Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch-tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58-kitch-tuning.html)

BogdanCMS 15-09-04 23:03

Asta sigur e \"masluita\" pe calculator....daca nu, s-ar putea sa fie patronul...desi, sa-ti faci din Lamborghini dric tb sa fii cel putin retardat...

tekno 16-09-04 00:03

loool ala nu e facut dric... e reclama numa' :roll:

SpeedeR 16-09-04 00:05

lol...ce reclama?! :D e facut pe calculator...

dar as conduceo k sa fac reclama la orice...

tekno 16-09-04 00:26

o fi... da imi place ideea :lol: :lol: :lol:

D.J.SS-TOT 16-09-04 11:54

2 Attachment(s)
Poate s-a mai discutat... dar e prea tare!!!!!

TNos 16-09-04 11:57

mie unul mi se pare simpatica masinuta...dar pana la urma...vezi ce scrie la semnatura :wink:

BogdanCMS 16-09-04 12:01

Muamaaaa, ce periculoasa, s-a terminat jmecheria... :lol: :lol: :lol: :lol: De unde au nene astia bani sa cumpere faruri de Golf 4? Sau sunt \"furgasite\"? Iar de Roof Scope, nu mai zic...prea tare... :lol: :lol: :lol:
PS: Manerul ala din montantul C face toti banii...cu el probabil ca \"agatza\"... :lol: :lol:

tekno 16-09-04 17:25

CA FANU!!!
ce phoola mea au totz cu faruri de Golf mk4 pe cotetz...

Speedy 16-09-04 21:29

faine OZ`urile alea :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

D.J.SS-TOT 18-09-04 12:54

3 Attachment(s)
...

HalbaSus 22-09-04 15:46

Nu inteleg cum a fost facuta dacia aia galbena... adica roof scoopul ala sau ce e si capota... cu prizele alea de aer... par lucrate de cineva care a mai facut asa ceva (adica nu sunt prizele alea de aer din plastic negru care si le lipeste omu cu superglue pe masina... ) in schimb spoilerul... si mai ales \"grila\" aia arata de parca ar fi fost concurs de montat grila sport in cel mai scurt timp... si tunarul exemplarului din poza a terminat in 12 secunde... cum pixu meu poti sa pui plasa din aia penibila... nici macar nu a incercat sa o cosmetizeze... cat despre spoilerul care atarna nu mai zic nimic... pacat de ea... putea sa fie \"prima dacie tunata frumos\" dar n-a fost sa fie :).

X-Ray-Eyes 22-09-04 22:05

Mda ...
1410-le cu faruri e golf 4 nu il stiu ... ca am vazut ca are nr de Cta ...
Si cred ca s-a sictirit cat a muncit la masina ( s-a plictisit ca sa zic asha ) si i-a aruncat in bot o plasa scoasa dintr-un filtru de raba sau camion , si i-a trantit o bara de bazar pe fata ...
Pacat ...
Putea sa ii aranjeze un \" botic\" super misto ptr o dacie ...
La anu am de gand sa imi iau o cotigutza si sa o tunaresc ... si poate am sa ascot \" Best Of Dacia \" ... dar dintr-o dacie sport ... ptr ca are 2 usi si nu ma chinui prea mult ...
Si sper sa nu apara prin postul acesta ( :lol: )

RoSonic 22-09-04 22:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HalbaSus\"
putea sa fie \"prima dacie tunata frumos\" dar n-a fost sa fie :).

pai \"prima dacie tunata frumos\" eu zic ca exista..... si anume Dacia bleu din Constanta care venise la prisma.Si daca nici aia nu e tunata frumos... no comment...

HalbaSus 23-09-04 12:31

Quote:

pai \"prima dacie tunata frumos\" eu zic ca exista..... si anume Dacia bleu din Constanta care venise la prisma.Si daca nici aia nu e tunata frumos... no comment...
Nu am vazut-o.. are cineva poze ?

Quote:

La anu am de gand sa imi iau o cotigutza si sa o tunaresc ... si poate am sa ascot \" Best Of Dacia \" ... dar dintr-o dacie sport ... ptr ca are 2 usi si nu ma chinui prea mult ...
C'mon don't do that... mai bine un trabantzel... sau o broscuta... o skoda, tunareste un moskvitch, o volga (V12 ? :)) sau orice altceva... dar nu dacia.. nu merita.. dacia nu are stil. Masinile enumerate de mine au mai mult stil, si personalitate, le sta mai bine cu tuning... chiar si un fiat-polski ar merge tunat... Daca ai putea sa schimbi si motorul la ele, si sa pui unul de peste 100 cp... ar fi chiar misto... ex: motorul de 1.4 16 v de pe opel, montat pe un fiat polski (nu cred ca incape, dar cu modificari ale caroseriei s-ar putea sa incapa) ar face minuni pe sosea :)

PYT 23-09-04 13:34

2 Attachment(s)
probabil k e vb de dacia asta

culoarea e super misto si tot respectu k nu si-a umplut-o de abtzibilduri cu nike/adidas/etc sau embleme de renalut/bmw/etc :lol:

D.J.SS-TOT 23-09-04 22:47

Aha! e cea mai frumoasa dacie kre am vazut-o eu... pe bune!! Dar totusi... parca lipseste ceva... Botu' arata bine, dar d c?? pentru k are alte faruri (care ce-i drept se integreaza foarte bine p capoota aia)... Se vede k sunt bagati multi bani in masina aia, si mult timp, tipu' care a modificat-o are gust (pentru k nu sunt puse toate la ingramadeala si fara nici o linie)
Si totusi parerea mea: imposibil sa tunezi o dacie (o masina a anilor '60) cu stilurile moderne...

Turbo110 24-09-04 00:07

:D

Frate ala cu bani care ia bagat in faruri de g4 facea toata masina cap coada !
Da de are galben culoare si stikere negre !
Cata taranie !

X-Ray-Eyes 24-09-04 00:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

Originally Posted by \"HalbaSus\"
putea sa fie \"prima dacie tunata frumos\" dar n-a fost sa fie :).

A fost probabil prima dacie tunata frumos ...!!!
De ce zic asta ... ptr ca s-a urcat un camion peste ea si a lipit-o de asfalt.
Pacat.

mihaiu 24-09-04 10:07

1 Attachment(s)
pacat de ,,exclusivitatea'' masinilor britanice. la cati tigani sunt prin anglia, asta sigur a tunat-o un nostalgic al vitanului.

Bogdan_16v 24-09-04 11:19

Offff... :cry: :cry: Plang dupa jantele alea! Pacat de ele! :(

D.J.SS-TOT 25-09-04 00:10

3 Attachment(s)
Ce zicetzi de... de... Velibra asta???
Cre'k propritarul avea 2 masini (o vectra si o calibra) si nu stia cu care sa plece la servici... asa k a ales varianta cea mai grea... SA PLECE CU AMANDOUA!!!!

D.J.SS-TOT 25-09-04 00:12

1 Attachment(s)
...

R-NOS15 25-09-04 13:26

nu arata rau... chiar imi place :roll:

MMihai 25-09-04 17:13

A iesit bine partea din fata dar acum arata urat spatele, daca i-ar pune si spete de Omega ar fi o treba :lol:

SpeedeR 25-09-04 17:32

arata chiar bine :D

dk ii pune si spate de omega,cum se numea masina?! :lol: :lol:

R-NOS15 25-09-04 17:39

vecalibromega :D :D :D (naiba... mi se incurca limba cand pronunt )

D.J.SS-TOT 25-09-04 18:05

S-ar fi numit Veliga... este un nume kre se pronunta usor... Ar trebui sa le spuna cineva celor d la Opel, k cine stie!!

X-Ray-Eyes 26-09-04 18:20

Veliga ...
Opel veliga ...
:lol:

Tipul e cu capu'.

road_menace 03-10-04 15:46

1 Attachment(s)
una din cele mai tari dacii din Iasi ...
de observat sigla de Solenza de pe plasa de tantari trantita pe bot

road_menace 03-10-04 15:48

1 Attachment(s)
asta cre ca e prietenul lui cel mai bun

CJ-01-WOB 04-10-04 03:57

1 Attachment(s)
kitch?????

Bogdan_16v 04-10-04 13:35

road_menace, pp ca aia 2 isi vo face racing club... :lol:
cj-01-wob, kitsch clar...e ingrozitor, zici ca-i dric in miniatura...

CJ-01-WOB 04-10-04 16:02

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
cj-01-wob, kitsch clar...e ingrozitor, zici ca-i dric in miniatura...

era in parcare la unul dinte cele mai tari hoteluri de prin zona
sa zicem ca din spate arata groaznic insa din fatza... poate poate

Gabi 06-10-04 12:15

3 Attachment(s)
:lol:

Masina a fost prezenta la cursa de la Baia Mare.

1100 S 06-10-04 12:47

1 Attachment(s)
nici nu stiu unde sa incadrez mashina asta..kitch tuning..sau mashina mea.. voi ce parere avetzi??

200SX 06-10-04 12:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"1100 S\"
nici nu stiu unde sa incadrez mashina asta..kitch tuning..sau mashina mea.. voi ce parere avetzi??

Marfa dacia limuzina

tekno 06-10-04 15:15

kitch! pe fatza :lol:

Gabi_323i 06-10-04 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"1100 S\"

:shock: :shock: :shock: :shock: e pe bune aia???? chiar e caterinca :lol: :lol: :lol: :lol:

fredtga 06-10-04 16:29

Clioul ala e kitch toata ziua...

Dacia e superfaina... n-am mai vazut asa ceva... se omologheza lucrari d-astea?

D.J.SS-TOT 09-10-04 16:01

1 Attachment(s)
Dacia 2001... vorbeam mai demult despre ea pe un alt topic... Mi-a fost rusine sa-i fac poza din fata ca erau unii in masina... oricum are faruri ascunse... :):) O sa-i fac o poza si din fatza... o sa vina si vremea ei!

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning