Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

aditzu_adx 30-03-08 22:05

Re: Dacia masina mea

hai ma ca se vede foarte bine asa ...sunt curios cum o sa arate cu grila...bafta

ozn_yakuza 03-04-08 17:44

am facut noi modificari la ea dar astept sa ii fac poze ca sa vedeti pozele nu sa ziceti ca doar vb.

aditzu_adx 03-04-08 20:31

ce i-ai mai facut man??? pana pui poze zi si u???

GTXR 03-04-08 23:01

fa ceva la capota ca da naspa ceva ploape sudate ,,,eu stiu

gyde 04-04-08 00:40

sal am si eu o parere ma iau dupa GTXR iar sta bine cu niste pleoape la capota aia si cu jantele albe mie nu prea imi place mai bine dadeau negre ca ai si spatele negru si barile zic eu asta e parerea mea acum ramane de vazut o idee in plus nu strica;) bafta la proiect

ozn_yakuza 04-04-08 09:00

pleoape poate o sa ii fac atunci cand o sa o vopsesc,dar jantele eu caut in continuare canadiede dar cu super balon si tot albe le fac.

o sa pun noi poze si se prevede o proba de sunet........

ozn_yakuza 04-04-08 15:43

17 Attachment(s)
si au venit si pozele si acum arat ce modificari am mai facut la masina :

1 pompa de servo frana noua si gata montata
2 filtru de aer conic cu traseu de aer modificat
3 grila fata modificata + sita
4 semnalizari fata facute argintii 70%
5 am dat jos aerisirile de pe plafon
6 folie pusa pe stopuri in dreptul semnalizarilor si a luminilor de mers cu spatele
7 panouri de usi de model vechi refacute si putin modificate

o sa urmeze o proba de sunet pt voi cu sunetul care il face motorul cu filtru montat

ozn_yakuza 08-04-08 17:00

o sa urmeze poze cu usile fata fara manere de interior si cu usile spate fara clante la exterior.

TheEnZo 08-04-08 18:52

Ti-am citit cam tot topicu ... criticii sunt multe ... cateva ar fii
1.Vopseaua aia e oribile
2.Masina e prea inalta
3.Actibildurile alea sunt cu niste nume de care sunt sigur ca unele nici nu stii de la ce provin ... si n-au treaba cu tuningu la dacie.
4.Traseul ala de aer mi se pare o abureala ... ar trebui sa fie cat mai drept cu o dimensiune mai mare si fara coturile alea aiurea acolo .

si numai continui ca am prea mult de zis ....

ozn_yakuza 09-04-08 09:36

bravo esti tare dar ceva bun nu ai gasit daca tot ai citit topicul meu?

si apropo patroane nu se scrie ,, actipilduri '' se scrie cu b

razvanell 10-04-08 01:16

le zice stickere boss;)

adi.schumi_tm 10-04-08 07:13

La exterior arata bine chiar asa crem,dar totusi nu inteleg de ce ai scos manerele interioare de la usile din spate si vrei sa le scoti si pe cele de la usile din fatza?

ozn_yakuza 10-04-08 09:34

bai razvanel nu stiu daca tu esti roman dar la noi in Romania asa le zice pt ca ,, AICI E ROMANIA NU NY NU LA'' INTELEGI CE VREAU EU SA ZIC?

ozn_yakuza 10-04-08 09:36

ADY EU AM DAT JOS MANERELE CA SA O USUREZ SI DACA O SA CITESTI TOT TOPICUL MEU O SA VEZI CA PE LA PAGINILE 5 6 NU MAI STIU SG O SA VEZI POZE CUM ARATA USILE MELE PE INTERIOR SI O SA TE LAMURESTI SINGUR.

masina mea acum are 810 kg iar in talon avea 960.

B-61-KYS 10-04-08 10:51

Mai mare prostie nici ca am auzit :)) cu cat e mai usoara cu atat e mai tunata si mai sprintena?? :|

kapa_krs88 10-04-08 12:54

eu zic sa mai renunti la cate ceva....ex: stergatoare, roata de rezerva :D:D:D:D poate mai gasesti tu ceva

ozn_yakuza 10-04-08 20:28

aloo daca si oamenii din campionatele de WTCC sau DTM sau WRC s-ar lua dupa vorbele voastre care vb fara sa cerceteze cred ca nu am mai castiga ei campionate dupa campionate.
secretul unei masini care rupe multe masini la liniute nu e un motor de 180000 pe un sasiu de dacie ci sa fie usoara reglata bine si asa o sa ai si demaraj ff bun si directie mai precisa si un consum un piculet mai redus si niste frane mult mai bune.

adi.schumi_tm 10-04-08 20:45

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1476679)
ADY EU AM DAT JOS MANERELE CA SA O USUREZ SI DACA O SA CITESTI TOT TOPICUL MEU O SA VEZI CA PE LA PAGINILE 5 6 NU MAI STIU SG O SA VEZI POZE CUM ARATA USILE MELE PE INTERIOR SI O SA TE LAMURESTI SINGUR.

masina mea acum are 810 kg iar in talon avea 960.

Dap am citit si am inteles ce urmaresti.Pana acum vad ca ai reusit sa o usurezi cu ceva.bafta in continuare la ce vrei sa faci cu ea.pacat ca ai dat autocolantul ala de pe prabriz jos,chiar pacat,eu nu l-as fi dat jos :D

ozn_yakuza 11-04-08 14:47

de autocolantul cu DACIA RALLY TEAM?
a deranjat niste oameni ca cica eu sunt din dambovita si nu prea agreeaza pers din aceasta parte a tarii.

B 89 WRC 11-04-08 15:20

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1479380)
de autocolantul cu DACIA RALLY TEAM?
a deranjat niste oameni ca cica eu sunt din dambovita si nu prea agreeaza pers din aceasta parte a tarii.

cred ca ai inteles gresit
nu e vb de persoane ci de masini de exemplu ozn-ul asta al tau

bolidu' 11-04-08 15:20

nu e faza man k nu agreeaza oameni din partea aia a tarii dar din cate stiu eu DRT e o gasca de prieteni.tre sa fii de-al lor ca sa ai autocolantul ,nu asa si-l pune cine vrea.si kiar ii admir pt treaba asta.

ozn_yakuza 11-04-08 18:10

ee bv lor si atata tot. respect.

ozn_yakuza 11-04-08 18:13

WRC auzi si cum fac si eu sa fiu ,,participant curse'' asa cum esti tu si cum scrie la tine la avatar acolo. cum pot sa ajung in legatura cu voi?

ozn_yakuza 11-04-08 18:25

va rog frumos daca va pricepeti sa imi modificati si mie cateva poze cu masina ca sa vad ce ati face voi la ea si in special ce culori i-ati da.

ozn_yakuza 14-04-08 13:16

mai zic inca o data cine stie sa imi modifice virtual masina mea in special la vopsea adica rosu cu alb?

AG-20-MCA 14-04-08 13:45

iti modific cu cea mai mare placere da cand o sa ii faci poze la rezolutie de ce-l putin 1024:-P si poze cat de cat drepte si cu toata masina nu decat pe jumatate

cannavaro 14-04-08 14:54

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1479736)
WRC auzi si cum fac si eu sa fiu ,,participant curse'' asa cum esti tu si cum scrie la tine la avatar acolo. cum pot sa ajung in legatura cu voi?

ca sa fii "participant curse" trebuie sa ai o masina care "participa la curse"

ozn_yakuza 14-04-08 18:52

hop si ursul din poveste.

ozn_yakuza 17-04-08 09:56

am montat un set nou de leduri la bord si alte ceasuri si ace sper ca sambata sa fac si poze pe timp de zi si de noapte.

ozn_yakuza 18-04-08 11:28

rog a fi sters acest thread pt ca masina va suferi modificari majore si nu o ami vreau in acest thread.

Cypy... 23-04-08 16:18

de sters nu cred ca se poate doar de inchis...Dar nustiu mai bine las un moderator sa raspunda

ozn_yakuza 24-04-08 13:32

pai atunci sa-l inchida cineva pt ca masina mea va avea mari modificari si nu o sa mai fie aceeasi masina.
va rog sa -l inchideti.

RobertRFG 24-04-08 13:47

pai daca masina ta o sa sufere modificaei majore lase topicu deschis...

Ja_Rule 24-04-08 14:47

mie unu` mi se pare mai normal ca topicul sa ramana deschis si sa se vada evolutia masinii .. ce este si ce va ajunge ... e parerea mea

db_85_amd 24-04-08 23:31

da ba lasa topicul deschis,sa se vada ce ai lucrat la ea,asa am si eu acolo la mine pe forum

ozn_yakuza 25-04-08 14:29

bine il las deschis.
gata sunt cuminte si o sa urmeze si poze noi.

kapa_krs88 25-04-08 15:01

bine faci ca il lasi deschis....
asa vom vedea si noi ce a fost si ce va ajunge

aditzu_adx 25-04-08 20:27

ai luat o decizi foarte buna...multa bafta si astept poze cu noile modificari

ozn_yakuza 01-05-08 18:07

30 Attachment(s)
am revenit cu noi poze in stadiul de pregatiri pt RAR.
apoi iar o modific rau de tot.
masina va fi vopsita in rosu.
o sa revin cu noi poze.

ozn_yakuza 01-05-08 18:14

3 Attachment(s)
alte poze.

All times are GMT +2. The time now is 02:14.

- Copyright 2026 4Tuning