![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
160 km\h cu Skoda Fabia 1.4 16v 2008 (masina lui tata)
120 km\h cu Dacia 1310 1989 (pe vremea cand imi mergea km de atunci am mers si mai mult dar decat sa vb prosti mai bine asa...) |
Nah..inca cineva ? :D
|
cred ca l-am mai postat odata
:) eram la vale la intrare in turda ( pe atunci mergeau si radarele trebuia sa ma opresc .. ) https://www.youtube.com/watch?v=1m2YZ8-hA1A |
Frumos:D
"Ai grija 190" :) |
Quote:
Mare dreptate!!! |
Ai grija ca te prinde radarul ;))
|
Cam suntem Off Topic dar daca tot a venit vorba de unele "chestii" si asa, as vrea sa va rog sa nu uitati un lucru important...IN CIRCULATIE SE CIRCULA (iar cursele se fac pe piste...speciale)
|
apropo de viteze, probabil trebuia sa postez in alta parte, dar aici e mai bine. se pare ca au aparut noi tipuri de radare (cu masini cu tot) care te "iau" si din mers, si pe intuneric, si din zbor, si inot, si cu spatele si cu fatza, etc
se pare ca e vorba de loganuri albe MCV, ale caror nre de inmatriculare incep cu B 18 Z**, iar l a aceste tipuri detectoarele sunt inutile. informatii am gasit AICI |
Quote:
|
Mersi de informatie, de acum inainte trebuie sa avem grija cand trecem pe langa Loganurile MCV albe.
|
Am tot auzit de ele...ms de informatzi:D
PS: Se va gasi o metoda de "ocolire";) ...sper...:???: |
Quote:
|
Quote:
|
fuge cu loganu dupa noi sau ce ? sau cum ne opreste.. o fi facand baricada , ca-n america la o vreme...
apropo , intr-o zi , eram cu dacia pe dealul balauseri-ului si stateam in parcare deoarece imi fierbea apa. si stand acolo , aud de departe o toba sport , si la cateva secunde trece un cinciar pe langa mine cu cel putin 170-180 , si dupa 2 minute , veneau loganurile fostele EIU si alalalt galben de radar , ei fugeau dupa ala. Ps cinciaru era M\\\ . M nu doar Packet M. |
Quote:
|
pe mine m-o fugarit in orash vreo 1 km jumate , ca nu ii auzeam de muzica , si i-am auzit doar cand s-o terminat melodia... mi-o dat amenda de centura desi am mers mai mult de 1 km tragand frana de mana , plus ca am trecut si calea ferata aia de la piatza armatei cu frana de mana trasa (drifT)
|
Quote:
Sa dau un pont, da nu am avut ocazia sa il probez pe mine asha ca nu pot sa zic da chiar ii adevarat...MARELE spray este defapt ficsativ de par, dai cu ala pe numar shi daca bate lumina in el straluceste in camera video a politzie. Ma repet, daca ar merge sigur treaba asta zic eu ca ar fi cea mai buna, fatza de folie care trebe lipita pe numar alea alea shi pe deasupra se vede, cu asta ai dat shi la revedere. Te opreste shi faci pe prostu "ce domnu?? eu stiu ce are...:rolleyes2 eu nu iam facut nimic uitatziva shi dumneavoastra..." Cam asta ar fi magicul spray din cate am auzit eu. Shi de noile aparate se spune de mlttt, chiar de mlt tzin minte ca am vrut sa imi cumpar prin toamna un detector shi am intrebat in stanga shi dreapta... am ajuns la concluzia ca mai bine ma las pagubas decat sa dau bani aiurea:D PS: sa vedetzi voi akm detectoare la promotzieee:nospam: |
Nu e nevoie sa va opreasca daca e zi...decat vine postasul :))) asa ca nu va agitati degeaba...poate noaptea sa scapati cumva sa umblati fara numere..:D
|
Quote:
...facem prea mlt off-topic shi poate o sa ne fie sterse posturile pacat ca eu zic ca is bune... PS: daca faza cu fixativu ar functziona, deci numa daca |
cazuri si cazuri..ca sa straluceasca trebuie sa fie soae etc...daca o iei la noroc ...nu prea ajungi departe..oricum..o sa se simta..o sa auzi la tv..nush cate pemrise luate .....asta e..
|
Pe mine tot poate sa ma prinda radarul ca degeaba, masina nu e pe numele meu.
|
din cate stiu, dupa ce te prinde un radar, sta la vreun km si un echipaj de politie... si as vrea sa il vad si eu pe viteazul care nu opreste sau umbla fara numere. in orice caz, e mare foame de bani la militie. de banii astia cate drumuri reparau. suntem tara cu cele mai proaste drumuri, dar in schimb cele mai multe radare. accidentele le previi intai prin drumuri bune, semnalizate, curatete, fara carute, etc. dupaia pui radare. partea buna este ca filmarea ce se inregistreaza pe hard-diskul la radar, nu poate fi stearsa de agent. se vor amenda si politaii ei pe ei. adio ciubucareala. sa nu uitam ca va ramane si celalalt tip de radar, deci detectoarele nu vor fi chiar inutile. oricum in mare masura vor fi degeaba. nu stiu daca in mures au ajuns masinile, dar sigur o sa isi faca simtita prezenta. ma bate gandul la o statie, dar mi'e groaza sa umblu cu stalpul de telegraf pe masina. scuze de offtopic. bafta in trafic
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Autostrada Transilvania :D:D
|
vezi ca ti-au cam trecut multi km pe acea portiune de 42km. despre ce masina e vorba?
|
Eu din cate vad e diesel iar turele is la 4mii si are 245 km\h :|
|
Quote:
|
Cred ca este pus pe tester masina, altfel nu prea vad la un Diesel cum sa ajunga la asa o viteza la 4 mii de rotatii. Poate are si un filmulet sa arate cum urca vitezometrul???
|
Pana ajungi la viteza aia presupun ca se si incalzeste motoru nu? pe cand la el nici macar la sfert nu e:|
da, e dubios:-P eu unu nu cred ca pozele sunt reale! |
lasati-l ma sa se laude...=))...k si asa nu crede nimeni =)) =))
|
Quote:
|
Bine macar ca nu i s-a terminat motorina.
|
eu daca bine recunosc, este un mondeo diesel...care in visele si mintile lui nu trece de 220...FAIL!
apropo, si eu am visat azi-noapte ca merge 230 golfu:lol: bolfu, pardon |
1 Attachment(s)
am si eu una din asta pt ca masina asta nu mergea mai mult de 140 dar daca tii apasat pe butonul care reseteaza km si pui contactul ceasurile incep sa o ia raza si eu am facut poza cat a ajuns acu in dreptul vitezei pe care o vedeti si voi(asta la Logan,la celelalte masini nu stiu)
rog pe cei cu logan sa incerce... Attachment 1374961 |
uitati-va la minutul 9:45 si convigetiva...........https://www.youtube.com/watch?v=fWfPQLZsTGo
|
Quote:
|
QUOTE=Korne;3196916]eu daca bine recunosc, este un mondeo diesel...care in visele si mintile lui nu trece de 220...FAIL!
apropo, si eu am visat azi-noapte ca merge 230 golfu:lol: bolfu, pardon[/QUOTE] apoi mah shumi......omu are filmarea, are poze are tot ce vrei........eu daca ii zic lu grasu sa imi puna filmarea cu Fabia 3 grasi in ea la 200 ma f.t toti in gura si imi iau (din nou) bann 4 ever......ai fost si tu cu fabiocu 200 si ai vazut ca merge dar pana nu merge fiecare (personal sa vada si ochiu lui manca-ti-as) nu crede........asa ca pana la proba contrarie......asta e....:shock: |
Frumos a mers fordul:P:P
@Carlos28 : Varule nu mai vb asa urat mai omule:)) ca te baneaza iarasi astia:| |
pai sincer nici mie nu imi vine sa cred dar...asta e...in fine...ideea e urmatoarea...face un kilometru in aproximativ 15secunde deci daca facem un calcul simplu chiar are 240km/h...60/4=15 deci inseamna k viteza e de 4km/minut x 60minute = 240km/h k e foarte mare eroarea cu care masoara masina e altceva...ideea e k a prins pe ceas 240...250km/h cat o fi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning