![]() |
Re: iGTI
salut naka . da am montat si bielele si axele.
|
sal BYG, eu nu trebuie sa ti demonstrez ptr k te am batut de 2 ori si tu sa zicem o data cand nu mi a intrat in viteza,dar k sa lamurim treaba o sa ne dam la cta ,o sa se si filmeze sa se vada diferenta,bafta
|
byg`ule, sorry de off-topic:cry: dar eu zic sa nu va mai certati ca n-are rost, trebuie sa recunosti e mai tare cupra ca GTI-ul tau care mi s pare cam anemic dupa primii 300 M:???: si gata, o dati la pace, pe Aeroport la Kogalniceanu va rezolvati toate disputele:-) hai aveti grija de voi!
|
Quote:
|
SATISFACTIA NU E CAND BAT MASINI MAI SLABE
SATISFACTIA E CAND BAT MASINI MAI TARI !!!!!!! apropo eu nu ma cert cu nimeni .am recunoscut ce am avut de recunoscut pentru altii e mai greu sa faca asta. Ne vedem la Constanta pentru ca discutiile astea nu ne duc nicaieri . Nu mai avem cum sa schimbam timpul meu mai bun si locul optinut (3) |
Quote:
|
mai are rost, bitnet? eu zic sa mai inscriptionati ceva pe fundu` masinii ca sa vada bygu mai bine :):lol::lol: hai ca glumesc! d`abia astept sa vad cine si cum bate intre Ibiza si GTI;):clap::clap::tetter:
|
BYGule, vad ca ai multi admiratori pe aici, lui rogan, uite..ii dai un steag cu GTI rosu? sa aibe ce flutura la curse... sau poate vrea sa-i dau eu unu cu 1.8T? vrrrummm...
rogan, cam ce masina ai tu...te-as chema si pe tine sa ne dam..ca de aplaudaci suntem cam satui.. daca te dai, bine, daca nu, forumul are vreo 20 000 de aplaudaci, vrei sa intre toti aici? george, tu fa masina cum vrei, si dupa ce e gata, ii vei da 3 sate si o comuna seatului. stai ca vine si fratele tau negru si la fel de slab sa zica si el ceva...si poate sa se dea el cu leonu'. hai ca vin si eu la mare la cursa...si ma dau cu voi toti pe 200m... si imi fac ditamai topicul. btw: intra pe vvv.hothatches.ro si fa cont ca sunt prea multi RENOisti ::P |
eu n-am atacat pe nimeni :???::???: voiam sa ne distram, sa mai facem o gluma si cu asta basta dar vad ca va atacati in grup:cry: imi pare rau bogdan daca eu nu am banii tai sa-mi permit o masina de drag, momentan:sad: dar sper sa imi permit si eu la varsta ta, am doar 20 de ani;);) hai imi cer scuze si gata numai postez aici:cry: aplaudaci.... hmmmm:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah:
si app, du-te in Ungaria sau in alta tara daca vrei sa te dai pe 200 M:twisted: |
si tu acum faci pe victima..mai devreme erai zmeu...
masina mea nu e de drag, dar macar stiu cum fuge masina lu BYG si cum va fugi, si de asta vorbesc. stiu cate ceva si despre leon. |
eram zmeu?:shock::shock: poate in viziunea ta de 4x4 eram zmeu, dar eu doar voiam sa mai radem un pic ca prea se certau baietii, eu am venit acum vreo luna cu aceasta propunere sa se dea BYG`u cu MUP`u si d`aia am continuat discutia, dar acum dupa ce s-au dat vad ca numai incape loc de discutii:rolleyes2:rolleyes2 asta e, imi pare rau dak am jignit pe cineva, dar nu asta a fost scopul posturilor mele! poate la 28 de ani o sa-mi permit si eu o masina ca a ta, sa pot discuta cu baietii astia, nu? asta e conceptia ta...:censored::ihearu: ma duc la baietii cu 1.6 sa discut, ca de asta e masina mea.... corect bogdane?!
|
chiar nu cred ca are rost sa ma explic in fata ta, mai ales ca nu intelegi ce zic aici. o iei prea personal si esti cam paralel cu multe realitati. si mai esti si frustrat ca ai un amarat de 1.6 cu care nu se fac curse. dar lasa ca te faci tu mare. nu toti am plecat cu Porsche . dar macar am stat in banca noastra cuminti pana ne-a venit randul.
semnat: 4x4 zmeu |
Quote:
|
Quote:
zmeii poate mai pun mana pe niste almanahe ...... i-ar ajuta in exprimare |
Salut BYG felicitari pentru locul 3 care l-ai obtinut. Ar fi mai bine sa nu v-a mai certati intre voi ca nu ajungeti nicaieri. Ce a fost...a fost iar continuarea o vom vedea pe aeroport.Bafta byg`ule :)
|
Quote:
@roGan - cand spui ca masina este anemica dupa primii 300 de m tu consideri ca nu ataci pe nimeni? de unde atatea discutii? cu o masina asa anemica a scos al 2-lea timp si a luat locul 3 , logic acum , daca a lui BYG care a scos un timp mai bun ca Tiger este anemica inseamna ca Cupra este in "slow motion" . Oricum o sa aflam saptamana asta exact cum stau lucrurile. Felicitari BYG pentru masinuta si pentru rezultatele obtinute, tu cu rezultate, altii decat cu gura mare :lol: |
domnul,sau doamna marys,poate n-ai vazut cele doua curse in care m am dat cu golful si l-am facut,prima in conditiile in care se vede clar k plec prost si tot il fac pana la 402m,la asta s-a referit rogan can a zis k e anemic goful dupa 300m si in cursa ptr 3-4 nu mi a intrat pur si simplu in a doua si n am fortat cutia,deci k sa mai castige byg ul o data cu mine trebuie sa se roage,sa faca incantatii sa nu mi intre in viteza
|
tiger, eu iti propun sa te dai cu "doamna marys" cu prima ocazie. cand vii in Pl sau cand venim la BZ? ce zici? tot GTI are si el, nu e vreun lambo.
|
pai eu cred k ajung la bz sambata seara dupa cursele de la cta,asteptam mai multe masini tari de la ploiesti(adik eu ,ibiza,porsche 911turbo,m3 e92,fiat coupe,bmw 320i etc)
|
doamna marys..sa te luam pe camera cu cashcarabeta ta de Gti...
|
Quote:
|
dar de ce sa nu ne intalnim noi la o cafenea dragutza, sa bem o cafea, sa discutam, sa lasam certurile pe INTERNET, ca ies urat si gata sa fim pells, tiger las-o mai moale, ca stim toti ce poate masina ta, bitnet, si-a voastra la fel rupe randurile, byg`ule si la tine e la fel, nu va mai atacati aiurea...;););) aveti 3 masini rele de tot si cu asta basta, ati bagat bani, nervi si mult timp din viata voastra asa ca n-are rost sa va mai certati aiuera8):lol: iar bogdane, frate nush de ce te-ai enervat asa de rau, dar nu cred ca era momentul si locul, ii stricam baiatului asta topicu ca ne certam noi... hai, keep it real:lol:
|
nu, sincer acum...what street are you lookin' for my friend? poate te ajutam sa treci mai departe.... sa nu ramai blocat.
|
Indepedence!:lol::lol::lol:
|
HAHAHAH deci moooooor de ras.
PRIMA CURSA AI PLECAT PROST SI A 3 A CURSA AI RATAT A 2 A ?!?!?!?! EU ZIC SA NU NE MAI DAM PANA NU INVETI SA CONDUCI !!!!....SINCER . |
Quote:
Hai, BAFTA! |
Pai si eu asta am zis dar vad ca discutiile inutile tot contiuna.
Mai sunt 2 zile pana la constanta asa ca eu nu mai zic nimic. Numai bine. |
In concluzie ati facut praf thread-ul lui BYG,dar nu-mi pare rau ca prea sufera de un GTI cu turbina made by VAG(chiar daca este de S3),ar trebui sa recunosti infrangerile suferite cum ai facut-o si pe aeroport la TL.Felicitari pentru cursa obtinuta pentru locul 3 dar nu-i o mandrie ca ai batut o masina care a "schiopatat" pentru o secunda iar cat despre faimosul timp cu care te lauzi pentru mine si pentru multi altii n-are absolut nicio relevanta,poti sa mai pui un "1" in fata k nu schimba prea mult situatia.Vorbele sunt vorbe,trecutul este trecut urmeaza sa vedeti la Kogalniceanu care cum ce face(o masina nu este tare daca alearga foarte bine pe 402m,ci daca alearga acceptabil pe 402m si mai ales daca are forta sa alerge foarte bine si de la 402m incolo)
P.S. Sfatul meu este sa schimbi numele threadului tau si sa-l redenumesti "BYG-ul face teroare la TL":lol:poate te incarca cu mai multa energie pozitiva. |
bai, dar numai buzoieni pe topicul asta...chiar leonul ala e mandria orasului?
bine, daca ma uit la varsta...e clara treaba. |
Ai ceva cu tinerii buzoieni:lol:?Doar n-ai impresia ca sunt vreun copil care da post-uri pe 4tuning aiurea,cred ca iti mai amintesti ca am mai discutat noi cand aveam GTC sa vedem cum sta treaba,acum am trecut la furiosul 1.8T 20V:twisted:.
|
Imi cer scuze pentru offtopic-ul de mai devreme.P.S. Dar chiar asa GTI asta e mandria orasului vostru?
|
crysty esti penibil deja.
nu, nu e mandria orasului nostru ... dar se pare ca a batut mandria orasului vostru si acum sariti toti pe el ;) |
Quote:
|
vorbesti strict ca sa te aflii in treaba
|
Quote:
|
pai hai sa vedem fapte ... ca tu esti cel care comenteaza ;)
|
e pe d-astea?
BUMP..pt topicul lu BYG :))) daca tot ne bagam in seama asa...sa creasca audienta. daca tot vrei, ne masuram si in 1.8Turi. de pe loc 200m...cum suna? dar sa nu aud ca s-au schimbat trepte gresit...ca s-au bashit sau furat mirese...ca din astea. m-as da pe ce/cat vrei tu, dar sa fie fair, ca am turbina stock. |
Faptele sunt cele de la Kogalniceanu este chiar asa greu de inteles?Iar eu nu am cu ce sa ma dau,am 180cp pe tractiune fata iar tu aprox. 250cp pe quattro plus ca vrei si pe 200m sunt realist.Noi vorbeam de confruntarea altor 2 masini si vad ca acum ati deviat.
|
Quote:
|
crysty daca nu stii te rog frumos sa taci din gura.
Leonul tau ...mama zeitelor pentru tine si dumnezeul cel mai mare pentru tine a refuzat sa se dea cu mine pe kogalniceanu ibiza a plecat mai bine si m-a batut.asta e pacat ca erau 250 m acolo nu 400. pana data viitoare ibiza e castigatoare asa cum si eu sunt castigator cu leonul oricat de frustrat esti tu. te astept pe tine la start pana atunci ar fi bine sa taci din gura. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning