Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

NONE 21-01-09 22:23

Re: PROBLEME cu PC-ul

1 Attachment(s)
Poftim screen-ul ca eu nu ma pricep chiar asa de bine la pc-uri :sad:

StreetStyle22 21-01-09 22:27

Nimic iesit din comun(codecuriile alea sunt aiurea,incearca Klcodec).Nwiz din cate stiu e de la Nvidia. Mai bine dai un format C,din cate vad eu,tu poti formata C-ul,ca pe D ai windows.

dolb 21-01-09 22:27

ia deselecteaza RocketDock, transbar si ubericon, da-i un apply.. si un ok..si da-i un restart !

also mai fa-mi un printscreen si la "services" ( inainte de startup ) dar sa ii bifezi hide all microsoft services ;)

Dar ti-am zis..incearca si un Total Comander sau un Explorer.

NONE 21-01-09 22:30

1 Attachment(s)
Am deselectat alea dar tot asa e,eu am alea de 7 luni si n-am avut probleme cu ele :cry:
poftim si screen-ul

dolb 21-01-09 22:34

pana mea.. ia C-ul.. si pune-l pe o litera.. nush Q .. ceva R sau W ( sa nu pui X ;) ) si apoi ia D-ul si pune-l la fel.. pe alta litera. . H, J, K.. si apoi iarasi iei C-ul si il pui corect pe C.. si iei D-ul si il pui corect pe D :) ia vezi.. merge? mi se pare un pic cam ciudat! adica..am intalnit un singur caz la care s-a recurs la sters partitii si format.

NONE 21-01-09 22:35

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1999924)
pana mea.. ia C-ul.. si pune-l pe o litera.. nush Q .. ceva R sau W ( sa nu pui X ;) ) si apoi ia D-ul si pune-l la fel.. pe alta litera. . H, J, K.. si apoi iarasi iei C-ul si il pui corect pe C.. si iei D-ul si il pui corect pe D :) ia vezi.. merge? mi se pare un pic cam ciudat! adica..am intalnit un singur caz la care s-a recurs la sters partitii si format.

Pai nu te-ai intrebat si tu ca eu nu stiu sa fac asta :lol::lol:
scuze dar sunt paralel cu pc-ul :???:
mie trebuie sa imi explici pas cu pass :-)

NONE 21-01-09 22:44

dreaq stie :lol::lol::lol:
cand am facut partitia, ca hardu asta aveam doar o partitie :-)
pai asa le am de cand am luat pc-ul :???:

dolb 21-01-09 22:45

sincer..nu-mi mai aduc aminte cum se modificau! oricum tu incearca un total comander .. daca nu merge cu total.. dai restart, boteaza de pe cd.. sterge partitiile si fa-ti ce partitii vrei si instaleaza win-u pe C :)

Suzy_01 23-01-09 08:28

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1999958)
dreaq stie :lol::lol::lol:
cand am facut partitia, ca hardu asta aveam doar o partitie :-)
pai asa le am de cand am luat pc-ul :???:

ce am gasit aici (in link gasesti si rezolvarea problemei):
C:\resycled\ntldr.com is a worm that creates autorun.inf files on drives when the removable drive is inserted into a computer. Whenever you try to open drives, a message is shown C:\resycled\ntldr.com is not a valid Win32 Application.

Type: Worm
Risk Impact: High
File Names: ntldr.com, Zlob.DNS Changer
Systems Affected: Windows 2000, Windows 95, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP
Removal : IMMEDIATELY

IONUT-GBP 23-01-09 11:57

1 Attachment(s)
cum pot scapa si eu de eroarea asta ?

dolb 23-01-09 12:02

1 Attachment(s)
pana iti pun eu un program aici, tu scoate placile de retea si incearca sa vezi daca iti mai da eroarea !

EDIT: presupun ca poti intra in windows, instaleaza progamul asta atasat, si schimba cateva cifre la fiecare MAC ( daca ai mai multe placi de retea )..ii dai update sau apply.. si vezi daca iti mai apare eroarea !

Atentie! daca ai conexiune net pe una din placi, dupa schimbarea MAC-ului iti va pica netul si va trebui sa vorbesti cu un administrator al providerului tau sa iti aprobe noul MAC ;)

IONUT-GBP 23-01-09 12:46

ms :-)
am 2 placi de retea , una integrata si una separata , cea integrata din ce am citit pe internet s-a ars din cauza overclocking'ului... :) si am dezactivato din BIOS dar tot apare ..:rolleyes2

pHlow 23-01-09 13:56

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2003734)
Atentie! daca ai conexiune net pe una din placi, dupa schimbarea MAC-ului iti va pica netul si va trebui sa vorbesti cu un administrator al providerului tau sa iti aprobe noul MAC ;)

Asta in cazul in care routerul filtreaza mac-urile si aloca ip-uri statice in functie de mac. Altfel poate sa stea linistit.

IONUT-GBP 23-01-09 19:10

deci eu am RDS ,dupa ce fac ce a zis dolb si numai imi merge netul , sun la RDS si ce le zic?

pHlow 23-01-09 19:18

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 2004873)
deci eu am RDS ,dupa ce fac ce a zis dolb si numai imi merge netul , sun la RDS si ce le zic?

Daca nu iti merge, ii suni si le spui ca ti-ai schimbat placa de retea si ca vrei sa le dai noul MAC.

dolb 23-01-09 20:51

da..sau ca ti-ai schimbat calculatorul ! eu ii sun pe ai mei la fiecare 2 luni.

IONUT-GBP 23-01-09 22:31

am facut eu niste prostii pe aici am incercat tot felul de combinatii din bios si program.... degeaba la fel imi facea ...intr-un final m-am ales cu netul blocat vreo 3 ore ...dupa multe telefoane la RDS s-a rezolvat cu IP'ul :))

dolb 23-01-09 22:35

sorry pt incurcatura! inseamna ca ai probleme mult mai grave! ai incercat sa dezactivezi din bios si placa onboard si placa atasata?

IONUT-GBP 23-01-09 22:41

nui nimic , am dezactivat placa integrata din bios , am scos-o pe cea din PCI si degeaba , la fel cu F1

StreetStyle22 25-01-09 01:06

Ai cumva o optiune in Bios, activata ceva cu de genul cu Lan Boot ? Dai un reset la Bios,va renevi la setariile din fabrica.Si eu am doua placi de retea si nu are treaba una cu alta. Daca placa de retea e dezactivata din bios,si tot apare dezinstaleaza driverele,si eu unul nu am mai auzit placa de retea sa se arda din cauza unui OC.

IONUT-GBP 25-01-09 01:28

da am ,am dat reset la bios , Lan Boot era pe disabled ...degeaba ... singurul lucru care ma enerveaza este ca trebuie sa apas mereu F1... daca as scapa de asta ar fi OK...nu ma intereseaza placa de retea onbord

dolb 25-01-09 08:01

cum ai dat reset? ai scos bateria?

IONUT-GBP 25-01-09 11:28

nu...defapt am dat revenire la setarile din fabrica:D

dolb 25-01-09 11:51

pai ia incearca sa scoti bateria bios-ului :) stii care e nu? cea de pe placa de baza! o scoti .. o lasi 5 secunde si o bagi la loc

StreetStyle22 25-01-09 12:08

Sa nu uiti sa scoti si pc-ul din priza.

dolb 25-01-09 12:18

:) merge si daca isi opreste doar sursa si pune mainile pe carcasa :) recomand sa folosesti o surubelnita

IONUT-GBP 25-01-09 13:16

degeaba :(

StreetStyle22 25-01-09 13:28

Ai probleme cu Bios,uite aici, http://www.devhardware.com/forums/mo...1t-119353.html . Cred ca trebuie Update la bios. Din ce am inteles eu,el a avut 2.40 versiune bios a trecut la 1.60 dar sistemul era instabil si a recuperat adresa MAc,dupa aceea a trecut la 2.40 din nou si ia ramas adresa mac.Asrock Dual Vista LG775 motherboard, VIA PT880 Pro/Ultra chipset.

So I resorted to flashing the bios back to an older version. 2.40>1.60. In 1.60 they addressed some sort of mac address problem so I figured it was the most appropriate. When I did so, I got my mac address back! Hooray! Except like always, my stable was very unstable, loading apps or trying to play games. So I flashed to 2.40 again and I still have a mac address now. Anyways I'm trying to test system stabability, I haven't reset the cmos yet either, frankly I don't want to unless absolutely necessary.

extrm 02-02-09 14:46

nu`mi merge messul deloc .. l`am instalat si dezinstalat de "n" ori, diferite versiuni, am reinstalat chiar si windows`ul. Dau dublu click pe icon si pur si simplu nu se intampla nimic, de asemenea este singurul program care nu merge din pc .. toate celelalte functioneaza perfect :| Stie cineva care ar fi problema :-??

dolb 02-02-09 14:48

probabil sa ai firewall

oricum poti folosi o varianta foarte apropiata de messenger care iti pastreaza si log-urile si am impresia ca poti face si transfer de fisiere.

http://webmessenger.yahoo.com

extrm 02-02-09 14:51

am dezactivat si firewallu .. degeaba tot nu vrea

dolb 02-02-09 14:52

ce PC ai.. ce windows pui pe el?

extrm 02-02-09 14:54

Sp2 l`am avut din totdeauna .. pana acum aproximativ 2 sapt, mergea messu perfect :)

dolb 02-02-09 15:56

pai ce sp2? vista, xp, ME :).. original? copie? indian?

extrm 02-02-09 19:23

pai Xp Sp2 :D ... si e cam copie ...

dolb 02-02-09 19:45

pai ia incearca tu unul curat! ca asa am avut si eu probleme cu tampenii d'astea..stylexp sau cum s-or numi! incearca XP sp2 CLEAN :)

radu.3 02-02-09 20:00

Am si eu o problema care suna cam asa:
am zeci de dvd-uri cu filme pentru ca scot mai multe si nu am unde sa le tin pe 80gb, dar sunt la care ma uit si la tv, de pe dvdplayer.
Problema e urmatoarea: sunt unele filme care pe calculator merg foarte bine, si subtitrarea, etc, dar pe dvd-player, cand incerc sa ma uit la TV la un film...nu merg ori deloc ori cu probleme. De exemplu la ultimul dvd...am 3 filme pe el; la unul sunt decalate toate: sunetul, subtitrarea si imaginea, desi pe calculator merge struna, iar la celalalt nu merge subtitrarea deloc. Pe al 3-lea nu am avut curajul sa il incerc de nervi :lol:

As vrea sa imi spuneti ce as putea face pentru ca in primul rand imi mananc mie rabdarea si apoi stric dvd-uri in prostie.

Multumesc anticipat

dolb 02-02-09 20:06

pai sunt 2 sanse sa rezolvam problema!

presupun ca tu pui pe DVD , filmul DIRECT .AVI.. nu DVDVIDEO.

Daca e asa 1. ori nu iti scrie bine dvdrw-u ( 30 % sanse sa se intample asta )
2. ori dvd-ul de la TV este foarte slab calitativ si nu stie sa citeasca orice format ( 60% sanse sa se intample asta )

radu.3 02-02-09 21:54

da, filmul il pun .avi ...

Si tind sa cred ca aleg a 2-a varianta...dvd-ul l-am castigat mai demult...firma e AXA cica :lol:

Dar cu ideea asta m-am obisnuit...Si ma gandeam sa leg tv-ul la calculator...cum pot face asta? ma refer in loc de monitor :)

dolb 02-02-09 21:58

ce TV ai? .. cele noi ( LCD ) au intrare PC si poti trage cablul din placa video direct in TV fara prea multe cunostinte!

in legatura cu DVD-ul..te asigur ca e de la aparatul in sine ! .. si eu am unul MicroMaxx si mai face figuri la unele ..dar f f rar, chiar am ramas surprins cat de bun e! Prietena mea are SONY cu DIVX si e prastie .. nu stie sa citeasca orice format ( doar cateva avi-uri citeste ).

Recomand programul CONVERT X TO DVD ( ti-l pot da pe mess ), doar bagi "avi-ul" si "subtitrarea" il lasi o ora jumate sa gandeasca..si ti-l face DVD VIDEO si atunci nu are cum sa se mai intrerupa!

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning