![]() |
Re: E46 - 318i
2 Attachment(s)
Gata!Mi s-a indeplinit un vis :)...sa imi cumpar suspensie reglabila
Acum 5 minute a ajuns,am cumparat-o de la colegul nostru Djhojd...caruia ii multumesc pt seriozitate/intelegere si propmptituine..Recomand!!!! Mi-au sosit si bieletele antiruliu..mai tarziu trebuie sa primesc si bucsile de la bascula...iar maine dimineata o duc la service :) Sunt foarte fericit :)! Va salut! |
ce firma e? ma gandeam sa mi iau si eu dar nu acum..
|
salut!
Raceland |
Quote:
tensyon23 este id/ul meu daca vrei sa mai vorbim despre masinute da/mi add bafta |
3 Attachment(s)
Pe la 16.00 m-a apucat nebunia si nu am mai avut rabdare sa astept pana maine si m-am apucat cu un prieten de schimbat suspensia.Nu prea am avut scule..initial...dar usor usor am facut rost de tot ce ne trebuia si am reusit sa montam suspensia fata si bieletele antiruliu...maine dimineata urmeaza si spatele.
Sunt f multumit de rezultat,dar cred ca o sa o mai ridic putin... In poze nu prea se vede mai nimic,dar mi se pare f joasa |
sa ai parte de ele !!! ;)
|
Deci sincer sa va spun,am vazut azi masinuta cu noua suspensie, arata fortzaaaaa, dar deocamdata e prea joasa, nu poti sa mergi cu ea asa...
|
8 Attachment(s)
Sunt foarte multumit de cum arata cu noua suspensie :)
(imi pare rau ca nu mi-am ales un moment al zilei potrivit pt fotografiat) Am schimbat astazi si bucsile de la bascula,am facut si geometria....se conduce f bine,nu mai am niciun tremurat in volan |
arata mai bine ca in poze :P Bafta
|
frumoasa jucaria :)
|
pfff....super arata !!! :yikes:
|
Sa-i faci o poza si din fata!
Masina, dupa cum a zis si Dl. Dolb,:silenced: arata mai bine in realitate! Ne vedem in 30 min, salutare! |
ESti bengos;) ce sa mai ....da app trece de denivelarile de la trecerile de pietoni?:D:D:D.....sa le portzi sanatos
|
frumooos:D
|
ii sade bine rau cu noua suspensie
nu te-am mai sunat ca am pierdut numarul tau |
multumesc pt aprecieri!
Nu am avut nicio pb cu trecereile,gropile..etc.Merg atent si totul e ok! Ma bate gandul la o folie....la un volan sport...la un interior de piele....la un 2din....momentan ma bate si atat :) |
folie si interior recomand... volan sport ( doar original )
|
daca iti pui volan sport original sa-ti pui alarma :D
|
bravo bravo si iar bravo ii sta foarte tare asa;) ,nu i prea rigida suspensia pentru drumurile noastre???
|
Ce frumos îi stă aşa pe burtă!
Dau super şi jantele acum pe ea! |
Foarte frumoasa !Cataline!!suspensia face toti banii!!mai trebuie folii!sa ai grija de ea!!Multa bafta in continuare!!;)
|
Merci madicioco, GJ 64 GAB, FUL VIUS :)!!!
dolb..normal ca original djhojd..pe aici se fura capace de oglinzi,grile...nu prea se baga lumea la volane...momentan :) |
Ce bine da asa joasa.Taci din gura ca pozele sunt super smechere mie unu imi plac:X
Saptamana viitoare o vad si eu ca vin acasa:P |
1 Attachment(s)
I-am bagat sange proaspat :D
Caut interior piele,preferabil cu scaune sport!!!! URGENT!!! Acum..cat mai am bani :) |
Quote:
|
Nu vreau sa ma amestec dar dc sunt cele care le vinde userul insidez sunt doar sport,nu de M!
Foarte frumoasa masina ,rotile si suspensia o pun in valoare!Ce dimensiune ai la jenti si la pneuri? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Din cate stiu eu si sper sa nu ma insel sunt diferite scaunele sport(prima poza) cu cele de M(a 2 poza).
|
sper sa nu ma insel dar alea din a2a poza sunt scaune de CSL care sunt diferite de cele de M normale...adica scaunele care le-ai pus in prima poza...
|
Quote:
PS: uleiu asta l-ai luat din banii mei de la posta?! :D Chiar...au venit? |
salut!
sunt pe 18 spatele 9j,fata 8j..parca :) Dolb,taci din gura...ti-ai furat-o de 2 ori din 3 (iar atunci cand ai avut un mic avans,a fost pt ca ai furat startul,avem martori)..stai jos..4 Nu ti-au sosit banii... |
Quote:
Cand vin banutii sa dai un semn . Bafta ! La multi ani ! |
Quote:
|
in prima poza sunt doar scaune sport nu sunt de M , alea de M au aceias forma dar niste dungi in plus pe spatar , cele din a doua poza sunt strict M3 csl si sunt destul de rare..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cred ca o sa las volanul si interiorul de piele pe alta data...din pacate :(
Astazi...datorita zapezii am fost nevoit sa imi incalt jantele de tabla cu cauciucuri de iarna....si in afara de asta,s-a dus si parbrizul,de la un mic punct s-a facut o fisura de aproape 1metru...alta cheltuiala Ca sa ma consolez..mi-am cumparat niste pedale+footrest |
Quote:
|
cat ai dat pe ale tale?
|
Quote:
|
ron sau euro ?
|