Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

johnson 05-04-09 10:48

Re: Cocktail tuning va prezinta

Am lipsit 1 zi de pe forum si vad deja activitate din plin pe rubrica mea, asta ma bucura si bagati mare ca e ok.

ThunderRa 05-04-09 10:52

Ma gandisem eu ca e prea liniste aici si meriti mai mult :) Acu' ca te-am gasit vreau sa te intreb care e garantia la Llumar AT? 3 ani? Ma intereseaza daca dupa 3 ani se face purple :)

johnson 05-04-09 10:58

Garantia este de 5 ani, dar durata medie de utilizare, dupa care se spune ca incepe sa-si piarda proprietatile, este de 10. Am masini la care am montat in urma cu 4 ani si in afara de zgarieturi aparute din neatentie, are exact acelasi aspect ca in prima zi

ThunderRa 05-04-09 11:00

Intrebam pentru ca stiu ca exista diferente intre AT si ATR. ATR parca era metalizata (mie imi place mai mult AT). Vroiam sa stiu daca exista diferenta si de calitate, nu doar de nuanta.

Later edit: mie ce AT imi pui?

johnson 05-04-09 11:28

At35 e ce am stabilit si o sa fie ceva mai deosebit, sigur o sa-ti placa, mai ales ca nu sunt multe facute asa, maxim 5 cred. Atr nu am adus si nu pot spune cum este, dar voi incerca anul asta toata gama

ThunderRa 05-04-09 11:35

Stiu ca o sa-mi placa... am incredere in gusturile tale. Oricum, marti cred ca am sa vin cu fotografii sa vedem ce zic si coforumistii. :)

EDC_cip 05-04-09 18:26

nu mai fac multe ca nu te mai primesc aia la renault :-" si te schot din garantie :))))))) (radu);)

ThunderRa 05-04-09 18:57

Asa ma stii tu pe mine? Chiar crezi ca nu ma primeste Codrut in service? :)) Ieri am fost pe acolo si le-am spus ca am sa cobor masina cu un kit Bilstein... N-au spus nici pss :)
Apropo.... fostul meu Logan de ce nu e pe aici? Daca i-ar scoate aripioarele alea stupide ar arata chiar bine masina, iar de mers, merge excelent...

Jok3r K10 05-04-09 19:52

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2213369)
Asa ma stii tu pe mine? Chiar crezi ca nu ma primeste Codrut in service? :)) Ieri am fost pe acolo si le-am spus ca am sa cobor masina cu un kit Bilstein... N-au spus nici pss :)
Apropo.... fostul meu Logan de ce nu e pe aici? Daca i-ar scoate aripioarele alea stupide ar arata chiar bine masina, iar de mers, merge excelent...

Ce logan? (scz off topic) hai mai bine sa mutam discutia pe cafenea...:)

ThunderRa 05-04-09 20:57

Hai ca ma mut pe cafenea... cel putin pana cand Johnson ne anunta ca face un Cocktail Club si atunci ne conversam aici :) Daca-mi faci un sticker, Johnson, sa stii ca-l pun pe masina numai sa fie unul de bun gust .

buddy_lexx 05-04-09 22:41

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2213696)
Hai ca ma mut pe cafenea... cel putin pana cand Johnson ne anunta ca face un Cocktail Club si atunci ne conversam aici :) Daca-mi faci un sticker, Johnson, sa stii ca-l pun pe masina numai sa fie unul de bun gust .

e prea baiet bun ionut sa se supere k facem chat la el pe thread... dupa cum mi`am dat seama sper sa nu gresesc..se bucura cand vede activitate pe aici...
si eu mi`am pus sticker cu cocktail tuning pe masina :P:P

ThunderRa 06-04-09 11:19

Maine ma fac cu folie !!! Abia astept sa vad cum iese :) Am noroc ca e Ziua Sanatatii si sunt liber pana la ora 14.30 asa ca am sa stau si eu pe acolo sa-i incurc :P

ThunderRa 07-04-09 19:20

Mi-am pus folia si totul a fost perfect. Felicitari lui Johnson si echipei lui pentru calitatea lucrarii. Am sa revin cu fotografii in zilele urmatoare.

ThunderRa 07-04-09 21:59

Johnson, ceea ce caut eu este Bilstein B12 Tuning Kit cod: SE5-A905 sau orice alta varianta coil-over sau springs+shocks kit pentru Renault Megane II Sedan 2008 1.6 16v. In functie de pret am sa vad ce voi lua.
Am gasit si un Koni cod 1130-2502 care ar fi destul de interesant...

johnson 08-04-09 08:42

multumesc din nou pt aprecieri, incerc sa vad cu suspensia ce pot face, sper sa reusesc sa te multumesc si de data asta, am legaturi la departamentul Renault sport, sa vad ce reusesc, ca nu i-am cautat de mult

ThunderRa 08-04-09 20:07

Johnson, masinuta a facut furori la servici la mine... Se pare ca alegerea transparentei si a culorii a fost extrem de potrivita.

oby1 10-04-09 13:34

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2219332)
Mi-am pus folia si totul a fost perfect. Felicitari lui Johnson si echipei lui pentru calitatea lucrarii. Am sa revin cu fotografii in zilele urmatoare.

Ceva poze? :shock: Grad de transparenta la folii?

johnson 10-04-09 13:55

Poze vor fi in curand, ca vremea nu a fost prielnica, iar transparenta e 35% partea din spate, adica destul de deschisa, pt cine nu realizeaza

ThunderRa 11-04-09 08:27

Astept si eu o zi insorita... Nici nu am spalat-o inca...

ThunderRa 19-04-09 15:27

Tocmai m-am intors dintr-o mica excursie si am reusit sa-mi indoi o janta. Nu e tare indoita insa pe mine ma deranjeaza. Stie careva unde se pot indrepta jantele de aluminiu in Piatra? Daca nu voi reusi, cred ca am sa-l rog pe Johnson sa-mi dea comanda de inca o janta... :( Si cand ma gandeam ca eram gata-gata sa-mi pun pe 17 inch si sa pun anvelope cu balon mic...
Traim in Romania...

mariusD 19-04-09 15:40

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2250002)
Tocmai m-am intors dintr-o mica excursie si am reusit sa-mi indoi o janta. Nu e tare indoita insa pe mine ma deranjeaza. Stie careva unde se pot indrepta jantele de aluminiu in Piatra? Daca nu voi reusi, cred ca am sa-l rog pe Johnson sa-mi dea comanda de inca o janta... :( Si cand ma gandeam ca eram gata-gata sa-mi pun pe 17 inch si sa pun anvelope cu balon mic...
Traim in Romania...

sa nu-mi zici ca ai si rovineta la masina? pare rau pt. tine dar vorba ta... traim in romania

ThunderRa 19-04-09 15:47

Chiar am si rovignieta... :( Am inteles ca pentru indreptarea jantelor de aluminiu e nevoie de un aparat special... stie cineva unde gasesc asa ceva in Neamt?

buddy_lexx 19-04-09 19:09

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2250020)
Chiar am si rovignieta... :( Am inteles ca pentru indreptarea jantelor de aluminiu e nevoie de un aparat special... stie cineva unde gasesc asa ceva in Neamt?

Incearca la alin de la a2tuning!

ThunderRa 19-04-09 20:47

Locatia mai exacta?... Nu mai e nevoie... am gasit pe site. Merci.

mariusD 19-04-09 23:50

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2250020)

uf... imi pare rau... eu unu am renuntat la ideea de a mai cumpara rovineta ... nu se merita... am fost sapt. trecuta la turda si am luat-o prin reghin... daca ma oprea vreaun gabor sa ma intrebe de ea i-o bagam pe gat la ce drumuri erau ... si nu numai pe acolo...

ThunderRa 20-04-09 12:59

Ai dreptate... dar eu am fost obligat sa o iau anul trecut in vara, cand am iesit din tara anuntasera astia ca la intoarcere vor controla rovignieta. Nu au controlat-o...

ThunderRa 20-04-09 14:51

[IMG]http://farm4.static.***********/3615/3459413342_fd4e16c28f_o.jpg[/IMG]
Cam asa arata cu folie...
[IMG]http://farm4.static.***********/3563/3458695003_23f4a84c82_o.jpg[/IMG]
Inca una si gata...
[IMG]http://farm4.static.***********/3663/3458695337_14f3fa265a_o.jpg[/IMG]

oby1 20-04-09 18:31

Chiar arata foarte bine. Am vazut masina inainte sa aiba folie dar acum...jos palaria.:D

ThunderRa 20-04-09 18:35

Multumesc. Meritul e a lui Johnson. El a ales tipul de folie, culoarea, transparenta si a executat lucrarea excelent impreuna cu echipa sa. Din punctul meu de vedere, o lucrare impecabila! Intr-adevar, schimba aspectul masinii si se cunoaste mai ales acum de cand am prins si ceva soare...

AnDrEiCa 20-04-09 18:45

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2252162)
Multumesc. Meritul e a lui Johnson. El a ales tipul de folie, culoarea, transparenta si a executat lucrarea excelent impreuna cu echipa sa. Din punctul meu de vedere, o lucrare impecabila! Intr-adevar, schimba aspectul masinii si se cunoaste mai ales acum de cand am prins si ceva soare...

sincer sa-ti spun ai o masina super:) ......de bun gust facuta hai sa zicem cu bani destul de putini(sau gresesc?).acum daca ai coborao si mai jos i-ar sta tutz:D oricum FELICITARI tia pt ca ai masina si FELICITARI lui jonshon pt mana de ucru care din poze reiese a fi una impecabila:D

ThunderRa 20-04-09 18:58

Multumesc. Chestia cu banii e relativa... Jantele sunt Borbet si nu sunt chiar ieftine... Un model gen "taxi" , cum imi place mie sa spun , negru - crom , m-ar fi costat mult mai putin. Astea au fost 22 de milioane. Jantele de iarna - 8 milioane bucata. Boxele Pioneer - 7 milioane. Connectorii pentru Iphone, MacBook si transformarile - 12 milioane. Daca mai calculez si iPhone-ul si MacBook-ul pe care le folosesc in masina si pentru care am facut transformarile, doar astea trec de 65 de milioane impreuna... Filtrul de aer - 2,5 milioane. Bujiile Renault Sport cu cap de iridiu - vreo 4 milioane. Presurile - 4 milioane. Anvelopele iarna - 21 milioane. Folia - x milioane (il las pe Johnson sa va spuna cat face).
Urmeaza: anvelope vara - 5,4 milioane bucata + suspensie (arcuri_amortizoare) Apex la 19 milioane.
Nu sunt nici multi bani si nici putini. Astia se adauga la cei 16.000 euro pe care i-am dat pe masina (noua, varianta de top). Nu mai spun de consumabilele pe care le folosesc si care sunt de top: placute, discuri, ulei sintetic sport, benzina cu cifra octanica mare, filtre, etc. sau de produsele de intretinere care ma costa destul de mult in fiecare luna (solutii de intretinut pielea, solutii de curatat plasticaraia, solutii de intretinut caroseria, jantele, etc.) Un casco full costa si el peste 20 milioane pe an si daca tragem o linie, o masina ca asta costa destul de mult de intretinut si de modificat, chiar daca modificarile nu-ti sar in ochi.
Tin sa precizez ca din punctul meu de vedere, orice transformare a masinii ar trebui sa inceapa cu anvelopele si acesta este capitolul la care niciodata nu am facut concesii si am luat tot ceea ce am considerat ca este mai bun, fara sa ma gandesc la bani.

johnson 21-04-09 08:37

Ce pot sa spun decat succes in continuare, pt laude nu comentez, dar iti multumesc, sa nu creada lumea ca te-am platit sau ceva pt asta, asa lucram de obicei si mi se pare normal, daca vrei sa existi pe piata libera

ThunderRa 21-04-09 14:34

Pai chiar daca m-ai fi platit... dovada e clara si oricine se uita la masina poate sa-si dea seama cum s-a lucrat... Deocamdata sper sa vina cat mai repede janta de care am dat comanda si apoi am sa vad ce va urma: anvelopele sau suspensia. Despre suspensie, sincer, stau in dubii... cand ma gandesc la gropile patriei, gropi cu care jantele mele noi au facut cunostinta mult prea devreme, ma apuca indoielile legate de schimbarea suspensiei. Oricum, ma felicit pentru ca nu am luat pe 17 inch...

Inca ceva: mi-am facut azi revizia in service la Renault si mi-au spus cei de acolo ca janta nu este deloc afectata pe interior. :) Macar atat... o voi folosi pe post de rezerva...

LE: Ma mir ca nu s-a trezit nimeni sa-mi explice ca in banii astia imi luam cine stie ce avion second made by "the germans" ... :P Sa se fi schimbat oare mentalitatile? :)

johnson 01-05-09 11:36

Chiar s-au mai schimbat, eu cel putin am observat ca se pune mai mult accent pe calitate si performante

ThunderRa 01-05-09 12:33

Acum caut inca o masina, second ca nu-mi permit noua, pentru nevasta... Initial m-am gandit la un 316 de prin 2000 si am gasit unul din 1999 la 6000 euro. Mai caut...

johnson 01-05-09 13:45

Tu vrei sa iei pt nevasta oficial, dar bag de seama ca iti iei tot o jucarie pt tine. Mai cauta sau fa licitatie pe forumurile de vanzari, la genul am atatia bani, fa-le si o poza sa te creada omul si vezi ce apare. Eu am vazut niste ocazii de mi-as face colectie daca ar fi cum as vrea

ThunderRa 01-05-09 16:13

Sotia mea e fan BMW. Mie-mi plac masinile frantuzesti... Nu e o jucarie pentru mine. Ideea cu licitatia nu e foarte rea insa prefer sa iau masina de la o persoana cunoscuta si nu de la cine-stie-cine de pe internet pentru ca vreau sa am macar o garantie "morala". Inca ceva: banii respectivi stau in banca asa ca e mai greu cu fotografia :)
Totusi... daca auzi ceva... te rog sa-mi spui. Mercic.

johnson 01-05-09 16:37

Te tin la curent cu tot ce apare, ca sunt mai in tema. Sunt f ok si masinile frantuzesti, dar au alte moduri de a trata aceeasi problema, de multe ori o aleg pe aia mai complicata

ThunderRa 01-05-09 17:40

Eu sunt un tip mai comod si pun accent mare pe confort. Cand mi-am luat Megane-ul, am facut un tur de reprezente: in banii aia, la firmele nemtesti trebuia sa le multumesc daca ma dotau cu volan... :) Nici vorba de full option., asa cum am la Renault. Apoi, prefer design-ul frantuzesc... Legat de performante si fiabilitate, consider ca "made in germany" e un mit fumat... Am avut un Renault 9 GTD pe care l-am vandut la 300.000 km si care a mai facut inca pe atat ca taxi dar nu a necesitat reparatii majore. Ultimul Logan l-am dat la 4 ani si peste 60.000 si nu am schimbat la el absolut nimic...

Jok3r K10 01-05-09 22:24

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2281386)
Eu sunt un tip mai comod si pun accent mare pe confort. Cand mi-am luat Megane-ul, am facut un tur de reprezente: in banii aia, la firmele nemtesti trebuia sa le multumesc daca ma dotau cu volan... :) Nici vorba de full option., asa cum am la Renault. Apoi, prefer design-ul frantuzesc... Legat de performante si fiabilitate, consider ca "made in germany" e un mit fumat... Am avut un Renault 9 GTD pe care l-am vandut la 300.000 km si care a mai facut inca pe atat ca taxi dar nu a necesitat reparatii majore. Ultimul Logan l-am dat la 4 ani si peste 60.000 si nu am schimbat la el absolut nimic...

hehe...aici cu "Legat de performante si fiabilitate, consider ca "made in germany" e un mit fumat..."...as putea sa te contrazic cu usurinta...dar totus nu o fac din respect ....totusi sa ii dam Cezarului,ce e a Cezarului si sa il lasam in pace...ca se stie cine is nemtii ,pe plan auto, fata de francezi....hai sa nu continuam discutia ca nu isi are rostul....

All times are GMT +2. The time now is 03:38.

- Copyright 2026 4Tuning