![]() |
Asta sigur e \"masluita\" pe calculator....daca nu, s-ar putea sa fie patronul...desi, sa-ti faci din Lamborghini dric tb sa fii cel putin retardat...
|
loool ala nu e facut dric... e reclama numa' :roll:
|
lol...ce reclama?! :D e facut pe calculator...
dar as conduceo k sa fac reclama la orice... |
o fi... da imi place ideea :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Poate s-a mai discutat... dar e prea tare!!!!!
|
mie unul mi se pare simpatica masinuta...dar pana la urma...vezi ce scrie la semnatura :wink:
|
Muamaaaa, ce periculoasa, s-a terminat jmecheria... :lol: :lol: :lol: :lol: De unde au nene astia bani sa cumpere faruri de Golf 4? Sau sunt \"furgasite\"? Iar de Roof Scope, nu mai zic...prea tare... :lol: :lol: :lol:
PS: Manerul ala din montantul C face toti banii...cu el probabil ca \"agatza\"... :lol: :lol: |
CA FANU!!!
ce phoola mea au totz cu faruri de Golf mk4 pe cotetz... |
faine OZ`urile alea :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
...
|
Nu inteleg cum a fost facuta dacia aia galbena... adica roof scoopul ala sau ce e si capota... cu prizele alea de aer... par lucrate de cineva care a mai facut asa ceva (adica nu sunt prizele alea de aer din plastic negru care si le lipeste omu cu superglue pe masina... ) in schimb spoilerul... si mai ales \"grila\" aia arata de parca ar fi fost concurs de montat grila sport in cel mai scurt timp... si tunarul exemplarului din poza a terminat in 12 secunde... cum pixu meu poti sa pui plasa din aia penibila... nici macar nu a incercat sa o cosmetizeze... cat despre spoilerul care atarna nu mai zic nimic... pacat de ea... putea sa fie \"prima dacie tunata frumos\" dar n-a fost sa fie :).
|
Mda ...
1410-le cu faruri e golf 4 nu il stiu ... ca am vazut ca are nr de Cta ... Si cred ca s-a sictirit cat a muncit la masina ( s-a plictisit ca sa zic asha ) si i-a aruncat in bot o plasa scoasa dintr-un filtru de raba sau camion , si i-a trantit o bara de bazar pe fata ... Pacat ... Putea sa ii aranjeze un \" botic\" super misto ptr o dacie ... La anu am de gand sa imi iau o cotigutza si sa o tunaresc ... si poate am sa ascot \" Best Of Dacia \" ... dar dintr-o dacie sport ... ptr ca are 2 usi si nu ma chinui prea mult ... Si sper sa nu apara prin postul acesta ( :lol: ) |
Re:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
probabil k e vb de dacia asta
culoarea e super misto si tot respectu k nu si-a umplut-o de abtzibilduri cu nike/adidas/etc sau embleme de renalut/bmw/etc :lol: |
Aha! e cea mai frumoasa dacie kre am vazut-o eu... pe bune!! Dar totusi... parca lipseste ceva... Botu' arata bine, dar d c?? pentru k are alte faruri (care ce-i drept se integreaza foarte bine p capoota aia)... Se vede k sunt bagati multi bani in masina aia, si mult timp, tipu' care a modificat-o are gust (pentru k nu sunt puse toate la ingramadeala si fara nici o linie)
Si totusi parerea mea: imposibil sa tunezi o dacie (o masina a anilor '60) cu stilurile moderne... |
:D
Frate ala cu bani care ia bagat in faruri de g4 facea toata masina cap coada !
Da de are galben culoare si stikere negre ! Cata taranie ! |
Re:
Quote:
De ce zic asta ... ptr ca s-a urcat un camion peste ea si a lipit-o de asfalt. Pacat. |
1 Attachment(s)
pacat de ,,exclusivitatea'' masinilor britanice. la cati tigani sunt prin anglia, asta sigur a tunat-o un nostalgic al vitanului.
|
Offff... :cry: :cry: Plang dupa jantele alea! Pacat de ele! :(
|
3 Attachment(s)
Ce zicetzi de... de... Velibra asta???
Cre'k propritarul avea 2 masini (o vectra si o calibra) si nu stia cu care sa plece la servici... asa k a ales varianta cea mai grea... SA PLECE CU AMANDOUA!!!! |
1 Attachment(s)
...
|
nu arata rau... chiar imi place :roll:
|
A iesit bine partea din fata dar acum arata urat spatele, daca i-ar pune si spete de Omega ar fi o treba :lol:
|
arata chiar bine :D
dk ii pune si spate de omega,cum se numea masina?! :lol: :lol: |
vecalibromega :D :D :D (naiba... mi se incurca limba cand pronunt )
|
S-ar fi numit Veliga... este un nume kre se pronunta usor... Ar trebui sa le spuna cineva celor d la Opel, k cine stie!!
|
Veliga ...
Opel veliga ... :lol: Tipul e cu capu'. |
1 Attachment(s)
una din cele mai tari dacii din Iasi ...
de observat sigla de Solenza de pe plasa de tantari trantita pe bot |
1 Attachment(s)
asta cre ca e prietenul lui cel mai bun
|
1 Attachment(s)
kitch?????
|
road_menace, pp ca aia 2 isi vo face racing club... :lol:
cj-01-wob, kitsch clar...e ingrozitor, zici ca-i dric in miniatura... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
sa zicem ca din spate arata groaznic insa din fatza... poate poate |
3 Attachment(s)
:lol:
Masina a fost prezenta la cursa de la Baia Mare. |
1 Attachment(s)
nici nu stiu unde sa incadrez mashina asta..kitch tuning..sau mashina mea.. voi ce parere avetzi??
|
Re:
Quote:
|
kitch! pe fatza :lol:
|
Re:
Quote:
|
Clioul ala e kitch toata ziua...
Dacia e superfaina... n-am mai vazut asa ceva... se omologheza lucrari d-astea? |
1 Attachment(s)
Dacia 2001... vorbeam mai demult despre ea pe un alt topic... Mi-a fost rusine sa-i fac poza din fata ca erau unii in masina... oricum are faruri ascunse... :):) O sa-i fac o poza si din fatza... o sa vina si vremea ei!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning