Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

tea_radu 17-08-10 16:16

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 3590290)
ai mai facut ? ai o poza cumva ? stii dimensiunile ? chiar sunt interesat :)

app,se pot face pe fumuriu ?

Am mai facut, poza, daca nu e pusa in topic, nu am
Se pot face si pe fumuriu dar costa foarte mult materialul

b3nny 17-08-10 16:25

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

foarte mult ? adica cat m`ar ajunge sticlele ?

tea_radu 17-08-10 20:22

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 3591499)
foarte mult ? adica cat m`ar ajunge sticlele ?

Pai trebuie sa suporti pretul intregral al cumpararii unei foi de plexiglass fumuriu, 600 ron, deci foarte mult

b3nny 17-08-10 20:38

prea mult ! atunci am sa te anunt zilele astea cand poti sa te apuci de sticlele de golf 2... ok ? ma gandesc ca ai toate dimensiunile din moment ce ai mai facut ...

tea_radu 17-08-10 22:10

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 3592004)
prea mult ! atunci am sa te anunt zilele astea cand poti sa te apuci de sticlele de golf 2... ok ? ma gandesc ca ai toate dimensiunile din moment ce ai mai facut ...

Stiu ca este mult.Oricum trebuie sa imi trimiti oala iar dupa oala imi dau seama care din matrite este buna.In alta ordine de idei ar fi perfect daca ai putea sa imi trimiti farurile intregi, cu tot cu sticle

b3nny 18-08-10 09:59

o sa iti trimit eventual un far cu tot cu sticla pe el dupa care sa faci tu sticlele si tu imi trimiti doar sticlele si le montez eu :-) toate cele bune

tea_radu 18-08-10 10:04

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 3592980)
o sa iti trimit eventual un far cu tot cu sticla pe el dupa care sa faci tu sticlele si tu imi trimiti doar sticlele si le montez eu :-) toate cele bune

Perfect

iannis 27-08-10 21:34

Salut.Nu am inteles cum reparati anume cind nu functioneaza sau cind e crapat sau alt fel?Intreb pt ca am si eu 2 probleme la un x5 mai veche.Si anume stopul spate sus orizontal imi merge pe jumatate.Si stopul spate dreapta cam este ruginit inauntru si tot timpul nu merge, sau are si momente ca merge.Si imi intra si apa cind ploua.Se poate repara? mersi mult

tea_radu 28-08-10 03:57

Quote:

Originally Posted by iannis (Post 3614777)
Salut.Nu am inteles cum reparati anume cind nu functioneaza sau cind e crapat sau alt fel?Intreb pt ca am si eu 2 probleme la un x5 mai veche.Si anume stopul spate sus orizontal imi merge pe jumatate.Si stopul spate dreapta cam este ruginit inauntru si tot timpul nu merge, sau are si momente ca merge.Si imi intra si apa cind ploua.Se poate repara? mersi mult

Salut, se poate repara dar cel mai bine daca esti din Bucuresti, vino intr-o zi la noi sa vorbim la fata locului pentru ca inteleg ca ai mai multe probleme

iannis 28-08-10 23:33

asa o sa fac o sa trec pe la dmv.Zilele astea,sa va uitati la elle.mersi cu respect IANNIS

raducumucu 07-09-10 11:49

salut

am si eu doua stopuri de saab 9-3 2001. ambele au cate o spartura, numai ca in zone diferite. asadar ar trebui inlocuite "sticlele" cu totul poti estima un pret? merci

http://www.autozzap.ro/files/catalog...ight_large.jpg

tea_radu 08-09-10 12:29

Quote:

Originally Posted by raducumucu (Post 3640647)
salut

am si eu doua stopuri de saab 9-3 2001. ambele au cate o spartura, numai ca in zone diferite. asadar ar trebui inlocuite "sticlele" cu totul poti estima un pret? merci

http://www.autozzap.ro/files/catalog...ight_large.jpg

Salut, nu stiu ce sa iti spun, depinde pe care parte din stop este spartura

raducumucu 09-09-10 09:44

am inteles. dar daca aduc eu un alt stop care are partea aceea de jos transparenta intacta, e greu sa o inlocuiti pe asta sparta cu aia? adica sa dati jos toata partea transparenta de pe asta al meu si sa puneti alta pe care o aduc eu. credeti ca s-ar putea? ca nu cred ca sunt facute dintr-o singura bucata. cam cat ar costa aceasta operatiune?

multumesc

sorin_sorin95 10-09-10 02:02

Salut cat ma costa sticla la faruri clara pt un golf 3? Merci

tea_radu 10-09-10 10:22

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 3647560)
Salut cat ma costa sticla la faruri clara pt un golf 3? Merci

Salut, 100 ron de far

MihaiS 10-09-10 11:28

1 Attachment(s)
am un set de triple spate vectra a irmscher si sunt crapate. se poate face ceva?

MM-69-GSM 10-09-10 15:22

un seet de sticle face lift la un bmw e39 ( seria 5 din 2002 ) la ce pret le ai si daca se poate o poza

tea_radu 10-09-10 18:32

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 3648278)
am un set de triple spate vectra a irmscher si sunt crapate. se poate face ceva?

Salut, de lipit, te costa 50 ron ambele, iar de schimbat 100 ron bucata

Quote:

Originally Posted by MM-69-GSM (Post 3648884)
un seet de sticle face lift la un bmw e39 ( seria 5 din 2002 ) la ce pret le ai si daca se poate o poza

Salut, poza din pacate nu am, costa 150 ron de far

tea_radu 10-09-10 18:37

5 Attachment(s)
Faruri Bmw e36, atv, Iveco:arrow:

tea_radu 15-09-10 11:17

2 Attachment(s)
Far S class:arrow:

tea_radu 18-09-10 13:16

7 Attachment(s)
Faruri Bmw e39 + Opel Vectra A:arrow:

quick_5hifter 19-09-10 19:11

Salut!
Sunt Alex cu Celica albastra din Constanta, am comandat la voi geamuri proiectoare si semnalizari transparente.
Am suferit de curand un accident si am nevoie, printre altele, de un nou geam pentru semnalizarea de pe dreapta.
Cum procedez, trimit semnalizarea fara geam? Chiar daca mai aveti matritele, as prefera sa lipiti voi geamul... si sper ca mai aveti matritele, ca geamul vechi s-a spart si a ramas la locul accidentului, iar geamurile originale portocalii au ramas la voi (sau le-ati aruncat, nu mai stiu).
Se poate un mesaj privat cu adresa si cu pret?
Eventual o sa trimit si lucas-urile, sa le aplicati acelasi "tratament" (galben -> transparent).
Ramasese sa trimit si un stop pentru modificare, insa sunt vremuri grele si am multe alte cheltuieli pe cap... deci o mai aman.
Multumesc anticipat, toate cele bune!

tea_radu 20-09-10 14:16

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3668956)
Salut!
Sunt Alex cu Celica albastra din Constanta, am comandat la voi geamuri proiectoare si semnalizari transparente.
Am suferit de curand un accident si am nevoie, printre altele, de un nou geam pentru semnalizarea de pe dreapta.
Cum procedez, trimit semnalizarea fara geam? Chiar daca mai aveti matritele, as prefera sa lipiti voi geamul... si sper ca mai aveti matritele, ca geamul vechi s-a spart si a ramas la locul accidentului, iar geamurile originale portocalii au ramas la voi (sau le-ati aruncat, nu mai stiu).
Se poate un mesaj privat cu adresa si cu pret?
Eventual o sa trimit si lucas-urile, sa le aplicati acelasi "tratament" (galben -> transparent).
Ramasese sa trimit si un stop pentru modificare, insa sunt vremuri grele si am multe alte cheltuieli pe cap... deci o mai aman.
Multumesc anticipat, toate cele bune!

Salut, mai intai pune-mi si o poza cu lucasurile, ms, matritele le mai avem , nu-ti fa griji

dany3l_sk 27-09-10 00:42

2 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza si pe mine daca poti sa faci 2 sticle pentru proiectoare la un hyundai coupe si daca le poti lipi tot tu si un pret eventual.

tea_radu 27-09-10 03:59

Quote:

Originally Posted by dany3l_sk (Post 3685524)
Salut, ma intereseaza si pe mine daca poti sa faci 2 sticle pentru proiectoare la un hyundai coupe si daca le poti lipi tot tu si un pret eventual.

Salut, se pot face, te costa 50 ron bucata, eu le lipesc, binenteles

tzeasta 29-09-10 12:18

1 Attachment(s)
salut am si eu un stop spart poti sa ma ajuti cu el ? si un pret te rog

tea_radu 29-09-10 19:59

Quote:

Originally Posted by tzeasta (Post 3690643)
salut am si eu un stop spart poti sa ma ajuti cu el ? si un pret te rog

Salut, e toata sticla sparta, nu?
Asa se vede din poza

tzeasta 29-09-10 22:20

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3691713)
Asa se vede din poza

da am taiato eu ca sa pot sa mai merg cu masina ;)) acum am alte stopuri pe masina deci la ala trebuie sa refaci alta sticla defapt plastic

tea_radu 30-09-10 02:41

Quote:

Originally Posted by tzeasta (Post 3692109)
da am taiato eu ca sa pot sa mai merg cu masina ;)) acum am alte stopuri pe masina deci la ala trebuie sa refaci alta sticla defapt plastic

Se face, te costa 150 ron

tzeasta 30-09-10 15:45

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3692358)
Se face, te costa 150 ron

vinde un baiat 2 stopuri clasice 150 daca era un mil il faceam ms frumos

danudz 13-10-10 17:49

o sticla de far pt fiat marea, cat ma ajunge? Cum se procedeaza? Te rog trimite PM

CiuFy 16-10-10 11:16

salut, ma intereseaza si pe mine geamul la un stop de cielo si geamul de la proiector.ambele pe partea dreapta.

tea_radu 21-10-10 02:06

Quote:

Originally Posted by CiuFy (Post 3731202)
salut, ma intereseaza si pe mine geamul la un stop de cielo si geamul de la proiector.ambele pe partea dreapta.

Salut, proiectorul te costa 30 ron iar pentru a-ti putea da un pret pentru stop trebuie sa il vad

CiuFy 21-10-10 16:28

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3744870)
Salut, proiectorul te costa 30 ron iar pentru a-ti putea da un pret pentru stop trebuie sa il vad

O poza te ajuta cu ceva?

tea_radu 22-10-10 03:28

Quote:

Originally Posted by CiuFy (Post 3746134)
O poza te ajuta cu ceva?

da, e ok o poza

BC-20-LET 29-10-10 15:34

Un numar de telefon, te rog .

tea_radu 30-10-10 15:42

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 3767651)
Un numar de telefon, te rog .

Ai pm

Bogdan XXX 04-11-10 21:22

vreau si eu o pereche de sticle clare pt doua proiectoare bmw e30 an 90.si daca poti sa-mi dai un pret

tea_radu 05-11-10 01:25

Quote:

Originally Posted by Bogdan XXX (Post 3785593)
vreau si eu o pereche de sticle clare pt doua proiectoare bmw e30 an 90.si daca poti sa-mi dai un pret

50 ron bucata

tzeasta 05-11-10 20:38

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3691713)
Asa se vede din poza

salut imi repari si mie stopu asta? platesc un mil maxim pe 15 am bani ...

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning