![]() |
Re: Modelism ..(stock)
15 Attachment(s)
trei masinute...
ferrari 250 lm si lr freelander : BURAGO hummer h2 sut : MAISTO P.S. - sorry ca pozele sunt mari :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
l-am primit de ziua mea de la ai mei... acu 4-5 ani so.. are valoare sentimentala :P |
Quote:
|
am si eu un ferrari f50 (cu radio pe el :) ) dar nu mai dau de el .. il am de f. mult timp . .daca dau de el vin cu poze :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Inca 2 masini de-ale lui fratimiu...
Porsche 911 Carrera Cabriolet An Fabricatie: 1993 Scara: 1/24 Model: Stock Producator: Bburago Mitsubishi Lancer Evo 7 An Fabricatie: 2001 Scara: 1/24 Model: Stock-Rally Paint Producator: unknown |
4 Attachment(s)
2 sunt ale mele 2 sunt ale lu' fratimiu...una din fiecare :D
Ferrari 250 GTO An Fabricatie: 1962 Scara: 1/38 Model: Stock Producator: Maisto Dodge Viper rt/10 An Fabricatie: 1993 Scara: 1/43 Model: Stock Producator: Bburago |
Misto rau evo ala...nu il vindeti?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
M-am innoit cu un Audi RS4. Bburago , 1/24 Poze.... |
5 Attachment(s)
Dodge Viper SRT-10
scara 1:18 Producator : HotWheels Metal Colection |
Quote:
|
Cristi ..portbagajul din spate nu se deschide? :???: ..stiu ca astia de la H-Wheels au in caracter lucru` asta :lol: :|
|
Quote:
|
Da ...in special internul hotwheels il face foarte bine, dar lipsesc detalii gen marca pneului scris pe el, portbagaul spate nu se deschide.....asta in general :) Oricum, imi place foarte mult Viperul tau:D
|
Quote:
|
Quote:
Ada stai linstita ca a ta e unica :oops: nu are cum sa fie mai NICE ca a mea :oops: :hug: |
Hai Ada ca ai admiratori la masinuta :lol:
|
Quote:
@Cristi: :hug: |
De ce ?:neutral: :sadblinky :cry2: :cry2: :cry2:
Imi place si masinuta ta, mai ales ca e personalizata:) ..am zis eu ca nu imi place?:D:icon_kiss :rolleyes2 Pace?:D :lol: |
Quote:
Quote:
:peace: -treaca de la mine;) |
Deja uitasem de Viper-ul tau :lol: ..dar sti ca sunt fan Bburago :D asa ca....
Zilele urmatoare cand va fi o zi mai insorita o sa fac poze la un Ferrari 250 Le Mans 1/12 sau 1/10 din 1969 parca original, electrica primul model fabricat! :D |
3 Attachment(s)
dc nu va suparati pot pune si eu niste poze cu monstrul meu!!! am multe machete, dar asta e febletea mea !!!!
SUBARU IMPREZA WRX STi AN 2002 MARCA Weely POZE: |
revin cu poze noi, de calitate superioara :D
|
M-am uitat pe toate paginile....nici o skoda octavia 1....:(
DACA ARE CINEVA.....O CUMPAR :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca le fac azi, iti promit! Trebuie sa deschid si masina sa va arat ce e inauntru :D
|
Quote:
|
hey , care stie unde pot gasi un clio symbo ( sau Renault Symbol :-@ k mai nou asa ii zice ~X( ) sau makr dak exista :) pls , la orice scara , nu am gasit dekt Clio bicorp la 1/43
|
Quote:
|
exista exista..sa imi amintesc unde..ca vroiam eu pentru masina acum un an....
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Si cum v-am promis, asta e Ferrariul meu:
Ferrari 250 Le Mans Berlinetta din 1960 fabricat parca in 1969; scara 1:12 ! Dupa cum vedeti masina e intr-o stare penibila:lol: :sad: . Am gasit-o intru-n garaj, aruncata pe acolo uitata de lume. Lipseste portbagajul ( am pus eu unu provizoriu de carton:lol: ). Avea si alte faruri sub cele normale, de fapt doar unu`, asa ca l-am dat jos si am pus eu altceva negru din intern :). Ca si afara, si inauntru lipsesc unele elemente:sad: , sper sa o re-aduc la viata :), are motor electric, cu 3 viteze radio-comandat :). Ps:Am vopsit scrisul in relief sub masina cu un marker pe baza de vopsea ca sa se vada mai clar:) Dupa cum vedeti jos, masina este prima produsa :D (1). |
Quote:
@ eagle: si , meravigliosa macchina ! grazie , hmm poti sa o pui si tu in alt loc ? pls adik q lumina mai alba nu galbuie , 10x si bafta! Data viitoare da-i edit in limita de 5 minute, Eagle |
37 Attachment(s)
sa va arat si eu cate ceva ce se deosebeste din toate este Cayenne-ul care e modificat cu praguri noi bari si o vopsea metalizata....va las pe voi sa comentati;)) scuzati claritatea dar unele au fost mai prafuite nu am apucat sa le pigulesc anu asta:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning