu facem anu asta stand Crazy drivers.. stiu.. si mie imi pare rau.. dar stefan mi-a zis ca sunt niste preturi imense la rezervari... tocmai am vb si cu crys de la voi din iasi.. si zicea cva de genu sa strangem mana de la mana cate 1 mil 2 cine poate si sa ne facem totusi un stand cat de mic... o sa ajt sa vina stefan de la bucuresti.. adik pe luni.. si o sa vb cu el si sa vdm. ;) app.. nu puneti si voi nijte poze cu majinile din cd iasi :D sa vada si ochisorii nostrii masinutzele ;)) :P

CRyS` 09-02-08 11:47

Eu am de pe acum ... 2 locuri libere in spate ... Plec de Vineri 14 Martie pe la ora 13.00 PM! Deci...!

Asa si treaba cu banii...eu as da cu mare drag si 200 ron..numai sa facem un stand ceva...acolo! De la 50 ron in sus daca facem cheta in Club..eu zic ca putem! Si hostesse aduc eu un portbagaj de bunaciuni brunete si blonde!

Low_Ridah 09-02-08 12:22

Sa facut topic cu 4 tuning days mai jos putin ...va rog sa postati acolo sa putem urmari toti ce si cum se intampla :)...
Si as mai vrea sa adaug k dak nu se va face stand Crazy Drivers Sv ...asta nu inseamna k nu se face deloc ..:)..Crazy Drivers Iasi sper sa fie prezent cu ceva dragutz anul asta :)

https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/66468-4tuning-days-2008-discutii-planificare-and-stuff.html

Low_Ridah 10-02-08 15:07

1 Attachment(s)
Crazy Drivers Iasi prezinta W123 Coupe ...Proprietar : Constantin :) ...pt cine e curios :)...sper sa ne vedem cu ea de sapt viitoare incolo ..in fiecare Duminik la ora 9

KAmikazee2005 10-02-08 19:36

ooo daaa... frumushica foc masinutza... alte poze cu masini c mai ai low ;))? :) :P cand mai dati p la suceava sa facem o intalnire si noi? sa stabilim una alta? ca voi sunteti leg intre sv si iasi ;)) :P

Low_Ridah 10-02-08 22:34

Din cate se vede ...si o zic cu parere de rau ...doar aici totul e activ zilnic ..:-s ...La Suceava nush cand ajungem ..e mai bine sa se faca ceva la IS :)...deoarece sunt multe masini ..si putini shoferi :)) ...mai sunt masinutze ..sper k sapt asta sa se faca un foto sesion cu masinile din IS ...toate ..spalate aranjate si putzuite :D ..

CRyS` 11-02-08 09:24

Hihihi...foto seshion! Pot sa vin cu masina de firma...sigur va va place!:D

Low_Ridah 11-02-08 11:12

Dak neai spune si care e masina de Firma ...:P ...

CRyS` 11-02-08 13:28

Poi pot alege totul din gama Ford ... Fiesta, Fusion, Focus si noul Mondeoooooooooooooooooooo :D...! le aduc pe toate si le sticarim :D

Low_Ridah 11-02-08 13:41

Dak ar fi noul Focus ST ...cu cea mai mare placere as pune stikeru ;))..

Scuzati prezentza mea continua pe forum ..simt k sufoc acest forum ...dar raceala ma obliga sa stau in casa ...iar statul in casa duce la o plictiseala nemarginita ...:(

CRyS` 11-02-08 15:44

Te iertam...te iertam! Stim stim ... da pana la mine la birou eu cred ca poti sa iti misti putin fundu nu?

Low_Ridah 12-02-08 11:08

Sper sa ajung azi pe la tine ...ma simt putin mai bine ...dar te rog ia si vb cu Gratian si rezolva de locurile alea :) ...imi zici mai multe in private :) ..

CRyS` 12-02-08 15:04

Si-a trecut si ziua de azi ... :) dar maine nu te iert..azi am fost eu trotilat din cauza racelii..crek de la tine am luat`o...on line!

aDytZa_1989 16-02-08 10:26

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 1347707)
Crazy Drivers Iasi prezinta W123 Coupe ...Proprietar : Constantin :) ...pt cine e curios :)...sper sa ne vedem cu ea de sapt viitoare incolo ..in fiecare Duminik la ora 9

Frumoasa masina , facuta cu gust :wink: felicitari proprietarului :D !!!

Mantus_a 18-02-08 09:20

LX o rugaminte.... fa-mi te rog rost de 2 scikere cu sigla clubului si iti dau banii cand vii in sv

Low_Ridah 18-02-08 14:55

:) nici o problema :) numai sa le mai fac ink odata..trebuie facute vectoriale si apoi sa merg cu ele pe stik sa mi le taie ..:) am sa le mai fac ink o serie pt k sunt multi in IS care nu au sau care ar dori sa le schimbe :)

bakal 18-02-08 16:42

da da........

AXEL_SS 18-02-08 17:17

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1318827)
Daca Axel a primit accept in grup pe forum....atunci e si membru :)...acum depinde daca Presedintele si VicePresedintele de pe Iasi, il accepta! :)

Observ ca sunteti sucariti rau fratilor de faptul ca sunt membru CD.... Oare peste cate hopuri mai trebuie sa trec in aceasta comunitate si cate vorbe cu ironie mai trebuie sa aud ca sa fie totul bine, asa cum ar trebui sa fie:rolleyes2
Poate trebuie sa fac ceva pt unul din voi sau pt comunitate dar macar spune-ti fratilor

bakal 18-02-08 17:58

nu e vorba de hopuri sau alte chestii, dar pur si simplu nu stim de unde pana unde esti tu membru cd.... eu unu nu stiu.....la intalniri nu ai venit, .... ma rog, noi nu avem la cunostinta acest lucru........adica vreau sa spun ca multi pot spune ca sunt cutare membru sau participa la cutare actiuni fara a avea nimic in comun cu vro ceva... vrei sa fii membru cd? nici o problema....dovedeste doar ca meriti

AXEL_SS 18-02-08 18:08

Ok Razvane. Doar ca te rog sa-mi spui ce trebuie sa fac, in afara de faptu de a veni la intalniri. Poti sa-mi dai un pm:arrow:

bakal 18-02-08 18:33

nu trebuie sa-ti spun eu ce sa faci sau sa nu faci, ca doar esti baiat mare......

Low_Ridah 18-02-08 19:09

Domnul AxelSS..noi nu ne cunoastem...si nush cine te cunoaste inafara de 2 ,3 membrii din aceasta comunitate ...noi ne intalnim destul de des ...iar tu ori nu ai aflat ori nu ai avut timp sa participi ..:) citeste acest topic si vei afla ce si cum trebuie sa faci k sa fii acceptat....
Nush ce si cum a postat Crys k eu nu gasesc ce a scris el acolo ..:-?? oricum ...nu te cunoastem deci nu exista nici un hop si nu iti inchide nimeni usile ...pur si simplu nu jtim cine ejti ???

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning