![]() |
the long weekend - comedie cretina :D
preety funny |
Tocmai am vazut Big Momma`s House 2. Vi-l recomand tuturor, e super tare.
|
eu acu cateva min am terminat de vizionat Underworld-evolution...este super frumos ptr cei care indragesc filmele thriller groaza dar trebuie sa vedeti si prima parte ca sa aiba un sens :wink:
|
i got five on it
in mare, unii care vor iarba neaparat... e destul de funny filmul |
Lock, Stock And Two Smoking Barrels
actiune in mare.. prea genial filmul asta gotta try it ;) |
The 5 people you meet in heaven
asta e mai psiho un pic, dar e foarte interesant si asta merita vazut :) |
MULT PREA TARE
Blue Collar Comedy , face cat 3 comedii la un loc , e genial , ex: \" .... when we landed on the runway at night , we hit a deer .... with our airplane , YOU CANNOT MAKE THIS UP ! and it killed the deer , we engine was wrecked, we had to evacuate the plane ,well they put us in a minivan , and i`m laughin` at this point , i`m mean , how do you hit a deer with an airplane ... ? , so i called my wife, on the cell phone and i say .. : Honey you are not goin` to believe this ... we just hit deer with our airplane ....... and there was a silence ........ on the other end of the line .... followed by : - OH MY GOD ! WHERE YOU ON THE GROUND ?! ) i said - NOPE ! SANTA WAS MAKING ONE LASTRUN ! e genial ! trebuie sa-l vedeti ! e prea tare ! sunt 4 \"actori\" ..... unul dintre ei ... isi face show`ul ... alaturi de un trabuc, un pahar plin cu whiskey , o scrumiera, un scaun , si un microfon ! deci sunt mortali ! u have to see this ! |
A vazut cineva \"Requiem for a dream\"?
E destul de tare filmul...tot ceva gen psiho.. :) |
super misto asta de care zici tu shogune ...vazut long time ago mega marfa
|
devine usor plictisitor pe axa droagelor...
da' asa merita narcomanii care nu vor sa se lase :twisted: |
final destination 3 :lol: :evil:
|
si Aeon Flux o porcarie de SF ...dar cu care trece timpul ...
|
ice age 2 : the meltdown
a aparut :) |
\"We are trained by them(girls) -- she was training me .. -
we were in bed one night, reading ... she said .. : i`m hot ... and I closed my BOOK .. got outta bed , walked over to the wall i turned on the ceiling fan. i was almost back to the bed, and i went : WOOOOOOOOOOOOOW .... i wasn`t hot ... and i guarantee the next morning she called her mother : said : mother it is working so well ..... last night all i had to say is .. \"i`m hot\" and he got outta bed and turned on the ceiling fan , and i`m sure her mother said : Baby i`m so proud of yooooou ....... i`d put you`re daddy on the phone , but i just said i`m hungry and he ran into town to get me something to eat... \" .... Blue Collar Comedy , u have to try it .. or def jam .. |
chestia asta ar trebui sa fie amuzanta?! :roll:
bancurile cu bula sunt de 10x mai smechere |
Big Moma's House 2 :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
2 : ia blue collar comedy , daca tu consider ca bancurile cu bula , sunt de 10x mai haioase, inseamna ca ... esti ... TARE RAU FRATE ! |
Great Expectations..e gen The Notebook ..,cred..Santos,ia-l,sigur o sa-ti placa :wink:
|
Great Expectations..e gen The Notebook ..,cred..Santos,ia-l,sigur o sa-ti placa :wink:
|
.... si deci ..
dupa ce am vazut Cenusareasa .. asta mi s-a parut mic copil , pardon .. nu , glumeam, so .. e misto, misto foc, dar n-are .. nush , e greu , mi s-a parut un pic .. un pic .. mai bun the notebook , ptr ca se axa strict pe o chestie, aici .. o dam din ethan hawke in de niro , apoi in blonda , ei 2 , iar de niro , chiar , ce film e asta? love story ? or what ? comedie ? e foarte tare filmul .. doar ca ptr mine the notebook ,ramane , de atata amar de vreme .. the best of the best of the best .. si nush cand vreodata o sa apara altu sa .. imi placa mai mult .. ah :) inainte era a walk to remember =) tare si ala, now ... de cca .. 2 luni .. am luat un film , se cheama sec .. Love Story .. niciodata n-am apucat sa trec de jumate .. adorm :lol: da.. e tare rau filmul , il recomand , i`m not kidding :o |
Re: Recomandari ...FILME SI VIDEOCLIPURI...
Gumball 3000-the movie->e tare,ce fac nebunii cu masinile...:)
Christine->multi poate il stiti,e vechi..cu un Cadillac care ia viata..bla bla bla..dar e misto :p |
Intamplator chiar azi mi-am luat GUMBALL`u 3000 - the movie , am vazut 20 de minute din el dupa care am adormit ..
m-am trezit , cand am mai vazut vreo 10 minute, dupa care a sunat telefonul si , bla bla, ideea e ca .. in 30 de minute, mi s-a parut foarte booooooring , si ... plm , fix caterinca , adica da, interesant, wow murcielago , nu fac decat sa vbeasca de viteze nebune de 200 de mph, dar.. nu prea vad nici o intrecere si etc, anyway ,de abia am vazut 2fast2real ... ptr prima oara, so .. asta e cam ... kk maca ... dupa ce-l vad pe tot o sa pot sa zic cum e , oricum , pana acum , 2fast2real , e mult peste lambo`urile astora ! |
asa, gata, l-am vazut, e misto rau ...
nu se poate compara cu 2fast2real ,nu e nici mai bun , nici mai nasol decat 2 fast 2 real, sunt pur si simplu alte stiluri , si deci n-ai cum sa le compari , oricum , misto rau filmul ! mai ales sfarsitul :) very funny .. |
Final Destination 3.......continua seria buna 1 si 2 ...super film!!...pacat k nu il am decat varianta cinema...dar o sa ma mai uit odata la el divx
|
The.O.C - The Orange County ...
un serial .. super tare.. se gaseste pe odc , il recomand, e tare rau , pana acum am 2 sezoane :) fiecare episod are 40 de minute - 340 de mega :) dar merita .. |
am vazut si eu gumball...genial...
ma doare inima cand vad ca face drifturi cu porsche-le :( |
cel mai mult mi-a placut cercul dat de murcielago .. pe ... pamantul ala ars de soare :)
le-a umplu masina alora de praf, anyway ,tare |
Quote:
hm... despre ce e vb in filmu asta ? ceva cu motociclete ? |
Quote:
|
Alizee Moi lolita
Alizee - ink una o sa le pun zilele astea :) |
...mai am si eu alizee vreo 2 parka ...
|
vezi s anu fie vanturi alea ... k alizee si brize am eu cand manank ceapa :)
|
....:twisted: :twisted: vai doamne psycho si aici :P......
|
V recomand videoclipul lui Laura Andresan ala cum escaladeaza ea muntele Venus :P
|
recomand si eu the o.c. :) nu e vb despre motociclete .... :p
e vorba despre niste tineri... din California Orange country ..... e frumos.... filmu defapt serialu |
haha, te-a prins si pe tine ? eu am terminat sezonu unu , ma apuc de doi , fratimiu deja a terminat sezonu` 3, se uita zi si noapte, ceva gen , the o.c , scoala , the o.c , papa , the o.c , somn , the o.c , scoala , etc :D
|
haha super tare..... eu ma uit pe tv la el pe pro tv.... si e abea sezonu 1 .... cred ca ma apuc de down ,,,
|
nu stiam despre ce film ziceti voi "The O.C"....eu am vazut pe pto tv akm cateva sapt 2-3 ...filmul Rebel in California....si mi s-a parut super tare...abia acum mi-am dat seama k despre ala vorbiti si voi :D...am inceput sa download si eu sezonul 1 care are 27 episoade....super film abia astept sa ma uit!!
|
ie super tare filmul ... imi place la nebunie...
si intre noi fie vb...chiar caracterizeaza adolescentii din ziua de azi ! |
am vazut Casanova....merge...deci merita sa va rupeti 2 ore sa il vedeti...:wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning