![]() |
Re: Masinile din ARAD
Legat de BMW-ul galben: are jante de piata (desi scrie OZ adica abtibildul este OZ), eleronul (care are o alta culoare decat culoarea masinii)de pe portbagaj este de toata jena (sau ii da apasare mare pe puntea spate pt a nu decola la viteze de peste 280 km/h!!!:lol: ), un abtibild de prost gust lipit pe capacul de la rezervor si nu in ultimul rand gume cu talon inalt(de regula se pun gume cu talon mic pt a da o nota de sportivitate masinii!!!) pt o masina care se vrea ,,Sport''. In concluzie: mai bine lasa masina asa cum a iesit ea din fabrica !!!!:rolleyes2
|
vorbeam despre nissan 300zx!!! 400cai zice Cox
|
Seat Leon FR TDI
1 Attachment(s)
uite si masinutza mea :D
|
faina masinuta asta ata am vazuto p la mine prin cartier
|
2 Attachment(s)
parere personala......poate cea mai tare masina din arad.....sa ne mandrim cu ea!!!!!!
|
poate.....cine mai stie.
|
Re: Seat Leon FR TDI
Quote:
|
Quote:
|
aaaa....nu.ziceam asa si io.adevaru e ca nu-i urita masina.si la 600 cai cit se zice pe aici ca are tre sa si mearga.nu?
|
Quote:
|
da leonu l-o facut p herman am fost acolo.....io sincer nu cred ca 99kidu are mai mult de 300 de cai si din surse sigure am auzit ca nu are....
|
mai conteaza cat are arata superba masina aia
|
nu l-am prins ca iese destul de rar sau ies eu rar.nu stiu.da m-as da o data sa vad ce iese.
|
eu am auzitceva de genu ca mai lipseste unitatea centrala care face legatura intre motor si modificarile care le-a facut......ceva de genu asta......masina cred ca o sa aibe la 500CP dar acum nu cred ca are mai mult cu 50-80CP peste cat are din fabrica.....plus iar am auzit ca si in starea actuala care e consuma foarte mult......E ADEVARAT ZVONU???????
|
de consum nu are rost sa vorbim.cind ai asa o masina cu motor mare esti constient ca nu poate sa consume ca un 1.9 tdi.
|
Quote:
|
si daca o regleaza tot degeaba.am incercat sa ma duc frumos prin oras cu un plin.sti cit am mers?exact 330 km.repet.frumos nu forja.si rezervoru are 90 litri.deci la un calcul simplu am avut consum de aprox 30 litri la suta.eeeee.....ce zici?
|
Quote:
|
nu-i bmw.la rs.
|
Quote:
|
Quote:
|
proprietarul leonului?...adica eu?
am doar 1.9 tdi :) chiar cu cine ai vb de ti-o zis prostiile astea? |
cred ca vorbea de KID...eh ? 2.5 TDI ?
|
super tare leonu sa-l stapanesti sanatos
marfa |
De Mitsubishi v6 preparat de DOG TUNING stie cineva ceva?a iesit la drum?cum merge?:-)
|
mai umpic mai umpic....am auzit ca au facut test si merge super masina
|
am fost azi pe la ei si mai au o bucata buna de lucru.parerea mea.oricum cred ca o sa arate fain.l-am si auzit si face fain galagie...
|
http://www.dogtuning.ro/fotografii_proiecte.html :o
Eu pana azi nici n-am auzit de Dog Tuning ? Unde au sediul ? :-/ |
arata altfel acuma.aripile is mult mai late,tobele ies in lateral prin prag.o sa arate cam ca o masina de DTM.plus ca are si 500 cai sau asa ceva....
|
Si kidu' are 500 de cai...nu?....teoretic.... ma crede cineva ca dacia mea are 300 de cai?
|
Quote:
dar spre deosibire de kid, asta cu galantu se baga la orice cursa :D |
macar atit.ca de kid n-am auzit niciodata sa se fii forjat cu cineva.plus ca treaba cu 500 de cai de pe nissan nu stiu ce sa zic.unii zic ca are atita numa ca nu stiu ce ii lipseste si de aia nu-i are pe toti numa 300 si tot povesti din astea....
|
Galantu asta v6 ca sa aiba 500 de cai trebe sa fie biturbo.
|
Quote:
|
are deja turbo pus si lucrarea arata fain.ramine de vazut cum se va comportpe dr
um |
salut baietzi. sunt din Chisineu cris si urmaresc de ceva timp forumul asta... o intrebare am... pt posesorul hondei hondei prelude: De unde ti`ai luat masina ?
Apropo... aseara am fost prin arad si m`am ambalat si eu putin pe langa cativa dintre voi... :) |
Quote:
|
si si zi ce o iesit?unde v-ati forjat?si pe unde va forjati voi seara ca io nu gasesc pe nimeni prin oras cind ma duc?
|
nu stiu ce sa zic........;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning