![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Cu toate ca nu sunt mare fan kadett, masina asta te duce cu gandul departe...felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci cu masinuta asta si multa bafta in continuare !
|
1 Attachment(s)
ce mi'ar fi placut mai mult...jantele negre.. :)
|
tu ti'ai luat kadett ca nu ai gasit un golf mk2 gti convenabil la vremea respectiva?? zic asta pentru ca numai cei cu golfuri isi mai pun embleme/jante/motoare porsche pe masina, are si o logica cumva:rolleyes2
oricum criminala in serie masina!!! tot respectul! unul dintre cel mai fin tuning vazut vreodata de mine;) |
sa ai mare grija de buzele de pe spate, ca poti sa le distrugi imediat. alte cauciucuri nu poti sa pui?
|
multumesc tuturor ptr urari si laude..si ptr crtici ...
nu aveam bani de vw atunci ...si ...aveau f multi ...mai ales un f bun prieten al meu si nu vroiam sa-i fac concurenta... plus ca la vw , gandeam eu atunci ca e infestitia mai mare in moto...si opel nu avea nimeni...avusesem si bertone inainte culoarea asta...si de aia am ales opel. da cauciucurile sunt f mici pe spate ...merg cu grija...ating un pic ...am sa incerc sa mai umflu aripile....revin cu detalii.. da se folosesc embleme al vw dar nu numai....;) am 3 masinai vw...adica 4 in familie si un opel de tuning...:) asa ca am impacat si oaia si varza si capra si vecinu :)) |
cred ce-l de-al 4-lea vw e mai impresionant dekt ale tale :P r32-u ala e crimina
|
nu m-am prins...!??!?:rolleyes2 ce r32?
|
cred ca se referea la passat (r36) , pentru ca ai mentionat pe topicul passat'ului de un eleron de r36 sau ceva de genu si cred ca de acolo a tras concluzia cu r32 , cu toate ca e 1.9 tdi
my opinion :lol: |
6 Attachment(s)
da , nu e 1.9 e de 2.0 tdi....
mai pun niste poze cu masina... |
Aplauze, aplauze !! :-)
|
multumesc...multumesc. :rolleyes2
|
deci...
masina e belea.. am mai zis... dar rotile par prea mici... :???: |
Arata intr-un mare fel!
Putem sa zicem: "mirifica"! |
Quote:
|
tocmai... just kiddin'...
ai incaltat-o... si trebuia sa iti admir incaltarile... ca ai "inteles" tu gresit mesajul... scuzele mele ! :D |
Quote:
|
Am eu de vanzare un set pe 20` daca esti interesat......dar mai tre sa astept sa vina si numarul 4...ca am doar 3 :). Gata de Valcea?
|
Daaaa, ma tot uit la masina asta si tot citesc posturile celorlalti... Sfatul meu este sa ignori criticile... Masina arata intr-un mare, mare fel! Spor la treaba si sa ne revedem sanatosi! Sa stam, poate, si la o bere!
|
Quote:
bere...am baut in seara aia la bere cu renato de m-am pus in cap...data viitoare bem o lada...sau un tir de bere...:)) de valcea nu sunt gata...nu stiu ce sa fac..imi ating rotile , sper sa rezolv azi problema...daca rezolv merg...daca nu ...nu cred... |
2 Attachment(s)
Masina arata foarte foarte bine :D dar (mereu trebuie sa existe un dar :) ) dupa parerea mea masina are nevoie de o natie de praguri drepte pentru a se continue linia de la bara fata.
Ti-am facut un vt sa vezi despre ce vorbesc |
Quote:
|
Da! Si eu votez pentru praguri!!! Nu sunt greu de gasit/facut/cumparat si schimba mult!!!
|
1 Attachment(s)
Daca pune praguri, trebuie modificat putin si pe spate. Pragul e la nivel cu bara spate acum.
|
3 Attachment(s)
da e o problema acolo la praguri , pragurile sunt montate gresit , adica partea de jos ...ce mai aproape de pamant e bagata prea in interiorul masinii. o sa remediez...
problema este ca sunt chituite pe masina si trebuie revopsita aripa spate si aripa fata....aripile spate oricum le vopsesc acum...sa vad daca vopsesc si aripile fata...adica trebuie sa vopsesc ambele laterale sa remediez problema cu pragurile... aripile spate le vopsesc pentru ca am incercat sa fac aseara niste smecherii sa le umflu , sa nu-mi mai atinga rotile care nu au reusit...asa ca aripa mea dreapta arata asa acum...probabil ca si cea de pe stanga o sa arate la fel...eu sper sa iasa bine...mi s-a rupt sufletul cand le-am vazut asa...dar asta e...vopsim si facem la loc gigea... |
Foarte frumos kadettul .Felicitari!! Stiu ca e nevoie de foarte multa munca sa iti faci masina cum vrei si apreciez foarte mult asta la tine.
|
Quote:
multumesc. spor la treaba cu a ta. |
E foarte frumoasa masina, se vede ca iti place si ca ai pus suflet in cea ce faci, aceasi problema cu aripile am avut-o si eu cu a mea, am incercat sa tai pe interior acea buza dar depomana, a trebuit sa franjurez aripa si dupaia fibra... Sper sa ajunga si masina mea in viitor macar pe jumatea la a ta. Spor la treaba !
|
10 Attachment(s)
sunt sigur ca daca investesti in ea...o sa ajunga fara probleme...
revin cu ceva poze inainte sa refac aripile facute cu aparatu...wooow :shock: :)) |
Superba "bijuteria".
bafta;) |
Arata foarte bine masinuta...bfta in continuare' cu ea...
|
Cel mai frumos Opel Kadett din Romania si printre cele mai frumoase din LUME!!!
Felicitari Dany pt felul in care arata masina, pt munca depusa ( de bani nu mai zic nimic)!!! Bafta in continuare cu modificarile ca stiu ca intotdeauna e loc de mai bine!!! Doamne ajuta!!! |
Quote:
Unde`s bani si pasiune...nu vad de ce nu ar iesi ceva frumos...;) |
va multumesc.
sunt sigur ca masina poate sa arate mult mai bine , si o sa arate mult mai bine! |
Quote:
|
ah...nu stemele nu....niciodata. o sa-i fac acum aripile si pragurile...o sa-i pun si folie pe restu de geamuri ca nu a ramas decat pe luneta.:rolleyes2
|
Pune-i si o "plasa" in bara , in fata intercooler-ului. O sa dea bine cu negru acolo...plus ca si ptotejeaza asa putin.
|
da, o sa fac si asta...cu toate ca mie imi place mai mult fara...
|
arata destul de clean= mie imi place mult
jentile alea porsche meseriase, daca ar avea ET mai mic nu ar atinge in aripi |
au et 60....nu cred ca se poate mai bagate. daca erau mai bagate imi atingea in contra aripi pe spate...
|
N-ai venit Joi, te-au asteptat baietzii aia de la Bz! Mergi la Slatina????
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning