![]() |
Re: BZ 88 CVM
mama ce a patit cauciucul ala:rolleyes2
|
a patinat pe loc,na putut sa plece de pe loc:);)
|
6 Attachment(s)
A avut blocaj... renal... :lol: Asa arata broscoiu' in varianta winter... gume de 155/70/13 de iarna si foliata (urmeaza autocolantu' negru pe stalpi)... :)
|
felicitari pt masina,un sfat prelungeste si tu capota
|
am urmarit topicul si e foarte tare masina ...
o capota ca a ta de unde pot lua si eu????????? bafta in continuare......... |
Tomita, capota a fost prelungita, da' am schimbat-o...si asta va avea bad boy look.
|
3 Attachment(s)
Aditzu1603, capota este facuta de mine, daca vrei, te pot ajuta.
Weekend-u' trecut am fost la Bucuresti si m-am intalnit cu unul din baietii de la Dacia Rally Team. Am niste poze pentru voi si un sfat prietenesc: Feriti-va de Yli! ;) |
si eu care ma asteptam ca pozele pe care le pui acum or sa fie cu alta culoare si forma la capota....:(
oricum e foarte frumoasa si sa stapanesti serios capota:) si off topic:cred ca o sa te cautam pentru inca o capota ca aia care am luat-o de la tine nu mai este:( |
Ms, da'apota de la voi nu mai este, am schimbat-o. Am luat una noua. Ce a patit capota care v-am dat-o?
|
a facut baiatu masina praf:(
|
Iar? Daca ai poze, posteaza. Daca au ramas intregi, taiatzi si voi prizele de aer de pe capota ca sa avem dupa ce sa facem altele ca nu mai am matrita. K?
|
momentan masina este in bucuresti unde a fost lovita.
o asteptam si noi sa o aduca acasa sa vedem daca mai putem scoate ceva din ea si atunci o sa te contactez sa iei matrita dupa ele daca mai sunt intregi |
K! Astept un telefon de la voi!
|
Eu nu inteleg de ce ai renuntat la capota aceea..:sad:chiar arata f bine masina cu ea..
|
Arata Bine dar iti garantez ca acuma este mult mai frumoasa:-)
|
Bogdan, capota va suporta alte modificari, eu zic ca va fi mult mai frumoasa decat ce am avut. Vei vedea.
|
despre masina numai cuvinte de lauda, iar despre tine la fel.
|
Ms pt aprecieri weed2gf! Spune-mi te rog... ne-am intalnit vreodata?
|
frumoasa masina ... am doar un singur lucru de comentat .. totul e perfect la ea dar parca nu arata bine cu stopurile bagate mai inauntru... in rest totul e bine
e doar o parere de a mea |
Fiecare cu gusturile lui tmkrf...
|
frate cvm-ul e frumos dar cand il vom vede cu jantele de 15?? oricum respect syka ti-ai indeplinit visul! ps usor usor te prind si eu din urma
|
In curand vor fi puse si rotile pe 15". Deocamdata nu ele sunt prioritatea.
|
Frumoasa masina chiar imi place...in afara de ledurie din far e superba .Bafta in continuare!
|
Asta e... nu poate fi intru totu' pe placul tuturor...
|
foarte adevărat că nu poate fi pe placul tuturor... important e să`ti placă tie ...
|
Ja_Rule, nici sa-mi placa numai mie nu ar fi bine...
|
pana la urma iti faci masina pe gustul tau tinand cont si de sfaturile pe care le primesti ;)
|
Asa e, ai dreptate... Sper ca sambata asta sa-i pun si pasajele pe fata Broscoiului si sa-i scot lucas-urile de pe aripi.
|
Quote:
|
Weed2gf, vad ca esti din Bucuresti si faci parte din DRT, poate o sa ne intalnim sa stam de vb... Este in discutie punerea bazelor unei filiale DRT la Buzau... Sigur ne vom gasi sa discutam aceste aspecte, poate chiar la urmatoarele curse...
|
:lol:vi pe 15 martie la craiova?
|
Yli, sper sa ajung. Daca nu va interveni nimic pana atunci, cu siguranta voi fi acolo!
Maine sper sa reusesc sa mai postez si niste poze. |
foarte frumoasa dacia!se vede ca s-a lucrat cu simt de raspundere la ea iar rezultatul e pe masura!pasajele unde le-ai facut?spor la modificari...cred ca ma cunosti sunt tipul ala cu dacia aia rosie..."grs"
|
Da bz-04-uvx, stiu masina. Pasajele mi le-a sudat un tip din Campina.
|
Te sperie un pic masina asta cand o vezi in oglinda retrovizoare,era noapte si ma uitam si ma intrebam ce naiba o fi.Oricum arata bine seamana cu surioara ei mai mare SGM
|
9 Attachment(s)
Frumos spui tu Wsn...
Intre timp Broscoiu' a primit pivoti noi, bucsi (de papuc diesel), T-uri' amortizoare, brate laterale spate, i-am facut ITP-u', i-am facut pasajele fata, i-am scos lucas-urile de pe aripi si i-am inceput panourile de usi... Dupa cum am promis,... cateva poze... |
2 Attachment(s)
salut sika :lol:;)
am o rugaminte catre tine: spune-mi cum ai facut ..... :?: pun si eu o poza . am inceput dar mai am de lucru.... cu ce fel de chit ai dat..(eu am gasit kit pt plastic(fibra).. si am folosit... momentan lucrarea mea este mai avansata .. dar nu am poze sa iti arat... Ce ai folosit pt finisare, inainte de vopsit.. ceva special .. ? astept raspuns.. . ;) pt detalii suplimentare uite id meu: antidrog2003 |
MMD BR, sa folosesti kit verde de fibra, "par de pisica"... de preferat "Bodyfibre" pt imbinari, eventual ii dai mai multe straturi pt a fi cat mai aproape de forma finala, deoarece finisajul se face cu kit normal si pt a nu-ti crapa trebuie sa fie cat mai putin si in strat subtire. Apoi, inainte de vopsire ii dai cu niste plasticprimer. Bft si spor la lucru! Poate ma tii si pe mn la curent cu evolutia lucrarii.
|
multam de informatii..
inca ceva: eu am luat un fel de kit pt imbinari materiale plstice .. si mai muklte intrebuintari( de la policolor- asemernera chitului obisnuit cu intaritor, nu scrie romaneste delkoc pe cutie..) eu am un priten care si-a pus o buza de pe modelul de spoiler MAZDA 6 cel noiu ... are o buza jos si el si-a pus pe aceia la un model de pasat din 98 si arata super bine cu acest kit .( l-am vazut si vopsit, lucrearea sa facut de ceva vreme si nu a avut probleme ). De aceea am folosit si eu acest kit la recomandare lui. Tin sa precizez ca eu am mers destul timp si nu sa crapat acel material si am continuat sa dau pe toata lungimea prelungirei... Acum am ajuns la faza de finisare si de aceea te-am intrebat ..;) |
Daca nu a crapat, e bn, da' totusi... ce inseamna mai exact "de ceva vreme"? Posteaza te rog o poza cu acest kit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning