Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sa ne cunoastem (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5177-cunoastem.html)

AleXXL 19-02-06 01:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SoundIdentity\"
da la germany cand te taresti??????

dimineatza pe la 5 :cry: ...shi nu am cum sa aman :x ..life iz` a biaatchh !!! :x ...

SoundIdentity 19-02-06 01:41

daca mergi de unu singur atunci drum bun daca nu atunci scoate si tu fisa centrala de la masina si le zici ca cautzi toata ziua si vii la show cand e gata le duci fisa si go germany

AleXXL 19-02-06 01:46

Re:

Quote:

daca mergi de unu singur atunci drum bun daca nu atunci scoate si tu fisa centrala de la masina si le zici ca cautzi toata ziua si vii la show cand e gata le duci fisa si go germany

nu am mashina ... :cry:
doar un scuter bi`turbo :lol: :lol: :lol: kiddin` ...
am un scuterash...care sufera shi el putzin cateva 'operatzii' ... primavara asta va fi gata shi 'dansul' :wink:

SoundIdentity 19-02-06 20:24

bafta !!!!

AleXXL 19-02-06 20:26

merci :!: :D :wink:

SoundIdentity 19-02-06 20:30

np!

BH-15-RIC 20-02-06 20:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AleXXL\"
Quote:

da de ce nu te taresti pana pe borsului macar o juma de ora? :D

pt.ka tre` sa merg in germany :x :evil: :cry: :cry: ...
ce ciuda mi :x :cry: ..nah ata ete...
vor urma shi alte showuri..
bafta tuturor ;) ;) ;) ;)

drum bun im germany

AleXXL 20-02-06 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BH-15-RIC\"
Quote:

Originally Posted by \"AleXXL\"
Quote:

da de ce nu te taresti pana pe borsului macar o juma de ora? :D

pt.ka tre` sa merg in germany :x :evil: :cry: :cry: ...
ce ciuda mi :x :cry: ..nah ata ete...
vor urma shi alte showuri..
bafta tuturor ;) ;) ;) ;)

drum bun im germany

merci mult :D :wink: ...
sa ne vedem cu bine :D

Mihaitza_tdi 20-02-06 21:12

Apropo daca mergi in germany adune si noua niste reviste de tuning :D sa vedem germany cu ce masini se lauda :D

AleXXL 20-02-06 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mihaitza_tdi\"
Apropo daca mergi in germany adune si noua niste reviste de tuning :D sa vedem germany cu ce masini se lauda :D

normal ... cu plasele vin ... promit... la urmatoarea intalnire ...vin cu ele...sa ne delektam ;) ;) ;) ;)

SoundIdentity 20-02-06 22:22

daca ai aduce ceva reviste hi-fi!!!!!!!

AleXXL 21-02-06 08:06

Re:

Quote:

daca ai aduce ceva reviste hi-fi!!!!!!!

hi`fi ?!..
gata..s`a notat...
no problem...tot ce gasesk aduk :wink: :lol: :D :P

SoundIdentity 22-02-06 07:07

astept! :o

Viperneo 27-02-06 15:26

Hy all,eu sunt Mihele Andrei clasa a XI-a mai am 1 luna pan` la 18 ani,am un matiz albastru cu nr cj-55-hlc pe care nu il mai conduc de cand ma prins politia.imi place tuningul si sper sa strang bani pt o masina mai tare si sa o tuninghez sa iasa pe locul I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SoundIdentity 27-02-06 20:34

unde si la ce locu 1,pentru asta ori vrei sa muncfesti mult ori sa cheltuiesti enorm :D :D :D astai adevaru

BH-15-RIC 27-02-06 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Viperneo\"
Hy all,eu sunt Mihele Andrei clasa a XI-a mai am 1 luna pan` la 18 ani,am un matiz albastru cu nr cj-55-hlc pe care nu il mai conduc de cand ma prins politia.imi place tuningul si sper sa strang bani pt o masina mai tare si sa o tuninghez sa iasa pe locul I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pina atunci strige bani cit poti de multi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

flaviutza 27-02-06 21:26

locu I dintre cei care au MNC poate , pe masina... sa scoata ceva macar sa citeasca sepelometru !!!! .. ca la demo car de la MNC nu a citit sepelometru nimic ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 27-02-06 21:32

ni i-a convenint m'n'c' marca produsu si s-a rusinat!!!!!!!!! :D :D :D

BH-15-RIC 27-02-06 22:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
locu I dintre cei care au MNC poate , pe masina... sa scoata ceva macar sa citeasca sepelometru !!!! .. ca la demo car de la MNC nu a citit sepelometru nimic ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pai daca nu o reusit sa bage macar 120 db ....................Ca aparatul am inteles ca masoara doar de la 120 in sus ................

SoundIdentity 27-02-06 23:04

ei s-au prezentat pentru aspectul firmei lor cu peugeotu inscriptionat cu m'n'c',au si ei niste produse mai bunicele nu stiu daca ati vazut condensatoru lor de 3 farazi e super beton,ala chiar m-a impresionat,si acu recent au scos un amplif mono destul de vanos,in rest sunt produse pentru oameni de rand fara pretentii calitative din pacate,in schimb au design frumusel unele lucruri,apropo conectica lor e vasta inca si destul de bunicica :D

BH-15-RIC 27-02-06 23:06

E adevarat ce spui Sandu dar puteau si ei sa investeasca un pic in imaginea lor ca au pentru ce si eu cred ca au si cu ce dar ma rog e politica firmei lor ................ :wink:

flaviutza 27-02-06 23:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BH-15-RIC\"
Quote:

Pai daca nu o reusit sa bage macar 120 db ....................Ca aparatul am inteles ca masoara doar de la 120 in sus ................

asa e :!: .... sub 120 nu citeste :twisted:

SoundIdentity 27-02-06 23:14

nu mai criticati m'n'c' -ul ca nu e frumos ,sunt firme cu potential mic si reclama mare ,asta e una din ele,cateodata reclama e un efort mare financiar sa vinzi produse slabute

balurutzu 28-02-06 15:24

parerea mea e ca Ground Zero si Hertzu suna cel mai bine ......................
de mnc no comment . :oops: :oops: :oops:

AleXXL 28-02-06 19:57

M`N`C ? :? :? :evil:
sincer vorbind...e o firma slaba....
s`au bagat f.multzi in promovarea marcii ...
da` .... e pe nicaieri :) ...
mai bine stai pe coaja ta...aduni mai multzi bani shi itzi iei ceva de calitatae de la Sandu or Joe ... JBL,JL,HERTZ,PIONEER ...etc( sunt prea multe :) ) ...
parerea mea ... :)

SoundIdentity 28-02-06 20:05

mai baietzi daca voi in oradea nu aveti oferte atunci nimeni !!!!!io sandu imi joe cosmin zozo vili m'n'c' dioda trioda si ultima varianta ocska duminica :D :D :D :D :D :D :D :D :D

flaviutza 28-02-06 21:26

cine e ala vili mah ??

SoundIdentity 01-03-06 20:48

Re:

Quote:

cine e ala vili mah ??

mai fatuca nu fii tzarancutza ci fii fata de oras nu stii cine e vili????ala cu magazinelu de hi-fi de langa crisu el a fost primu in oras de 10 ani are magazinu doar el nu mai are tangentza cu baietzi ca nu instaleaza nu mai are scule ca mai demult un pic l-am afectat noi tineretu cu oferte mai vaste!!!!

kupid0n 06-03-06 15:39

Re: Sa ne cunoastem...

mamaaaa......da' ce forum ne'am tras.....:D suntem si noi acuma trendy flendy :)

SoundIdentity 06-03-06 19:54

ce e aia trendly frendly???????

Ciky 07-03-06 12:07

heheheheheheheheheheeheheheheheheheh!!!!!!!!!

Ciky 07-03-06 12:10

in voga,cheloole!

Ciky 07-03-06 12:12

m'n'c' ii foarte nasol,intr-adevar,iar daca n-au scos nici 120 db,sa plece acasa,sa nu mai vina la asemenea concursuri!!!!!!!

BH-15-RIC 07-03-06 17:31

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
ce e aia trendly frendly???????

Sintem batrini ma SANDULE mai tre sa invatam limbajul de la copii!!!!!!!!!!!!!:rolleyes2 :lol: :oops:

Ciky 07-03-06 17:33

serios?
copii ne credeti?
no bine-i,m-ai spart ric!:)

SoundIdentity 07-03-06 20:38

nea ric tu intelegi limbaju??????????

Ciky 07-03-06 20:40

io zoc ca il intelege!

BH-15-RIC 07-03-06 20:48

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
nea ric tu intelegi limbaju??????????

Din pacate nu intotdeauna inteleg dar ma straduiesc sa invat !!!!!!!!!!!!!!!;)

SoundIdentity 08-03-06 22:20

plictisit e si topicu asta

Ciky 08-03-06 22:26

foarte,foarte,plictisitor ii!

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning