Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz din Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/54719-matiz-satu.html)

spark88 16-01-08 16:43

Re: Matiz din Satu Mare

Da este de vanzare
Matiz tunat din 2004, 16.600 km la bord, tuning exterior(bara fata,spate,praguri,capota,jante aliaj); tuning interior(inchidere centralizata, dvd PlayerPioneer ,boxe fata, statie si woofer Balupunkt); Tuning motor (filtru aer sport,accelerator de gaze,evacuare finala sport yed) Toate la numai 5200 eur neg.

catarsis 16-01-08 16:54

yo zic mai bine sa vinzi accesoriile separat;nu stiu cine ar da atat pe un Matiz;poate sa gasesti un fan inrait;

spark88 16-01-08 17:08

Poate da nu am nici timp nici chef sa mai dau jos toate de pe el,masina asta asa moare:lol:

coteschwann 16-01-08 19:56

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1295985)
Poate da nu am nici timp nici chef sa mai dau jos toate de pe el,masina asta asa moare:lol:

sal, de matiz frumos am mai auzit der de matiz"smecher" hmmm, asta chiar e noutate ptr mine:shock: ...altceva care nu imi place, "ceva mai bun"...golf 4...nu compara buburuza cu golful care este din alta clasa, asa ca fi mai prudent la ce aruci pe forum! CAND O SA O VINZI TU matizul tau smecher CU 5200 EU O SA O VAND CU CEL PUTIN 7 SAU CHIAR 8000 EURO!:D funny nu?da ce zic eu 8000 euro chiar la 10.000 ca sa am de unde sa scad si tot o dau in 11-11500 euroi=)))))))))

spark88 16-01-08 20:00

Cine o comparat matizul cu golf?mai bine nu te baga bine?treaba mea cu cat o vand ,conteaza ca stiu cat am cheltuit pe ea asa ca nu-i treaba ta:chainsaw:

coteschwann 16-01-08 20:29

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1296299)
Cine o comparat matizul cu golf?mai bine nu te baga bine?treaba mea cu cat o vand ,conteaza ca stiu cat am cheltuit pe ea asa ca nu-i treaba ta:chainsaw:

cu drujba ai ce vrei sa faci?ai de gand sa te tai?:shock:

catarsis 16-01-08 20:32

ideea e ca investitia in tuning nu prea se recupereaza

spark88 16-01-08 20:34

Stiu ca nu se recupereaza ,nici nu am pus peste il cat am investit,da unii nu se simt bine daca nu se baga in seama:!:

Dr3adLorD 18-01-08 21:28

Sal omule. M-ar interesa si pe mine pragurile.

Maskatu 18-01-08 21:41

da da.. daca va zice sparky facturile cat a dat pe toate alea... trece mai mult de 2000 de euro ca popa... plus ca masina face 3500-4000 ca arata bine.. asta daca nu ar fii avut nimic pe ea... deci omu cere putin dupa parerea mea dar a tinut cont de faptul ca nimeni nu ar da 7 mii de euro pe un matiz... dar oricare dintre noi am face la fel... dupa ce bagi in masina 2-3 mii de euro nu prea te lasa inima sa o lasi la pret mic si sa iesi in pierdere

coteschwann 19-01-08 10:32

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1300410)
Sal omule. M-ar interesa si pe mine pragurile.

sal, daca nu iti plac pragurile lui uita-te in topicul meu:matiz din Constanta" si ne intelegem la pret!

catarsis 19-01-08 13:56

lol .

spark88 21-01-08 20:24

Nimeni pe aici??
ce sa fac baieti sa vand masina sau sa o tunez mai departe:rolleyes2
M-am pus pe ganduri mai nou..........
Ce anume as mai putea face??ce imi sugerati?>??

quick_5hifter 21-01-08 20:37

Pai gandeste-te si tu ce vrei sa faci....si cum ar fi mai bine pentru tine.
In situatia asta ajungem toti la un moment dat, cei mai ambitiosi (si poate mai fanatici) trec peste moment si investesc mai departe, iar cei mai multi (mai pragmatici) schimba masina si trec la ceva mai bun.
Ia in calcul:
-daca Matizul este masina care ti se potriveste;
-daca prin vanzare (separat - piesele si masina stock - sau impreuna) iesi prea mult in pierdere, astfel incat sa vezi ca la final iti raman banii de un....Matiz stock, poate cu un an mai tanar.

Succes in luarea deciziei!

Maskatu 22-01-08 10:05

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1306162)
Nimeni pe aici??
ce sa fac baieti sa vand masina sau sa o tunez mai departe:rolleyes2
M-am pus pe ganduri mai nou..........
Ce anume as mai putea face??ce imi sugerati?>??

lol sparky ce vrei sa ii mai faci??? sa ii pui motor de pisic?:lol::lol: sau sa ii pui aripi sa il faci avion !!! lol.. nu mai ai ce sa ii faci... daca ii mai faci ceva il strici de tot o sa fie gen kitch:rolleyes2

catarsis 22-01-08 12:11

hai ca m-ai omorat !!! chiar ti se pare o masina completa ?? ca sa nu zic perfecta? in tuning ul nu se opreste niciodata ! mai sunt foarte multe de facut la ea !cel putin din punctul meu de vedere

Maskatu 22-01-08 12:25

mda.. dupa cum ziceam... niste aripi, nos si eventual un eleron sa zboare... mie imi place asa cum e si nu vad ce dumnezeului i-ar mai putea face? barile le are skimbate, capota o are skimbata, spoilere si prelungiri de bari are... are tot ce trebuie ce mai poate sai faca? si sincer nici nu mai are loc de atatea impopotoneli... ma rog.. cum ziceti voi experti in tuning-ul auto :)

quick_5hifter 22-01-08 13:10

Si eu sunt de parere ca mai are ce sa-i faca: arcuri sport, poate alte jante (cu timpul), scaune sport sau macar retapitate (se poate schimba si forma lor), vopsita plansa de bord in culoarea masinii sau argintiu (dar nu la spray), montate ceasuri cu "plasma", turometru + diverse ceasuri in acelasi ton cu cele originale, alt pachet de bass (tubul e "fumat" de multa vreme), antifonare portiere, eventual portbagaj+plafon+podea, manere desfiintate, folie omologata (daca nu cumva e deja), multimedia (lcd plafon+tetiere, dupa gusturi), traseu admisie, frane Ferodo, Brembo, ATE, bujii NGJ, evacuare completa inox, chip-tuning, xenon, fete de usi modificate, stalpul central vopsit negru aceeasi nuanta cu folia, plafonul negru lucios, antene radio desfiintate (exista de interior), oglinzi aftermarket negre, poate chiar electrice (vezi FK), alta nuanta de vopsea (poate chiar perlat) si multe, multe altele!

@Maskatu: dupa parerea mea, astea de mai sus nu sunt de prost gust, n-a zis nimeni de codite de rechin, flacari si steme M13, GTIFSITDINOSBOSSONY, Turba Spork, Fatalizator, "Matiz cu motor pe injectie....la stergatoare", "Baby on board, mother in trunk", "Thoonnnyng" etc.
Deci, din ce am enumerat mai sus, macar din 3 in 3 daca le alege si tot il vor tine ocupat 1-2 ani :D insa dilema omului era daca sa o vanda sau nu. Asta cu siguranta numai el poate decide. Nu e ceva de care sa tii cont pe baza voturilor si parerilor altora :rolleyes2

Maskatu 22-01-08 13:16

da la interior se pot face multe.. ce ai spus tu e deja un tuning mai sofisticat, adik mai de bun gust si kiar ar fii "unicata" buburuza.... dar ar pierde multi bani pe ea daca ar vindeo dupa aceea.... la fel ca si acum nu poate sa o dea.. decat unui super fanatic de matiz. si multi prefera sa le ia de la zero cum la luat sparky si sa il faca dupa propriul gust... e o tema larga de discutii aici... ma retrag :D

spark88 22-01-08 20:46

Scuze ca nu am mentionat ,dar la interior nu vreau sa schimb mai nimic ,tocmai ca daca urmeaza sa o dau sa pot:!:
In legatura cu folia pe geam e OK ,nu stiu ce as mai putea face ca sa scot ceva putere din micutul motor????M-am gandit la bujii sport???merita puse???
Evacuare completa nu fac ,o groaza de bani si nu da chiarasa performante,,,,,,,,,,,,,,,,,la chip m-am gandit da la fel e scump si nu merita pentru 6 cai sa dai aproape 10 milioane:rolleyes2

quick_5hifter 22-01-08 22:56

Nu exista bujii sport pentru Matiz, ci doar bujii mai bune, eventual cu 3-4 "gheare" pentru masa.
Ceea ce ti-am enumerat eu (in mare parte) le-am enumerat in ideea ca pastrezi masina pentru tine, pentru mai mult timp. Chiar nu merita sa faci ceva din ce ti-am zis, daca nu esti sigur ca peste un an-doi vei avea tot acest Matiz.
Mare parte din investitiile enumerate de mine sunt irecuperabile (teoretic) si nu pot fi transmise pe o alta masina, de un alt tip. Bineinteles, tot teoretic, nici barile+capota+pragurile nu sunt "recuperabile", in sensul ca daca vrei un Golf 5....nu le poti adapta pe astea :lol: in schimb muzica, ecranele, oglinzile etc. le-ai putea pastra in cazul vanzarii.
Daca vrei sa vinzi Matizul, incearca sa-l vinzi mai ieftin si fara componentele care-l fac "smecher", adica spoilere, jante etc.
Dupa parerea mea, NIMENI nu da 5000 euro pe un Matiz. EU daca as avea 5000 euro acum sa-mi iau o masina, chiar daca te cunosc un pic asa :-), chiar daca-mi place masina ta, chiar daca sunt pasionat de tuning exterior si chiar daca sunt fan Daewoo, as prefera sa dau cei 5000 euro pe un Peugeot 406 Coupe, un BMW "pisi" sau un Calibra mai nou, poate chiar si un Cielo...
Sper sa nu te superi pe mine si sa intelegi ratiunea mea, mai ales avand in vedere ca si tu gandesti la fel (vrei sa vinzi Matizul ca sa iei ceva mai bun) ;)
Ar mai fi de mentionat o chestie...ai vazut Tico-ul meu, probabil ai citit cat am investit in el sau iti poti da seama, stii ca mare parte din investitie nu o pot recupera, si totusi n-as indrazni sa cer 3000 euro pe el (desi valoreaza mult mai mult, chiar asa neterminat cum este). Kitul exterior, antifonul, modificarile ireversibile pentru jante, jantele, scaunele, folia, geamurile electrice, arcurile sport, aici sunt niste bani care fac masina mai buna (sau mai frumoasa in ochii unora), bani pe care nu-i pot cere in plus. Oricine ar prefera sa ia un Tico stock mai ieftin si sa-i faca altceva, ceva pe gustul lui.
In final, trebuie sa mai adaug faptul ca eu nu as da niciodata Tico-ul pe 3000 euro, mai ales de cand m-am hotarat sa-l fac "al meu" si sa-l pastrez. Deja m-am obisnuit cu ideea ca Tico-ul va ramane al meu "pe viata".

Incearca si varianta cu masina stock si tuning-ul separat ;) s-ar putea sa rezolvi mai repede, in cazul in care vrei s-o vinzi.
Multa bafta, oricare iti va fi optiunea!

Arry 23-01-08 03:52

4 Attachment(s)
Salut! Permite`mi sa te intrig cu ceva :) Daca te tenteaza contacteaza-ma.
Maine voi reveni si cu ceva poze de interior..nu e mare lucru dar e un inceput.
Multa bafta si inspiratie in tot ce hotarasti sa faci de acum incolo!

Maskatu 23-01-08 08:56

hmm sunt dragute transparente. mey arry vrei sa il corupi pe sparky sa nu mai vanda masina :D

spark88 23-01-08 16:50

Hmmm am cautat peste tot si nimeni nu avea semnalizare clara pentru matiz.....Zi-mi un pret te rog 8)

spark88 23-01-08 16:57

Nu ma supar deloc,ai dreptate si dupa cum stau momentan lucruriele, cred ca voi pastra matizul si nu-l mai dau .......asa ca................... :D

Arry 23-01-08 17:38

7 Attachment(s)
Cum am promis, cateva poze din interior, intai cu consola centrala si rama ceasurilor vopsite, nu in culoarea caroseriei, ci in ceva discret care sa se inteleaga bine cu nuanta plasticelor din interior, apoi ceasurile plasma si leduri rosii in rest plus un filmuletz reealizat de TopSer

coteschwann 24-01-08 01:01

Quote:

Originally Posted by Arry (Post 1309670)
Cum am promis, cateva poze din interior, intai cu consola centrala si rama ceasurilor vopsite, nu in culoarea caroseriei, ci in ceva discret care sa se inteleaga bine cu nuanta plasticelor din interior, apoi ceasurile plasma si leduri rosii in rest plus un filmuletz reealizat de TopSer

frumos tati, la ce abni a ajuns alpine-ul?

Arry 24-01-08 01:13

@coteschwann ai reply pe pm

spark88 26-01-08 19:16

1 Attachment(s)
Semnale schimbate in fata:D
Ce ziceti de cele laterale ,alea mici cu ce se pot schimba ,ca arata urat:???:

snicky 26-01-08 20:11

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1316269)
Semnale schimbate in fata:D
Ce ziceti de cele laterale ,alea mici cu ce se pot schimba ,ca arata urat:???:

pe laterala poti sa ii pui de nubira ca sunt la fel numai ca sunt albe

Maskatu 26-01-08 20:54

sparky sa faci o poza cu semnalele clare din bara ZIUA sa se vada mai bine :)

spark88 26-01-08 21:38

@snicky: dar alea de nubira se gasesc usor? ma refer ca astea din bucuresti le-am comandat cu ajutorul lui arry????
@maskatu: o sa fac poza si ziua :D

Arry 27-01-08 00:37

pot sa iti trimit si laterale fumurii...dar nush daca se merita..mai bine iei de nubira si daca e pana acolo...le faci tu fumurii

Scoop 27-01-08 08:17

La cat au ajuns semnalizarile clare?

spark88 27-01-08 12:32

Au ajuns cam la 180 ron cu tot cu curierat ,normal 140 ron

spark88 27-01-08 18:32

Alte idei???sunt dispus sa dau cu banu numai sa-mi placa :D:lol:

Arry 27-01-08 19:13

mai merge sa`ti faci rama farurilor neagra. asta daca nu te deranjeaza sa`ti desfaci farul

spark88 27-01-08 19:25

Rama farurilor???la anume te referi ca nu-mi dau seama??:rolleyes2

topser 28-01-08 11:21

margine...adica totu in afar de oglinda.. ;)

Teroarea 28-01-08 14:00

3 Attachment(s)
poate te ajuta sa iti faci o idee sper sa nu te superi :evil_laug

All times are GMT +2. The time now is 02:00.

- Copyright 2026 4Tuning