![]() |
Re: E36 - Project MHT
2 Attachment(s)
Project MHT
|
;)
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca te asteapta si Vasile cu sobita diesel!Da stii ca Vasile e scump 500 euro:lol::lol::lol:!
|
domn presedinte sa nu ma dezamagesti in vreun fel
|
Quote:
|
Quote:
|
Kidule ma batea gandul intr-un timp sa o dau, dar am cam renuntat la idee. A venit frigul si mai mult ca sigur o voi trage pe dreapta definitiv in aceasta iarna, nu de alta dar cred ca ma apuc sa-i mai ''pictez'' cate ceva, oricum mai mult ca sigur voi demonta cate ceva la ea.
|
Cand punem piesa aia magica ?
|
Quote:
|
cred ca ii pune aeroterma:))))
|
ii pui melc ? :lol:
|
Quote:
|
Este vorba de alta piesa si are legatura cu cutia nicidecum cu motorul.:-) Am aeroterma si am vazut ca nu face fata:-), deci cred ca imi voi pune 2, poate asa baga si ea caldura:-). Momentan voi schimba rotile fata dar tot keskin KT1, cu unele mai inguste 7.5J, nu de alta dar vreau sa-mi schimb directia si nu-mi convine sa o schimb la 5 luni.
|
Eu as zice ca merita sa-i pui ceva pe 13" , sa ai o directie " for life time " :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e suspect flipper asta cu masina lui.... 8)
|
iti urez bafta !!! o sa ai de munca dak o sa pui in aplicare ce mi-ai spus mie acum ceva timp!! multa bafta !!
P.S VEZI UNDE O MAI FACI ACUM (PRAF)!!!!:D:D:D:D |
A intrat in hibernare MHT ?:lol:
|
Quote:
tii numai pt tine:) bafta cu "stii tu ce":-" |
Da ce-i faci frate....ii pui motor cu reactie??? Las-o in xxxx de treaba si spune ce-i faci , daca ii faci , sau cand ne zici ce ii faci, ca o sa se faca aici o suta de pagini de supozitii ...
|
Quote:
|
Horica vrei cumva sa faci vreun OZN din ea ?:D Spune-ne si noua ce vrei sa ii faci nu ne mai tine in suspans:-)
|
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Domn presedinte sarbatori fericite :) iar legat d m5 :) lasa mht sa iasa...o sa iasa bine :) tu fao cum tiai propus :D si restu :) dale in .........noastra:) |
Mai lasati-l mai in pace pe Horia....gata...Craciun Fericit Horica..!
|
Asta seara am vazut MHTul p bd. Brancoveanu...frumos se vede/aude.
Tot ce iti doresc eu Horica este multa sanatate,fericire si un Craciun fericit. Si sa ai puterea sa iti indeplinesti toate ideile pe care le ai pt MHT. Cu respect, B 75 K E L |
Cred , sigur se ducea la TOTTO ptr ca acolo am vazut masina parcata langa multe alte masini din FMS...Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate :D
Craciun Fericit Horia ! |
Quote:
|
Si eu zic ca stopurile acelea nu ''prind'' pe coupe-ul tau ......parerea mea e ca lucrurile schimba radical aspectul ar fii .. angel eyes in combinatie cu o capota prelungita (bad boy) .. jantele .. (model frumos .. parerea mea cu buza destul de mare ,nu cromate... ) si pe spate stopurile acelea pe led .. cu interior gri inchis si rosu .... multa bafta .. si succes
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bai Insane rzw ........ scrie mare si citetz
Quote:
omu vrea sa culeaga info de la lume .. sa vada mai multe optiuni .... si vii tu repede sa dai peste nas la toata lumea ... ca ce smeker te crezi tu ... daca nu ai nimica de zis interesant .. ..,,de park ar conta ce zici tu .. conteaza ce zice omul a cui e toppicul ..... si daca chiar nu stii sa citesti iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm...... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning