Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Project MHT (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55484-e36-project-mht.html)

Insanerzw 21-11-08 19:25

Re: E36 - Project MHT

2 Attachment(s)
Project MHT

LAFv8 21-11-08 23:26

;)
Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1878163)
Merci mult! Sincer inca nu sunt hotarat sa o dau, chiar am pus suflet in aceasta masina si numai eu stiu cate sacrificii am facut pentru ea. Momentan mi-a mai venit o piesa pentru ea si urmeaza sa o montez, deci cred ca in scurt timp nu va mai fi de vanzare....voi vedea.

bravo boss ,intodeauna ai fost cu surprize;)te asteptam sa ne arati si noua piesa aia de tea facut sa nu o mai vinzi:twisted:eu unu te astept indiferent de piesa sa ma uimesti:lol:))))bafta

flipper 22-11-08 15:35

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 1879307)
;)

bravo boss ,intodeauna ai fost cu surprize;)te asteptam sa ne arati si noua piesa aia de tea facut sa nu o mai vinzi:twisted:eu unu te astept indiferent de piesa sa ma uimesti:lol:))))bafta

Nu e vorba de o piesa anume care m-a facut sa ma razgandesc, ci doar pentru faptul ca am pus suflet in masina asta, iar in legatura cu surprizele, nici tu nu esti mai breaz ca mine, mereu ne-ai uimit cu cate ceva. Daca mai avem ocazia anul asta sa ne jucam impreuna cu cea mai mare placere, daca nu ....... cum da caldura si e vreme ok afara cu cea mai mare placere.

hanneman 22-11-08 18:13

Hai ca te asteapta si Vasile cu sobita diesel!Da stii ca Vasile e scump 500 euro:lol::lol::lol:!

Marian_nebunu 22-11-08 19:33

domn presedinte sa nu ma dezamagesti in vreun fel

kidu2006 23-11-08 00:02

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1880205)
Daca mai avem ocazia anul asta sa ne jucam impreuna cu cea mai mare placere.

CUM ADICA SA VA JUCATI IMPREUNA?!?!?!?Ce ma vrei sa vinzi masina?/:)

flipper 27-11-08 01:42

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 1880471)
Hai ca te asteapta si Vasile cu sobita diesel!Da stii ca Vasile e scump 500 euro:lol::lol::lol:!

O sa-l caut cand o sa dispun de suma aceasta!:-):-):-):-):-)

flipper 27-11-08 01:48

Kidule ma batea gandul intr-un timp sa o dau, dar am cam renuntat la idee. A venit frigul si mai mult ca sigur o voi trage pe dreapta definitiv in aceasta iarna, nu de alta dar cred ca ma apuc sa-i mai ''pictez'' cate ceva, oricum mai mult ca sigur voi demonta cate ceva la ea.

browser 27-11-08 08:22

Cand punem piesa aia magica ?

kidu2006 27-11-08 17:46

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1888812)
Kidule ma batea gandul intr-un timp sa o dau, dar am cam renuntat la idee. A venit frigul si mai mult ca sigur o voi trage pe dreapta definitiv in aceasta iarna, nu de alta dar cred ca ma apuc sa-i mai ''pictez'' cate ceva, oricum mai mult ca sigur voi demonta cate ceva la ea.

Pai dc ma?nu baga caldura?:shock:

leonard 27-11-08 17:52

cred ca ii pune aeroterma:))))

keemo 27-11-08 19:53

ii pui melc ? :lol:

Marian_nebunu 28-11-08 13:23

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1888928)
Cand punem piesa aia magica ?

care piesa ma..aia de face pssssst psssssssst psssssssssssst \:D/

flipper 29-11-08 21:07

Este vorba de alta piesa si are legatura cu cutia nicidecum cu motorul.:-) Am aeroterma si am vazut ca nu face fata:-), deci cred ca imi voi pune 2, poate asa baga si ea caldura:-). Momentan voi schimba rotile fata dar tot keskin KT1, cu unele mai inguste 7.5J, nu de alta dar vreau sa-mi schimb directia si nu-mi convine sa o schimb la 5 luni.

david_predescu 01-12-08 11:26

Eu as zice ca merita sa-i pui ceva pe 13" , sa ai o directie " for life time " :D

flipper 08-12-08 22:56

Quote:

Originally Posted by david_predescu (Post 1896010)
Eu as zice ca merita sa-i pui ceva pe 13" , sa ai o directie " for life time " :D

Ooooooo, da....chiar ca ......circare, pe cand caruselul gata?:-)

Marian_nebunu 09-12-08 17:33

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1910138)
Ooooooo, da....chiar ca ......circare, pe cand caruselul gata?:-)

domn presedinte:) fao grav:) usor usor...cum am facut si eu cateceva cu ajutorul catorva oameni...asa faci si tu;)

flipper 10-12-08 11:57

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1911352)
domn presedinte:) fao grav:) usor usor...cum am facut si eu cateceva cu ajutorul catorva oameni...asa faci si tu;)

Incer sa o fac si mai rea, sa vedem daca si reusesc.:-)

browser 10-12-08 23:05

e suspect flipper asta cu masina lui.... 8)

Blondu_206 17-12-08 14:08

iti urez bafta !!! o sa ai de munca dak o sa pui in aplicare ce mi-ai spus mie acum ceva timp!! multa bafta !!

P.S VEZI UNDE O MAI FACI ACUM (PRAF)!!!!:D:D:D:D

Insanerzw 19-12-08 00:16

A intrat in hibernare MHT ?:lol:

Marian_nebunu 19-12-08 20:20

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1930016)
A intrat in hibernare MHT ?:lol:

Domn presedinte ejti al dreacu de secretos;;) :D
tii numai pt tine:)
bafta cu "stii tu ce":-"

david_predescu 19-12-08 22:29

Da ce-i faci frate....ii pui motor cu reactie??? Las-o in xxxx de treaba si spune ce-i faci , daca ii faci , sau cand ne zici ce ii faci, ca o sa se faca aici o suta de pagini de supozitii ...

flipper 23-12-08 13:59

Quote:

Originally Posted by david_predescu (Post 1931822)
Da ce-i faci frate....ii pui motor cu reactie??? Las-o in xxxx de treaba si spune ce-i faci , daca ii faci , sau cand ne zici ce ii faci, ca o sa se faca aici o suta de pagini de supozitii ...

Lasa lumea sa fie curioasa si sa faca presupuneri, cine stie poate maine poimaine aud ca mi-am modificat masina, sau este a nu stiu cui:-) .....prietenii stiu de ce. Masina va pleca probabil astazi din bucuresti pentru o mica schimbare de decor, promit ca voi pune poze cand voi considera ca este cazul.

PDV_1989 23-12-08 14:06

Horica vrei cumva sa faci vreun OZN din ea ?:D Spune-ne si noua ce vrei sa ii faci nu ne mai tine in suspans:-)

Marian_nebunu 23-12-08 19:38

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 1938127)
Horica vrei cumva sa faci vreun OZN din ea ?:D Spune-ne si noua ce vrei sa ii faci nu ne mai tine in suspans:-)

face 747 :)));) stie el ce face:) aveti rabdare:)

LAFv8 23-12-08 21:12

:lol:
Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1938108)
Lasa lumea sa fie curioasa si sa faca presupuneri, cine stie poate maine poimaine aud ca mi-am modificat masina, sau este a nu stiu cui:-) .....prietenii stiu de ce. Masina va pleca probabil astazi din bucuresti pentru o mica schimbare de decor, promit ca voi pune poze cand voi considera ca este cazul.

mama horia sa mor de nu neai strikt sarbatoriile ,neai speriat de groaza cu secretul asta al u,o sa ne faci prafffff:lol::rolleyes2:twisted:

flipper 24-12-08 12:28

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 1938834)
:lol:

mama horia sa mor de nu neai strikt sarbatoriile ,neai speriat de groaza cu secretul asta al u,o sa ne faci prafffff:lol::rolleyes2:twisted:

Fiecare isi face masina dupa cum crede de cuviinta si dupa posibilitati, eu daca aveam posibilitati probabil aveam M5 pe ea, dar asa fac si eu ce pot. Ma cunosti, nu ma dau mare si nici nu ma laud, iar daca nu am spus ce am in cap inseamna ca mi s-a cam acrit sa tot aud in stanga si-n dreapta vorbe despre mine sau masina mea. Respect pentru cei care stiu ce iseamna sa pui suflet intr-un lucru care cred ca conteaza pentru ei. CRACIUN FERICIT DANY SI TOT CE ITI DORESTI, dar parerea mea este sa mai lasi caterinca din cand in cand la o parte, macar cu cei cunoscuti ca sa nu zic cu prietenii.

Marian_nebunu 24-12-08 17:55

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1939686)
Fiecare isi face masina dupa cum crede de cuviinta si dupa posibilitati, eu daca aveam posibilitati probabil aveam M5 pe ea, dar asa fac si eu ce pot. Ma cunosti, nu ma dau mare si nici nu ma laud, iar daca nu am spus ce am in cap inseamna ca mi s-a cam acrit sa tot aud in stanga si-n dreapta vorbe despre mine sau masina mea. Respect pentru cei care stiu ce iseamna sa pui suflet intr-un lucru care cred ca conteaza pentru ei. CRACIUN FERICIT DANY SI TOT CE ITI DORESTI, dar parerea mea este sa mai lasi caterinca din cand in cand la o parte, macar cu cei cunoscuti ca sa nu zic cu prietenii.

Domn presedinte sarbatori fericite :) iar legat d m5 :) lasa mht sa iasa...o sa iasa bine :)
tu fao cum tiai propus :D si restu :) dale in .........noastra:)

Insanerzw 24-12-08 20:01

Mai lasati-l mai in pace pe Horia....gata...Craciun Fericit Horica..!

robert_berceni 24-12-08 22:37

Asta seara am vazut MHTul p bd. Brancoveanu...frumos se vede/aude.
Tot ce iti doresc eu Horica este multa sanatate,fericire si un Craciun fericit.
Si sa ai puterea sa iti indeplinesti toate ideile pe care le ai pt MHT.
Cu respect,
B 75 K E L

PDV_1989 24-12-08 23:08

Cred , sigur se ducea la TOTTO ptr ca acolo am vazut masina parcata langa multe alte masini din FMS...Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate :D
Craciun Fericit Horia !

LAFv8 25-12-08 00:11

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1939686)

M5 naveai cum sa faci asa ceva pe pisik:lol:esti nebun nebunule nu fac caterink cu tine glumesc fink ne permitem fink suntem prieteni.bafta frate cu masinutza ta,sti k te apreciez fink nu te opresti deloc si-ti place sa faci ceva in plus intodeauna la ea.si chiar ai scos bine din ea .si nu te mai supara asa (k oricum stii k te bat):lol:)))))))))))))))craciun fericit frate si sa-ti aduk mosu citi mai mlti caluti la M H T.tot respectu:lol:

cj90rzv 25-12-08 12:34

Si eu zic ca stopurile acelea nu ''prind'' pe coupe-ul tau ......parerea mea e ca lucrurile schimba radical aspectul ar fii .. angel eyes in combinatie cu o capota prelungita (bad boy) .. jantele .. (model frumos .. parerea mea cu buza destul de mare ,nu cromate... ) si pe spate stopurile acelea pe led .. cu interior gri inchis si rosu .... multa bafta .. si succes

Insanerzw 25-12-08 16:31

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1941287)
Si eu zic ca stopurile acelea nu ''prind'' pe coupe-ul tau ......parerea mea e ca lucrurile schimba radical aspectul ar fii .. angel eyes in combinatie cu o capota prelungita (bad boy) .. jantele .. (model frumos .. parerea mea cu buza destul de mare ,nu cromate... ) si pe spate stopurile acelea pe led .. cu interior gri inchis si rosu .... multa bafta .. si succes

Dar ce stopuri ai vrea...din alea cromate?a?ce are masinuta aia care nu e la locul ei zi si mie !?!Te caci tu rpd in gusturile omului!

MARI_NSL 25-12-08 16:34

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1941554)
Dar ce stopuri ai vrea...din alea cromate?a?ce are masinuta aia care nu e la locul ei zi si mie !?!Te caci tu rpd in gusturile omului!

da tu ce esti avocat ? omu a zis parerea lui :x care e problema ?

quze 25-12-08 17:11

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1941560)
Si daca lu X si Y nu ii plac asta inseamna ca nu le place la nimeni sau este asa cum zic ei!?Sa ii dea bani de alte stopuri daca tot zice ca nu ii place!;)

Prietene, asta e un forum, vezi-ti de treaba ta daca nu stii ce inseamna asta. Nu va exista niciodata o masina pe placul tuturor.

flipper 25-12-08 21:23

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1941556)
da tu ce esti avocat ? omu a zis parerea lui :x care e problema ?

Poate fi ce vrea el, doar o singura remarca.....el ma cunoaste personal mult mai bine decat multi altii de pe aici care isi spun parerea doar ca sa se afle in treaba si probabil ori nu au masina, ori habar nu au ce inseamna pasiune.

cj90rzv 25-12-08 21:41

2 Attachment(s)
Bai Insane rzw ........ scrie mare si citetz
Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1168693)
Suna a SF, dar nu-mi venea altceva in minte decat acest nume. M-am tot gandit la masinuta mea care este foarte blanda si mi-a venit in cap ceva...dar am nevoie de mai multe idei. E36 va intra la modificat, deci de acum inainte coupe-ul care il detin il voi denumii....''PROJECT MHT''. Astept ideile voastre in materie de modificari...sunt si eu curios. Masina arata in momentul de fata destul de bine, dar intotdeauna se poate si mai bine.

omu vrea sa culeaga info de la lume .. sa vada mai multe optiuni .... si vii tu repede sa dai peste nas la toata lumea ... ca ce smeker te crezi tu ... daca nu ai nimica de zis interesant .. ..,,de park ar conta ce zici tu .. conteaza ce zice omul a cui e toppicul ..... si daca chiar nu stii sa citesti iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm......

browser 25-12-08 21:46

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1941899)
iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm......

Stopurile astea sunt hidoase !

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning