Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari filme si videoclipuri (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5094-recomandari-filme-videoclipuri.html)

SpeedeR 11-02-06 18:57

the long weekend - comedie cretina :D
preety funny

ZerO_CooL 11-02-06 21:24

Tocmai am vazut Big Momma`s House 2. Vi-l recomand tuturor, e super tare.

orlando 11-02-06 22:35

eu acu cateva min am terminat de vizionat Underworld-evolution...este super frumos ptr cei care indragesc filmele thriller groaza dar trebuie sa vedeti si prima parte ca sa aiba un sens :wink:

SpeedeR 13-02-06 19:01

i got five on it

in mare, unii care vor iarba neaparat...
e destul de funny filmul

SpeedeR 13-02-06 23:34

Lock, Stock And Two Smoking Barrels

actiune in mare..
prea genial filmul asta
gotta try it ;)

SpeedeR 14-02-06 20:05

The 5 people you meet in heaven

asta e mai psiho un pic, dar e foarte interesant
si asta merita vazut :)

EvLSant0S 19-02-06 06:49

MULT PREA TARE

Blue Collar Comedy , face cat 3 comedii la un loc , e genial ,

ex:
\" .... when we landed on the runway at night , we hit a deer .... with our airplane , YOU CANNOT MAKE THIS UP ! and it killed the deer , we engine was wrecked, we had to evacuate the plane ,well they put us in a minivan , and i`m laughin` at this point , i`m mean , how do you hit a deer with an airplane ... ? , so i called my wife, on the cell phone and i say .. : Honey you are not goin` to believe this ... we just hit deer with our airplane ....... and there was a silence ........ on the other end of the line .... followed by : - OH MY GOD ! WHERE YOU ON THE GROUND ?! )
i said - NOPE ! SANTA WAS MAKING ONE LASTRUN ! e genial !
trebuie sa-l vedeti !

e prea tare !
sunt 4 \"actori\" .....

unul dintre ei ... isi face show`ul ... alaturi de un trabuc, un pahar plin cu whiskey , o scrumiera, un scaun , si un microfon ! deci sunt mortali ! u have to see this !

SHOGUN-A8 23-02-06 22:33

A vazut cineva \"Requiem for a dream\"?
E destul de tare filmul...tot ceva gen psiho.. :)

sil4tuning 24-02-06 05:46

super misto asta de care zici tu shogune ...vazut long time ago mega marfa

Mustang 24-02-06 09:30

devine usor plictisitor pe axa droagelor...
da' asa merita narcomanii care nu vor sa se lase :twisted:

sil4tuning 27-02-06 15:28

final destination 3 :lol: :evil:

sil4tuning 27-02-06 16:34

si Aeon Flux o porcarie de SF ...dar cu care trece timpul ...

SpeedeR 27-02-06 17:00

ice age 2 : the meltdown
a aparut :)

EvLSant0S 01-03-06 23:41

\"We are trained by them(girls) -- she was training me .. -
we were in bed one night, reading ...
she said .. : i`m hot ...
and I closed my BOOK ..
got outta bed ,
walked over to the wall
i turned on the ceiling fan.
i was almost back to the bed, and i went : WOOOOOOOOOOOOOW .... i wasn`t hot ...
and i guarantee the next morning she called her mother : said : mother it is working so well ..... last night all i had to say is .. \"i`m hot\" and he got outta bed and turned on the ceiling fan , and i`m sure her mother said : Baby i`m so proud of yooooou ....... i`d put you`re daddy on the phone , but i just said i`m hungry and he ran into town to get me something to eat... \"
....
Blue Collar Comedy , u have to try it ..

or def jam ..

SpeedeR 01-03-06 23:58

chestia asta ar trebui sa fie amuzanta?! :roll:
bancurile cu bula sunt de 10x mai smechere

orlando 02-03-06 09:36

Big Moma's House 2 :lol: :lol:

EvLSant0S 02-03-06 13:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
chestia asta ar trebui sa fie amuzanta?! :roll:
bancurile cu bula sunt de 10x mai smechere

:lol: 1st of all ... ma abtin ... de la multe ..
2 : ia blue collar comedy , daca tu consider ca bancurile cu bula , sunt de 10x mai haioase, inseamna ca ... esti ... TARE RAU FRATE !

minirally 02-03-06 21:50

Great Expectations..e gen The Notebook ..,cred..Santos,ia-l,sigur o sa-ti placa :wink:

minirally 02-03-06 21:50

Great Expectations..e gen The Notebook ..,cred..Santos,ia-l,sigur o sa-ti placa :wink:

EvLSant0S 03-03-06 03:07

.... si deci ..
dupa ce am vazut Cenusareasa .. asta mi s-a parut mic copil , pardon ..
nu , glumeam, so ..
e misto, misto foc, dar n-are .. nush , e greu , mi s-a parut un pic .. un pic .. mai bun the notebook , ptr ca se axa strict pe o chestie,
aici ..
o dam din ethan hawke in de niro , apoi in blonda , ei 2 , iar de niro , chiar , ce film e asta? love story ? or what ? comedie ? e foarte tare filmul .. doar ca ptr mine the notebook ,ramane , de atata amar de vreme .. the best of the best of the best .. si nush cand vreodata o sa apara altu sa .. imi placa mai mult .. ah :) inainte era a walk to remember =) tare si ala, now ... de cca .. 2 luni .. am luat un film , se cheama sec .. Love Story .. niciodata n-am apucat sa trec de jumate .. adorm :lol: da.. e tare rau filmul , il recomand , i`m not kidding :o

minirally 05-03-06 17:06

Re: Recomandari ...FILME SI VIDEOCLIPURI...

Gumball 3000-the movie->e tare,ce fac nebunii cu masinile...:)
Christine->multi poate il stiti,e vechi..cu un Cadillac care ia viata..bla bla bla..dar e misto :p

EvLSant0S 06-03-06 23:09

Intamplator chiar azi mi-am luat GUMBALL`u 3000 - the movie , am vazut 20 de minute din el dupa care am adormit ..

m-am trezit , cand am mai vazut vreo 10 minute, dupa care a sunat telefonul si , bla bla, ideea e ca .. in 30 de minute, mi s-a parut foarte booooooring , si ... plm , fix caterinca , adica da, interesant, wow murcielago , nu fac decat sa vbeasca de viteze nebune de 200 de mph, dar.. nu prea vad nici o intrecere si etc, anyway ,de abia am vazut 2fast2real ... ptr prima oara, so .. asta e cam ... kk maca ...
dupa ce-l vad pe tot o sa pot sa zic cum e , oricum , pana acum , 2fast2real , e mult peste lambo`urile astora !

EvLSant0S 07-03-06 03:01

asa, gata, l-am vazut, e misto rau ...
nu se poate compara cu 2fast2real ,nu e nici mai bun , nici mai nasol decat 2 fast 2 real, sunt pur si simplu alte stiluri , si deci n-ai cum sa le compari , oricum , misto rau filmul !
mai ales sfarsitul :) very funny ..

alex_maxx 09-03-06 22:48

Final Destination 3.......continua seria buna 1 si 2 ...super film!!...pacat k nu il am decat varianta cinema...dar o sa ma mai uit odata la el divx

EvLSant0S 10-03-06 09:01

The.O.C - The Orange County ...
un serial .. super tare..

se gaseste pe odc , il recomand, e tare rau , pana acum am 2 sezoane :) fiecare episod are 40 de minute - 340 de mega :) dar merita ..

orlando 10-03-06 11:18

am vazut si eu gumball...genial...
ma doare inima cand vad ca face drifturi cu porsche-le :(

EvLSant0S 10-03-06 11:26

cel mai mult mi-a placut cercul dat de murcielago .. pe ... pamantul ala ars de soare :)
le-a umplu masina alora de praf, anyway ,tare

GolfuletzS 10-03-06 18:49

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
The.O.C - The Orange County ...
un serial .. super tare..

se gaseste pe odc , il recomand, e tare rau , pana acum am 2 sezoane :) fiecare episod are 40 de minute - 340 de mega :) dar merita ..

hm... despre ce e vb in filmu asta ?

ceva cu motociclete ?

orlando 10-03-06 22:12

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
cel mai mult mi-a placut cercul dat de murcielago .. pe ... pamantul ala ars de soare :)
le-a umplu masina alora de praf, anyway ,tare

deci faza aia ramane in istorie santos...ai vaz cum arata ferari-ul pe interior avea numai praf...doamne genial tipu cum dadea in masina...si ce cerculete facea cu ea...genial!

Psycho 11-03-06 03:41

Alizee Moi lolita

Alizee - ink una o sa le pun zilele astea :)

d3vilish_lips 11-03-06 11:52

...mai am si eu alizee vreo 2 parka ...

Psycho 11-03-06 17:08

vezi s anu fie vanturi alea ... k alizee si brize am eu cand manank ceapa :)

d3vilish_lips 12-03-06 12:02

....:twisted: :twisted: vai doamne psycho si aici :P......

CT-82-PWR 15-03-06 16:28

V recomand videoclipul lui Laura Andresan ala cum escaladeaza ea muntele Venus :P

GolfuletzS 15-03-06 16:35

recomand si eu the o.c. :) nu e vb despre motociclete .... :p

e vorba despre niste tineri... din California Orange country ..... e frumos.... filmu defapt serialu

EvLSant0S 15-03-06 17:17

haha, te-a prins si pe tine ? eu am terminat sezonu unu , ma apuc de doi , fratimiu deja a terminat sezonu` 3, se uita zi si noapte, ceva gen , the o.c , scoala , the o.c , papa , the o.c , somn , the o.c , scoala , etc :D

GolfuletzS 15-03-06 17:35

haha super tare..... eu ma uit pe tv la el pe pro tv.... si e abea sezonu 1 .... cred ca ma apuc de down ,,,

alex_maxx 16-03-06 21:28

nu stiam despre ce film ziceti voi "The O.C"....eu am vazut pe pto tv akm cateva sapt 2-3 ...filmul Rebel in California....si mi s-a parut super tare...abia acum mi-am dat seama k despre ala vorbiti si voi :D...am inceput sa download si eu sezonul 1 care are 27 episoade....super film abia astept sa ma uit!!

Mustang 16-03-06 21:44

ie super tare filmul ... imi place la nebunie...
si intre noi fie vb...chiar caracterizeaza adolescentii din ziua de azi !

orlando 17-03-06 09:21

am vazut Casanova....merge...deci merita sa va rupeti 2 ore sa il vedeti...:wink:

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning