Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

Bea69 29-02-08 09:06

Re: Masini de gagici

si cu tractorul pe camp,mi-ai da voie???:evil:sau si ala e prea periculos in mana mea???
hai maaa,nu pot fi atat de periculoasa....:lol:

aleks 29-02-08 09:13

da-i drumul pe camp, acolo te las, fara niciun om, animal salbatic sau domestic pe o raza de 10km patrati, si n-ai decat sa faci ce vrei tu acolo :)
totusi ca masina, aia de ziceai in prima varianta ar fi ok :)

Bea69 29-02-08 09:29

apai...nu sunt eu atat de periculoasa,si sunt maaare iubitoare de animale :D
evident,buburuza e treapta 1...dar daca am posibilitatea nu ma opresc,cred ca e clar.poate pana atunci ma mai linistesc,si nu ma vei considera public enemy...:lol:

aleks 29-02-08 09:32

fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani cu asa apucaturi si masini de gagici (nu) ma feresc si(n)gur... :)

Bea69 29-02-08 10:59

doamnelor si domnilor,sunteti martori la cazul classic "ride ciob de oala sparta"!!!trebuie sa va zic,ca domnul moderator este adeptul sofatului prudent,si schimba si el acolo peste 2 un pic(NU)...si este cel mai linistit om,adica nu vorbeste niciodata la telefon cit conduce (numai iti crapa timpanul,cind injura,ca cineva nu l-a lasat sa depaseasca)...:D:D:D si uite cum se ia de ucenica ca mine....
ramin la ideea,ca EVO mi-ar sta cel mai bine.full stop.:lol:(dar doamne da sa o am pe suzie ;) )

Lauryn 05-03-08 15:23

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1391174)
[...]ca EVO mi-ar sta cel mai bine[...]

ohoo si inca cat de bine:D

Sasha 05-03-08 15:28

Quote:

Originally Posted by Lauryn (Post 1402069)
ohoo si inca cat de bine:D

nu domne' ca noi suntem in stare sa conducem numai matizuri:evil::evil::evil:

bogdan_wrc 05-03-08 18:36

dar mai lasati fitzele astea ...... nu e vorba de exceptii aici.
sunt multe fete care conduc excelent...dar majoritatea dau si cu matizu in stalp.
nu va mai umflati atat...

le stiti pe alea de nici capota la octavia nu stiu sa deschida? ce atat in sus si jos...
:)

sebaaa 05-03-08 18:38

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1402086)
nu domne' ca noi suntem in stare sa conducem numai matizuri:evil::evil::evil:

cunosc o femeie care conduce un mercedes w116 280 SEL si se descurca chiar bine

Sasha 06-03-08 08:41

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1402576)
dar mai lasati fitzele astea ...... nu e vorba de exceptii aici.
sunt multe fete care conduc excelent...dar majoritatea dau si cu matizu in stalp.
nu va mai umflati atat...

le stiti pe alea de nici capota la octavia nu stiu sa deschida? ce atat in sus si jos...
:)

"fitze" nu ne caracterizeaza pe noi...pe langa altiii;)

stim stim si pe alea cu capota;) si pe alea care intreaba daca oglinda din partea dreapta e pt "copilot"=)))

bogdan_wrc 06-03-08 08:58

pai si atunci de ce sariti asa de partea dorsala in sus?

mai usor ca sare sangele prin vene....

daca nici fitele nu caracterizeaza femeile din ziua de azi...atunci...

Sasha 06-03-08 09:08

atunci...ce?
nici cu voi...barbatii nu`mi e rusine...;)

in fine.... deja suntem pe langa subiect!

DoDo NSL 06-03-08 15:06

gata gata .. nu va mai certati ...

On`Topic ... eu zic ca un Audi TT negru pt o bruneta ... un BMW 3 Cabrio alb pentru o blonda iar pentru restu ... 307 cc ... rosu
:D

Sasha 06-03-08 15:06

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1404469)
gata gata .. nu va mai certati ...

On`Topic ... eu zic ca un Audi TT negru pt o bruneta ... un BMW 3 Cabrio alb pentru o blonda iar pentru restu ... 307 cc ... rosu
:D

hai sa inversam TT`ul cu BMW`ul :-P

DoDo NSL 06-03-08 15:12

nu nu :D
pe mine ce`l putin asta ma atrage ... bine ca nu sunt nepasator nici la un A6 :bunch:

Sasha 06-03-08 15:13

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1404481)
nu nu :D
pe mine ce`l putin asta ma atrage ... bine ca nu sunt nepasator nici la un A6 :bunch:

eheee asa mai vii de acasa:-P

deci merge si A6 la gagici a?? nu numai matizu`??=))=))

DoDo NSL 06-03-08 15:16

pppffff ....
unele chiar merita Matiz (ex: mama) ... dar sunt si fete care stiu sa conduca bine ... si masini nu asa de mici (ex: Octavia , Touran , Bmw 530d Touring) ... si mai stiu o gramada de cazuri ... oricum ... femeie in HUMMER H2 intrece limitele !! aia e masina noastra :(( a barbatilor :(

Sasha 06-03-08 15:20

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1404492)
pppffff ....
unele chiar merita Matiz (ex: mama) ... dar sunt si fete care stiu sa conduca bine ... si masini nu asa de mici (ex: Octavia , Touran , Bmw 530d Touring) ... si mai stiu o gramada de cazuri ... oricum ... femeie in HUMMER H2 intrece limitele !! aia e masina noastra :(( a barbatilor :(

am vazut`o pe una cu un h2 galben....asa de bine ii statea:love:

DoDo NSL 06-03-08 15:23

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1404499)
am vazut`o pe una cu un h2 galben....asa de bine ii statea:love:

imi placea pana acum de tine .... :oops::oops::oops::oops::oops:
da numai , gata :???: !!!!
de ce nu si`a luat H3 ... aia mai e de fete :( ? de ce H2 :(( daca vad una`n H1 :shock: ???? :shock::shock::shock:

Sasha 06-03-08 15:26

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1404501)
imi placea pana acum de tine .... :oops::oops::oops::oops::oops:
da numai , gata :???: !!!!
de ce nu si`a luat H3 ... aia mai e de fete :( ? de ce H2 :(( daca vad una`n H1 :shock: ???? :shock::shock::shock:

=)) n`am spus ca e de fete...doar ca fata se descurca destul de bine cu "garsoniera" si nu`i statea rau!!! mie una nu mi`ar place sa conduc asa ceva... poate un navigator:oops:....da` hummer exclus:-P

DoDo NSL 06-03-08 15:30

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1404509)
mie una nu mi`ar place sa conduc asa ceva... poate un navigator:oops:....

si asta e tot masina barbatilor :evil::evil::evil:
alaturi de ESCALADE , Murcielago :evil: :evil::evil::evil::evil:
ia`ti Q7 :yes:
si ia`ma de sotz :wave::hug: ca tot citeam acu`n paralel un topic .. daca barbatzii sunt pe interes !?!?! :nervious:

Sasha 06-03-08 15:32

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1404531)
si asta e tot masina barbatilor :evil::evil::evil:
alaturi de ESCALADE , Murcielago :evil: :evil::evil::evil::evil:
ia`ti Q7 :yes:
si ia`ma de sotz :wave::hug: ca tot citeam acu`n paralel un topic .. daca barbatzii sunt pe interes !?!?! :nervious:

hmmm mai bine imi iau un navigator si imi iau sofer:lol::lol::lol: deja i`m dreaming=))

DoDo NSL 06-03-08 15:35

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sa faci un thread de genu : "caut sofer pentru Lincoln Navigator" si pui si o poza cu tine :lol: sa vezi in 2-3 zile 1000 de viewers si 500 de replies ! :D

Sasha 06-03-08 15:37

sa nu exageram...:oops: sunt destui pe forum care....
no comment...
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...feea71377f.gif

DoDo NSL 06-03-08 15:41

gata gata ....
si inca 2 masini de gagice :D

Seat Leon .. RED -- :rolleyes2:rolleyes2 il sparg pe tata :( --
Honda S2000 ... Pink ! :lol:

Sasha 06-03-08 15:46

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=124 :oops::oops:

DoDo NSL 06-03-08 15:51

1 Attachment(s)
baietzi !!! REEEVOOOLLUUUTTTIIEEE !!!
pana si H2`u ni l`au luat ???!!!??? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
:chainsaw::punch::poke:

aleks 06-03-08 16:36

urat arata h-ul...
roz?
e o strutocamila...

Mustang 06-03-08 19:27

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1404592)
baietzi !!! REEEVOOOLLUUUTTTIIEEE !!!
pana si H2`u ni l`au luat ???!!!??? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
:chainsaw::punch::poke:

vai ce bun e ... de aruncat la cosul de gunoi. :D

DoDo NSL 06-03-08 19:34

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1404685)
urat arata h-ul...
roz?
e o strutocamila...

da :( oribil ... aia e masina tipic masculina ... pentru noi .. nu pentru gagice :((

magnum730 06-03-08 21:01

poate depinde si pt ce vor donshoarele masina. Depinde si daca si le iau singure sau au bulanul de a le primi. Stiu cate ceva de subiectul asta pt ca am lucrat candva ca valet de parcare si credeti ma, cam putine se dadeau jos din matiz uri, broscute si alde altele k , kia picanto sau ford ka s.a.m.d

bodyspeed 06-03-08 21:07

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1405114)
da :( oribil ... aia e masina tipic masculina ... pentru noi .. nu pentru gagice :((

Aici permite-mi sa te contrazic , masina tipic masculin nu exista parerea mea..
Ieri am trecut prin Bucuresti si am observat zeci de masini carora le zici tu tipic masculine ..conduse de femei ;) , ca nu imi place sa vad o soferita la un off road.., sau pe nu stiu ce A8 alb , 7-ar , x5
Parerea mea este ca : totul depinde de alegerea ei , in ce baza a ales masina, ce o reprezinta cel mai bine..

Sindrom 06-03-08 21:11

si daca conduce un septar si io stau ca am masina mica ii dau un cloaxon flash sa se dea mai incolo si pana nu m-am dat jos din masina sa-i explic nu s-a dat....de unde rezulta degeaba ai septar asta e grandomanie....cum mi se pare grandomanie sa umbli cu x5 q7 si alte magaoaie prin bucuresti....nu neaparat daca vezi o gagica la o masina tare tre sa si fie pentru ea...

bogdan_wrc 07-03-08 00:09

daca voi imi spuneti mie ca un Lancer Evo de grupaN nu e masina tipica de baiat....lasati vrajelile...nici servo calumea nu are aia....

Claudia 07-03-08 01:30

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1403796)
pai si atunci de ce sariti asa de partea dorsala in sus?

mai usor ca sare sangele prin vene....

daca nici fitele nu caracterizeaza femeile din ziua de azi...atunci...

De vreo 2 ani nu am mai luat si nu voi mai lua apararea femeilor.... pentru ca, dupa parerea mea, majoritatea sunt niste catastrofe. Cele cateva care se descurca nu le simti in trafic si tocmai de aia nu-s vazute ;) In special vorbesc despre traficul din Bucuresti... Pana zilele trecute aveam o problema cu blondele la volan, care n-au incetat sa ma uimeasca prin prostie... Zic pana zilele trecute pentru ca tocmai ce era sa ma faca praf o tuta - bruneta de data asta... si exagerat de batuta in cap incat sa nu realizeze ca a gresit macar(e vorba de neacordare de prioritate) :evil:

Atunci cand alegi o masina, o alegi in functie de buget si de cum te completeaza... Degeaba visez eu la mustang, subaru sau mai stiu eu ce daca nu mi-l pot permite. Cat despre femeile care conduc masini mari... tot respectul - daca intr-adevar sunt capabile... si toata sila pt cucoanele care sufera de grandomanie sau care le-au primit de la sotii/iubitii care au avut grija de integritatea lor fizica.... ;)

bogdan_wrc 07-03-08 07:23

asa stiu si eu exemple... de ambele parti..dar mi se pare aiurea sa vad ca se sutine ca toate femeile sunt capabile de a conduce tot felul de masini.

eu am tupeu sa fac un test: 10 baieti luati la intamplare, 10 fete, un Evo 9 de grupa N si un drum: Poaina Bv-Brasov. contra cronometru.....

sau facem altceva..uite mai usor aplicabil. hai 10 cu 10 la AMCKart. vedem ce si cum....
barbat in kart care sa rupa cronometru am vazut,..fata...nu am avzut. desi stiu ca sunt.

eu personal provoc in asa test persoanele care tot sustin ideile alea de mai sus...!

hai sa lasam vorbele pt copii tastaturisti, hai sa trecem la fapte !

Mustang 07-03-08 07:48

Eu cred ca mi-a zgariat masina o idioata azi.
Pentru ca pare insistenta prosteasca cum e vopseaua zgariata pe usa.

Sasha 07-03-08 08:18

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1405373)
Aici permite-mi sa te contrazic , masina tipic masculin nu exista parerea mea [...]

asta am incercat sa tot explic ca nu exista masina facut DECAT pt barbati....si sa fie non-femei!!!!!!

cat despre femei care nu stiu sa conduca sunt 60% din soferite... ca sunt si barbati care mai bine merg cu RATB`ul decat cu masina asta e partea a 2`a...
si cum a zis si Clauditza "femeile care se descurca bine in trafic nu sunt observate" ;)

:peace:

Claudia 07-03-08 10:00

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1406173)
eu am tupeu sa fac un test: 10 baieti luati la intamplare, 10 fete, un Evo 9 de grupa N si un drum: Poaina Bv-Brasov. contra cronometru.....

sau facem altceva..uite mai usor aplicabil. hai 10 cu 10 la AMCKart. vedem ce si cum....
barbat in kart care sa rupa cronometru am vazut,..fata...nu am avzut. desi stiu ca sunt.

Personal accept ce provocare vrei tu (de acest gen) daca suporti toate costurile :lol::twisted:
Dar daca luam 10 barbati "de pe strada", respectiv 10 femei (asta ca sa nu stim de ce sunt in stare, si rezultatul sa fie obiectiv) va iesi ceva in genul urmator:
-6-7 barbati vor scoate timp bun (dat fiind spiritul si agilitatea lor la volan), restul ori dau in gropi ori ajung decent la finish.
-3-4 femei vor scoate timp bun, poate mai bun decat cei 3-4 barbati cu rezultate modeste dar SLABE sanse sa se incadreze pe primele locuri. Daca nimeresti soferite mai bune probabil 1-2 vor avea cateva sanse.... totul depinde de soferii pe care ii alegi. Dar sunt sigura ca e un sondaj inutil.... pentru ca stim cu totii care e ponderea.;)

bogdan_wrc 07-03-08 10:06

pai asta vroiam si eu sa zic. corect. dar mor cand vad ca unii sustin asa sus si tare sexul pe care il reprezinta..si cand li se spune ca sa nu mai sara de spate in sus.... se zice ca am fitze...

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning