![]() |
Re: Giurgiu
16v SFI ,
eleronu sa vandut e la o alfa de bg . |
ma gandeam io ca e sfi
|
proxxxxxxxxxx.... faptul ca am 2 randuri de folie "SUPER D.B." nu are legatura cu CP... si folia chiar nu intereseaza pe nimeni ;)
|
sal
nu stiu daca ati vazut toti dar e o sectiune cu provocari si avand in vedere ca aici sunt toti din gr ce ar fi sa se lanseze provocari chiar aici ??? cred ca ar fi frumos si bineinteles cred ca o sa vina cristian cc si o sa faca neste bashini dar eu unu trec cu vederea voi faceti ce vreti asadar sper sa vad in scurt timp provocari |
e36 318i 113cp, astept provocari :)
|
:suspiciou care a daramat gardu' de la piciorul podului? cam urata franarea....:rolleyes2
|
Quote:
pe un schwepps mandarin la jumate. |
2 Attachment(s)
poze noi cu calibra .
|
Arata bine , am vazuto si prin oras
|
Quote:
cand si unde ? dar o dam pe o stica de 1.5 :D edit: daca se poate diseara dupa 10 ;) |
Quote:
in cel mai rau caz fac cu a mea :)) |
in cel mai rau caz cu a ta nici nu puteam sa ma tin dupa tine :))
pacat ca nu am vazut mesajul pe forum ieri, ca nu am intrat, dar o lasam pe alta data ;) |
1 Attachment(s)
Salut baieti!
pana la urma ati cam lasat`o balta cu clubul se pare ...daca va decideti pana la urma ma bag si eu. **COSMIN** ma intereseaza si pe mine cat m`ar duce vopsirea la 4 jenti.(sunt astea din poza de mai jos numai ca acum le`am dat eu cu un spray negru la misto) eventual sa imi zici daca ai si posibilitatea sa scoti tu gumele de pe ele ca nu mai am alt set si nu prea as lasa`o desculta pe butuci. aaaa da si cam cat ar dura? bafta |
5 Attachment(s)
@**COSMIN** iti mai merge Olteanu`? Am avut si eu unu` de care imi este tare dor ...a fost prima mea masina....si neah...prima dragoste nu se uita.... Al meu l`am dat la cineva pe net ...a ajuns pe undeva pe la Satu Mare .. uite cateva poze cu el poate l`ai vazut prin oras mai demult....cam acum 3-4 ani l`am dat
|
GxGxG : am renuntat la oltcit din mai multe motive. acum am un ford fiesta mk2 diesel. e mai ieftin cu asta. :D
|
Stiti careva daca se ocupa cineva cu colantari in giurgiu? si eventual niste preturi?
|
Salut baieti.Un peugeot cu nr de bulgari,cu 75 cp este binevenit :)?
Quote:
|
Mersi ronnaldinho ...si bine ai venit :)
|
Vrea vreun giurgiuvean sa ne facem si noi un club?Sau exista vreunu unde as putea sa intru si eu?
|
Pai asta se discuta mai inainte....de un club. Dar sti reclama aia ....`n-ai cu cine....` :-)
Ar mai fi JMS prin oras,cu un club dar nu stiu mai multe detalii. **COSMIN** ar putea sa ne zica ceva mai multe despre el ....:D |
asta vroiam sa zic,k am vazut cateva masini cu parasolare JMS
|
JMS nu accepta masini sub 116 CP in club :P
|
Salutare baieti eu alaturi de Jac sunt unu dintre membrii fondatori ai clubului JMS Streetclub,si intradevar am impus o anumita limita de cai ca sa mai selectam un pic membrii dar sunteti bine veniti la noi pe site si forum si chiar la intalniri.Ne gasiti aici:http://jms-team.ro/club/club.php
daca aveti intrebari Cristi Calineata este numele meu si ma gasiti la nr de tel 0764508371 |
Quote:
|
Quote:
|
calineata tu rupeai pe `any` in doua?
sunt George (GxG) care umblam cu Bau (carasu` sau Pest19) :-P |
Quote:
Ps.ANY era nr de la niste masini a nu se intelege altceva:) |
Poate reusiti sa faceti si voi o adunare ceva cu membrii de pe forum ....sau faceti o `sub-categorie` si pt astia cu ponei mai putini :-P ca nu toti suntem asa `dotati`
ps: am fost plecat in `tarile calde` |
Quote:
vezi ca am un bmw verde |
Mda....asta seara nu pot ajunge....ar trebui anuntat cu o saptamana inainte sa se poata `mobiliza` mai multa lume,nu? oricum mai vb
|
Quote:
pai e o chestie de moment asa nu ceva organizat o sa vina si proaux si inca cativa |
cristi, cred k trebuie sa vorbim cu jaq sa scoata limitarile de cai, de plm pentru club
adevarul e ca suntem putini in club oricum, si daca vrem sa facem curse, ceva organizat, sau alte chestii, trebuie sa fim cat mai multi. plus ca pasiunea pentru masini nu se masoara in cai, acum serios. acum ceva timp nici noi nu ne-am fi incadrat ca putere :) dar stiam despre motoare si curse mult mai multe ca altii cu 150-200 de cai . probabil asa sunt si acum baieti cu dacii, olcit, sau alte masini slabe care totusi sunt pasionati si au habar de masini . si care isi mai rup si mainile prin ele cum facem si noi. |
Quote:
|
Quote:
am vazut ieri masina ta, e verde perlat ? |
Quote:
Ps.poate lasi si tu un id de mess ca sa vb direct al meu este :[email protected] |
@pro-aux nu te intereseaza sa facem un `fan club` Lancia in Giurgiu? Ca sunt destule masini in oras.... :)
|
tu ai cumva si un opel astra caravan cu GXG ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Rugaminte la toti forumistii din Giurgiu.
S-a furat de catre un individ din Giurgiu Honda Civic 5d Sport, cu urmatoarele "semnalmente": -culoare rosie, -folii fumurii fata, aproape negre fata si luneta (inclusiv partea de plastic) -xenon pe faza scurta si proiectoare -B-82-YFG (posibil schimbat) persoana care a inchiriat-o si "a uitat" s-o returneze Tudorache Mihai Sorin de 33 ani cnp 1761022451552 Va rog frumos, daca o vede cineva sa ma sune urgent. Nu conteaza ora. 0744407620, 0761409814 |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning