![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
Da, pacat ca era ud, nu am accelerat mai mult de 1 sfert de cursa din acceleratie, masina era foarte subviratoare, si lipsa de aderenta s-a simtit mult.
La masa a 2 a cand intentionam sa merg mai tare a inceput sa ploua, si culmea am scos cu 7 secunde mai bine decat in prima in care am mers usor :) |
pacat ca o plouat dar asta e, vine iarna .
numa bine ps: ai spus ca mergi cu alta masina te`ai razzgandit ? :) |
|
la mansa a 2a am vazut ca ti se cam taiase de la faza cu baba aia lipsita de orientare ca toata cursa nu facea decat sa se plimbe ca curca pe pista ...
oricum s a vazut ce poate masina te asteptam la niste liniutze cand se vor face:D |
tare vreau sa vad si eu SGM-ul in realitate.nu zic k masina nu poate dar de la aceasta cursa nu mi s-a parut deosebita in afara de intoarcerea la 180grade unde scartaia un pic.
|
Quote:
|
Quote:
Puteai sa vezi doar ca era foarte rigida suspensia, dar nu ai vazut. Fiind ud pe jos nici ce acceleratie are nu ai avut cum sa vezi. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Niste poze.
|
de la ce se auzea sunetul ala in frana de motor?
|
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=276 ti-am mai raspuns o data si cu citat.
|
scuze, am avut o cu problema cu forumul si imi arata o eroare cand postam si am crezut ca nu s-a postat. :oops: :???:
|
Quote:
|
Quote:
|
mama bai da caterincosi mai sunteti voi astia nu puteti sa raspundeti normal daca stiti tre sa faceti bascalie de oricine ?? mai ales aalpine care face de toata lumea fiti mai baieti ma ca nu vati inascut invatati!!!! apropo sgm ce e cu suspensia aia asa de rigida ?presupun ca iti cad dinti din gura pe un drum mai nasol care e secretu suspensiei aleia ca sunt foarte curios daca poti sa spui??
|
daca iti cad dinti din gura dc mai vrei sa sti care e secretu ?
|
Este suspensie hidraulica pe baza de apa sfintita.
Faci o rugaciune te ridica la cer, injuri te da cu cooru de pamant. Simplu nu? Da` eu zic ca tot de la cardan i se trage.... |
Quote:
Pacat ca te-a dezavantajat tipul evenim. si vremea (adica indemanare&ploaie) Oricum ai fost tare ... pacat de fata cu nitza :rolleyes2 :twisted: Am vazut masina odata la liniutzele de pe aeroport si odata la asta din Selgros De fiecare data ai fost :yikes::yikes::yikes: Respect si numai bine ;) |
era bine sa vina dupa cursa pe aeroport..sa le scoata alora liniutele din cap :lol:
|
salut in primu rand felicitari pt participare la deosebitul eveniment organizat la craiova , si in al doilea rand as vrea sa te intreb in regim de curse pe traseu virajat ce consum ai si daca imi poti spune cu ce presiune mergi in cauciucuri multumesc anticipat :))
al dreaq nenorocit vrei sa fi legenda |
3 Attachment(s)
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
mersi pt filme!
|
am vazut filmuletzele de pe YOUTUBE.felicitari din partea mea.sa dai clasa la multe dintre masinile actuale cu dacia e ceva.felicitari inca o data......!!!!!!!!!!!
|
dar cum toti stim SGM nu mai ie o dacie oarecare...are multe modificari si nu intra in categoria de dacie la propriu ci la figurat. apropo SGM motorul,jentile si ce mai ai pe ea e omologar RAR?
|
Nu e arma ca agheul nici dacie ca sgm-ul :)...Tot respectul
|
Quote:
|
:lol: In primul filmulet vorbeau cunoscatorii nu????Are turbo.....nos....si motor de ...aaaa....vw!!!!!Oricum respect SGM!!!!!
|
normal, nu se puteau abtine :))
|
Super marfa masina!tot respectul!
|
O adevarata legenda...respect.
|
SGMule mai vi la Craiova :lol: .... pe 2 Decembrie
S-a asfaltat Bucaovatul ......... E super tare am fost eu aseara si e beton ...... Acum depinde si de vreme ..... http://www.craiovaforum.ro/curse-aut...at-148040.html Salut :woowoo: :wave::wave: |
Quote:
|
da din pacate s-a amanat .....
se toarna al 2lea strat de asfalt pe serpentine ..... asta e .... ramane pe alta data :-P |
Masina se vinde. astept oferte la 0723700779
|
O sa-ti para rau, dar banuiesc ca o sa vina ceva si mai si , asa ca succes la pret. Da m o intrebare cum poti trece de R.A.R cand treci pe noul proprietar?
|
[QUOTE=Nastase Bogdan;1043244]Robert,bine ai revenit cu un topic despre masina ta..asta-i un lucru bun;)
N-am sa te intreb fel si fel de chestii despre cutie sau motor pt ca nu intentionez deocamdata sa fac ceva modificari in acest sens pe masina mea iar conversatie aiurea nu-mi sta in caracter sa fac. O singura nelamurire am si poate vei vrea sa-mi raspunzi..ce rol au cele 2 butoane rosii plasate pe volan:?: ..ma duc cu gandul la NOS..ai asa ceva,sau ai de gand sa montezi o instalatie:?: Merci si multa bafta in continuare si bineinteles FELICITARI:D[/QU SALUT E BETON MASINA TA,AM AVUT SI EU UNA DIN 78,SI MERGEA TRASNET IMI SPUI SI MIE DACA AI MODIFICAT CEVA CAND TI-AI PUS JANTELE ALEA?IS DE ARO 10?SI DACA NU MAI STII JANTE CA SI ATALE DE VANZARE? SI CU CAT? MERCI MULT ASTEPT RASPUNS! NOROC INCONTINUARE! |
Quote:
|
aici ai 100% dreptate,Romania e tara tuturor posibilitatilor
|
bravo mai .... ai fan club si eu care credeam ca numai o dacie are priza la pulblic aia legenda-ra
|
Ai mai vrut tu s-o vinzi si ai renuntat. Te vei razgandi din nou sau TOTUSI ai alte cele in plan?! Felicitari pentru prestatia adusa la Sellgros... pacat ca era ud... ai fi putut mai bine. Data viitoare ne vom ruga sa fie soare si... mai mult spatiu.
Poate discutam pe mess mai multe... LE: Intr-adevar, cam incet te-ai desfasurat... ma gandesc ca daca nu era asa rigida suspensia poate aveai mai mult de castigat... cu alte cuvinte, masina ta e pregatita pentru dragind nu pentru indemanare si viraje in forta unde rupi aderenta foarte usor. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning