![]() |
ce stii tu ?
nimic cunoscatorii stiu :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Si nu mai face pe importanta, ca ti se rupe creaca de sub picioruse, iar distanta pana la pamant... e foarte mare! :wink: |
uite eu stiam ca pt. mesaje idioate etc. exista moderatori
ce nu e la locul lui sa se stearga...... nu? |
Ai, oarecum, vechime pe forumu' asta si, pe deasupra, ar trebui sa te duca (,) capu' sa-ti dai seama ca astfel de mesaje sunt... cum sunt.
Daca asta e mentalitatea ta - \"hai sa-i dau moderatorului de lucru\" - nu m-am inselat in privinta ta. Si chiar daca ai avea alta mentalitate, parerea mea despre tine ar ramane la fel :) |
so... fluffy & pink (not allready wet, i will make it wet) :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
.....femeia are prea multe dracii in kap :twisted: :twisted: :twisted: ......
|
definitie
1 Attachment(s)
iaca cum vad eu femeia
|
....prima de la comun use e the best...... :twisted: :twisted: :twisted:
|
femeile ? vai ... sa mor dak am reusit sa le inteleg ? de ce ? probabil si ele se chinuie sa ne inteleaga pe noi barbatzi ...
dar totusi de ce trebuie sa le intelegem ? oricum femeia ramane ... si cred k va ramane un mister intunecat pt noi barbatzi ... sper k reply`ul meu sa nu fie luat in nume de rau de catre femei .. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ie de rau :| |
asta pt ca le permitem!!!
nu e talentul lor,e defectul nostru |
sau kred k le e mult mai usor sa ne citeasca atunci knd vrem ... \"a straight thing from them\" :D oricum mam lasat de \"meseria\" de a incerca sa le inteleg ... cel putin cu pretena mea am ajuns la o intelegere ... ca ieri sa fi fost ultima \"cearta\" ca e inpropriu spus cearta pe kre o aveam ... urmarile nu le mai spun k sunt mai cinice :P
|
greu ... o sa fie o enigma ... ati vazut filmu ala cu ... tipu` ala care auzea ce gandeau femeile ... ati vazut k inebunise la un momentdat ... de ce .. ptr k , chiar daca auzea ce gandeau ... nu intelegea ... inebunise ... so ... un big mister :)
|
nu stiu cata luma la vazut dar sigur la mai multi dintre noi near face placere sa il vedem .. cine stie poate mai invatzam si noi cate ceva nou despre femeie :D pff filmele astea .. facute cu si despre femei :D
si ca sa fim ontopik .... precum un user a zis mai sus .... nu kred k are rost sa mai incercam sa intelegem femeia ... precum nici ea nu intelege diverse \"ciudatzenii\" dalea nostre barbatzii ... de ce no lasam noi balta ? ah ? cu ce ne ajuta dak intelegem femeia ... apoi nu ar mai exista misterul ala kre .. defapt e ca mierea de albine .. k cireasa de pe tort .. esti asa fericit knd ai ajuns la ea ... dak nar mai exista misteru ? ce am face ? am stii toate miscarile femeii .. si viata alaturi de x fata ar devenii plicticoasa nu credetzi ? sper k nu aberez degeaba pe aici si cineva ma sustzine in ce spun :D |
sunt de aceeasi parere cu tine.
io am avut ocazia sa fiu cu o tipa pe care o intelegeam si puteam estima aproape 100% ce va face,ce va zice,etc.....pai dupa 2 luni ma plictisisem in ultimu hal |
Re:
Quote:
ne intelegeam perfect...anticipam orice miscare a ei, orice ! si relatia a durat 6 luni...fara sa ne plictisim... |
lol ,a facut ceva la care nu te asteptai ? n-ai anticipat ? or what ?
dupa o anumita perioada de timp .. cunoscand persoana .. poti sa-i anticipezi absolut orice miscare :) i did .. |
acuma zik numai in cazu meu ... poate vor fi si altzi kre ma vor aproba da ... nush dak ajung sa ii anticipez fiecare miscare gest ... sa stiu totu despre ea ... unde mai e farmecu ? parca nitel mister nu strica niciodata ... si fel si fel de surprize pe kre ti le poate face eu zik k sunt mereu bine venite ...
asa k eu zik sa lasam femeile in pace sa nu incercam sa le mai citim gandurile k nici eu nu se strofoaca sa ne inteleaga :) |
lasa, iti zic eu ca e bine sa stii sa anticipezi , te pregatesti sufleteste ... :)
iar cand e vba de surprize, poti sa faci pe prostu , cu tine , si sa NU vrei sa anticipezi ,ca .. intradevar sa fie surpriza , cineva a zis o chestie super tare ,stie el cine suna cam asa .. daca mai tzin eu bine minte .. de fapt a fost asa am zis eu frumos e sa .. nu fii tu .. \"catzelu\" in relatie ... iar el mi-a raspuns asa \"da , dar si mai frumos e ,s-o faci pe ea sa creada ca TU esti catzelu in relatie , cand de fapt .. sa fie tocmai invers ..\" :) |
da asa e frumos spus nam ce zice ...
uite ink un exemplu in kre nam reusit sa inteleg femeia ... pana sa ma combin cu ea ... a venit la mine aks .. neam uitat la un film .... eram ink amici .. si dupa ce neam comb .. mia zis ... \"pai pt mine era clar k din moment ce am venit la tine acasa eram impreuna\" ..... Dooh ... zicetzi si voi :roll: |
spune-i ca vrei sa repeti chestia , ca acum esti convins ca sunteti impreuna , si poti sa ... dai drumu fiarei din tine
|
a fost de mai multe ori la mine acasa ... dar sincer nu vreau sa o fortzez ... dak intelegi ce vreau sa zik :wink:
|
da , inteleg , forteaz-o subtil , amageste-o , si o sa vrea ea ..
bla bla .. bla bla .. \"dak intelegi ce vreau sa zik....\" :) |
da inteleg ... am \"vrajito\" nitel si a vrut ... dar nu te gandii prea departe
|
:lol: haha , imi zici ca ai \"vrajit-O\" nitzel .. si a vrut ..
moment in care ... imi imaginez ca .. vbesti despre ... tot .. dupa care imi zici sa nu ma gandesc prea departe .. make up your mind :) pm me , ca nu te inteleg , poor shy guy |
ms de pm :) m-ai luminat ..
banuiam .. :P |
hehe .. ce vrei fetele astea :P iti zik mai multe pe mess :P
|
Re:
Quote:
.......mah santosik da drakusor mai esti mah.....sa i se umfle sanii fetei de pofta dup`aia.....poate vrea sa ramana virgina pana kand se marita (in ureche :twisted: :twisted: )..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:o :lol: :lol: :lol: :joy: :hug:
micshaldraku |
.....ntz ntz ntz cu tine toate fetele o sa aiba sanii kat domnisoara Milka..... :evil_laug
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Femeia ... stateam si ma gandeam .. cugetam .. k un adevarat strateg si ganditor de la hamangia ce sunt ... e o specie rara .. de homosapiens ...
e vb despre o relatie ... shtii k el e implicat intr`o relatie ... si sa presupunem k e fericit :) ... ok .. dar tuh cum esti a draq`ului si crezi k eshti jmechera crezi k poti sa`l iei ... dar ... nu .. poti sa`l iei ... si t amageshte .. si tuh incepi si spui fel si fel de cuvinte care sa`l atraga spre tine .. ce`i in capul tau .. ce`i in minte ta .. .. incepi sa depani amintiri .. pe care el .. nu le tine minte .. ptr k sta prost cu memoria .. e unul din punctele lui forte ... il iei cu vrajeala .. k a fost prima ta dragoste .. si ***uri d`astea .. chiar crezi k il intereseaza .. el nu`ti zice decat sa`ti aduci aminte de momentul in care ti`a cerut prietenia .. k asa era la moda prin 94 - 95 .. si tuh i`ai ras in fatza ... dar pe el nu l`a interesat ... si zici .. k cea care e langa el acum ... e \" proasta \" ... dar .. vezi tuh .. nu ea e proasta .. tuh eshti proasta .. pentru k asa copila .. sau .. proasta cum zici tuh .. l`a tinut 7 - 8 ani .. langa ea .. asa cu toate defectele lui .. cu abaterile lui .. si cu toate ... tampeniile lui ... .. si zici k ea e proasta .. nuh .. tu eshti proasta .. si poate in mintea ta .. e ceva .. e un gand k poate el ar fii putut fii al tau daca nu era ea ... si k .. ai face orice sa`l ai .. poate chiar sa`i despartzi ... ... si poate faptul k vorbeshti cu el .. si iti arunca un simplu smiley .. pentru tine inseamna mult .. dar .. pentru el nuh .. un simplu smile`y este aruncat si la un banc si al un link dap pe messenger intr`un mass ... si poate .. nu vrei copii .. nu vrei relatii serioase ... vrei doar chestii care tin de \" placerile carnale \" dar hai sa fim seioshi k o m#@e in lift in mashina ... in casa , la un hotel etc nu inseamna nimik ... si totushi .. ganditzi`va cati dintre voi au pus sentiment cand au fost la fetele de p centura .. poate au zis doar un multzumesc ... poate ptr el a fost o simpla experientza .. o \" alta fata \" trecuta pe lista lui ... |
multi dintre noi si`au inshelat prietena ... sa zicem ..si sa fim sinceri ... cei care nu au facut`o ori n`au avut ocazia ori au fost prea betzi ... dar ... suntem oameni nuh :)) :twisted: este omenesc a greshii ...
ash ami avea de scris cateva randuri .. dar cine trebuia sa inteleaga mesajul sper k l`a inteles ... asa k ... in concluzie .. femeia e parshiva .. chiar daca e sponsorizata .. sau nuh .. si e k vulpea .. vrea sa ajunga la struguri cu orice pretz ... |
Quote:
......should i know something psycho?...................... :roll: |
Re:
Quote:
Looool...ce nasol sa-ti intre femeia pe forum..... :lol: |
Re:
Quote:
....de ce ? esti sigur k a ta nu intra??? :twisted: :twisted: :twisted: .....lasa k am sa`i sugerez :oops: .....apropos discutia de mai sus e pov mai veche |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning