![]() |
Re:
Quote:
|
daca mergi de unu singur atunci drum bun daca nu atunci scoate si tu fisa centrala de la masina si le zici ca cautzi toata ziua si vii la show cand e gata le duci fisa si go germany
|
Re:
Quote:
doar un scuter bi`turbo :lol: :lol: :lol: kiddin` ... am un scuterash...care sufera shi el putzin cateva 'operatzii' ... primavara asta va fi gata shi 'dansul' :wink: |
bafta !!!!
|
merci :!: :D :wink:
|
np!
|
Re:
Quote:
drum bun im germany |
Re:
Quote:
sa ne vedem cu bine :D |
Apropo daca mergi in germany adune si noua niste reviste de tuning :D sa vedem germany cu ce masini se lauda :D
|
Re:
Quote:
|
daca ai aduce ceva reviste hi-fi!!!!!!!
|
Re:
Quote:
gata..s`a notat... no problem...tot ce gasesk aduk :wink: :lol: :D :P |
astept! :o
|
Hy all,eu sunt Mihele Andrei clasa a XI-a mai am 1 luna pan` la 18 ani,am un matiz albastru cu nr cj-55-hlc pe care nu il mai conduc de cand ma prins politia.imi place tuningul si sper sa strang bani pt o masina mai tare si sa o tuninghez sa iasa pe locul I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
unde si la ce locu 1,pentru asta ori vrei sa muncfesti mult ori sa cheltuiesti enorm :D :D :D astai adevaru
|
Re:
Quote:
|
locu I dintre cei care au MNC poate , pe masina... sa scoata ceva macar sa citeasca sepelometru !!!! .. ca la demo car de la MNC nu a citit sepelometru nimic ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ni i-a convenint m'n'c' marca produsu si s-a rusinat!!!!!!!!! :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
ei s-au prezentat pentru aspectul firmei lor cu peugeotu inscriptionat cu m'n'c',au si ei niste produse mai bunicele nu stiu daca ati vazut condensatoru lor de 3 farazi e super beton,ala chiar m-a impresionat,si acu recent au scos un amplif mono destul de vanos,in rest sunt produse pentru oameni de rand fara pretentii calitative din pacate,in schimb au design frumusel unele lucruri,apropo conectica lor e vasta inca si destul de bunicica :D
|
E adevarat ce spui Sandu dar puteau si ei sa investeasca un pic in imaginea lor ca au pentru ce si eu cred ca au si cu ce dar ma rog e politica firmei lor ................ :wink:
|
Re:
Quote:
|
nu mai criticati m'n'c' -ul ca nu e frumos ,sunt firme cu potential mic si reclama mare ,asta e una din ele,cateodata reclama e un efort mare financiar sa vinzi produse slabute
|
parerea mea e ca Ground Zero si Hertzu suna cel mai bine ......................
de mnc no comment . :oops: :oops: :oops: |
M`N`C ? :? :? :evil:
sincer vorbind...e o firma slaba.... s`au bagat f.multzi in promovarea marcii ... da` .... e pe nicaieri :) ... mai bine stai pe coaja ta...aduni mai multzi bani shi itzi iei ceva de calitatae de la Sandu or Joe ... JBL,JL,HERTZ,PIONEER ...etc( sunt prea multe :) ) ... parerea mea ... :) |
mai baietzi daca voi in oradea nu aveti oferte atunci nimeni !!!!!io sandu imi joe cosmin zozo vili m'n'c' dioda trioda si ultima varianta ocska duminica :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
cine e ala vili mah ??
|
Re:
Quote:
|
Re: Sa ne cunoastem...
mamaaaa......da' ce forum ne'am tras.....:D suntem si noi acuma trendy flendy :)
|
ce e aia trendly frendly???????
|
heheheheheheheheheheeheheheheheheheh!!!!!!!!!
|
in voga,cheloole!
|
m'n'c' ii foarte nasol,intr-adevar,iar daca n-au scos nici 120 db,sa plece acasa,sa nu mai vina la asemenea concursuri!!!!!!!
|
Quote:
|
serios?
copii ne credeti? no bine-i,m-ai spart ric!:) |
nea ric tu intelegi limbaju??????????
|
io zoc ca il intelege!
|