Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

AnDrEiCa 21-08-08 18:21

Re: Accidente in Neamt

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1708136)
Fostu bodyguard lu Marius Craciun umbla cu Dacia? :D

io vb despre cel cu pajero man :)) k el a fost vinovat:P si de el a zis ka$tor k il batea :))

mariusD 21-08-08 18:32

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1708136)
Fostu bodyguard lu Marius Craciun umbla cu Dacia? :D

ce-ai mai putut zice si tu

stefan_88 01-11-08 11:46

2 Attachment(s)
vineri noaptea ...accident grav la dumbrava ..... un mort :(.... victima a fost lovita pe trecerea de pietoni :(...
Attachment 687567Attachment 687568
oricum ...cel cu mercedesul ...avea peste 120 KM/h :(...

RapJustin 01-11-08 11:49

Dumnezeu sa il odihneasca in pace... atat mai putem spune

Scarto 01-11-08 12:15

Cine conducea? Vreun pusti teribilist care tocmai luase permisu si taticu ii facuse cadou o masinuta?

Pentru toti aceea dintre voi carora le place viteza ... sau care nu poarta centura .. si etc .. uitati aici niste spoturi TV facute in afara...

Spot 1 - Mai multe spoturi intr-unu

Spot 2 - Centura siguranta

Pe mine unu m-a impresionat si m-a facut sa ma gandesc de 2 ori...

26WRC 01-11-08 17:43

ACIDENT GROAZNIC pe roman-piatra neamt, o motocicleta cu un A6 parca ,nici nu m'am putut uiata deoarece am vazut cei 2 motociclisti intinsi pe sosea si mi'am pus mainile la ochi:(:no::no:...... dumnezeu sa'i ierte

stefan_88 01-11-08 21:44

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1837819)
Cine conducea? Vreun pusti teribilist care tocmai luase permisu si taticu ii facuse cadou o masinuta?

Pentru toti aceea dintre voi carora le place viteza ... sau care nu poarta centura .. si etc .. uitati aici niste spoturi TV facute in afara...

Spot 1 - Mai multe spoturi intr-unu

Spot 2 - Centura siguranta

Pe mine unu m-a impresionat si m-a facut sa ma gandesc de 2 ori...

nu stiu exact daca era pusti ....dar oricum ...avea viteza foarte mare :(

johnson 01-11-08 22:35

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1838227)
ACIDENT GROAZNIC pe roman-piatra neamt, o motocicleta cu un A6 parca ,nici nu m'am putut uiata deoarece am vazut cei 2 motociclisti intinsi pe sosea si mi'am pus mainile la ochi:(:no::no:...... dumnezeu sa'i ierte

A fost azi pe la mine, nici acum nu-mi vine sa cred ca a fost ultima data cand ne-am strans mainile.... Dan Rebenciuc a fost numele lui si locuia in Targu Neamt, pt cei interesati
RIP Dane, nu te vom uita niciodata

stefan_88 01-11-08 22:43

Dumnezeu sa-l odihneasca !:(

buddy_lexx 02-11-08 00:56

naspa aman2 accidente... ma ia asa cu naspa cand vad cati motociclisti mor..unii chiar si`o merita...la cum merg.. dar presupun k aici nu a fost cazul..
Dzeu sa`i ierte p toti!!
p zi c trece ma conv sa nu mai dau pt a.... dar nu cred k ma pot abtine

ninja_kat 02-11-08 11:13

mare pacat de Spicu (zis si "Rebe") :( odihneasca-se in pace!

conte421 02-11-08 13:08

cel de-al doilea se numeste ungureanu bogdan.... va fi inmormantat marti la ora 12 la roman. era innebunit dupa motor... nici 26 de ani.

am crezut ca e o gluma macabra cand am fost sunat sa verific daca intr-adevar a fost un accident...un bun prieten era ultimul apelat, a fost sunat...eram in serpentine spre bacau...aud si acum in statie la politie... balanesti, accident cu doua victime, motocleta cu audi...cei deoi de pe motor ambii morti pe loc...

daca puteti sa anuntati cat mai multi pentru inmormantare as fi recunoscator.
marti, ora 12 roman

pt detalii yahoomess cvmaryus421 sau 0753631248

VaLeX 02-11-08 14:22

Quote:

Originally Posted by conte421 (Post 1839272)
cel de-al doilea se numeste ungureanu bogdan.... va fi inmormantat marti la ora 12 la roman. era innebunit dupa motor... nici 26 de ani.

am crezut ca e o gluma macabra cand am fost sunat sa verific daca intr-adevar a fost un accident...un bun prieten era ultimul apelat, a fost sunat...eram in serpentine spre bacau...aud si acum in statie la politie... balanesti, accident cu doua victime, motocleta cu audi...cei deoi de pe motor ambii morti pe loc...

daca puteti sa anuntati cat mai multi pentru inmormantare as fi recunoscator.
marti, ora 12 roman

pt detalii yahoomess cvmaryus421 sau 0753631248

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace , din pacate observ din ce in ce mai multe accidente care au victime motociclisti ! Pacat , si ei au aceleasi drepturi ca orice participant la trafic !

marian_sro 02-11-08 17:11

azi erau motociclisti adunati sa aprinda lumanari
RIP!

Naighba 02-11-08 19:07

Cu toate ca stau la 2500 de km de Bacau....de 2 zile 'rascolesc' internetul pentru informatii. A fost unul dintre prietenii mei....colegul sotiei mele....si un om extraordinar .... *fara impresii de Rossi* cum bine zicea un prieten de-al lui care a ajuns la fata locului in primele 5 minute dupa accident. Tot din spusele acestuia.....*salvarea a ajuns in peste 30 minute* ..... *nu au putut sa ii scoata casca....si au inceput sa traga de ea....cu toate ca motociclistul tipa la ei ca nu asa se face......* Ce va pot spune....Rebe a mai trait pana la sosirea ambulantei....restul... va las pe voi sa trageti concluziile aferente. RIP Rebe

conte421 02-11-08 19:26

dar astia chiar sunt nenorociti? adica mai scuzam un politist, un procuror, dar astia chiar te omoara cu zile..... ce fel de medici sunt? chiar nu inteleg ca cei care au nevoie de ei sunt oameni, nu table?

mariusD 02-11-08 19:55

cine a fost vinovat pana la urma? rip pt. prieteni vostri

Jok3r K10 02-11-08 20:16

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

marian_sro 02-11-08 21:20

http://www.motociclism.ro/forum/inde...owtopic=285151

Dumnezeu sa-i odihneasca!

buddy_lexx 02-11-08 21:43

Quote:

Originally Posted by conte421 (Post 1839789)
dar astia chiar sunt nenorociti? adica mai scuzam un politist, un procuror, dar astia chiar te omoara cu zile..... ce fel de medici sunt? chiar nu inteleg ca cei care au nevoie de ei sunt oameni, nu table?

te miri dgeaba..eu am trecut prin chestii naspete prin spitalele astea.. am vaz oameni murind la 1 m de mine... asistentele il incercau sa`l resusciteze si doctorita zice cva d genu " da gata lasati`l ... e munca degeaba..." si a plecat...

nu le doresc nici celor mai mari dushmani ai mei sa ajunga prin spitalele noastre! cel putin astea din orase mai mici...

concluzia e k nu ai c face... mori cu doctoru langa tine !

Ali_ump 03-11-08 08:51

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1838692)
A fost azi pe la mine, nici acum nu-mi vine sa cred ca a fost ultima data cand ne-am strans mainile.... Dan Rebenciuc a fost numele lui si locuia in Targu Neamt, pt cei interesati
RIP Dane, nu te vom uita niciodata

Dumnezeu sa ii ierte ! FRUMOS GESTUL DE IERI AL MOTOCICLISTILOR! S-AU APRINS LUMANARI LA LOCUL ACCIDENTULUI :!:
ODIHNEASCA-SE IN PACE!

D@N_NSL 03-11-08 23:48

7 Attachment(s)
un logan nu a dat prioritare unui motor care venea din sarata iar acesta a lovit loganu' ricosand in dacia 1310 care circula regulamentar

poze:arrow:

conte421 04-11-08 00:44

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1840035)
te miri dgeaba..eu am trecut prin chestii naspete prin spitalele astea.. am vaz oameni murind la 1 m de mine... asistentele il incercau sa`l resusciteze si doctorita zice cva d genu " da gata lasati`l ... e munca degeaba..." si a plecat...

nu le doresc nici celor mai mari dushmani ai mei sa ajunga prin spitalele noastre! cel putin astea din orase mai mici...

concluzia e k nu ai c face... mori cu doctoru langa tine !

am fost dus in perfuzie la spital, fara cunostinta, mi-am revenit dupa perfuzie si voiau sa ma trimita la nebuni....dupa al 4 set de analize si o simpla ecografie au depistat si ei o mega infectie la rinichi si etc...dar asta a fost chiar tare, sa ma trezesc dimineata plin de sange, dus la spital cu salvarea..si...sa ma trimita la nebuni cand mi-am revenit. nu am fost suficient de nebun sa caut ce doctorita a fost de garda, dar sigur ii dadeam motive sa ma considere nebun dupa ce ieseam din cabinetul ei....

stefan_88 04-11-08 13:09

prea multe accidente pe strazile din romania :(.... eu nush ce sa mai zic ... nu este o zi ..in care sa nu aud ca s-a petrecut un accident :(....ma refer strict la jud. Neamt :(

Scarto 04-11-08 14:32

Drumuri proaste .. iluminare naspa ... soferi scosi pe banda rulanta cu mita ... politia nu prea se implica .. si in primu' rand soferi neatenti sau "vitezomani" ...

AnDrEiCa 04-11-08 15:23

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1842281)
un logan nu a dat prioritare unui motor care venea din sarata iar acesta a lovit loganu' ricosand in dacia 1310 care circula regulamentar

poze:arrow:

cel cu motorul a patit ceva??

stefan_88 04-11-08 16:57

din cate am inteles ...o clavicula rupta ....si ceva pe la picior ...o fractura ...

Jok3r K10 04-11-08 18:03

Urat de tot! Ma strange in spate cand ma uit pe topicul asta!

stefan_88 04-11-08 21:27

ii bun topicul asta .... ca ne mai deschide ochii ...si vedem consecintele excesului de viteza ... nerespectarea regulilor ....etc etc .... ca multi inconstienti circula pe strazile Romaniei .... :(.... multi sunt detinatori de permis....da putini se pot numi soferi .

Ali_ump 05-11-08 08:23

In seara zilei de 04.11.2008 un alt accident in care a fost implica un motociclist la Izvoare. Am inteles ca acesta ar fi lovi un pieton. Mai mult nu stiu.

razvy_2002 05-11-08 12:03

in seara de 03.11.2008, accident in fata la alpha bank...
prea multe:(

Ali_ump 05-11-08 12:16

In data de 06.11.2008 motociclistii se aduna pentru a se deplasa la un protest la Tg. Neamt si pentru inmormantarea uneia dintre victimele accidentulkui de la Balanesti.
Maine la ora 9:30 AM se intalnest in parcarea de la Teatrul tineretului!

stefan_88 05-11-08 15:03

e foarte trist ce se intampla pe strazile astea :(.....

TYBYSTC 09-11-08 15:50

accident intre 2 tiruri la granita judetelor neamt si suceava ambele capuri tractor sunt spulberate !!!!! nu am vazut accidentul dar am vazut resturile si e destul !!!!

Jok3r K10 09-11-08 20:48

Quote:

Originally Posted by TYBYSTC (Post 1853166)
accident intre 2 tiruri la granita judetelor neamt si suceava ambele capuri tractor sunt spulberate !!!!! nu am vazut accidentul dar am vazut resturile si e destul !!!!

Unul era intact( capul tractor) dar avea remorca bucatele! iar celalalt era capul tractor turtit de remorca primului!
Viteza a fost destul de mare ! Proiectoarele capului tractor ,,turtit,, erau prin copaci!

stefan_88 10-11-08 07:01

4 Attachment(s)
un opel zafira s-a facut scrum in urma unui incendiu produs de un scurtcircuit :(
Attachment 695771Attachment 695772Attachment 695773Attachment 695774

Ali_ump 10-11-08 07:56

In Neamt?....

stefan_88 10-11-08 08:09

da ...la caciulesti

simionstef 10-11-08 13:49

nasoala treaba...rau de tot...

HellFire90 11-11-08 21:40

am vazut azi pe la 5-6 un BMW seria 6 negru busit :( prin fata la bcr cred ca-l ducea la reparat nu am apucat sa fac vreo poza

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning