![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
Quote:
la manere daca vrei te duci la un sudor si il pui sa iti sudeze niste placute in gauri si dupa chit, ar trebui sa stie ce sa faca ;) Mai poti taia ridicaturile de la manere, bati tabla in interior si pui fiba si dupa chit. |
Quote:
|
poate iei in calcul si posibilitatea sa iei pozele facute de mine de la TurboSpiri cu batranele impreuna...sa le postezi aici...si pe alea cu reu pe topicul lui :P
|
ms pt raspuns....si cam cat lac sa bagat si de care....k mor dupa culoarea asta...si a mea ast doar vopsirea...
|
Mai dute si tu mru cu jantele alea la roluit:lol::lol::lol: ca unele sunt cam aiurea ! :twisted::twisted::twisted::rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
hai ma cu pozele alea care le tot faceti pe la mine pe strada :lol:
|
curand...si ceva filmuletze interesante :D
|
sper ca nu apare in poze si golanul meu... cer drepturi :)
|
|
Cineva si-a luat GOLAN Si noi nu stiam :lol: 8) :lol: :?: :?: :?:
|
Quote:
|
Oricum nici mult nu mai era :lol: ce rautacios sunt :rolleyes2:twisted:
|
da si tu niste poze mai noi :shock:
|
|
te-am vazut masina in fata la RATB e super
bafta la bac |
pacat ca nu ai lucrat si in spate la zona unde era bara . . .
Daca ai pune niste stopuri albe ar da bine , zic eu . Oricum arata foarte bine masina , felicitari si bafta in continuare |
zici tu, lasa ca arata bine si asa
|
MRU are o surpriza pt voi ...dar maine voi posta poze :P va tin in suspans :lol:
|
Quote:
|
eeeeeee nu strika si tu...surpriza ca te Mananc :D:rolleyes2:rolleyes2 diseara ve-ti vedea si STI tine pt tine dak afli :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuze nu am putut sa ajung pana la el ca am avut cva treab :( maine seara promit AM PROMIS :dance:
|
ce surpriza ma? o vinde? :lol: singura supriza a fost ca i-a picat ambreaju, dar l-am schimbat
|
Si-a reparat electromotorul azi ca si ala picase :D:D...sau o vorbi de "neoanele" de sub ea????
|
Quote:
|
inca o astept :D cand ai timp, sti numaru meu. sigur razvan vorbeste de neoane :) o sa pun eu o poza maine seara.
|
misto poze baieti...mai rariti ritmul, ca nu mai este loc pe server de la atatea poze!
|
tu nu ai altceva de facut ? omul are treburi mai importante de facut.... cutiii de reparat :-)
|
atunci nu mai postati aiurea, numa ca sa stie lumea ca voi il cunoasteti, si vai, stiti voi ce are el...
eu chiar urmaresc masina asta, si imi place...intru de-a moaca pe net, ca sa vad cum purtati voi discutii de mirc... cu cutia nu stiu cat era de ocupat, din moment ce a postat salut |
poze nu mai pui k sa terminat cu bacu....
|
ce se mai aude de M R U ? poze nimic ?
frumoasa masina :shock: |
Fratilor da ce sariti asa.....o sa ii facem si niste poze...a zis bine cine a zis ca mai are si el treaba...:rolleyes2
|
8 Attachment(s)
Tinand cont ca astea ar putea ultimile lui amintiri....poze si filmuletul ..DACIA MRU >DACIE 1410 MODIFICATA EXTERIOR + INTERIOR
AN FAB 1991 , ITP 2009 , KM REALI 57.200 , ARCURI SPORT , JENTI INTOARSE , ANGEL EYES , KIT LEDURI UNDERCAR CULOAREA MASINII , CEASURI BORD MODIFICATE , FETE DE USI MODIFICATE CU DIFUZOR , MANERE ASTUPATE , EVACUARE SPORT , GEAMURI ELECTRICE FATA , GEAMURI IONIZATE OMOLOGATE RAR , CD MP3 + 4 BOXE + SUB JBL , ALARMA + INCHIDERE , ETC..... PRET 2000 EURO USOR DISCUTABIL ! ! ! MERITA VAZUTA ! ! ! <:cry: masina trage bn am simtit pe pielea mea :twisted:merita fiecare banutz |
angel eyes pe led sau neon ?
|
o mai vindea odata :lol:
|
Quote:
|
f faina masina imi place mult mai ales ca ii fara bari ca si a mea si simpla asa fara prea multe zorzoane pe ea,bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning